Hoe krijg je Ferrari fans over de zeik?

Auteur: , 132 Reacties

Simpel! Pis over een Ferrari heen en plaats het filmpje op internet. Het gevolg is dat de Ferrari fanboys van Ferrarichat.com een ware klopjacht zijn begonnen op de jongen die te zien is in het filmpje hieronder.

Hij was namelijk zo verstandig/stoer om na een avondje stappen over een Ferrari te gaan pissen. En dat schoot (logisch) in het verkeerde keelgat bij de Ferrari fans. En dus zijn ze een complete digitale klopjacht begonnen om de identiteit van de dader te achterhalen. Zo zie je maar weer, met Ferrari fans wil je geen ruzie. Want het schijnt dat Joshua “Gibby” Gifford (de dader) inmiddels geen straat meer durft over te steken en een fobie heeft ontwikkeld voor rode auto’s. Ook schijnt het dat autoblogger inmiddels ondergedoken is nu hij weet hoe fanatiek Ferrari fans zijn. (via: carscoop)

Het slachtoffer:
Ferrari 360 Modena, pis editie

De dader:
De dader

De dader (rechts):
De dader132 reacties

Zo zie je maar weer dat BMW of Audi fans zo erg nog niet zijn als je het vergelijkt met het stelletje halvegaren van Ferrarichat… Een digitale klopjacht, kom op zeg…
tsja… doe dat dan ook onherkenbaar

Het mooie van internet is dat je redelijk anoniem bent… handig bij zo’n actie, maar zorg dan niet dat je met je naam en een foto van je bakkes op het i-net gezet word.
maar, waarom staat die ferrari nou onder een blauw zeiltje en afgezet met een lint?

is het een CrimeScene geworden vanwege pisgate?
@Timo, als je goed naar het filmpje kijkt dan zie je dat de Ferrari daar ook al is afgezet met lint en onder een zeil zit.
Als je de gevolgen niet wil dragen, moet je niet zulke achterlijke dingen doen… simpel. Waarom zou je in vredesnaam over iemands auto heen pissen? Wat voor pauper ben je dan? Hoop dat’ie hier voorlopig nog even goed door in de stress zit.
Beetje triest zo’n “klopjacht” nadat iemand over een auto heeft heen gezeken.

Neemt niet weg dat je gewoon van andermans spullen moet afblijven , nu vind ik dit niet zo erg als dat ze bijv. een spiegel van je auto aftrappen ofzo maar dit soort dingen moet je gewoon niet doen.

@ Timo , geen idee :) , zat ik ook al over te denken een crimescene hehe.
Ferrari fans pissed off….
@ robbie

Dat is wel zo , maar dan blijft de vraag nog steeds , waarom zit er dan een zeil over heen en staan er gele linten om de auto ?
Ach jongens even de hogedruk erop en klaar is klara. Als ze nu die wagen hadden bekrast dan was dat een heel ander verhaal geweest.
@Timo als ik die gasten goed versta is het dak blijkbaar open dus dat zal waarschijnlijk het zeil verklaren …
Iémand:

Leg mij eens uit wat de zín van dit soort akties (het pissen op andermans eigendom, of het vernielen van andermans eigendom of het …whatever) is…?

Wat is daar “leuk” aan?
Als anderen dat bij mijn spullen doen, betekent dat dan dat ik het zelfde bij hen mag doen?
Of heb ik dan het recht om die persoon persoonlijk te straffen?
Wettelijk gezien mag het absoluut niet, maar zou ik de eigenaar van die Ferrari zijn, dan zou ik mijn uiterste best doen om deze goser met zijn maatjes echt he-le-maal af te drogen zodat hij het nooit meer in zijn botte hersens haalt om met of zonder te veel alcohol op dit soort fratsen uit te halen. En dan daarna een tijdje aan de schanpaal met die gasten- Dit gebeurt er met je als je aan andermans spullen zit.

Want haal ik de politie er bij, dan krijgt deze persoon een verhoortje, procesje verbaal en in het beste geval een prentje- En verder niets.

Ik zal u vertellen- Ik ben zelf een groot voorstander van het instellen van straffen zoals die in vorige eeuwen golden:
– Stelen of total-loss vernielen van andermans transport:
Eerst hand af hakken en daarna doodstraf door Ophanging aan de dichtstbijstaande lantaarnpaal of boom
– Stelen of vernielen van onderdelen van andermans eigendom of transport:
Hand afhakken en enige tijd aan de Schandpaal op een drukke publieke plaats
– Oneigenlijk bejegenen van andermans transport:
Afhankelijk van de zwaarte van het gepleegde delict Aan de Schandpaal en eventueel zweepslagen.

…Tja, misschien ben ik te hard hierover hoor… Maar je moet toch gewoon van andermans spullen afblijven? Wat jullie?
Maar dan die linten nog :P
Misschien wil hij zijn auto wel een beetje beschermen ;)
Ja dat je dit soort dingen niet moet doen zijn we het allemaal wel over eens denk ik zo. Maja er zijn altijd mensen die daar anders over denken daar doe je nu eenmaal niets aan en dat is met alles zo….. Maar je bent nogal een behoorlijke mongool om jezelf dan zo in de kijker te gooien, dan vraag je erom. Een tijdje terug stond hier ook een filmpje van een gast die over een auto liep en daar is ook naar gezocht . Al is die hele klopjacht overdreven zou je zelf degene die zoiets doet ook op zn bek willen slaan, actie-reactie!
@Jandepandaman: Ben het grotendeels met je eens. Haak af bij de middeleeuwse straffen :P Wel vind ik dat als je op zo’n manier, zonder enige reden of aanleiding, besluit schijt aan een ander’s rechten en eigendom te hebben, dat je dan kan verwachten dat men ook schijt aan jou heeft. Is het bijvoorbeeld terecht/goed als deze gozer een flink pak rammel krijgt hierom? Nee, niet direct. Maar, hij vraagt er wel om en áls ie het krijgt, is het volkomen aan zijn eigen gedrag te wijten. Dat praat het iemand aframmelen niet goed, maar legt de schuld, voor een groot deel, bij de ander :)

Dit soort acties getuigen van een levensgroot gebrek aan respect voor andermans eigendom, en daarmee voor anderen. Nee, een beetje zeik over je auto is geen wereldramp, alles behalve dat. Het is wel extreem irritant en compleet, maar dan ook écht compleet nutteloos.
En wat is hier nu leuk aan? Ooeeh kijk mij ik pis tegen een auto op…….. Ik weet niet hoe jullie dat doen maar als ik zo nodig moet zoek ik me toch een leuk boompje uit.

