75% van de vrouwen kiest man op basis van auto

Auteur: , 142 Reacties

Jawel, wederom een enquête waarvan we de uitslag natuurlijk al wisten. Alhoewel lelijke mensen (met lelijke auto's) blijven volhouden dat het innerlijk ook belangrijk is, blijkt dat 75% van de vrouwen afspreekt met een man op basis van de auto die hij rijdt. Op de redactie kunnen we dit alleen maar beamen, vooral met de V8 Vantage roadster wist Sacha goed te scoren.

Noemenswaardig is tevens dat 23% van de vrouwen een date afsloeg op basis van de automobiel van de tegenpartij. Dat zijn oa de resultaten van een enquête door het Britse Kwik-Fit (via kicking tires).

Tip van de dag: als je single bent dan is je auto prioriteit nummer één!142 reacties

Oh gelukkig ben ik niet single!
Welke auto’s scoren dan goed volgens het onderzoek? En welke slecht? Belangrijke informatie voor onze eenzame medemensen.
Dan had ik allang een vriendin moeten hebben :P
hoe zit t met n fiets?
Sjongejonge zeg.
Met een Bugatti Veyron Pur Sang, Lamborghini LP640 Versace (mode!), een Maserati MC12, Bentley Brooklands, Koeningseggg CCXR, Enzo Ferrari en nog een deel van mij 25 miljoen kostende supercars verzameling heb ik nog geen vriendin!
en wat als je al een vriendin hebt?
Hoe hebben ze dit nou weer onderzocht? Je gaat toch niet beweren dat vrouwen dat zelf zeggen?
Gelukkig keurt SWMBO (She Who Must Be Obeyed) Bobs wagenpark goed ;)
Yup, en ik rijd in een Multipla van vorige generatie, en heb de mooiste mokke van het houtland. Zeg dus over mij dat ik best wel een hete brok ben ;)
Vlug een C63 kopen :D
ik moet toch maar eens vragen aan m’n vriendin waarom ze op me gevallen is… hmm…
* M3 start en rondje gaat rijden*
Ik denk dat een Audi A5 het erg goed doet bij de vrouwen.
Een Alfa 8C denk ik ook wel :P
Alleen moet je wel het geld ervoor hebben…

Kortom een vrouw kost geld!
hoe zit het met mannen ?
ik heb een suzuki swift sedan, wie o wie….
Een witte c-klasse doet het ook erg goed moet ik zeggen. :P
opa plas piemel
75% van de mannen kiest vrouw op uiterlijk en niet op iq.
@ Opa

Jij ook? ;)
Jezus man geloof je het zelf. Welk triest figuur gelooft dit soort onzin nu echt. En sinds wanneer kiezen vrouwen de mannen, en wat bedoelen ze met kiezen, een one night stand of een vaste relatie. Kom op wat een belachelijke onzin!
Vrouwen vinden witte cabrio’s gewoon sexy. Maar zelfs voor een vrouw ga ik niet in een duitse auto rijden.
@ JPM

Een vrouw kiest misschien niet, maar het is wel de vrouw die ja of nee zegt*.
En als het aantal mannen dat ze bij haar aandient groot is, dan kun je practisch gezien wel degelijk zeggen dat zij de keuze maakt.

* Als man ‘vraag’ je eigenlijk om een/de vrouw te mogen neuken. En als ze nee zegt dan wordt er niet geneukt. Tenzij je haar verkracht…
Een betere ontwerper
Ja en dan heb je een enorm dikke auto en een vriendin, kun je d’r niet ophalen vanwege de drempels in de woonwijk…hmm………
lol @ apache!

Verder onzin.
LOL @ Paragon!! :D
Ze vertellen er verder ook niet bij om wat voor vrouwen het gaat. Met zowel een V8 Volante/8C Competizione/etc. als een Calibra/CRX/etc. kun je veel vrouwen krijgen, het is maar net welk type je zoekt:P
@Apache

woman = time + money, er is geen reden waarom je een vermenigvuldiging zou gebruiken :)

Op de post: Wie dit trouwens gelooft is toch wat achterlijk, ok iemand kan onder de indruk zijn van een wagen maar daar blijft het bij, tenzij ge op geld uit zijt :D
aan de reacties te lezen beginnen velen te paniekeren ;)
opa plas piemel
bij etterige marrrokaantjes gaat het anders…die eisen gewoon alles op onder het toeziend oog van de bange nederlandse paupertjes…beter maar dat ze weer naar huis gaan.
Sjonge, wat een onzinnig onderzoek…. rijdt zelf in zoiets: http://smithscarecentre.co.uk/images/Invacare_Storm_p.jpg

… terwijl mn vriendin in een hele leuke Fiat Panda rijdt! En nog wel een 1.2 automaat ;) dusja, auto maakt niet zoveel uit…

