19-jarige torpedeert huis met een M3

Auteur: , 136 Reacties

Het zoveelste bewijs dat het niet altijd even verstandig is om meteen in een pk-pakhuis te stappen als je nog maar net 2 haren op je zak hebt. Geef die knul een Seat Marbella.

Deze gloednieuwe witte M3 kan in ieder geval afgeschreven worden, met de bestuurder en inzittenden is het goed afgelopen. Dat kan niet gezegd worden van de jongens die een tijdje geleden met een M5 stuntten op een vliegveld, zij kunnen het niet meer navertellen.

Het moet wel een rare gewaarwording zijn om ineens een BMW voor je deur te hebben liggen.
Spelende vrouw, wat hebt u nu geleerd? (via e46fanatics)

M3 carnage

M3 carnage136 reacties

nieuwe parkeercurses?
Ik zoek nog zo’n v8-aandrijflijn! Dit is de perfecte donor.
Als je die Formule 1 coureurs hun auto’s in de prak ziet rijden. (straatauto’s) Dan zou je ook denken dat ze net begonnen met rijden, over evaring zegt dit bijna niets.
zie ik daar oliedruppels op de tegels!


Zonde van deze mooie auto
Zo te zien valt er op dat uitlaatsysteem ook nog wel wat gewicht te sparen, wat een enorm expansievat aan de achterkant zeg.
Op de homepage maar liefst 6 artikelen over BMW! Nu wordt het wel een beetje te gortig..
Zucht, ik haat 18-jarigen die gelijk in snelle bakkies stappen… geef ze een grote relaxede limousine
Misschien wilden die mensen altijd al een BMW voor de deur hebben :D
Als je dan zo nodig schade wilt rijden, doe het dan goed – is het credo van deze Hamilton.
De spelende vrouw: …En hij heeft het rozenperkje ook vernield, de schavuit!!! – Koekje erbij…?
Gelukkig bouwen die Spanjaarden beter dan de inwoners van de V.S. anders hadden we dat dak probleem ook er nog eens bij gehad…
Ja, dat heb je met dat launchcontroleknopje!! :)
@RacerX:Ja, die had ik ook al eerder gezien maar toen stond hij nog op z’n pootjes. Ik vond het heeel lelijk lijkt wel op een kever/vw transporter van vroeger!
shit happens oftewel poep gebeurt
Bewoners waren op zoek naar een M3 en wilden m snel in huis hebben? Zal toch wel niet zo goed bevallen, wordt dus snel doorverkocht. Super aanbieding, heeft bij een oud omaatje binnengestaan!!!
wist je dat bmw zelf geen m3 verkoopt aan mensen die net hun rijbewijs hebben, ik had laatst een varhaal gehoord dat een jongen er een zou krijgen maar bmw wilde het niet, toen heeft de vader van de jongen hem gekocht. en wat denk je ze rijden weg bij de dealer en 3 bochten later hingen ze in de vangrail.
Hmmm Launch Control een beetje letterlijk genomen? :)
Frasker schrijft,

22 July 2008 om 10:51
Als je die Formule 1 coureurs hun auto’s in de prak ziet rijden. (straatauto’s) Dan zou je ook denken dat ze net begonnen met rijden, over evaring zegt dit bijna niets.


En daar spreekt de kenner!
(sarcasme..)
Die doet het nog best even rechtduwen en launchcontrole weer snel weg!!
wat een puist. hopelijk waren die meisjes mooi waarvoor hij aan het patsen was, anders is al die moeite voor niets…
TC zeker uitgezet :P
ZwerverRoodbaard
Hmm je auto op zo’n degelijke wijze parkeren en slopen moet je toch wel spreken over enige aanleg daarvoor :)
@ Hylke
Frasker is 13 jaar, laat em toch. Iedereen is vrij zijn mening hier te verkondigen.
:( Ik voel me gediscrimineerd. Ik heb echt wel meer dan 2 haren op m’n zak. (En ik zou zo’n mooie M3 ook niet in iemands tuin parkeren, maar da’s minder balangrijk natuurlijk.)
neeeeeeeeeeeeeeeeee geen witte m3 samen met de gtr toch de vetste auto van dit moment voor mij
wat moet een 19 jarige nou met een gloednieuwe m3 onbegrijpelijk
HAHAHA