Maar om dan direct zo’n klopjacht te gaan houden is natuurlijk ook weer een tikkeltje overdreven naar mijn mening.
Wat een zeuren hier allemaal joh, waar maak je je druk om…

Hij zeikt tegen een achterwiel, big deal..

(Ik dacht eerst dat hij naar binnen had staan pissen omdat er een blauw zeil overheen zit…dus niks aan de hand)
hoe dom/dronken moet hij geweest zijn om (on)bewust te gaan zeiken over een ferrari en achteraf op internet te plaatsen was te denken dat er wel minstens 2 mensen achter je aan zouden gaan (politie + eigenaar) en nog een hele boel ferrari liefhebbers
Lachen toch…
die gast is gewoon jaloers en afgunstig, het is gwn weer zo’n domme amerikaan die zelf in een suzuki alto rijd met overal roestplekken en dat hij hem s’ochtends moet aanduwen om hem te starten en dan ziet hij zo’n ferrari staan en word hij gwn jaloers
ownee.. die ferrari fans zijn niet zielig :S
Eerst humping the hummer en nu pissing the ferrari.. kom je auto gaat er niet kapot aan.. (filmpje kan ik niet openen, dus niet gezien).. er zijn ergere dingen in het leven. Soms zie je zelfs een stikker van zo’n manneke die over ferrari heen pist.

@ italiano fan, hoeveel ferrari’s heb jij dan wel niet?

Er is niets vernield en politie moet je op heterdaad betrappen voor wildplassen, en wat wil de eigenaar aanklagen dan? Wat is het bewijs behalve de video? Ownee je bent niet zielig als je je vriendjes van het forum erbij haalt om die jongen af te zeiken, dan ben je stoer hoor!

zelf plas ik overigens in de wc, met de bril omhoog!
@Jandepandaman, wat een ontstellend sneu figuur ben jij joh… Het gaat hier godver over een straaltje pis dat er bij het eerste het beste regenbuitje weer van af is… Niks of niemand loopt blijvende schade op en jij begint over handen afhankken en schandpalen… Vlgens mij is er dan echt iets goed mis met je rechtsgevoel…

@ferrarichat, idem dito wat een sneue sukkels zijn jullie….

En dan zeggen ze wat over het incasseringsvermogen van Moslim’s… Ne hoor voor de lange tenen moet je echt bij Ferrari fans zijn….
geweldig lachen man .
IlCuoreSportivo
japandeman:
ipv hand afhakken en ophangen zou ik hier voorstellen in dit geval iets anders af te hakken :)
ook afhankelijk van het delict he
Mijn hond pist tegen alle merken big deal!!
@italo fan: In de States zijn er geen suzuki’s alto dus wie zijn er nou dom!
Ahhh… Arme Autoblogger :) Ik zou snel je excuses aanbieden over je column ;)

Waarom worden die fans dan niet boos als er eentje (stompzinnig) in de prak wordt gereden?
@ joep

Ja, en jij keurt dit nu goed. Dus 1 stapje verder (klein krasje wat je zo kan laten bijwerken, op ster in de ruit, kan je gratis repareren) is dan net niet acceptabel?
Als iemand zo weinig respect/verstand heeft, heeft de ferrari-eigenaar geluk, voor hetzelfde geld loopt hij erover heen, pist in het interieur, schopt hij er een deuk in. Soms moet je iets kleins al duidelijk afkeuren om iets ergers te voorkomen vind ik. Vind je het normaal als ik tegen jou auto sta te pissen joep?? moet iedereen dat maar gewoon accepteren, een meter verder is onmogelijk??
Zeker als het op video vastgelegd wordt, is het met opzet gedaan en vraagt hij om respons toch? Het enige verdiende is dat hij die krijgt ook, een beetje realiteitsbesef bij brengen zo’n mannetje. Het is dan wel niet strafbaar maar ouders straffen hun kinderen ook voor nietstrafbare feiten, of ze laten ze even schrikken met het doel de kinderen een gezonde instelling en moraal bij te brengen. Als iemand over mijn fiets heen pist en het op video opneemt zou ik hem al graag even laten weten dat ik dat geen normale manier van doen vind, laat staan als ze over een dure auto staan te urineren en denken stoer te zijn.
@Rob USA pas maar op, dalijk volgt er een klopjacht op je hond door alle fanboys!

@ThoMaster relax toch een beetje man, afkeuren ok.. maar je maakt hier echt niets kapot.. dit is om het merk ferrari belachelijk te maken niet om kapot te maken. Hetzelfde als die audi fanboy deed met die quattro en die BMW die in de greppel lach.. daar ga je toch ook geen klopjacht op houden?
Volvo_440_turbootje
Zo kwam ik eens bij een plaatstelijke fuif van een jeugdhuis buiten, stond daar een jong gastje tegen mijn auto te plassen, toen ik hem vroeg wat hij aan het doen was en hem er op wees dat die auto van mij was begon hij arrogant te doen met de volgende woorden: ik organiseer hier mee de fuif en ik doe hier wat ik wil…
Dat had hij net niet moeten zeggen want mijn vrienden, de ouderen van dat jeugdhuis zaten mee in de organisatie…
Na een scheldparade van mij en de tussenkomst van mijn vrienden was de jongen aan het huilen… tot zo ver zijn arrogantie…

Maw, afblijven van andermans auto, ik ken het gevoel…
Aan alle mensen die doen alsof het zo’n groot misdrijf is en aan mensen die gelijk het eigendomsrecht erbij willen halen:

Als we dronken zijn dan pissen we toch allemaal wel eens in het wild. of het nu tegen een boom is of tegen een gebouw, we pissen tegen iemand’s eigendom aan. Eigenlijk vindt ik het wel humor, niet omdat ik iets tegen ferrari heb, maar om aan te tonen hoe gemakkelijk het is om een paar hypocrete auto aanbidders over de zeik te krijgen.