Ik krijg binnenkort trouwens het nieuwste van het nieuwste op lolstoel-gebied :P (nee, das geen typevaudt) dus ben hartstikke happy, zowel met vriendin als met de auto’s! :D
wat zegt dit dan over jullie Hollanders ? :p
jullie willen allemaal zo een saaie golf of astra, dus al die vrouwen zijn dan ook saai ? :D
De mening van vrouwen hoeft natuurlijk niet per se met de mening van de gasten overeen te komen, dus wellicht een Veyron of C63 niet de beste keus? In Amerika hebben ze wel onderzoek naar de auto types gedaan :

http://www.youtube.com/watch?v=0MYOUMxQPtQ
@ Waxweazel: Je moest eens weten hoe extreem mijn ‘bolide’ is. :P Kan er zelfs mee driften, want heb achterwielaandrijving ;)
Kiezen op basis van de auto… Een bekrompen gedachte is het! Schandalig…
Een nachtelijke rally in een MGB (dak er uiteraard af!) doet wonderen… :)
opa plas piemel
mannen,…blijf gewoon een jongen,…en wat je dan in je portomonee hebt…scheelt een echte vrouw niks.
Volvo_440_turbo
Ik geloof dit wel:

1. Als ik met mijn fietsje door het stad rij kijkt niemand om (ik woon in België en een 30-er met een fiets wordt hier gewoon ‘anders’ bekeken) , nochtans zo lelijk ben ik niet, ben model in mijn vrije tijd…

2. Als ik met mijn 480 turbo , die nu perto is, door de straat reed zag je zeer veel vrouwen hun kopje draaien en vooral jonge meiden naar me lonken…

3. Als ik met mijn 440 turbo door de straat rij, kijkt niemand om.

Ik verkies nummer 1 en 3

Btw, toen ik 19 was en een date had met een meid en kletsnat door de regen met mijn fietsje toekwam en ik haar vertelde dat ik geen auto had, heeft ze me prompt gedumpt…
Hmmm raar, ik heb altijd het idee dat de vrouwtjes het geen moer kan schelen wat voor auto je hebt. Dat je er 1 hebt vinden ze vaak wel leuk, maar wat voor 1 …
Naja ik zit altijd goed … maar als je naar mijn auto kijkt, dan zou ik al veeeel meer dates gehad moeten hebben … het gaat dus niet helemaal op.


Opzich wel erg triest dat ik hier serieus op in loop te gaan ;)
Nee, maar ’t is net zoals ook wordt gezegd dat de schoenen alles zegt over de man. Zo zegt de auto ook alles over de man. Het is niet alleen degelijkheid wat je koopt, maar ook een beetje uitstraling. Tenminste, wanneer je een 4×4 zoekt kan je voor een suzuki vitara gaan of een escalade….
Kan Autoblog niet een vervolgonderzoekje houden naar welke auto’s je in dit kader het beste kan hebben? :-)
Ik wist wel dat de vriendinnen die ik voor mn 18e levensjaar had een wondertje waren.

Wat een ontzettende quatsch enquête!
Arodin…zit je te wachten op een vrouw die gelukkiger wordt van JOU auto?

tjong wat leven we toch in een oppervlakkige maatschappij …

Ik moet toegeven, uiterlijk bepaalt voor een groot gedeelte de eerste fase van mn keuze…maar als het dan achteraf een kreng blijkt te zijn blijf ik toch heus niet bij dr.
Zijn er nu werkelijk mannen die zich nu, gezien hun auto, gaan afvragen waarom hun vrouw bij ze is gebleven? (positief of negatief)
En hoe zit het dan met al die mannen met een leasebak….die hebben allemaal geen auto…zijn die ook allemaal vrijgezel? of althans 75% daarvan?

Zoals ik al zei: Wat een quatsch onderzoek.
@Bas: het gaat er niet om dat de vrouw gelukkig wordt …. :-)

En tja, met vrouwen heb je (bijna) altijd gezeik (meer dan met auto’s), dan kan het maar beter een beetje fijn ogen….

ff serieus: natuurlijk zit er wel degelijk logica in de onderzoeksresultaten. Vrouwen zijn nu eenmaal vanuit de prehistorie geprogrammeerd om een man te selecteren die goed kan jagen, want dan is er eten en wordt de kans op nageslacht groter. Helaas zijn wij sindsdien niet enorm geevolueerd (ook de mannen niet hoor …) dus dat is nog steeds van toepassing. Een auto is nu eenmaal een van de signalen dat de man in questie een beetje kan jagen. Dan maakt het dus ook niet uit of het om een leasebak gaat.

Dus het onderzoek is in zoverre quatsch dat de uitkomsten al bij voorbaat vastlagen.
Toen ik nog geen rijbewijs had, had ik een hele grote gele auto met chauffeur. (de bus)….en toch had ik mooiere vrouwtjes dan mijn vrienden die een mooie auto hadden. Onzinnig onderzoek!!!
Ik heb het dan zeker wel getroffen met SWMBO … ze houdt met name van Britse klassiekers … een Jaguar XK120, oude Aston Martin of misschien een oude Cooper S zouden haar zeer bekoren. En we praten hier niet over iemand die 50 of 60 is ;)