Erg voor de bewoners!!
Schat, doe de deur eens open.. We hebben bezoek!
Hmm misschien had ik caello toch niet op het idee moeten brengen dat je vanaf de achterbank niet echt kunt oordelen. Z’n pa is hier vast niet blij mee. Sorry! ;)
Ik ben zelf 18 en rijd ook een m3 (e92). Verbaast me toch altijd weer hoe sommige mensen van mijn leeftijd met auto’s omgaan. De eerste keer toen ik in mijn auto reed deed heel voorzichtig aan. Is natuurlijk altijd ff wennen als je de eerste keer in zo een auto rijd en als je een beetje verstand heb doe je ff voorzichtig aan met je rechtervoet.
Jongens? waar zijn jullie mee bezig dit is gewoon haat zaaien omdat een jongen van 19 in zo een auto zit te rijden en velen van jullie deze auto niet eens over 30 jaar aankunnen dus ik vind deze bericht nergens op slaan
Probleem is in USA kosten wagens geen kont, en met een finance-plan kun je daar gewoon als scholier een gekke auto kopen waarvoor je hier toch iets meer je best moet doen. Even een klein voorbeeldje; ene M3 kaal kost 35.000 EUR omgerekend in USA. Niks BPM enzo daar dus. Hier, kun je daarvoor een Opel Astra Twintop kopen die leuk is aangekleed. Nuff said
bizare crash en zonde van die prachtige BMW

en van die M5 (http://www.edmunds.com/insideline/do/Columns/articleId=124526?tid=edmunds.il.home.photopanel..3.*)
@job lekker belangrijk vriend, ik merk meteen dat jij niet eens in aanmerking komt voor een proefrit hahaah
Tja.. het is ook wel ver lopen naar de voordeur…
Die knul had al 3 jaar zijn rijbewijs kunnen hebben (In vs vanaf 16) dus geheel zonder ervaring is deze bestuurder niet geweest.

Daarnaast:
Achterwielaandrijving is a bitch..
De eigenaar van het huis had wellicht iets anders in gedachte toen hij vorige week zei dat ze zo’n BMW M3 wel op zijn oprit mochten zetten ;)
This is what happens if you don’t have Quattro…
WHAM! M3 in your front lawn!
Ja, het is zonde. “Money can’t buy you brains.” Zegt, absoluut niks over de rij-kunsten van de 19-jarige, maar geeft wel aan dat hij zich niet op een verantwoordelijke manier kan gedragen met dit soort wagen.

Trouwens dit is in de VS echt niet bijzonder (dat een 19-jarige in een M3 rijd). Bij mijn Uni barst het van de IS350’s, BMW 335’s, RangeRovers, zelfs nog een aantal Boxsters een 997 Turbo, Bentley Conti GT, CLS AMG, S63 AMG, enz. Als pa en ma een redelijke salaris hebben, dan is het al heel makkelijk om zo iets aan te schaffen. Was laatst nog een “deal” op de V8 Vantage : $30,000 down en $1,500 per maand en hij is van jou.

RWD = not a bitch, as long as you know what you are doing.
Ik zei nog zo gééééén handrembochten boven de 150
Dit zegt volgens mij ook niets over de stuurkunsten van de chauffeur, hij zal wrs wel te hard gereden hebben. Maar geloof mij in zo’n M3 is dat niets op zichzelf, hij moest mischien uitwijken voor iets. Bijvoorbeeld een kind dat op straat liep ofzo..
LOL @ Lodewijk

“hij moest mischien uitwijken omdat er een kind op straat liep.”

whahaha en dan zon schade aanrichten, ik weet niet wat jij voor een ontwijk maneuvres maakt maar normaal gesproken torpedeer je jezelf niet een huis binnen.
Ik denk dat ie te hard reed en met onderstuur gelanceerd werd via de mount ramp dat die gasten in de tuin hebben gebouwd
misschien zegt dit meer over enthousiasme dan ervaring. :)
ik zoek trouwens nog een M3/M5/M6 velg ter decoratie…
LOL Lodewijk “hij moest mischien uitwijken voor iets. Bijvoorbeeld een kind dat op straat liep ofzo..” :lol: Tja, als ik uit moet wijken voor een overstekend hondje hier in de 30km zone, dan verwoest ik ook altijd tuinen en voorgevels ook al heb ik inmiddels de nodige jaren en meerdere klokjes rond rij-ervaring… :mrgreen:

Nou, volgens mij is dit manneke domweg VOL overgave de weg op gegaan met zijn speeltje (of was die van zijn ouders…?) …en hij is dus met diezelfde volle overgave er ook weer af gegaan… Echt 100 punten voor zijn enthousiastme- Dat moet je hem to te na geven. :-D
pappa koopt zo een nieuwe M3 voor z’n lieve zoon.
nou en .. of was het een amerikaan ?? dan is het natuurlijk verschrikkelijk ..