Nogmaals, we doen allemaal wel eens baldadig als we dronken zijn. Deze jongens maken niets stuk en dat achterwiel droogt vanzelf wel weer op.
@Rob USA: ben jij er zo één? Zal ik even voor je neus tegen jouw auto gaan staan pissen? Of je fiets? Of je huis? Smeerlap…

Dat jij zo nodig een hond moet hebben, prima, maar val een ander daar niet mee lastig, pauper.
@Niek: Nee, dat doen we dus niet allemaal, sommige mensen hebben gek genoeg wel respect voor anderen en hun omgeving…

En wat is er precies hypocriet aan de mensen die hier boos om worden? Hm?
of het nu een F of een P of een Lambo is, STENIGEN die kl***zak
Jandepandaman, ik ben het volkomen met je eens. Bij mij grootouders in de buurt vinden jongeren het leuk om over de auto’s te lopen op vrijdag- cq zaterdagavond. Dronken of niet dronken, de eigenaren zitten met de brokken. Ook “vallen” geregeld de spiegels van hun auto’s. Laffe stakkers.

Of ik op lichamelijke straffen over zou gaan weet ik niet, maar ik vind minimaal dat de daders elke schade moeten vergoeden. Laat ze het maar in de portemonnee voelen.

Maar ja… of ik nou voor een plasje over een achterwiel een complete klopjacht zou gaan beginnen…. :S
Als jij nog nooit in een dronken bui in het wild hebt staan plassen, in een heg gedoken, een wegversperring in het midden van een rotonde geplant, een verkeerskegel op je kop gezet om hem 100 meter verderop weer neer te gooien, een paar straatnaambordjes bewapend met en sleutel 13 verwisseld of wat dan ook. Zo niet, dan denken wij inderdaad anders

Kinderen doen nu eenmaal baldadige dingen als ze net uit mogen en zolang ze niets vernielen kan ik me daar geen zorgen om maken.

Ik heb me trouwens geen moment druk gemaakt toen ik op een zondag morgen een paar maanden terug een ei op het portier van mijn auto vond en heb gewoon een spons uit de kofferbak gehaald in plaats van mijn klacht op internet te zetten.

(ik las trouwens op geenstijl dat justitie tegenwoordig alle comments op weblogs leest, dus bij deze wil ik even kwijt dat ik alle kattekwaat in mijn comment nooit zelf heb uitgehaald)
@Diederik helemaal met je eens.. kapot maken hoort niet, en dat is gewoon een misdrijf. dit is een btje water over het achterwiel deponeren, zonder filmpje was er nix aan het handje
Er zit een zeil over omdat de kap kappot was gegaan door vandalisme, het blijkt een ferrari van een bekend iemand te zijn en heeft een eigen plaats, vandaar de linten.
@Niek: Nee, wildplassen niet, vind ik een erg smerige gewoonte (in de stad, in een bos vind ik het nog net iets anders, maar daar loop ik niet als ik dronken ben…) In een heg duiken? Nee, wel als jochie van tien in de struiken in het park, maar toen al begreep ik dat je dat dus niet bij de heg van iemands tuin moet doen. Een verkeerskegel op m’n kop zetten? neuh, niet echt, zie daar de lol niet zo van in, maar goed, als je’m weer terugzet waar die vandaan kwam zie ik daar ook geen kwaad in. Begrijp me niet verkeerd, ik probeer niet de moraalridder uit te hangen en ik zeg zeker niet dat ik perfect ben. Natuurlijk doe ook ik wel eens iets “raars”. Sterker nog, ben lang niet altijd even braaf geweest, zeker in mijn pubertijd niet. Maar, heb nog nooit geklaagd als ik dan met de consequenties werd geconfronteerd (en overigens ook nooit andermans spullen mishandeld, simpelweg nooit de lol van ingezien.)

Belangrijk zijn voor mij altijd twee dingen als ik (of een ander) dingen doe(t) die éigenlijk niet mogen:

1. Hinder een ander niet. (als jij een ei van je auto moet wassen is dat hinder -dat jij je daar niet druk om maakt siert je, maar betekend niet dat een ander dat niet mag- als je uit moet wijken voor een misplaatste wegafzetting is dat hinder, als je auto kapot gemaakt is, is dat hinder, als je aan andermans baldadigheid letsel overhoud is dat hinder, etc.)

2. Draag de consequenties. (Je weet dat je iets “verkeerd” doet. Neem dan ook verantwoordelijkheid en accepteer de risico’s. Als ik dronken over straat loop en tegen een auto aanpis, moet ik vervolgens niet raar opkijken als mensen daar boos om worden. En niet gaan miepen als de eigenaar zijn geduld/beheersing verliest. Als ik 30 km/u te hard rijd, moet ik niet zeiken als ik daar een bekeuring voor krijg.)

En ja, kinderen doen weleens baldadige dingen… hoe baldadig hangt voor een groot deel van hun opvoeding af. En het feit dat ze het “nou eenmaal soms doen” betekend niet dat ze het mogen. Mensen maken elkaar nou eenmaal soms dood… moeten we daar ook maar niks aan doen dan? Overigens is dit niet echt een “kind” meer, schat hem in ieder geval 16+, da’s daar oud genoeg om auto te rijden… dan mag je toch ook enig begrip voor de wereld om hem heen verwachten…? Of was jij nog totaal wereldvreemd op je 16e?
Nederland Hater
Prachtig dat je als je zoiets stoms uithaalt gewoon digitaal in je poepert genomen wordt, doet me een beetje denken aan de manier waarop Aimee gestrikt is om te gaan werken voor Autoblog.