Afgelopen weekend toch nog wel eens nagedacht over de Sunbeam Tiger die te koop stond in de buurt voor een redelijk prijsje.
Ik vond het al vreemd dat mijn autoloos en sexloos leven parallel lopen….
ik had geen auto, was niet rijk en heb me een erg leuke halfbloed-Italiaanse aan de haak geslagen die op de koop toe ook nog 12 jaar jonger(22) is dan ik…and guess what? we zij nog altijd samen na 10 jaar…aan wat zou dat liggen….ahum….
@ JOnas (6 August 2008 om 21:25): tijd heeft een andere eenheid dan geld dus kan je ze niet optellen en moet je vermenigvuldigen ;-)

@ topic: ik weet wel dat verschrikkelijk veel dames helemaal ondersteboven zijn van mijn auto (MINI), maar mijn vriendin heeft een lexus en is niet zo onder de indruk van mijn auto.. er zijn meerdere manieren om vrouwen onder de indruk te krijgen…

mijn advies: 75% van de vrouwen zijn golddiggers, zorg dat je die 25% pakt!!
@Junkreader.

Ik had ook niks toen ik mijn vriendin leerde kennen. Sterker nog, zij had meer dan ik. Wij zijn ook al weer een paar jaar verder en dat met veel plezier. Nu hebben we het allebei nog een stuk beter en er is nog niets veranderd tussen ons.
Het kan dus wel…. Soms. ;)
dit werkt meestal ookwel
http://www.boodles.com
Ja oke ik moet toegeven dat je voor dat geld ook wel een leuke auto kan kopen. :)
@ Junkreader

Waar dat aan zou liggen? Waarschijnlijk aan haar! :lol:
Volvo_440_turbo
Ik ben net thuis van een nachtje uitgaan aan onze Belgische kust, daar zaten wij in een club vlak naast het casino van Knokke, daar zag ik net een blonde babe van geen 20 jaar oud toekomen met een lelijke oude vent in een Porsche…

Ik heb me daar rotgeamuseerd door gewoon toe te kijken hoe dat jonge meiden naar elke vent keken die in kostuum binnenkwam… en uit eigen ervaring weet ik , hoe meer show hoe minder sollen, in het Vlaams…

Toen we vertrokken ben ik mijne maat en zijn vriendin met mijn lelijke volvo turbo zo goed als aan de voordeur gaan ophalen, er stond een zwarte ferrari cabrio, een verlengde hummer, een mustang, een porsche en een audi R8 tentoongesteld…
Wel lachen als ik mijn mijn barak van 14 jaar oud toekom :p

Nu, mooie wagens daar niks van maar ik weet van mijn nichtje getrouwd met een notaris dat er veel mensen zijn die om bijvoorbeeld contracten te tekenen een porsche of dergelijke voor een dag huren, gewoon om indruk te maken…
Dan vraag je je af waarom er zoveel echtscheidingen zijn, lol!
Is het niet zo dat vrouwen onderbewust altijd kijken naar wat een man nog meer te bieden heeft? Dat gaat veel verder dan alleen de auto, maar waar houdt het op..

You’re not your job. You’re not how much money you have in the bank. You’re not the car you drive. You’re not the contents of your wallet. You’re not your fucking khakis. You’re the all-singing, all-dancing crap of the world.

Vrij naar Tyler Durden – Fightclub.
Ik denk dat ik dan nu de SsangYong Rexton maar in ga ruilen….
@Ultimora: maar dat moet alleen al vanwege de naam. Stel je voor, je staat aan de bar en een vrouw vraagt wat voor een auto je rijdt.. Je krijgt meteen een hengst voor je kop!
dus de mijne valt op een lompe mongool ..

goed onderzoek van BMW trouwens .. kan best kloppen .. 75% van de bevolking loopt inderdaad op credit ..
@ Apache: Ja, die blijft leuk :) jammer dat het alleen niet klopt, want Time “and” Money is Time + Money, niet Time X Money :P oh en “money is the root of all Evil” dus vrouwen zijn de “root of all evil”, niet problems :P

@ Topic: Tja, ik heb geen auto, da’s denk ik een veilige keus, kan het ook niet de verkeerde zijn :D Schavaan heeft wel een punt denk ik, vrouwen zijn (onderbewust) op zoek naar een man die zijn zaakjes voor elkaar heeft, dus een mooi huis etc. speelt ook mee (gelukkig, anders was ik zeker nog alleen dus… blijkbaar… :P)

