Gumpert Apollo rijdt zich vast op een drempeltje

Auteur: , 46 Reacties

De Gumpert Apollo, een 750 pk monster voor op racebanen die je ook als dagelijks vervoer mag gebruiken. Het woordje mag is hier belangrijk, zoals ze dit weekeinde in Amerika hebben ondervonden.

De lokale dealer wilde de Apollo even laten zien op een cruise-dag om de verkoop wat te stimuleren. Jammer voor Gumpert dat de Apollo zich vast liep op de speedbump die toegang verschafte tot de parkeerplaats waar het evenement plaats vond. Misschien moeten we dan toch maar even wachten op de iets minder extreme variant die hopelijk een automatisch verstelbare vering heeft.

De passagier moest uiteindelijk even uitstappen om de vering net genoeg omhoog te laten komen om het obstakel te verslaan. Wat me nogal nostalgisch maakt en gelijk doet denken aan de oude lotto reclames.

Frank van Autoblog.com was ter plaatse en heeft het spektakel met lede ogen aangezien. Achteraf kreeg hij nog een kort berichtje van de dealer die meldde dat er gelukkig geen blijvende schade is toegebracht aan de supercar.46 reacties

corrado vr6 slc
Zonde is dat, ik weet er alles van, klote drempels!!!
San Sebastiano
MMM, ik krijg gelijk een mooie flashback naar Top Gear van gisteravond ;-)
kijk deze versie kan niet over de drempel.
wie laag wilt zijn moet pijn lijden
Dus dat wil dan zeggen dat zijn topgear-track tijd ongeldig is? ;)
Tja, als ik af moet gaan op de akelige geluiden die er de hele dag door, maar vooral rond ochtendspits en avondspits bij mij voor de deur klinken- pal bij mij voor de deur ligt een drempel- dan zijn het niet alleen de supercars die moeite hebben… Echt met regelmaat komen auto’s van het type Golf, verschillende modellen Volvo’s, de nodige BMW’s en Audi’s van het type Mammie’s kinder/hond/boodschap-verplaatser echt met woest gekraak er overheen. En soms stoppen ze dan om te zien hoeveel er nog over is van de voorspoiler en de onderplaat…
Zoals Hammond zei ”you can ajust the ride height of the car…”
dat moet adjust zijn…
BRIL-JANT die reclame!
Was al weer ff geleden dat we daarom gelachen hebben dus cudo’s!
Godverdomme, die reclame is gewoon uit het buitenland gejat!
En ik maar denken ie van Nederlandse makelij was…
Deze reclame moet destijds toch wel de Gouden Loekie gewonnen hebben lijkt me.

Mijn tip voor dit jaar: Holland Casino met ‘Hints’ ;-) (of zou het toch ‘Goede Moggel worden?…), weer een ‘gokbedrijf’…. Ik heb een hekel aan gokken, ik denk dat ik vorig jaar zomer één van de grootste winnaars in Vegas was… Ik heb letterlijk maar één Dollar verloren :-)
@ Autoblog,(off topic)

Wat doen die homo advertenties hier toch maar?

De interesses van de meeste mannen beperken zich tot auto’s , bier en tieten.
Gelieve hier dan ook je advertenties op aan te passen.
Sommige drempels zijn gewoon te hoog. De rx8 is niet verlaagd maar pakt toch af en toe een drempel met 1km/u. Dat is ronduit belachelijk.
dan zijn ze nog nooit in het kamelendorp (doorn) aan de utrechtse heuvelrug geweest…. dat was een aantal jaar geleden echt erg….
om de 100 meter een bult in de weg waar je zelfs met een hummer/disco langzaam overheen gaat.
Die drempels zuigen! Ze zijn veel te steil en ook te hoog.

Gisteren een rally gereden in een Mini 1275 GT (geëindigd op de eerste plaats! :) ) en we zaten een aantal keren met de uitlaat op die hufterige drempels.

Je zou haast gaan denken dat Kwik-Fit die krengen sponsort! ;)
Die Lotto-reclame is trouwens nog steeds echt briljant!
corrado vr6 slc
@ Klassiekerrally:

Godverdomme… Dat is het dus gewoon, Kwik-fit sponsort drempels ;)
Timmah,

Niet zo kortzichtig en homofoob zijn he? Je zou haast denken dat je zelf een mannenlikker bent.
hulde @ Birger. helemaal eens. Timmah moet zijn -edit- houden. Als ik tieten wil zien ga ik wel naar een andere site en Bier: Getver!!! welke gekke monnik dat ooit uitgevonden…..
“Gisteren een rally gereden in een Mini 1275 GT (geëindigd op de eerste plaats! ”

Gefeliciteerd.
Was m’n allereerste auto (in 1978 ,meen uit ’73). Had L en R achterin een benzinetank en had een zwarte motor/achterklep en de rest grijs.
Supersnel van zijn plek door die kleine wieltjes …camaro’s (ja,die tijd) redden het niet. Wel veel pech gehad, vooral met laadstroom en koppeling.
Stumpert Apollo ;-)

maar ik heb top gear gisteren gezien en daar was tie ook in te zien maar ik heb geen bugatti’s gezien?? kan iemand dat verklaren?
-edit: dit heeft nergens iets mee te maken, kappen maar-
@ Timmah … Als je eventjes logisch nadenkt is dit juist een ideale site om reclame te maken voor homo gerelateerde producten. Aangezien zo’n 80% van de bezoekers van deze site man is en zoals je waarschijnlijk zelf ook weet 100% van de homo’s een man is lijkt mij dit juist een uitermate geschikte plek voor zulke reclame.