Is een vorm van het recht in eigen hand nemen die mij wel aanstaat!
@Thomaster, Wel grappig dat je tegen mij over realiteitsbesef begint in een topic waar over lijfstraffen en executies word gesproken als reactie op een potje wildplassen…. (In het topic bij ferrarichat worden er zelfs hele plannen gesmeed om zijn complte leven te ruineren, misschien moet je je daar ff melden met je realiteits besef…). Trouwens je onderscheid tussen een fiets en een dure auto is natuurlijk ook volkomen absurd. Waarom zou het erger zijn bij een dure auto? Verder, joh, als jij over mij auto wilt pissen, moet je dat gewoon doen joh! Iedereen zo z’n hobby toch? Ik haal er persoonlijk geen plezier uit, maar als het voor jou, Thomaster, het je van het is, dan moet je het gewoon doen joh! Pas je er wel op dat je niks kapot maakt? Dat vind ik dan wel weer niet ok… Ohja nu ik toch bezig ben, ik zou je een weekje vakantie willen aanraden! Je lijkt me een beetje gestresst als je je al over dit soort dingen druk maakt…

@Baztrd, (opmerkelijke aam trouwens voor zo’n brave symphatiekeling ;)) Je opvatting van hinder is wel erg breed. Stel dat jij een mening ventileerd waar ik me aan erger, dan ondervind ik hinder van jou mening. Betekent dit dan ook dat jij die mening niet zou mogen ventileren?
Wanneer ik een Golfje zie , komt bij mij die behoefte ook wel op !

Maar doordat heel Holland in die standaard IKEAbakkies rijdt , kom ik zeik tekort …
Heeeeeeel zielig om over andermans eigendom te piesen. Of dat nou een Ferrari of een Renault is. Je doet dat gewoon niet.
Ik zeg: oog om oog… Geef die gast een gouden douche! ;)
@Joep: Goed punt. Als ik die mening ventileer op een manier dat jij je er niet aan kan onttrekken, ja, dan is dat hinder voor jou, en dat mag dus niet (van mij :P). En, als ik mijn mening ventileer moet ik je ook de gelegenheid geven te reageren. Dus: met een megafoon om 2 uur ’s nachts voor je huis gaan staan schreeuwen, nee. Mijn mening hier op een blog plaatsen, ja. :D

Dit neemt niet weg dat “hinder” inderdaad soms lastig te omschrijven is. Zo zijn er mensen die zich “ergeren” aan mensen die bijv. een raar kapsel en tattoos en piercings hebben… tja, dat zou ik niet als hinder bestempelen, maar sommige mensen wel. Die grens zal voor velen verschillend zijn. Is er een absolute waarheid? Nee… want ergens “last” van hebben is een beetje subjectief.

Maar als stelregel hou ik aan “kan de ander de “hinder” ontlopen, zonder daarvoor buitensporige moeite te hoeven doen?”. En ook: “stelt iemand zich niet gewoon aan”, maar da’s weer heel persoonlijk :P

Oh en ook nog de vraag of hetgeen de ander doet een reden heeft. Als jij graag je haar groen wilt verven, vind ik dat dat moet mogen (of ik dat nou belachelijk vind of niet). Als jij graag over andermans auto heen pist, vind ik dat er geen enkele reden is waarom je dat recht zou moeten hebben. Koop zelf maar een auto en zeik daar overheen.

(vwb mn naam, het feit dat ik respect voor andere mensen heb, betekend niet dat ik aardig ben ;) of in ieder geval niet dat een ander mij aardig zal vinden :P en ik ben niet zozeer altijd braaf, ik neem mijn verantwoordelijkheid als ik het niet ben, da’s wat anders :D)
@Klassiekerrally: :) goed plan, pis ook over zijn vervoermiddel heen, jammer voor hem dat dat z’n voeten zijn :P

Overigens, als die ferarri-gasten inderdaad zo doorslaan is dat zeker overdreven, die gast op z’n nummer zetten ok, z’n leven ruineren gaat natuurlijk te ver.
Ben het wel eens met diegenen dat dit soort activiteiten harder aangepakt moet worden. Nou gaan dingen te ver als je over doodstraf spreekt, en deze actie gaat ook te ver. Maar feit blijft wel dat er op de een of andere manier duidelijk gemaakt moet worden dat dit niet kan. En dit is nog niet eens zo erg.
Zelfs bij veel ergere dingen als dit zoals bijvoorbeeld mensen in elkaar slaan wordt er niet hard genoeg getreden. Laatst was er daar iets over op de tv. Twee jongens waren in elkaar geslagen waarvan 1 met blijvend letsel(!!)
Die jongens moesten zich er nog voor inzetten ook om de daders te laten straffen. En uiteindelijk kregen ze een een taakstraf van 100 uur ofzo. En de daders gingen nog in hoger beroep ook. Taakstraf van 100 uur terwijl zei iemand voor het leven hebben beschadigd!! Dat is toch te gek voor woorden, Vind je het gek dat er steeds meer van dit soort verhalen opduiken. De daders worden toch niet gestraft(want een taakstraf van 100 uur, daar lachen ze om..)
@ Jandepandaman

Dat betekent dat we een hoop agenten kunnen straffen, die zitten ook te vaak aan andermans spullen. :)
Joep wat een ontstellend sneu figuur ben jij toch dat jij mijn inbreng maar half leest en dan meent dat ik hier een hand wil afhakken- Deze gosers vallen in mijn laatste cathegorie en mogen volgens de voorsgestelde straffen aan de Schandpaal…

Maar goed, ik vind jou dus echt diep sneu omdat jij blijkbaar een van die mensen bent die vindt dat mensen het maar moeten accepteren dat anderen in dronken of baldadige bui andermans spullen vernielen en dat mensen dus af en toe ook andermans spullen een beetje mogen vernielen. Hoezo Zielig?

Laat het gewoon Normaal zijn dat je van elkaars spullen af blijft, of je nou nuchter, straalbezopen, baldadig of wat dan ook bent! Niemand heeft reden of goede argumenten om spullen te gaan vernielen of bezoedelen. Je blijft met je wat mij dus betreft echt Randdebiele tengels af van andermans spullen en anders vind ik dat je er op gepaste wijze op gewezen mag worden dat wat je doet, fout is. Goed- uiteraard chargeer ik in onze zo beschaafde maatschappij fors met mijn voorstellen.