Maar inderdaad, welke auto’s doen het goed? Mijn vriendin is bijvoorbeeld erg gecharmeerd van klassiekers (en met name Kevers… hoe origineel), maar een dure mercedes of bmw vindt ze walgelijk :P Gelukkig vindt ze oude amerikanen wel leuk, dus die ’69 corvette komt er nog wel een keer!
Ik heb een Continental GT en ben getrouwd, jullie moesten eens weten hoe zwaar ik het heb! (-;
Koop gewoon een gay-car in cabriouitvoering zoals jullie dat noemen,daar scoor je het meeste mee.
M5,AMG’s en Hummer’s krijg je alleen die omhoog gevallen uitgewoonde kutten mee,met een 206cc,Tigra twintop op Mini Cooper cabrio staan de 18-19jarige in de rij,en als je dat dan zo’n beetje gezien hebt met die vrouwtjes dan schaf je jezelf een fatsoenlijke auto aan.
Simpel toch!
PantheraLeo205
man: “Ik heb een Vantage Convertible”
vrouw: “Die rooie?”
man: “Nee, die zwarte daar met dat stoffen dak, een cabrio weetjewel”
vrouw: “‘k Vind die rooie leuker”
man: “Wat, die Copen?”
vrouw: “Nee, niet kopen, daar heb ik nog geen geld voor”
Je moet die mannen niet benijden. Vrouwen vallen namelijk op twee soorten mannen. De ene is een loyale sukkel die hard werkt en alles voor haar over heeft. Dat zijn die uitslovers in hun pinguin pakje.
Maar voor de bevruchting van haar eicellen zal ze net kiezen voor een man die niet onder de indruk is van haar schoonheid en het gat tussen haar benen. Want de man die haar durft negeren moet wel een hoge marktwaarde hebben. Geen man die haar probeert te imponeren, maar iemand die zij zelf moet imponeren. Gezien deze man enkel dient voor de bevruchting, en niet als financiële partner, is de status van zijn wagen grotendeels onbelangerijk.
Ach, ik ben mijn relatie tegengekomen op een 911 meeting, was een soort kruisbestuiving. Opgelost ;)
@Autoblogger,
Ik zie geen één meisje in dat filmpje van Sasha in de Aston Martin…? Dus hoe kom je erbij dat Sasha goed gescoord had met de AM? :P
En dan zit je vervolgens met een golddigger opgescheept? Nee, doe mij dan toch maar dat ene meisje dat je auto iets minder belangrijk vindt. Vrouwen horen btw sowieso nul komma nul van auto’s af te weten. Anders krijg je van die manwijven…
@ Evo

Een vrouw met een voorliefde voor auto’s is juist aantrekklijk. Natuurlijk niet als je allerlei technische onzin verteld. Wel als ze zegt dat ze zweert bij haar luchtgekoelde. If you catch my drift.
LOL
Excuus voor de 1000 spelvouten. (telefoon, auto)
Volvo_440_turbo
Ik vind dit een leuk onderwerp dus nog maar een bijdrage:

De broer van mijn vader, heeft zo veel geld (dankzij heel hard werken) dat ie waarschijnlijk niet weet hoeveel geld ie heeft, die zijn vrouw is nog altijd lastig op hem omdat hij ‘maar’ een peugeot dieseltje heeft gekocht, past niet bij hun stand… Maja, na een diefstal en een carjacking weet je het wel…

Hij heeft voor haar een Lexus IS 300 sportcross gekocht, weliswaar een testmodel (2dehands dus) van bij de dealer, dit heeft hij tussen zijn tanden eens verteld :p

Zij is helaas ook zo’n type dat voor mannen met dikke auto’s en geld valt terwijl wij maar een hele ‘simpele’ familie zijn.

Anderzijds moet ik wel toegeven dat er inderdaad nog vrouwen bestaan die echt niet naar de auto kijken… ik zou zo zeggen, er is nog hoop ;)
Ik krijg die van Apache niet te zien, maar ik ken’m zo:

http://img111.imageshack.us/img111/4624/womenevil4ct.jpg
Oftwel, 75% van de vrouwen zijn……..? (ask Hans Teeuwen)
@ B2

Oftewel, 75% van de vrouwen zijn……in het bezit van een strakke groene broek?
Benieuwd hoe je kunt zien of tieten echt zijn? Heeft manlief een spoilersetje op de wagen dan weet ik genoeg…
mmmmm… Bespeur ik hier een vorm van autoprostitutie?
Da's dan weer wel
Onderzoek is regelrechte onzin. Auto heeft geen invloed. Rij zelf een Corsa sedan en heb met grote regelmaat een gepassioneerde date. Vorig jaar in mei nog……….
mannen moeten zijn als koffie sterk goed en heet vrouwen moeten zijn als thee fijn geurend pitttig maar niet te sterk hahahahahahaaaaa
Nou heren, volgens mij valt het allemaal nog wel mee. Toen ik mijn vriend heb leren kennen vroeg ik echt niet wat voorn auto hij had. Dat maakt toch niks uit. Het gaat om de persoon zelf.

En voor de dames die dat wel doen vinden geld en status waarschijnlijk belangrijker dan een mooie, leuke en gelukkige relatie
Er was een gedeelte weggevallen uit het rapport:

Het onderzoek is gehouden onder receptionistes van de werkplaatsen van Kwik Fit; hieruit blijkt “dat 75% van de vrouwen afspreekt met een man op basis van de auto die hij rijdt”. Er blijkt ook een significant verband te bestaan tussen het maken van een afspraak en de leeftijd en de staat van onderhoud van de auto. Er wordt vaker een afspraak gemaakt met mannen die rijden in oude slecht onderhouden auto’s dan met mannen in een jonge goed onderhouden auto. In het algemeen zijn de Kwikfit receptionistes goed in het maken van afspraken.

Tot zover de oorspronkelijke tekst van het Kwit Fit onderzoek.

