Mercedes CLC game

Auteur: , 32 Reacties

Tegenwoordig is het haast gemeengoed om de introductie van een nieuw automodel luister bij zetten met een spelletje. Zo kon je al driften over ijs met een AMG, en de Nürburgring verkennen met een BMW M3. Aan het rijtje games kunnen we nu ook eentje van de Mercedes CLC toevoegen.

Best handig, als je niet zo’n lelijk hok wilt kopen, maar toch benieuwd bent hoe een virtueel ritje met het ding er uit ziet.

In de “CLC Dream Test Drive” kan je door de virtuele straten van Londen scheuren. Je beginauto is een CLC 350 Sport, waar je ook aan schijnt te kunnen sleutelen.
Voor de echt snelle jongens zit er nog een prijs aan vast: over een periode van 3 maanden worden de snelste tijden vastgelegd, waaruit een winnaar wordt geloot. Diegene mag afreizen naar Mercedes-Benz World in Engeland voor een échte rijervaring.

Het 105 MB grote zip-bestand is hier te downloaden. (via carscoop)

Screenshot CLC-game32 reacties

Waarom je de nieuwe Astra nu wilt configureren bekijk het hier!.
Ik zal is proberen maar ik weet niet of het lukt, wij hebben een nogal trage computer…
gaat niet!
Sweeet :D testing out now!
Op foto’s ziet de CLC er inderdaad niet echt geweldig uit, maar ik heb hem bij de MB dealer gezien en daar vond ik hem best geslaagd!:D
Danku MB voor de Apple versie….
all right ik ben benieuwd, het downloaden gaat alvast snel :D
Snelle download, goede graphics, wel moeilijk sturen in het begin vind ik
leuk, heb er ook een van de Dodge Challenger.
de M3 challenge (ook een spelletje met M3 dan) is toch wel veeeeeel beter qua graphics op het eerste zicht
Hier een direct link, krijg je geen spam in je mail: http://clc-game.s3.amazonaws.com/game/clcdreamtestdrive/clcdreamtestdrive.zip

Uiteraard krijgen alleen de Engelsen de prijs, zie ook de Terms & Conditions.
wat een kut besturing :P

je kan beetje fatsoenlijk door de bochten als je de handrem gebruikt.

als ie zo in het echt zou rijden, zou het niet best zijn :-)
wat een kutgame!
Een betere ontwerper
Model is leuk, dat je lichten aankunnen vind ik wel grappig (miste het in TDU) maar echt leuk is het niet.
trage reacties van het spel, vol in de remmen en pas veel te laat zie je de remlichten aanfloepen… lang leve playstation!!
Een betere ontwerper
Voor zij die het niet weten, in Music kun je wel je eigen muziek plaatsen, waarschijnlijk alleen OGG formaat. Met ”[” en ”]” kun je van nummer wisselen en de toeter gaat aan met H. Ik weet alleen niet waar de BOOST voor dient, die zou met R-Ctrl moete, maar het lukt niet.

Dit heb ik btw uit de DefaultInput.cfg in de map Misc.

Blijkbaar is het een Nederlandse ontwikkelaar geweest, getuige de vele nederlandsgenaamde bestanden. Band-ROOD, decoration-VERKEERSPAAL, dynamic darkBANKJE….
Wat een rommel, als deze auto in het echt zo rijdt zie je alleen maar verkeersongelukken. Elke bocht knal je, bij het remmen slip je al, iedereen vliegt in de lucht, remmen zijn mega slecht
Bagger.. zoals al die gratis racespellen.. dan speel ik toch liever PGR4, Forza 2, en al dat soort spellen :P Of GTA IV ^^
Van Alfa Romeo had je ook zoiets, niet om n nieuw model te introduceren, maar meer als Need For Speed Porsche: met veel modellen waar je op diverse circuits kon rijden.
De graphics waren wel in orde, het leken mooie auto’s. Heet ASCAR.

Lijkt me zeker tegenwoordig wel een goeie manier om klanten te overtuigen.
Moeten de modellen er wel realistisch uitzien natuurlijk.
C200 Kompressor
Heb zelf ook geprobeert, maar vindt maar een waardeloze zooi.
Het gaat allemaal veel te traag en te wazig.
Of lig dat soms aan mijn computer???
C200 Kompressor
En oh ja, als ik met dit kl,te spel gaat doen, dan werkt mijn computer ook heel erg traag!!!!!
Wat is dat toch voor onzin van al die merken om voor elk nieuw modelletje een spel uit te gaan brengen dat in kwaliteit totaal niet tot zijn recht komt? Zonde van de tijd en zonde van het geld lijkt mij. Ik begin er niet eens meer aan om die spellen te downloaden en te spelen. Het ziet er over het algemeen niet uit en rijdt vaak voor geen meter.
Pff, heb de clc al eens zien rijden. Ik was niet onder de indruk. Geen mooie wagen.
Lol,

de M3 game is ontwiikkeld door 10tacle games en heeft dezelfde engine dan de GTR spellen, en wordt gereden op het nurburgcircuit (neen, niet de 22km lange nordscheife). De M3 game kan dus gezien worden als een weliswaar magere, maar rasecht racesimulator.

Dit is gewoon een slechte grap van MB……beetje van, mij ook, mij ook…..
die van mij doet het wel maar hij is heel langzaam en als de race begint heb ik heel slecht beeld… misschien ff doorkomen dacht ik maja, het is wel een pc-spel :P
Een betere ontwerper
Die van mij werkt zo soepel als wat, en om eerlijk te zijn, ik heb met heel simpel gekloot in Config.cfg blijkbaar meer details gekregen. Ik zie schaduwen en reflecties op de weg, dat screenshot hierboven in het artikel is veel lager dan wat ik heb.

Maar het enige dat op me pc achter blijft is het muzieknummer :P Voor games moet je de tijd nemen om ze te maken.
correctie @ mezelf: Dodge Charger.
en wie is de snelste ? :)
@autoblog,

Ik heb op internet gezocht naar de (een) site van deze game maar kon niets vinden. Waar hebben jullie vandaan dat je een trip naar engeland kan winnen?
oké. ik heb ’t gevonden. als ik gewonnen heb laat ik ’t uiteraard weten.
@ emile
waar?
Gelukkig dat hij gratis is.
slechte graphics

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).