Maar ik vind dus op een serieuzer vlak wel dat het geen kwaad zou kunnen dat de straf past bij het onrecht dat je gedaan hebt.
Jij piesen over mijn auto? Goed goser- Ik kom je halen en je mag mijn auto van onder tot boven schoonpoetsen.
Jij een onderdeel van mijn auto slopen? Prima joh- Kom ik je halen en dan gaan we eerst samen naar de winkel om uit jouw portemonee een nieuw vervangend onderdeel te halen en dat ga jij er dan persoonlijk opschroeven en je bent niet eerder klaar dan dat alle schade netjes en kloppend is weggewerkt. En kun je dat niet, dan betaal jij de persoon die dat wel kan en je blijft er net zo lang bij tot de reparatie af is- en dat kan dus met het inhuren van een bedrijf wel een paar weken van jouw tijd gaan kosten.
Jij mijn outo gejat? Ook goed je mag hem houden- Gaan we alleen wel samen op jouw kosten een nieuwe van het laatste model halen en jij bent mijn chauffeur of drager gedurende de tijd dat ik geen auto heb en jij helpt mij bij alles waar ik die auto voor nodig heb. Als dat dus betekent dat ik vanuit de bouwmarkt spullen moet transporteren, dan gaan die nu op jouw rug- over de volle 25 kilometer en geen meter of gram minder. Goed, je mag ook compensatie betalen. Vind ik ook goed…

Zo zou ik dat dus graag zien.
En kan dat niet- Dan toch maar die lijfstraffen zodat jij snel van MIJ af bent……..?

Als je je energie kwijt moet, dan ga je gewoon op een vechtclub of zo en dan ga je je op de mat of in de ring fors uitleven tegen iemand die weerwerk kan leveren. Maar je blijft gewoon af van andermans spullen en anders mag je je gewoon helemaal dood-schamen en verdien je de minachting en hoon van iedereen in de wijde omgeving Als je niet van andermans spullen af kunt blijven en respect voor andermans spullen kunt hebben, dan ben je pas echt sneu en zielig. En mensen die dergelijk gedrag goedpraten zijn in mijn boekje net zo sneu en zielig als degenen die het doen.
Veel gezeik om niks.
IlCuoreSportivo
wat een geleuter,
het gaat precies goed met de werkloosheid in nederland :)
Idd, gezellig is het hier..
AL dit “gezeik” alleen maar omdat iemand een plasje tegen een achterwiel van een oud barrel heeft gelegd. dat wiel rijdt dagelijks door de poep, plas, olie, remstof, teer, enz heen. en te zien aan alle zeer trieste lintjes om deze auto heen wordt er nooit mee gereden en alleen gepoetst zodoende heeft de eigenaar weer wat te poetsen.
als iemand tegen mijn auto aanzeikt en ik moet nodig zou ik gewoon naast hem gaan staan en meedoen.
Volgens mij kan het slot wel gaan roesten als je iemand tegen z’n klink pist, dus helemaal zonder schade hoeft het niet te zijn. Urine blijkt namelijk nogal een bijtend effect te hebben op metaal. Als ik hem was zou ik alle hevige porsche fans mobiliseren en de confrontatie aangaan. Twee geboren rivalen tegen elkaar, dan kun je pas spreken van een escalatie van een domme actie tijdens een zatte avond.
Dit is anders een heel gewone Brabantse traditie.
Na het stappen wordt er tegen de deurklink van een auto aangezeken zodat de eigenaar bij het in de auto stappen in de pis grijpt.

Alleen staat er niet zo heel vaak een ferrari klaar.
Merde! :x Laat die maffia hem maar eens doen slapen bij de vissen! DO NOT FUCK WITH FERRARI GODDAMNED! Man, als die ongelooflijke LUL nu voor mij zou staan… :x
Toch heerlijk om te zien dat er nog mensen zijn met eer, liefde voor het vaderland en spirit! :P Viva Italia, viva Ferrari!
Oh en btw met de komst van het internet heeft het volk wel erg veel macht gekregen zeg! Ik ken wel meer van dat soort verhalen waarin de gewone mens het heft in handen neemt en via allerlei internet-apps de dief/aanvaller/zeikerd vinden! Zoals die keer met die Skyline!
opa plas piemel
als ik die ferrari ooit ergens zie staan dan schijt ik erin en eroverheen.
Die jongen moet deaud, ik hoop dat ze m snel vinden en dat dan 100 Ferrarifans over hem heen zeiken.
Lol @ opa plas piemel! :D
@ Altron
Als ik zo naar het filmpje kijk stonden die linten er al. Wat betreft de zeil; ??? Geen idee, misschien zijn zeik-DNA preserveren om later te kunnen matchen als ze hem gepakt hebben? ;-)
Lui me ook lappen text typen voor zo’n klein iets :D
Lol @ een heleboel lui hier: IlCuoreSportivo, Opa Plas p… en Italiagait.
@Jandepandaman, mij er van betichten je comment maar half te lezen en dan vervolgens mij ook nog eens woorden in de mond leggen die ik niet gezegd heb… Hmm Voor de duidelijkheid, ik praat dit gedrag dus nergens goed, dat maak jij er slechts van… Ik zeg alleen dat de reacties op een half litertje pis tegen een achterwiel nogal overtrokken en ook erg sneu zijn (Met die van jou met voorstellen tot lijfstraffen en schandpalen als absolute dieptepunt).
Maar je wilt als iemand over jou autootje heen pist het hem dus zelf laten schoonmaken? Best idee hoor, maar ik denk dat die gene het daar nog best lastig mee krijg wanneer zn handen geamputeerd zijn en hij is vastgebonden an een schandpaal…. Wellicht moet je je plannen nog ff doordenken want dit lijkt nergens op… Bovendien dat bloed vlekt zo joh… Dalijk laat hij nog een drupje op je autootje vallen.. Jij weer in de stress, moet je nog iets amputeren… Nee je moet het echt nog ff verder uitdenken… En trouwens, gast, serieus… Ga op vakantie! Je moet wel echt gevaarlijk dicht tegen een burn-out aanzitten als je je zo druk maakt! Ik zou zeggen ga er lekker een weekje tussen uit! Het liefst all-inclusive. Kan je lekker heel de week de Telegraaf lezen bij het zwembad en hoef je verder niks te doen, en dan ben je er in no-time weer bovenop en hoef je niet meer voor het minste of geringste uit je slof te schieten!