De overige 25% van de receptionisten blijkt een man te zijn en maakt tevens een afspraak met een man op basis van de auto die hij rijdt.

Persoonlijk geloof ik er trouwens geen zak van dat Sacha gescoord heeft met een AM. Welke troeliewoelie valt nou voor een AM? Da’s toch meer iets voor Prins Charles en zijn Camilla heks? Of heeft hij Aimee voor een nachtje meegesleept? Heeft Sacha gescoord met zijn AM? Zo ja dan willen we bewijs redactie, geen gelul maar foto’s of Gorilla geluiden :D met herkenbare Sacha en herkenbare date en herkenbare AM. Anders blijf ik bij mijn theorie, “de meeste meiden krijg je in een busje”.
Dit is nou wat ik noem Bagger media.
Ik heh geen auto maar heb altijd mooie vrouwen gehad.En heb veel stakkers gezien die
met hun mooie auto en gadget mooie vrouwen proberen te vissen. Ik geef toe dat er altijd een groep op $$$$$ geld gaan. maar in het algemeen is dat een vrouw aangetrokken voelt tot de Fysiek en mentaal sterke man. In haar onbewuste wilt zij alleen met een aplha man paren en niet met een nerd met een mooie auto.
hallo
GELUL
en als je nu 21 bent en geen rijbewijs hebt? laat staan een peperdure auto. ik vind het niet normaal dat we in zon wereld leven! maar maaktniet uit dan ik ook maar lijp verkrachten die vieze geldwolfen! wacht maar af! ik heb 1 probleem in me leven…. ik val op vrouwen!
Welke dame wil, opgekruld tegen een boom in een 14 jaar oude barrel, gevonden worden ???
Ik ben laatst gepijpt in mijn peugeot 405 uit 1993 door een waanzinnig mooie meid, hoe kan dat dan?
Is idd allemaal waar, ik merk het ook namelijk. Ga ik met de A3 de stad is valt het wel mee met de aand8, neem ik de 996 4S Cab is het ineens dringen geblazen……….. beetje jammer denk ik dan :-(
Ik heb een Suzuki Alto met een panoramisch dak, enorme 19″ OZ-velgen en een taartschep van een spoiler. De vrouwtjes vinden het zo appart dat ze meer en meer willen, logisch toch!
ach wat jammer dat ik net mijn ferrari enzo weg heb gedaan
ha ha ha, ik heb nog nooit zoveel en zo snelle reacties van mensen gezien. Mijn mening: ik geloof wel dat er wat vrouwen met dit soort eigenschappen zijn. God zou het weten hoeveel hopelijk niet 75%.
Wel eens gemeenschap gehad in een Mercedes G? Een groenbak op 4 wielen!
(Wel even goed schoonmaken met groene zeep voordat hij geleegd is)
Tja ik was er al veel eerder achter,
Nu beginnen ze het eindelijk te onderzoeken :

Dat gezever over Innerlijk is bullshit.
Het zit gewoon in vrouwen, dat ze een man met aanzien leuker vinden.

Dikke auto, dikke bankrekening, dik huis. klaar.
Als Matt Damon of zo’n figuur nou gewoon een zerver was he,
Zou hij dan nog zoveel tienermeisjes aantrekken?
No Way!

Tis gewoon, vrouwen gaan op status af.
ik ben toch een nerd , vrouwen vallen niet op mij. Ookal zou ik een peperdure auto hebben, kansloos :(
Een slimmer meisje
Iedereen die iemand leuk vind om het uiterlijk is gewoon dom!

Bijv. Als mannen alleen op het uiterlijk afgaan krijg je zo een domme slet.

En trouwens ik heb best een hekel aan auto’s en al helemaal aan mannen die alleen aan hun uiterlijk zitten.

Doe mij maar lieve mannen die het liefst niet erg knap zijn
@ Paragon
hahahaha
wel grappig hoe je het uitlegt. lol.
het uiterlijk boeit mij wel dan ben ik maar een fuckin dom iemand maar het is idd beter als iem en lekker en aardig is
ik ben een vrouw en ry al jaren in een ferrari maar de mannen bespringen me niet.
dus ik vind het grote onzin dat vrouwen op mannen met mooie autoos vallen.
Onzin.
Ik val echt niet op auto’s . jeez.
En een fiets is juist lief, voorop het stuur ofzo:D
Een auto is niet mis, maar het maakt niets beter/slechter op de jongen.

xx
Mahir

Heb je puisten/rood haar/beugel/bril? tja. dan moet je toch maar eens wat aan je uiterlijk doen.
En als je uiterlijk niet zo goed is; doe dan wat aan je innerlijk waardoor je opvalt.

