Niet ondenkbaar? Nissan GT-R cabrio

Auteur: , 46 Reacties

Toevallig zat ik me enkele dagen geleden te bedenken hoe tof het wel niet zou zijn als er een open versie van de GT-R zou komen. En blijkbaar was ik niet de enige.

Want gister plaatste DrLoempia een zeer aardige photoshop op autojunk van een dakloze GT-R. En die wilde ik natuurlijk even met jullie delen. Ok, deze GT-R zal iets langzamer zijn op de Ring en volgens mij is er nog nooit eerder een cabrio GT-R geweest. Maar eens moet de eerste komen toch?

Dus wat wordt het? Maken of kraken? Roept u maar!46 reacties

Photoshop van GT-R + 350Z iemand? :P

Ziet er allerminst onaardig uit, een paar rolbeugels achter de zittingen à la Audi TT Roadster zouden niet misstaan, en zolang-ie maar sneller rond de ring blijft als een Zonda huppeldepup vind ik t best :D
Kraken…!
‘k vindem wel gaaf, laat maar komen zeg ik zo!
Het staat ‘m op zich goed, maar ik zie het niet gebeuren. Nissan is té veel bezig met de prestige rond de auto (daarom hangt mij ook al een tijd de keel uit), en ik zie eerlijk gezegd niet een GT-R cabrio nóg sneller over de ‘Ring gaan.

Maar goed, ik kan het natuurlijk helemaal mis hebben. Wie weet krijgen we straks in Tokyo een 8C Spider-achtige onthulling op de Datsun-stand :)
Cabrio’s moeten het meestal hebben van looks, en dat heeft de GT-R absoluut niet. Ook word de carrosserie een stuk minder stijf door het dak er af te knippen.
Kom op, dan doe je het raampje maar open.

Lijkt me dat er weinig kappers zijn die zitten te wachten op rij-eigenschappen.
: )
Ik verwacht geen GTR cabrio. Past niet echt bij de GTR image. Ik denk dat mensen die dat willen gewoon voor de Infiniti G37 cabrio moeten wachten of op de nieuwe 370Z cabrio. Persoonlijk zou ik voor de G37 gaan. Iets zwaarder dan de Z, maar veel meer luxe en toch nog die lekkere motor voorin. Ook een hele mooie uiterlijk natuurlijk.
kappers kopen een audi tt of een vw eos of iets in die richting, niet een hele dikke nissan
Zal er niet komen hoor, geen illusies
Zou het weggedrag van de GT-R veel te veel verstoren
nee nissan zou geen cabrio moeten maken nee, de gt-r / skyline blijft een dikke sportcoupe/sedan
Björn Borgmoer
Yuck, kraken. De huidige GT-R vind ik qua uiterlijk nog te pruimen, omdat het een beest is dat knetterhard kan. Net zoiets als een wild zwijn, krachtig, stevig, snel, maar niet erg elegant.
Een cabrio koop ik in eerste instantie voor het uiterlijk, niet voor de rijeigenschappen.
Mooie shop overigens!
is deze cabrio dan ook gay? :P
Kraken, vind de GT-R sowieso geen bal aan…
kraken!
haha ik vindt hem zeker mooi had hem al gezien op Chino4real.nl op het forum, zeker iets om bij Nissan over na te denken :).
Ik zie het niet gebeuren.
daar is een gt-r veel te strak voor en wie gooit nou zijn kap open als die plankgas gaat knallen.
Maken!
cabrio`s zijn sowieso lelijk én gay
Kraken !!!!!!!!!!!!!!!

Dit soort auto’s, dus dan praat ik over EVO’s, Impreza’s…..dit soort auto’s horen gewoon hardcore te blijven. Een GT-R Cabrio heeft een te softe uitstraling vind ik. Zie je het al voor je, een cabrio EVO
@ mckroket

you know what to do with ….. eh convertibles

je hebt deels gelijk hoor.
Zo goed is de photoshop helaas niet.
Leuk autootje. Van mij mag hij komen.
@Donstil; vertel dan maar waarom?