@Baztrd, Wellicht moeten we in deze wel gewoon John Stuart Mill in acht nemen: “The liberty for me to strech my arm stopt where toyr nose begins” ;) Hoewel Mills jou idee van ‘hinder’ interpreteerde als fysieke schade. Dat is volgens jou dnke ik nog iets te vrij…
Rick?
Is dat Nederlands, correct Nederlands? Of Hollands misschien (vraagt een Belg)
Begrijp niet veel van maar je hebt wel gelijk…geloof ik ;-)
Joep

Een eentonig idee van vakantie heb jij…
Zet dan een warmte lamp een lichstoel, een palmboom in een kamertje en een klein beetje fantasie en dan kan je ook de telegraaf lezen in gelijkaardige surroundings… stuk goedkoper.
Ik voeg deze irrelevante comments maar toe omdat de topic en dus de comments dat ook zijn.
Dit is een autoforum, wat boeit het nu of er 1of andere lul ergens tegen een auto pist en vervolgens bezeikt is?
Ook die tuning dingen boeit niemand echt. Af en toe is het wel eens leuk maar de laatste tijd is het hier schering en inslag en dat drukt toch wel de reputatie van deze site. Komkommertijd in de autowereld ofzo????
@Joep- Wederom lees je mijn commentaar blijkbaar niet goed. Maar goed- Die van vakantie is wel een aardige. Ik heb maar meteen een reis geboekt naar Buenos Aires- :? Ik heb daar een schattig pensionnetje gevonden in iets wat ze de “Favela’s” noemen en waarbij in de beschrijving gezegd werd dat de mensen er zo vriendelijk zijn en dat iedereen daar liever zonder rijkdom over straat gaat. Oh ja en ook nog iets over avontuurlijke nachten met leuk vuurwerk en aardige vuren in de wijk… Mooi toch? :twisted:

En je hebt mij duidelijk nog nog niet meegemaakt als ik echt eens ga Flippen- Laatst verboog hier iemand een paperclip die niet van hem was- Ik heb mij zelf beheeerst, maar die heeft dus drie weken niet kunnen zitten van mijn maat 42 met ijzeren neus in zijn achterste!!! :lol:
@Tom, Dat is niet is mijn ideaalbeeld bij een vakantie maar ik was ff an het stereotyperen…

@Jandepandaman, Haha ok aardige touché! Respect! Als je nou nog van dat belachelijke lijstraffen plan van je afstapt kunnen we weer maatjes worden ;)
Lol, laat ik daar ook lid van zijn. Ik ben het er eigenlijk wel mee eens.
@ Joep- DAT NOOIT !!!! 8-)
opa plas piemel
zozo….er beginnen zelfs relaties te ontstaan op autoblog….welliswaar 2 kerels ..maar toch….oke,..jandepandaman probeert nu nog te ontkennen maar weet wel beter….zet”m op joep.
@Yo OPP (Hoezo trouwens die naam van jou……….?)- Ben je soms jaloers? Ik ontken niets- Maar ik beken uiteraard ook niets- Opa Spee zou eens achter mij aan komen…
cheese dippers
1 woord is volgens mij precies voor deze knakker ontwikkeld: Kansloos (met een hoofdletter K).
opa plas piemel
@jandepandaman ,…uit jou comment maak ik op dat jij een persoon bent die een flitsbestaan leid…zeker s”nachts in bed….maar even voor de orde…ik stoor mij er niet aan…ga gewoon je eigen gang en dat meen ik.
meesterlijk

nu nog de schijt
kom maar op met die Ferarri .. ik schijt er op ..

no big deal .. wat ik wel heel ergelijk vind is zeiken tegen monumenten (lieve vrouwe cathedral Antwerpen bijv.) ..
The Honda Spirit
waarom zit d’r om die Ferrari een “police line do not pass” lint? Is ie soms van een drugsdealer die nu wraak gaat nemen op dat opgeschoten huftertje die denkt dat ie leuk is….
[email protected] Opa pp. & Jandepandaman, ik zou hier nu nog een gelikte opmerking aan toe willen voegen maar weet echt ff niks…
@Joep- He he zeg- Likken doe je maar bij je vrouw of vriendin…. Verder dan dat ga ik ook niet buiten de deur….

…En Zucht NEE ik bedoel NIET dat ik bij jóúw vriendin maar alleen die van mij zelf… Nee laat maar zitten- Sorry geachte moderator, dit vraagt bijna om ingrijpen van meneer Edit… Vervelend he die wildplassers tegenwoordig? Het zal je Ferrari maar zijn! :-D

Yo OPP je hebt nog steeds niet over je naam geantwoord- :twisted: Is hier sprake van jeugdelijke frustraties of zo…?
opa plas piemel
@jandepandaman ,…mijn opa had de wens om z”n kleinzoon naar hem te noemen…t”is lullig,ik weet het.
Wanneer je een mooie auto hebt (Ferrari of niet), heb je het probleem dat je de auto nergens veilig kunt parkeren. Altijd loop je het risiko dat hij bekrast wordt, vernield of wat dan ook. Zo heeft er eens iemand een pot witte verf ondersteboven op het dak van mijn toenmalige Golf cabrio gezet. Iedere autoliefhebber met ballen weet wel wat hij met zo’n klootzak zou doen, indien hij hem te pakken krijgt. Maar dat lukt dus nooit. Dit keer heeft zo’n debiel zichzelf op het net geplaatst. En al valt de schade mee, van mij mogen ze een voorbeeld van hem maken. Vandalen hebben het idee dat ze overal mee weg komen. Laat het voor deze mongool maar eens anders aflopen. Onder Ferrari-eigenaren zullen voldoende mensen zijn met invloed. Maak hem het leven maar flink zuur.
WTF!!!
Get a life!!
Die ferrari liefhebbers maar die ze zelf niet kunneb etalen zijn helemaal gek geworden :P!
Ik pis zo vaak over auto’s dus alle toyota/volkswagen board members mogen mij ook wel ff achterna zitten :P!
@OPP & JDPM, het word zo wel erg melig he? ;)