Puisten; Uitknijpen /pilletjes(als je acne hebt)
Rood haar; Verfen (bruin is mijn favoriet moet ik zeggen:D)
Beugel; Boeiend, ook gehad; het resultaat mag er zijn.
Bril; Lenzen.
Dus.

x

&
Uiterlijk zegt niet alles.
Wat een onzin weer, vraagt natuurlijk om reacties, waarop nauutrlijk wordt gereageerd en zo is de doelstelling van het onzinbericht weer rond!
Prettig weekend en slaap lekker
onzin ik rij al jaren in een ferrari maar niemand bespringt mij hoor ik blijf gewoon mij zelf en meer ook niet en doen ze het wel om mijn ferrari nou dan mogen ze wel door rijden hahahahah
het uiterlijk zegt helemaal niets het innerlijk is veel belangrijker en je humor en eerlijkheid en betrouwbaarheid groetjes allemaal van deze schorpioen wie is er nog meer een schorpioen lachuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hahahahahahahaha xxxxxxxxxx voor alle trouwe mensen
viola robbemondt
Ah… wat een onderwerp. Is er een enquete geweest onder golddiggers ofzo? Zelfs Carwoman kijkt niet naar de auto waarin haar geliefde rijdt. Haar object van affectie heeft een oude Ford station…
ik ben aartslelijk,en mijn auto is helemaal om van te kotsen, en ik heb altijd mooie en slimme meiden, toevallig.
Ik vind mannen in een mercedes sl wel sexy
en vrouwen met dikke auto’s dan????doet dat ook goed?
goh,wat leuk en dan te beseffen dat ik een mooiere auto had dan mijn man….hahahaha
@aline: Dat is ook wel horny ja.
Ha Ha, ik ben getrouwd met een mega mooie Philippijnse vrouw, waarvan al die jaloerse “hollandse vrouwen” zeiden: die is hier alleen maar om het geld!! Nou, nu zie ik eens hoe ze zelf zijn…ik rij een nieuwe SLK, en het artikel klopt, als ik met die auto rijd krijg ik veel meer aandacht dan wannneer ik met mijn andere auto rijd, een vw polo!!
Dus mannen, haal beter een mooie, lieve, jonge vrouw uit het buitenland, want die dikke hollandse vrouwen zitten toch alleen maar achter je geld aan,en ze hebben nog véél praatjes ook!!
Een auto zegt veel over iemands persoonlijkheid, status en geld. Maar je moet toch echt leven met degene, die er in zit. Het is niet anders….. Welke auto’s doen het eigenlijk goed voor een date…?
Is dit een terstbericht om te kijken wat voor domme mensen er reageren ofzo????????

zgn psychologen voer voor psychologen die zelf ook een psycholoog kunnen gebruiken??????

iig heb me weer genoeg verlaagd voor vandaag om hier tijd in te stoppen
Zeker weten! heb nog geen vriend omdat ik de juiste auto nog niet heb gezien;) Maar auto zegt heel veel over een man! X
9 van de 10 keren zijn het succesvolle mensen die dus het nodige aan intelligentie hebben en lekker genieten van de mooie dingen in het leven. En dat het om geld gaat tja waarom zou je er niet van moge genieten als je het hebt. Af en toe lekker oppervlakkig is nog niet zo slecht.
Béé eMm double v Motorsport 3
aan alle vrouwtjes!! ik heb een bmw 135i performance! zie je mij nu zitten?

haha wat een zever..vrouwen dit uit zijn op geld, die kijken naar de wagen ja :) dus dat zij meestal da sletjes der buurten.

75%.. haaha:d lachee
je word niet verlieft op iemand alleen omdat hij bijv. een bnw of een andere mooie auto heeft
je bent dan verlieft op de auto en niet op de man zelf
Ik ben wel benieuwd wat de uitslag bij de mannen is.
ik heb lamborghini diablo en heb geen vrienden is dus bullshitt
golf 4 tdi rijder
wil je indruk maken koop dan een rode auto, vrouwen vallen namelijk erg op kleur, ook moet ie wel schoon van binnen en buiten zijn ( dus geen peuken, klompen, gereedschap en andere troep ) met een paar leuke wieltjes eronder.

of koop de goedkoopste porsche of cabrio, en stop een dikke sok onder je onderbroek doet ook wonderen.
Lees ik ; innerlijk

Zeker na de oorlog nog niet buiten geweest, innerlijk bestaat niet meer, mag dus uit het woordenboek geschrapt worden.
O ja en dit soort vrouwen moet ook nog kinderen opvoeden met normen en waarden, gelukkig kiest het gros voor een carriere en blijven kinderloos, kortom vanzelf een uitstervend ras!
ik denk dat het zo zit !