@Jandepandaman .. heb van het weekend een Panda gekocht voor in mijn museumpje .. 1.1 selecta .. stiekum altijd al willen hebben ..
Volgens mij heeft hij gewoon z’n TomTom naar huis gevolgd:P
Hmm de M3 zal nog wel enigszins in leven zijn want ik kan geen witte krijtstreep ontwaren op de foto’s
Geweldig commentaar!
ach ja, zo zien we ook en keer een foto van de onderkant :p
Heel die pilaar mee onver ook…
Wat zonde zeg van zo’n mooie wagen, heb er gisteren nog één zien rijden en het viel me toch meteen in positieve zin op. Ik bedoel dan van je ziet er in één oogopslag aan dat je niet met een standaard 3 serie coupe te maken hebt.

Volgens mij heb ik trouwens iets gemist maar F1 coureurs die hun auto’s plat rijden? Op het circuit ja, maar er naast heb ik nog nooit van gehoord.

Alleen papa Hamilton die even een Carrera GT ‘parkeert’, maar dan heb je het dus over de onervaren papa die een auto kan lenen omdat zijn zoontje zo beroemd is ;)
….RedBull geeft je vleugels….
only in america…
We hebben nog zo’n held die plots uitwijkt voor kindjes en katten, Lodewijk, zij het dan wel dat deze tot hiertoe enkel zijn eigen bolide trasht zo leek mij… http://www.autoblog.nl/archive/2007/04/17/tom-boonen-rijdt-murcielago-in-puin

Overigens, dat je uit de hoogtoerige V8 in de nieuwe M3 eerder hoge snelheden puurt dat weet het kleinste kind van tevoren, niet dus de Amerikaanse schijtluis die de teugels van dit grandioze scheurijzer maar had te vieren. Reacties als “pech gehad, volgende keer beter, hij kon er niks aan doen ocharme dat ding rijdt ook zo snel” zeggen meer over de autoblogger van tegenwoordig dan over de rij-ervaring van dit kind.

Nu ja, conclusie, af en toe aan dat stuur draaien en vooraal ook jammer van de wagen! En bang afwachten, totdat één of andere verdwaasde kunstenaar seniele kunst met kleine ‘k’ wil maken van de E92… (http://www.youtube.com/watch?v=mDkFKLk39b8) Goodnight!
gelukkig hebben we de foto’s nog
lol @ de vlaeminck, Beem bim bop, lodewijk, GOD en de eerste 2 zinnen van de auteur van dit artikel :D
effe appeldoorn bellen
@Lincoln- :lol: Serieus? :P Yeeeeee!!!! Pandaaaaa!!!! 8-)

:mrgreen: Voor een museum zijn ze inderdaad erg goed. ;-)
-edit: nutteloze bijdrage-
de lichten doen het tenminste nog..
jurrie de wilde
goh ik hoop niet voor die jongens dat het de auto van pappie was.
als ze het ongeluk dan toch wel overleefd hebben dan brengt hij ze waarschijnlijk om.
:P
:D
Kijk die jongen houd er tenminste een goeie rijstijl op na. Ervaring of geen ervaring SCHIJT AAN EN PLANKEN!!!!!!!!!!!!!!!!!
Aha ja papa is rijk koop wel een nieuwe voor zn zoon.
He wat zonde van dat huis nou :D
Trieste figuren dit is duidelijk geen type voor een BMW
Lekker een in een AIXAM rijden daar hoort tie in thuis
Thijs Vermolen
Zielig voor de bewoners. Voor die jongen vind ik het niet zielig, daar leert hij van. Je ziet wat stoer doen doet.
L eg nu maar aan papa uit dat je zijn BMW in kreukels heb gereden
als ik ze pa was brak hem al zijn botten als dat al niet gebeurt is
zulke autos moeten verboden worden bij jongeren die net een blauwe maandag hun rijbewijs hebben
door een m3 was ik bijna dood!!!!
ik wil hem ook wel voor de deur (maar er niet tegen aan )
Dat is ook wel zo zonde
Hij was zeker dronken en kon de parkeerplaats niet vinden.
Toen had ie dorst of moest plassen en toen wouw ie snel bij de deur zijn.
Dat snel iets te letterlijk genomen en toen ging ie crashen
hier rechts afslaan….