@classic red, hahahaha je noemt een golf cabrio een mooie auto?? pfff… haha ;)
Martin Pothoven
Tja; waar is het respect voor andermans eigendom. Kijk, kwaad kan het niet, de lak etc kan ertegen. Maar het idee dat ze van andermans eigendom moeten afblijven dat stoord. Een Ferrari of lelijk eendje, maakt niet uit. Blijf eraf!!!
En ferrari fans, poets hem eens leuk op, lijkt mij beter.
Ik denk dat het zeil over de auto meer kwaad kan voor de lak.
dan pissen over de lak.
domboos.
tja een dure auto is wel leuk maar ga niet janken als hij onder wordt gepist dat is een risico van je auto op straat zetten (wees blij dat hij hem niet in de fik heb gezet)
Tja, of gewoon een beetje respect voor andermans bezit. Helaas is tegenwoordig alles vogelvrij.
Patrick Kroon
Wat een stelletje kleine kinderen zeg, echt kleuters van de hoogste plank.
Echt diep triest, als iemand bij hun auto zullen doen, dan worden ze kwaad.
ach wat een triest volk zoon drama maken dat er iemand over een auto pist, ik zie de humor er wel van in, zo vaak krijg je niet de kans om over een ferari heen te pissen.
beter er overheen pissen dan bekrassen of spiegels af te breken, dat er zoon ophef over gemaakt moet worden :S
gheghe….
Ik vind het echt een strakke actie!!
Waar kan je je druk over maken dat en puberale dronken jongen tegen een achterwiel, en misschien een heel klein beetje lak, aan staat te pissen?!?!?!?!!?!?
Gelijk hier praten over middeleeuwse lijfstraffen enzo…bhbah..kortzichtige sukkel(s)

Mensen het is 2008!!!
waar veel mensen wildeplassen
waar mensen iets sneller dronken over straat lopen
er gemiddeld meer ferrari’s zijn dan wanneer ook…

Als je je hier driuk om maak, wat een leven heb jij dan?!?!
@ iedereen die t lachen vinden.

Jullie zijn allemaal kneuzen. Wacht maar to je zelf een keer thuis komt en er staat iemand tegen je auto te pissen of te kotsen.
Als jullie je adres even vermelden dan wil ik het persoonlijk wel even komen doen.
Kijken of dat jullie het nog steeds lachen vinden iedereen heeft er geld voor uitgegeven om een auto te kopen of dat je nu een lada of een ferrari rijd maakt niks uit iedereen is blij met zijn auto.
En dan is het een beetje jammer dat er van die kneuzen zijn die geen respect voor andermans eigendom hebben.
Maar stuur jullie adres maar door dan kom ik persoonlijk even tegen jullie auto aan pissen.

Groeten Jan Kaas.
Is de eigenaar nu ‘pissig’?
Ferrari of niet … zoiets doe je niet! Aanpakken die gozert ;), daar is het Amerika voor.
ik vind dit echt belachelijk wat die jongen doet en vind het terecht dat ze hem opsporen dan er wat aan doen…hoop dat ze ook over hem heem gaan zijken…dat is zijn verdiende loon en dit stinkt echt en vooral als iemand zo ver heb gezopen…
domme lui!!!
net goed ik hoop dat ie geen leven meer heeft altijd van die jaloerse mensen die niet van andermans spullen kan afblijven.
je werkt hard voor je geld en dan heb je altijd van die zielige figuren die je auto moeten beschadigen en ja een auto onderpissen valt bij mij daar ook onder.
hij lacht in het filmpje maar wie het laatste lacht…..

geen medelijden in ieder geval van mijn kant.
@jan klaas:

je hoeft geen adres van die kneuzen want mensen die dit grappig vinden zijn zelf 24/7 bezopen en hebben geen geld voor een auto want die geven al hun geld uit aan alcohol en dat soort rotzooi.
harm van den vaarders
echt te gek.
die eigenaar mot godverdomme nog vet veel geld betalen,
en dan wordt er over zijn auto heen gepist
Martin Astonovich
Ach hij had ‘m beter kunnen swaffelen….
vind dat de meeste zichzelf wel erg aanstellen hoor,
wat een ramp dat erover een auto gepist word…
er word heus wel vaker over autos gepist maar als het een ferrari is is het meteen een wereldramp ofso.
om zulke dingen moet je gewoon om lachen en verder niet zoveel aandacht besteden anders kan je je overal wel druk om maken
tjongjongejongejongejongejongejongejonge, tjoooooooongejongejongejongejonge, tjongejongejonge wat is dit grappig, hallo mensen we hebben het hier over pies op een veel te dure auto! wie zich een ferrari kan veroorloven, kan de wasstraat best betalen, denk ik. als ik geld had voor een ferrari en iemand erover heen zou zien piesen, dan zou ik het zelf filmen en op youtube zetten, muhahahaha!!!111!!capslock!11
als je zo ver bent dat je een ferrari hebt kan je je daar toch niet druk over maken. boek een vluchtje thailand om even tot rust te komen!
komaan nu nog kakken op een ferrari :-)
@dennis.