SOORT ZOEKT SOORT


EN WAT BETREFT JONGE MEIDEN , TJA DIE ZIJN NOU EENMAAL SNEL ONDER DE INDRUK !
Wat zijn jullie toch allemaal vrouw vijandig. Al moet ik erg lachen om Golf 4tdi’s comment. Natuurlijk wil een vrouw het liefst een man met status, eentje met power. En nee, die rijdt vast niet in een Daihatsu.
Als ik zo de commentaartjes op de ‘Girls’ sectie lees, is hier het ideaal dikke siliconen tieten, maar ook ik weiger te geloven dat elke man daar voor valt. Neem het artikel niet zo serieus, bij de 1e kennismakeing kijkt een dame echt niet naar je sleutelhanger.
wahaha jahh vrouwen hebben het makelijk in hun leven als ze mooi sijn en sexy kunnen ze tog nemen wie ze willen waarom zou zij dan een jongen kiezen ook al is die super knap met een twingo en een jongen die een bmw rijd die iets minderknap is maar ja vrouwen kunnen kiezen want jongens sijn net honden als een meisje segt kom sgat springen we er gelijk op in bullshit allemaal zon kut wijf die voor auto kiest mag mijn kont likken ik hoef zon kut wijf niet die geilt op autos als je zon vriendin neemt jonge geloof maar als een andere jongen met een betere auto langsrijd springt ze er zo in je hebt gelukkig meisjes met verstand
Pfff wat is dat nou weer voor onzin????
Mijn vriendje heeft helemaal geen auto
Maar is wel ontzettend lief!!!!
golf 4 tdi rijder
zet 2 mannen naast elkaar, de ene man 50+ met hoofdluis dikke buik en grijs haar type wim bosboom, maar met een dikke mercedes en een miljoen op de bank. en de andere een knappe 30+ man met sixpack ( nee geen bier ) normale baan en kan redelijk omkomen in een polo cl 1.1

wil ik wel eens weten wat de vrouwen kiezen en waarom
@jeanette: dan behoor je dus tot die overige 25% ;)
Hier even een (aantrekkelijke) 40-er die, inderdaad, een rijke en een minder rijke tijd heeft gehad.
Helaas heb k verschrikkelijk veel dames versleten, en moet helaas concluderen dat het feminisme gefaalt heeft en de meeste (niet alleen de jonge) vrouwen inderdaad vallen voor mooie auto’s, een leuk pakkie, een goede baan (en een sexy snoetje). Natuurlijk zijn er uitzonderingen, maar ik heb aan mijn lijve het verbijsterende verschil ondervonden. En ik zet het even in een breder perspectief.

In mijn armoedige tijd (waar ik idd ook fietste of met mijn fiesta reed), moest ik werk maken om wat roze vlees te bemachtigen, in mijn succesvolle tijd (waar ik nu nog in zit ) kon ik kiezen hoeveel ik er per week wilde afwerken..

Wat Max zei klopt wel een beetje. De gemiddelde Nederlandse vrouw is veeleisend, terwijl ze zelf niet zo heel bijzonder is. Ik denk dat je vast wel eens gehoord hebt van de opmerking “er zijn wel veel leuke vrouwen, maar weinig leuke mannen.” Ik denk “hoe zo, veel leuke vrouwen?) Vrouwen zijn veeleisend en het is niet voor niets dat er zo veel vrouwen single zijn. Ze leggen de lat te hoog, vergeten dat ze zelf ook niet zo’n catch zijn.

Ik ben inmiddels overgestapt op buitenlandse (Zuid-Amerikaanse) vrouwen. Zij maken er werk van mooi en sexy te zijn, en slank, om hun man te bekoren. Ze zijn toegewijd, lief, superlijf en toch gemancipeerd. En ik geef ze dan ook terug wat ze mij geven… ;)

Deze mooie man, met mooie auto, rijdt tegenwoordig mooi voorbij aan al die smachtende vrouwenblikken. En ik heb medelijden met de mannen die naast ze lopen.
Het was nog niet zo erg als ze, de vrouwen, dat zelf zouden erkennen, dat het uiterlijk, de portemonnee en de carriere heel belangrijk is van een man, maar ze blijven volhouden dat het innerlijk belangrijk is voor hun keuze. Nou die lieve, betrouwbare integere manne-muizen, hier, ik zie ze bij bosjes, die hebben de gezapigste vrouwen en krijgen uit frustratie bierbuiken, terwijl hun vrouwen alsmaar uitdijen..

Die paarleuk super wijfjes, daargelaten ..
Zjeeke, zeer goed neergezet, de ‘gemiddelde’ Ned. vrouw is echt niet zo’n plezierig wezen tegenwoordig. Veeleisend, hard enz. enz. De ‘gemiddelde’ Ned. man gaat het dan in Zuid-Amerika, Oost-Europa of Azie zoeken, daar ken ik ook genoeg voorbeelden van.
Maar goed, om eens de hoofdredacteur van een vaag krantje met Porsche te citeren:’Je moet die koppen eens zien als ik hiermee kom aanrijden. In elke vrouw schuilt een prostituee.’.
tja… dan maar eens een berichtje vanuit een vrouwelijk optiek, ik had (ja HAD) een vent die een behoorlijk dikke/patserige auto heeft, en een van de redenen dat ie nu EX is, is oa dat een vent met een pateserige auto vaak te veel tijd besteed aan het liefhebben van zijn hobby en het hopen op geile blikken van dames (dus solo rondrijdt) en dat is eigenlijk wel de angst van meeste dames, instappen in een geile bolide doe je meestal maar voor één nacht want als je er een relatie van maakt weet je bijna zeker dat er na jou nog meer dames instappen…