Het verhaal zit zo: ik wou eerst een 350gtr maken maar toen had ik geen achterkant. Dus heb ik de hele GTR body op de 350z cabrio gegooid. En na afwerking etc. kwam dit eruit
een dakloze GT-R?

achossie :’)
Sorry Robbie een duidelijke KRAKEN!!

Waarom? Heb niet echt een redenen, dan alleen op het eerste gezicht het uiterlijk. Sommige auto zijn gemaakt om puur en alleen als coupe mooi te zijn.
Mag deze ook wel laten zien worden vind ik:

http://fc02.deviantart.com/fs22/p/2007/329/6/68b1bae0f8abb05a.jpg
Op een sportwagen hoort gewoon een dak. Ooit al touringcar championchip met cabrio’s gezien? Nee e. Die dinge worden gewoon te zwaar om er beetje stevigheid in te houden.
Doe mij maar gewoon eentje in het zwart met een dak en nu we toch bezig zijn. Een V-spec
@RR_V8: als ie er zo zou gaan uit zien, geen bezwaar, laat maar komen :d
Die velgen zijn trouwens mooier dan de originele velgjes.
Gelijk op de hoofdfoto vind ‘k em maar saai en niet passend.
Goede shop maar absoluut geen goed idee om hier een cabrio versie van te maken , KRAKEN dus.
Nu we het toch over Nissans en schetsen hebben: dit heb ik gisteren gemaakt:
http://img206.imageshack.us/img206/7986/gtrgh5.png van een 599 GTB… Lijkt er sprekend op, vinden jullie niet?
Btw dit zal wss nooit gebeuren, Nissan heeft hemel en aarde moeten verzetten en schoonheid moeten compromisseren om een zo laag mogelijke cw-waarde te hebben, en dan zouden ze ineens een dakloze versie maken? It just doesn’t make sense!
Gewoon maken, cabrio is altijd dubbel fun vind ik!
Maar wat ik wel gay vind op een dag als vandaag dat de echte gays en trutjes ALLE ramen omhoog en dan ook nog het windscherm omhoog!!! Rot toch op man!!! Neem een sunroof!!!!
Komt er zeker niet
Als de gesloten GT-R een succes wordt, is dit wel mogelijk. Maar niets voor mij, zo’n PS3-geval.
Erg nette shop, maar ik vind het persoonlijk geen succes. Doet me denken aan de 350Z die ook als cabrio werd uitgevoerd. De normale 350Z vond ik een hit, maar een Roadster deed weer enorm veel afbraak aan het mooie originele design met dak.

Maar goed, ik denk dat Nissan vooral zal kijken (als ze ooit besluiten een cabrio GT-R te bouwen) naar de reacties op de Amerikaanse markt. Daar worden er volgens mij behoorlijk wat verkocht, evenals dat de 350Z een enorme verkoophit daar was.
Wat een lelijk ding…. En gay.
KRAAK!
laat de gt-r aub een auto blijven voor de echte die-harder
Ik vind het een geil ding, stelletje zeikerds
Ik vind het een geil ding, stelletje zeikerds
Srry, 1 teveel
Neeeeeeeeeeeee, een doodzonde!

Heaumeaux kopen maar een Micra CC.
kraken
Maar, maar. Wat en negatieve berichten over dit idee. Zijn jullie nou autoliefhebbers? Als BMW met een M6 cabrio komt vinden jullie het harstikke geil, en als de GT-R het doet is het een homo bak.

Als een homo achter het stuur van een GT-R stapt, dan moet hij na 3,5 sec al kotsen! Deze GT-R is zowiezo niet voor mietjes, lees het rijverslag bij Top Gear maar eens.
Deze auto is een nieuwe mijlpaal, dus moet er ook een cabrio versie komen!

Ik vind het net als de standaard versie een harstikke gave bak!
@mm55

het is nog geen national comming out day hoor
Kraken.
Het punt van deze auto is niet elegantie in tegenstelling tot de 8c(Heerlijke Auto om te zien). Deze auto is gemaakt om hard te gaan (lees: Heel hard). Waarom zouden ze dan een cabrio maken, die is zowieso langzamer en minder goed in de bochten omdat de auto niet meer de stijfheid had als eerst.
Maken die shit ;)

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).