Maarja, gezien de kortzichtige en ronduit domme reactie van je op deze reclames had ik ook niet meer van je verwacht.


Ontopic… Daar sta je dan met je penisverlenger van hier tot aan Tokyo die opeens een averechts effect heeft. :D
Grappig dat degenen die het hardst iets tegen homo’s zeggen te hebben bij mij de indruk wekken nogal labiel van geest te zijn. Gebrek aan zelfvertrouwen? Bang toch misschien zélf mannen aantrekkelijk te vinden?

Wat maakt dat allemaal nou uit? Autoliefhebber is autoliefhebber, of je nu geel, groen, blauw, rood, homo, lesbo, bi of hetero bent.

Ik ga jou toch ook niet vragen of je katholiek of gereformeerd bent alvorens een gesprek over auto’s te beginnen? Hou toch op zeg!

En wat die reclame betreft: prima! Ik wilde dat ik ’t voor elkaar had, dan zou ik ’t op klassiekerrally.nl ook best acceptabel vinden. Die reclame maakt autoblog.nl wel mogelijk. Zonder reclame hier zouden jullie een echte hobby moeten zoeken! ;)
Timmah, soms heb je best gelijk hoor, maar nu gewoon niet. Of eigenlijk, je hebt helemaal nooit gelijk.

-edit: laten we het hierbij houden-

On Topic, Grappig wagentje, alleen jammer van de naam.
Ah jammer , d’r was me iemand voor met stumpert apollo , t is nie altijd feest
@ alles hier boven mij,

Ok weer voer voor discussie:

Mijn reactie was niet kortzichtig of homofoob. Je moet het dan ook niet al te serieus nemen als ik het over bier en tieten heb.

Ik word dan wel onmiddelijk bestempeld als homofoob terwijl die persoon net het woord mannenlikker in de mond neemt . Maar alweer niemand die daar iets over zegt.

Maar goed , dat de wereld een beetje aan het veranderen is weet ik al langer , en ik ben misschien al een beetje te oud aan het worden . In mijn tijd was een vent nog een vent. Tegenwoordig is het precies cool om homo te zijn.

Nu dit is een auto gerelateerde website , daarom dat ik het vind dat de reclame daarom dat ik vind dat de reclame hier op mag aangepast worden. Het percentage homo’s is nog altijd zeer klein dus een groot deel van je reclame gaan toepassen op dat doelgebied is niet erg logisch.

Kijk ik heb niets tegen homo’s maar in mijn ogen willen ze zelf een beetje in een categorie geplaatst worden , getuige de vele homo en lesbo café’s die ik hier de laatste jaren heb zien opengaan. Daar moet je als hetero ook niet binnengaan of je word zo buitengekeken.

Waarom moeten die homo gerichte advertenties dan hier op deze site geplaatst worden? Als ik als homo dergelijke dingen zou zoeken wist ik het denk ik toch wel te vinden of niet?

Ik veronderstel dat deze site een typische mannensite is ( de vrouwelijke bezoekers zijn beperkt) stem de advertenties er dan ook op af net zoals je in typische mannenbladen ook niets van dergelijke advertenties terugvind.

Dat is ook maar mijn mening , en ook was het aan de redactie gericht . Toch weer leuk om te zien hoeveel mensen er dan aanstoot aan nemen.

Het valt mij enorm op hoe hypocriet de meesten hier uit de hoek komen , in groep komt het typische haantjesgedrag naar boven bij de man , en op een blog zoals dit worden ze ineens zo politiek correct en conservatief.

Vreemd…
@timmah: geen idee waar je het over hebt jongen. Als je het over homo reclames hebt moet je ze misschien even benoemen want ik zie ze niet…

We stoppen er nu mee, zoals al aangegeven. Meer informatie kun je eventueel hier vinden: http://www.autoblog.nl/archive/tag/gay
@Timmah ik snap echt niet over welke reclame(s?) jij het hier zou kunnen hebben dat je meent te moeten verwijzen naar “homo”. Wáár dan? Hóé dan…?

Nee laat eigenlijk ook maar.

On-topic: Ik en nog een hele hoop andere mensen heb een een paar jaar gelden eens op de Wassenaarse Weg vreselijk mogen lachen om een oud Civic-je dat op die betonnen middenberm daar stond te wiegen- Op de één of andere manier had de bestuurder het geduld niet meer kunnen opbrengen om pas bij de verkeerslichten waar gwoon goed gelijkvloers asfalt is, te keren. Nu kon hij dus niet meer verder zonder hulp van sterke mannen of een takel.
@ Autoblog,
Gay Dar , vind homo’s bij jou in de buurt
Gay parship, vind de partner die Echt bij je past…
Kijk , ik ga hier niet verder meer over zeveren maar zeg dan ook niet dat je niet weet waar ik het over heb.