namens de postcode loterij VAN HARTE GEFELICITEERD u bent nu de trotse eigenaar van deze bmw!
Of
Doet de huis eigenaar z`n voor deur open en zegt :
Ik had hem opschaal besteld hoor !
heb nu geen stenen nodig voor de wielen er onder uit te halen
Jaaaap, doe es niet zo patserig. En het is: dit bericht, niet: deze bericht… ffkes boekjes lezen jochie
jos en marie mop :-p

marie:jos ga de plantjes watergeven

jos:ok

jos:zal ik die Z3 ook wa doen

marie:welke Z3

jos:hier in de deur

marie:????????
Bij eem M3 CSL moet je niet voor niets een contract tekenen bij BMW dat je begrijpt dat de slicks en de power gevaarlijk kunnen zijn en het niet hebben van alle hulpsnufjes.
dat je met een auto niet kan vliegen
een voordeel wel je kan wel makkelijk bij je uitlaatpot komen zo handig klusse :p hij staat al op ze zij
POWER IS NOTHING WITHOUT CONTROL
die zal wel te vaak horen gekregen van “drive inn” dus dan reed ie maar (bijna in) het huis
Volgens mij kom ie gewoon geen goed pakeerplekje vinden en dacht van: zet ik hebm daar maar even neer
bmw m3?
zonde!
Gaat die lul van een Brandsteder eindelijk eens op zijn bek bij het “afleveren” van een echte auto………………………:-)
Analoog de 107 bij LINGO………………
Als hij ‘m nog wil verkopen moet die even mailtje sturen.
Heb nog een kale e46 liggen die ik kan ombouwen.
Zal wel de auto van zijn pappie geweest zijn.
En Hoe krijg je het voor elkaar?? Zonde van zo’n mooie auto.
Wat een briljante reacties soms!
Die kan ik niet overtreffen, maar ik waag een poging…

‘Dat jochie dacht zeker dat hij nog achter de Playstation zat’

WHOAHAhahmmmmmm nee?
Nee he?
Nee, niet zo heel leuk…
40 jarige man rijdt M3 in prak? niemand gezien?(België) Haha dus sir mokalot dit levert weinig bewijs..maar feiten zijn waarheden daar kan men niet onderuit.. één 19 jarige krijgt de kans.. 100 op 100 voor leeftijd/ongevallen met deze wagen( voor zover ik weet)

ten eerste, hoe komt deze jong aan deze auto?

ten tweede, hoe komt deze jong in deze auto?(pikken lukt bijna niet tenzij je grote container bij je hebt)

ten derde, nummerplaat? zwaar zoek, ik zie nergens aanhechtingen of schrammen van het losrukken.

conclusie: zoontje van een bmw dealer en denkt” ik ga eens showen met deze bak en dat ik iedereen kan laten zien hoe ik me aanstel en aandacht kan maken”

zeer goede vorm van aandacht trekken vind ik :) zeer geslaagd zelfs de pers komt erbij!
moet acteur worden, zal zékèr doorbreken.
haha..
tja… de BMW M3 in GRAND TOURISMO rijd toch heel anders haha
ach dit is een laffe m3 in Aalten doen ze zulke dingen op vrijdagavond met lambo’s foto’s zie http://www.112achterhoek-nieuws.nl/uitrukken.php?id=3088
hoe komt die auto daar?:):?
http://www.edmunds.com/insideline/do/Columns/articleId=124526?tid=edmunds.il.home.photopanel..3.*

wat denk je hier van ongeveer 225 km op een rechte weg en dan ervan af rijden.
Ja gewoon recht door.
wat denk je wat er echt gebeurd is???
En alle 5 dood die in de auto waren
MOOI gepakeerd!!!
de niuwste bmw m3 wite
bmwx6 wil ik ook
Voortaan maar weer op de fiets.
Zozo, maar hoe is die auto daar terechtgekomen o_O?
deze jongen is zeker een pizza bezorger geweest en leverde direct aan de deur
;-)
wat een lozer zit er geen rem in die autoxD
zulke jongens zijn gewoon dom,, allemaal beetje stoer doen met de auto”s .. is nergens voor nodig,,
hij mag blij zijn dat ie zelf niks heeft,,


lekker stoer dus,,,
Tjaaa, moeilijk he rijden
zonde van het huis, de bestuurder dacht zeker dat het een vlieg simulator was en dat hij osama na deed
die kon beter een 45 KM wagen kunnen kopen had hem nu wel wa geld ge schild
ag ja zo zie je maar jong+bmw=ag dat spreekt wel voor zich
Het nadeel van zulke auto’s is het gebrek aan veilige ruimte om eens lekker het gas in te drukken. Genieten van het geluid wordt zo een hele kunst. Wij moeten met de rx8 ook drie keer nadenken voordat we echt op het gas kunnen. Simpelweg door de hoge acceleratie.
Helaas vergeten mensen soms wat nadenken is. Ook moet er toegegeven worden dat een nieuwe M3 erg snel is, maar dat het in de auto helemaal niet zo snel lijkt te gaan. Dus als je denkt dat je hard gaat, ga je ook gelijk erg hard. Dit geld voor de gehele performance van de M3. Je kunt zo makkelijk hard gaan in alle veiligheid dat de grens voor velen onbereikbaar is. Als je die dan eenmaal bereikt hebt en het gaat fout, dan gaat het gelijk goed fout.
Grenservaring met zulke auto’s krijgen is een kunst op zich.
Ik haal de grens van de rx8 praktisch nooit, puur omdat de snelheden dan dusdanig hoog liggen dat een foutje bijna dodelijk is, en rijbewijzen toch dierbaar zijn. Met dit besef kom je een stuk verder in het verkeer. ;)
das ook nog eens een andere manier om bij iemand op de koffie te gaan :D
de vlaeminck schrijft (22 July 2008 om 13:42 ):
This is what happens if you don’t have Quattro…
WHAM! M3 in your front lawn!

