Binnenkort: Wald GLK

Auteur: , 24 Reacties

De prijzen zijn bekend, nu alleen nog even een keus maken door welke tuner je je GLK laat aanpakken.

Wald is volgens mij de eerste die een bodykit voor de GLK laat zien, velen zullen uiteraard volgen. Je hoeft overigens niet te wachten op een AMG-versie van GLK, volgens de geruchten komt die er namelijk niet. Wat de tuners er qua vermogen uit kunnen halen is onbekend, maar de kleine SUV kan zeker wat extra power gebruiken (via emercedesbenz.com).

Wald Mercedes GLK styling24 reacties

-edit: nutteloze bijdrage en leer eens schrijven-
Ik vind de GLK echt prachtig !!
Lelijk hok, geïmplodeerde C Klasse!
Beetje over de top.Voor de rest een gelikte wagen.Heb de mercedes introductiefolder gezien, en het ziet er gewoon stoer en strak uit.
SUV’s :(
mini SUV’s :(:(
Getunede SUV’s :(:(:(
Als mercedes fan vind ik de GLK het lelijkste wat ooit is voortgebracht uit stuttgart, maar Wald is er in geslaagd hem zowaar nog afschuwelijker te maken. Wanneer stoppen ze nu es met die kleine SUV’s?
die front skirt is gewoon een verkapte AMG skirt… Ik vind het wel een gelukte auto, alleen deze aankleding vind ik maar niets… Ben benieuwd naar de enige echte getunede GLK, de AMG!
als ik mijn ogen een beetje samenknijp, mijn bril (-5,0 bdz) afzet, een klein litertje whiskey leegdrink, me omdraai en aan een heel mooi lief meisje denk…valt het allemaal best mee, echt.
ZwerverRoodbaard
Vind dit om 1 of andere manier wel een stoer ding, kan het niet snappen normaal ben ik er niet zo van, maar ik kan mijn ogen niet van het front afhouden :D

PS: Niet zo lekker gefotosoept trouwens kijk maar is naar het rechtervoorwiel.

Het origineel:
http://www.autoblog.nl/gallery/Mercedes/GLK/Mercedes%20GLK%20(13).JPG

@ ripjans

Voor jou nog ff de uitleg wat een implosie exact is http://nl.wikipedia.org/wiki/Implosie
ZwerverRoodbaard
Ik vind het wel wat hebben zo’n GLK lekker tegen de meute in qua design (lees Q5, X3, Santa Fe,Tiguan enz)
Strak!
The Godfather
Duidelijk photoshop. Ziet er beter uit als het origineel.
Maar het blijft voor mij een hoogpotige, mollige Break!!!
Nog even over die prijzen, ik vind die 52K voor een luxe mini SUV met 170pk/400nm diesel met standaard 7traps automaat, elektrische stoelverstelling, climat control, 17 inchers en natuurlijk 4matic best wel meevallen. Voor dat geld heb je echt niet zo’n rijk uitgeruste X3 bijvoorbeeld.
Hoe fout ik SUF’s en mini SUF’s ook vind, dit is op de originele G(angsta)-klasse na de eerste jeep van MB die ik kan waarderen…
Echte mannen pakken gewoon de GL. De GL420 CDI rijdt wel lekker strak hoor met behoorlijk wat koppel wat weer makkelijk te chippen valt.
Deze auto is zo extreem lelijk… zelfs de X3 ziet er nog beter uit :S
De Q5 zal hier niet veel moeite mee krijgen..!!
@Ricosuave
Is Q5 premium?
Het maakt hem alleen maar lelijker.
@loekiestrike

Wat vind je dan van getunde mini SUV’s?
Ik vind hem er erg strak uitzien, en vind hem absoluut niet lelijk.
Leuke auto.
Ziet er goed uit, niet over the top!
Ik vind het echt een mooi ding, Vooral de voorkant. De achterkant vind ik wat minder.
Nu nog de Brabus-versie :D
@ Thomaz: Voor dat geld koop je o.a. ook een Volvo XC70 met 185 pk en veel meer ruimte. Om nog maar te zwijgen over de minder ‘premium’-SUV’s. Niet dat ik iets tegen de grote Duitse merken heb, juist niet, maar de GLK (en ook de X3) vind ik maar dure nutteloze (en imo lelijke) dingen.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).