Reclames die een homoseksueel publiek (zowel mannelijk als vrouwelijk) als doel hebben.
Wat in mijn ogen niet direct relevant is aan een autoblog.

In een lifestyle magazine vind je ook geen reclame van het gemengd gehakt van uit den Aldi. Duidelijk?
@Timmah.

Wat weet jij dat toch goed. :o
@Timmah.

Ik zie het niet, leg dus even uit?
@Timmah: ik zie het niet, maar denk dat ik nu wel weet waar je het over hebt. Dat zijn zogenaamde “Google ads” en die tonen diverse reclames, oa afhankelijk van de context en je lokatie (IP-nummer). Blijkbaar zit jij in een omgeving waar veel mensen op gay-advertenties klikken, dus krijg jij ze ook voorgeschoteld. Ik heb namelijk nergens last van…

Hier meer info: http://en.wikipedia.org/wiki/AdSense
@ Autoblogger,

ahhhhhhhhhhhhhhhhh , nu komt de aap uit de mouw!

Bedankt voor het even toe te lichten
@Timmah.

Vind moslims bij jou in de buurt… Nope, die hoef ik niet te zoeken, de deur uitlopen is voor mij genoeg. ;)

Die reclame is bij mij geheel afwezig.
@ MX5/MX8,

Daar moet je ook geen software voor op je mobiel laden , gewoon met je mobieltje zwaaien doet ze vanzelf wel komen ;)
@Timmah.

Als de junks niet eerder zijn. ;)
@Timmah….. ik zie op de hele pagina alleen maar autogerelateerde reclames, autotrack en bandenreclames en verder nog wat over een mobieljte…. Lijkt er toch echt op dat er bij jou op de pc een reden te vinden is waarom jij die advertenties ziet. Verder heeft niemand er last van. Dan ligt het dus niet aan Autoblog als jij dat soort bagger ziet…..

Ik vind eigenlijk dat er een club moet komen die drempels gaat controleren… alles wat dan nutteloos is moet weg op straffe van dwangsommen van 10 mille per dag en alles wat niet aan de regels voldoet ook. Te belachelijk voor woorden dat je op wegen waar je 50 mag drempels tegenkomt waar je onmogelijk zonder schade met meer dan 20 overheen kan…. om nog maar te zwijgen over drempels vlak voor of in een bocht….. WTF? nog nooit bij nagedacht dat zoiets al snel tot brokken leidt als het glad is? We hebben hier een wijk waar op verzoek van een paar zeikerts er drempels zijn gekomen…. alleen zo steil en zoveel dat er nu een andere groep bewoners ze weg wil hebben en zelfs overweegt schade op de gemeente te gaan verhalen….

De wereld is echt goed gek soms…
@ Woody,

Bagger , inderdaad.

Ik adverteer zelf via google ad-words (voor mijn zaak dan en niet seksueel gerelateerd) voor de rest kan ik de link niet leggen. Dat er veel homoseksuelen in mijn buurt zouden zitten lijkt me sterk , en voor de rest is dit pc’tje clean van al die smodder.

Ik heb satelliet verbinding op de tv dus kom op dat gebied niets tekort ;)
@wOoOdy.

Sommige drempels zijn letterlijk onneembaar zonder te raken. Daar zijn die dingen toch niet voor bedoeld. Vanuit dat oogpunt zijn SUV’s spontaan noodzaak aan het worden.
Als die auto goedgekeurd is voor de weg, en hij kan stapvoets niet over die drempel heen, dan is die weg toch niet goed?

Is de schade dan niet te verhalen op degene die die weg heeft aangelegd?
Heel vervelend zijn die drempels bedoeld om tijdelijke kabels te beschermen. Daar kan je zelfs met een fiets niet deftig over. Hier in Gent (check Overpoort) lijken ze die tegenwoordig liever te gebruiken dan ‘twee uitgerolde autobanden’ (of zo zien die dingen er toch uit).
Typisch gevalletje van een wagen die niet voor de openbare weg geschikt is. Kun je beter en Yaris aanschaffen! Daar passen in ieder geval enkele doze roseetjes in!
@gerardo:

Of een auto voor de weg geschikt is wordt bepaald door het RDW.
@ Thibaut

Man, daar zeg je wat! Hier dicht bij mij thuis ligt er ook zo-eentje. Als je die niet tijdig ziet liggen en je knalt er tegen 40 per uur op, dan denk ik dat je wel eens heel hard de mist kunt ingaan.

@ wOoOdy

En dat die club dan maar rap een nevenclub in België opricht! Ik snap ook niet waarom je de ene heuvel tegen 60 kan nemen en de andere maar tegen 25, maak toch gewoon altijd dezelfde heuvels! En inderdaad, als je er 50 mag moet je er ook 50 kunnen rijden.
weer een goede reden om alle drempels plat te stampen

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).