ik rijd in een opel astra station uit 1997, omdat ik liever op vakantie ga of de kroeg in duik, dan dat ik krom moet liggen zodat mijn buren kunnen zien hoe goed ik het doe, woehahahahaha… uche… uche…hahahahahahahahahaha!!!11!!11!!!!111!!Shift1111!!!!!
ferrari…..is dat niet dat merk van die sjieke brandweerwagens?
Ja weet je wat het mooiste is die jongens die zo,n wagen rijden.
Zijn altijd van die lievertjes geweest, al der geld netjes verdient.
Of mischien als ze alles terug moeten geven wat ze ooit hebben gestolen, ze nog niet eens een fiets hebben.
Zeg niet van allemaal, maar!!!!!!!
Wat een gasten allemaal hier, ga je tijd niet verdoen aan (deze) onzin schrijven.
en leo is jaloers
Wat zielig om over een auto van een ander heen te pissen.
Uberhaupt om overal en nergens te gaan lopen pissen.
Je zult maar je auto in willen stappen en je pakt in de pis van een ander.
Ik vraag me af waarom ze een wc hebben uitgevonden. Jongens zeiken overal van zich af. Maakt niet uit of er even later weer kinderen inspelen of andere mensen in zitten.
Tegenwoordig kun je echt overal naar de wc.
Die jongen die over de auto zeikt en aan een ander zijn spullen zit moeten ze goed straffen in ieder geval zo goed dat hij zijn leuter nooit meer uit zijn broek durft te halen.
hhahaha Goede velgen reiniger
Natuurlijk volkomen triest, al was het een oude Fiat Panda, je laat andermans spullen gewoon met rust.

Iedereen kan zeiken wat hij/zei wil over een Ferrari, letterlijk of figuurlijk. Feit is dat iedereen er wel graag één zou willen hebben.
haha, kickass man

hopen dat ze ook over hem gaan pissen ;)
weet hij ook es hoe het voelt om in de zeik te worden genomen

groeten
Kom op zeg, digitale klopjacht, ondergedoken, types kwestie van puberaal gedrag. Wees blij dat ze de spiegels oid er niet vanaf getrapt hebben!
Ach allemaal in scene gezet natuurlijk. Tis niet eens te zien of hij daadwerkelijk tegen die auto staat te pissen.

Volgende advertensie van ferrari: Nu ook in pisgeel !!!
Die kop van de dader verklaart al een hoop. Jeetje wat een schlemiel gezicht heeft hij zeg! Geen wonder dat hij zulke domme dingen doet. Gewoon hem pakken en z’n kloten eraf knippen!
je kan wel zeggen dat het geen kwaad kan enzo. en dat ze niet moeilijk moeten doen en er de lol van moeten inzien maar je vergeet dan een ding de volgende keer als hij die ferrari ziet staan is pissen niet meer grappig genoeg dan wil hij er misschien over heen rennen of misschien een kras langsaf zetten.
dat zal hij nu met zijn fobie niet meer doen haha.
sterker nog hij heeft nu een heropvoeding gehad en voordat ie volgende keer weer eens onzin gaat uithalen zal hij wel 2 keer nadenken.
of het nu kwaad kan of niet… het principe telt,
*shokked* ik merk censuur hier… ik had gezegd dat ik die eikel z’n kop zou verbouwen als ik er bij uit zou komen, ook al was het mijn auto (eender welk merk) niet…deze uiting staat nog steeds…dus “autozeikerdjes” zijn bij deze gewaarschuwd, ik snij je pikkie eraf en ram het prulletje in je bek nadat de tanden eruit liggen….mijn woord erop….
Stoere jongen, ik snap dat soort vandalisme acties niet. Bah.
@zoepie een beetje ferrari kenner weet dat een modena geen open dak heeft anders was het een 360 spider
nou wil ik iet zeggen dat je tegen de eerste de beste ferrari aan moet staan te zeiken, maar als er een hond tegen aan zou pissen. begin je daar dan ook een klopjacht op of zie ik dat nu verkeerd?
haat alles wat duits is
blijf gewoon met je klauwen van andermans speelgoed af
alles wat duits is mag van mij kapot gaan
Ach wat maakt het uit , Ik heb dit type
Ferrari ook altijd al een pisbak gevonden.
Michiel Tramper
Leuke stunt, maar draait uit op een grote soap, wat een gezeik om een auto. De eigenaar rijd dat ding ff door de wasstraat, verhaalt de kosten op de dader en klaar toch? Who cares? Als het mijn auto was zou ik het ook niet prettig vinden, maar als je zo’n Ferrari kan betalen is dit toch zeker ook geen ramp?
Wat een geneuzel. Vorig jaar stond er tijdens de TT kermis een rode ferrari 512 naast het terrein, en die werd regelmatig voorzien van een douche door de TT gangers.
Dat maakt de TT opeens een stuk interessanter ;)
Een ferrari is een roestijzer met een veel te stroeve schakelbak.
ik heb hem gehad en toch weer ingeruild voor een lamborgini
Ho !
Nog een Janus ?!
Ik kom hier weer te weinig tegenwoordig..
Mijn naam is niet meer heilig ;-)
(en je hebt geen smaak !)
Me Myself and everyone
@lLeeJon

Ik denk dat andere mensen anders de auto aanraken en ze de pis nog moeten verwijderen
Me Myself and everyone
en hier is hel helemaal geen 15;50 maar 20:50 jongens
Me Myself and everyone
@joep maar voor de Panda(he?)Man

Ja jonge zoek een leven

groetjes (
Stoer hoor..
Patrick Kroon
Lang leve de zeikers
Patrick Kroon
toen plassen werd,
is het GEZEIK GEZEIK en nog eens GEZEIK begonnen.
Prachtig toch? Ook de symbolische waarde van het ‘pissen op Ferrari’ krijgt hiermee een extra dimensie. Het merk is inmiddels zo ‘heilig’ geworden dat zoiets ‘onschuldigs’ als er op plassen al tot een virtuele lynchpartij leidt.
Ter illustratie: als iemand tegen een TVR pist, heb je goede kans dat de eigenaar naast je komt staan en ook effe lekker zijn blaas leegt…
awesome dude
Oh nee eerlijk gezegt ik heb het een jaar of 3 geleden ook eens gdn aan de kinepolis in gent ik zag een rode maranello staan en moest dringend plassen ik stond voor de auto tegen een boom te plassen toen ik zag dat er niemand was had ik me eventjes omgedraaid en nu ik eraan denk, denk ik bij mezelf wel wtf was ik aan het doen maar aan de andere kant hoeveel kansen krijg je zo in je leven om dat te doen!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).