4wheel drive is for pussies. thats what i wanted to say srry LOL
zonde van de bmw m3
De Tom tom zegt bestemming zijwaards bereikt, stap aan de andere kant uit. En als je niet rijden kan verscheep dan je bmw naar nederland kunnen wij hem misschien nog goed gebruiken en er mee doen waar hij voor gemaakt is.
Van schade en schaNde word men wijs.
Meestal moet je het slim houden met eerst een goedkope auto en het dan leren,anders ben je mischien wel 2miljoen aan een auto kwijt Dus ik zou gewoon het leren Op De Playstation :P:);)
Plakt er nou een Ja/Nee sticker op de brievenbus?
Hij/zij wou de Dukes of Hazzard nadoen volgens mij. Die reden beter op 2 wielen!!
is het nou echt te veel moeite om hem gewoon recht en netjes neer te zetten?!
Ik vind het een beetje jammer van die BMW had ook wel bij mijn huisje kunnen staan.
Kan namelijk wel nog een bij;)
was het echt geen vrouw achter het stuur
volgens mij zat deze knul gewoon te msnnen op zijn mobietje tijdens het rijden:D
was dit die nieuwe bmw die zo`n functie heeft om zich zelf in te parkeren doormiddel van software?
zo te zien had hij de laatse update`s niet geinstalleerd.:D
hmm gelukkig brand het parkeerlicht nog.je zou er anders nog tegenaan lopen. en daar wordt ik nie vrolijk van
Vreemde manier om iets aan de deur te verkopen…. zo krijg je tog nooit klanten….
wat zal dat ding kosten hier in NL?!?! Iets van 85.000 / 125.000 ?!?!
Schattje ik heb een mooi cadeautje voor je!
het staat voor de deur kijk maar eens even:)
Ik zei : Met de deur in huis vallen, en niet DE DEUR UIT HUIS RIJDEN !!!.. Zonde van die bloemetjes ook….
whaha man dat is leuker dan een olifant die hem vertrapt
Wat kunnen mensen elkaar afkraken.
ten eerste het heeft niks met leeftijd te maken, want het kan als het moet iedereen overkomen.
Het is nu toevallig een bmw maar de volgende keer kan het ook een ander merk zijn.

Ten tweede ik rij ook vanaf mijn 18de al in een bmw.
Het zijn mooie auto`s en rijden geweldig.

En omdat het een M3 is denken ze gelijk dat het niet kan zulke snelle auto`s voor jongeren.
De een kan er mee omgaan en de ander niet.
Mensen moeten altijd gelijk beoordelen en kijken niet na hun eigen fouten.
Want daar willen mensen niks over zeggen, maar als iemand anders wat doet dan kunnen ze goed praten/roddelen over anderen
Links: Koppeling.. Midden: Rem.. Rechts: Gas….. Nu nog uit elkaar houden!

Good luck
Niks voor mij zo’n M3, ik scheer mijn zak. :P
Het lijkt wel of die auto op zijn kant ligt!
Heeft dit verdiend…. had eigenlijk ook nog een revalidatie van een jaar bij gemogen.

Geen respect voor het vermogen wat deze wagens produceren en kosten.

Doe iedereen een plezier in vouw jezelf dan in een fiat panda om een boom.
ah,zo ziet een bmw van zijn onderkant eruit.
Deze gast (of zn vader) heeft het goed voor elkaar kijk shit happens
hij rijdt op zn 18 al n m 3
Ach het is gelukkig maar een BMW…..

Wel zonde van het huis !!!
deze jongen weet duidelijk niet hoeveel pk zon auto heeft hij moet eerst oefen in een trabantje met turbo
hahaha .. ” Misschien wilden die mensen altijd al een BMW voor de deur hebben ” voor de deur wel, niet ERIN!!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).