doe mij maar een vent met een degelijke familie auto, die zijn net als de auto veel betrouwbaarder ;-)
Alweer enige tijd geleden reed ik in opdracht van mijn werkgever een partij confectiegoed in een bestelbusje naar het confectiecentrum in A`dam.
Terwijl ik op de middenstrook in een file geraakte, liet ik mij tegen mijn destijds nog vriendin ontvallen, dat ik op de verkeerde baan zat.
Zij echter, zich vergapend aan de links voorbij rijdende zwarte BMW`s en BENZEN, (leasebakken)
merkte gortdroog op, dat zij eerder het gevoel had in de verkeerde auto te zitten………..
Als troost is ze toch nog 20 jaar gebleven…..
Heren steek hier iets van op. Het gras bij de buren is niet altijd groener…
draakje,
Ik ben de man met de Opel Astra uit 94! En die zelfs zelfstandig een ei kan bakken en zelfs kan stofzuigen!!!!
hahaha,
@Draakje .. ik heb geen auto alleen een gestolen fiets .. en kan helemaal nix behalve af en toe lekker anoniem mensen afzeiken op autoblog.nl .. zelfs mijn familie heeft me verbannen ..

intresse ??
Jaja er moet zo snel mogelijk een blad komen voor alleenstaande gescheide heteroseksuele mannen, die kankerwijven met hun netwerk redden zich wel.
Die pleuriswijven, maar ik blijf op ze vallen…
Irritant…
erg leuk hoor al deze verhalen ik heb altijd auto mogen rijden na het rijbewijs ben begonnen met een fiat panda heb in de jaren wel wat autos gehad bijna altoijd wat oudere wagens ik moet zeggen de ene langer dan de andere maar ik ben met mn wederhelft nog altijd samen en ook de auto brengt ons nog steeds nu een peugeot 106 van a naar b tot nu toe ik mag het afkloppen altijd zonder enig probleem .ik moet zeggen ik kom toch wel regelmatig in belgie maar daar kijkt men niet zo nauw het kan toch wel hoor een beetje comfortabel oke maar wij zijn nog steeds blij met de peugeot ik krijg hem bijna overal tussen parkeren in utrecht valt niet altijd mee . groet bert verhoef
Dat wordt sparen mannen. ;)
(H)
golf 4 tdi rijder
@ draakje

een geile bolide voor 1 nacht daar zou je dus sneller voor 1 nacht in stappen, en iemand met een klein autotje daar wil je relatie mee?

nou zie je wel dat de meeste vrouwen wel op auto’s vallen, al is het alleen maar voor een one night stand.

later worden ze dus slim, en leren ze van hun fouten en dan gaan ze voor een man met een fiat panda
Goed, nu een reactie van de dames: wat een onzin!!!! Wie kan het schelen wat de man van je dromen voor auto rijd? En echte vrouw interesseert dat echt totaal niks, nada, noppes. En een echte vent heeft geen grote bak nodig om een vrouw te imponeren. Total bullshit dit onderzoek.
golf 4 tdi rijder
daarom rijd ik ook een gewone bak. een golf 4 tdi

gewoner vind je ze niet haha.

gelukkig versier ik ze wel met mijn mooie karakter en dito ogen, maar misschien ( heel misschien ) gaat dat ietsje sneller met een dure bolide haha.

maar iedereen is natuurlijk visueel ingesteld, dat kan een mooie dure bolide zijn maar ook een normale gezinsauto. de 1 vind grote borsten mooi en de ander het kontje. en de 1 houd van dik en de ander van dun.

als man zou ik nooit een ferrari willen hebben of een dergelijke auto, veel te onpractisch en duur en kwetsbaar.
golf 4 tdi rijder
heb dan liever een sportieve middenklasser die me nooit in de steek laat, dus betrouwbaar is.

zelfde met de vrouwen, ik hoef niet een barbie pop met dikke neptieten en botox lippen, dan liever een doutzen kroes qua uiterlijk, rijke vrouwen boeien me niet, wel handig als het wel zo is natuurlijk is alleen maar een extra als ze arm is heb ik haar even lief.
golf 4 tdi rijder
toch krijg ik wel complimenten dat ik een mooie auto heb van vrouwen ( nu ziet hij er ook best mooi uit ) maar daar blijft wel bij, ik zelf versier daar geen meer vrouwen mee. vrouwen kijken tegenwoordig naar andere belangrijke dingen in een man.

b.v. een gezonde bankrekening, goed figuur en of je van reizen en koken houd. nikis mis mee, want mannen zijn ook selectief
Oo wat een geklaag van mensen met een minder dure auto, vertel mij waarom zou ik een jonge verzorgde aantrekelijke vrouw met carriere, die eenmaal van mooie dingen houdt niet een man mag, mede, boordelen op zijn auto. Als hij beter bij me pas waarom niet. sorry ik ga geen relatie aan om me hele leven op alleen een inkomen te teren ….ga hem dan liever verwenen met oa koken enzo….. heerlijk weekendjes weg etc. waarom zou ik mezelf dat ontnemen als dat mijn leven stijl is dus MANNEN die zich er niet voor schamen dat een mega auto hebben en houden van toeren en reizen!!! En ja nederlandse vrouwen zijn wat stijfjes maar halfbloedjes niet.
ik heb een volvo s40 en en het doet goede zaken

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).