insidePerformance BMW 3 Serie

Auteur: , 40 Reacties

Mjummie wit met carbon. En de obligate M6 velgen natuurlijk. Dit moet een top-tuner zijn.

Ik snap het nooit zo goed. Er zijn tientallen velgen voor iedere BMW (of Audi en VW) beschikbaar en toch moet en zal iedereen altijd weer foute, lelijke S8 of M6 replica’s er onder schroeven. Waarom? Zelfs mijn moeder ziet dat dit geen M6 is, daar is meer voor nodig.

Gelukkig ziet de achterkant er niet onaardig uit. insidePerformance monteerde daar een carbon diffuser (650 euro) en een vierpijps sportuitlaat (1.150 euro).40 reacties

-geeuw-

Niet eens de facelift ;-)
Niet eens de moeite gedaan om er een COupe neus op te schroeven ;)
Wel mooi, maar jammer van die goedkopen M6 velgen maar staan hem wel goed.
Eerlijk gezegd vind ik dit wel de lekkerste velgjes van BMW… dus dat iemand die ook onder zijn 3 reeks wil snap ik wel…
Booskijkers!? Dat is zo oubollig!
De Carbon bumper parts gaan nog wel, maar verder wordt de auto er niet fraaier op m.i.
Op dit moment zijn er geen betere velgen verkrijgbaar dan die van de M6. Gewoon stijlvol en sportief ontworpen. En het maakt een getunede waggie helemaal af.

Alleen onder deze 3 had ik ook een andere variant gekozen.
Wat is een waggie?
tjonge, over 10 jaar ideaal voor poelenburg… nee dit kan veeeeeel stijlvoller.
hmm lekker :D
maar,
Zie ik het nou verkeerd of zitten deze velgen met maar 1 bout vast?
de e90, de toekomstige sjonniebak! zoals elke 3 serie.
photoshop? ik wil de live versie zien.
M6-velgen passen op elke Beemer, omdat ze gewoon de lekkerste velgen van bmw zijn!
@AbarthMkII.. net wat ik dacht! Booskijkers? en dan ook nog van die plakdingen.. en dan nog van die wasbordjes op de motorkap geplakt?.. is dit voor de 2012 versie van autostyle ofzo.. kom op!!
Skitterend! Precies op de juiste plekken accenten geplaats op de deze ubersaaie leasebak. Schiet hem maar in 1 keer de pauper-regionen in. Nu kun je tenminste op tijd zien dat er een dealer uit Z.O. (danwel manager, wat is het verschil?) achter je zit!

Waarom moet al dit moois ‘after market’, BMW? Kan het niet standaard?
Béé eMm double v Motorsport 3
@ wouter

hij gaat misschien voor het uiterlijk gewoon. Als ik achter zo een 3 serie zou rijden met 285 of 295 op de sloffen zou ik toch wel eens beginnen nadenke of die bmw van mij deze wel aankan.
Lookalikes. Iets waar ik niet tegen kan…
@t Markieanta: Waggie = Auto , Bempi = Bmw

Als je in Amsterdam, Den Haag of Rotterdam loopt en je praat met allochtonen over auto’s, dan hoor je dit vaak.
Ahha, dank je.
Dat doe ik over het algemeen dan ook niet ;)
@Majinstar.. Ik vroeg het me ook af.. ben maar een boer uit de achterhoek.. nog meer van die überhippe waggie jargon?
@t Damster: ( Waarom moet al dit moois ‘after market’, BMW? Kan het niet standaard? )

Zo after market is hij nou ook weer niet. 1) Te weten dat je de Blackline achterlichten, Spoiler en Carbon kit als winter accesoire pakket tot en met 31 Januari 2008 kon verkrijgen. 2) De achterbumper gewoon van de M sportpakket is die sinds de verschijning van de 3 serie ( 2005 ) als extra optie leverbaar is. 3) De enige toevoegingen van de tunert zelf zijn: de velgen, dak spoiler en 4 ipv 2 uitlaten, verf accenten ( zie de buitenspiegels ) en de voorbumper.

Oja en de executive pakket voor de 3 serie, waarbij de chromenlijsten niet aanwezig zijn, om hem sportiever te maken dan zakelijker.

Een beetje bmw kenner weet dit wel te onderscheiden.
Een vriend van me had een 530i waar hij Alpina velgen onder wou. Wel, ze paste niet en er moest een tussenring op geplaatst worden om te laten passen. Als je velgen van de fabrikant erop zet dan kan je met een gerust hart gassen. Met velgen van een tuner heb ik nu wel mijn bedenkingen. Overigens vind ik het wel knappe velgen de M6-ers!
@t Markieanta: Geen dank
@t W!d: Meer dan genoeg, maar ik denk dat ik het hierbij laat. :D
Correctie: De voorbumper is ook van de M sportpakket ( na het bekijken van de 1ste foto ). Deze auto is verder niet zelf getuned, maar eerder zo gekocht.
Majinstar, dank! Sjeemig, wat een toestand. Ik doelde eigenlijk op al die inside performance stikkerts die op de buitenkant (outside?) zijn geplakt. Zoals die op de hood die op een luchtinlaat moeten lijken. Mijn god, dat zou een ricer nog niet eens doen :-)
Herstel, het zijn geen stickerts. Maakt het eigenlijk nog treuriger….
Velgen en achterlichten staan hem goed.
Maar die booskijkers :(
Die booskijkers he, daar word ik nou zo boos van! ’t Is toch verdorie geen Golf III??? En als je dan lelijke koplampen wil, dan koop je toch gewoon meteen een Jag XF?
Booskijkers eraf en het is een nette sportieve BMW.
En de enige reden om niet de M6 velgen te nemen zou zijn omdat je die nu al te vaak onder BMW’s gaat zien,maar ze staan hem absoluut wel,het hoort tenslotte bij BMW.
dat kan ik zelf ook
Waarom zijn velgen van een ander type onder je BMW (of elk ander merk) nu weer fout? Bij een nieuwe heb je toch ook keuze uit verschillende ontwerpen? Als het Breyton of BBS is, is het opeens wel tof… (en onbetaalbaar)
Een 3-serie die op een M6 wil lijken vindt ik toch een geval van ‘een beetje jammer’. Maar goed, ik hoef er niet in te rijden gelukkig! :P
Ik vind em fout. Hoog Bassie-en-Adriaan-gehalte, met een paar knaken meer heb je een Hartge H50. :-P
Dit is een kitje dat een auto pas zou moeten krijgen als hij al uit productie is, en dus goedkoper is geworden en de meeste exemplaren dus al in andere handen zijn gevallen. (raad eens wat ik bedoel)
fugly
mooie auto, alleen zonde van die lelijke vlakken op de motorkap!! en die m6 velgen zijn gwoon het mooist van alle bmw’s!!! dus lekker late zitten
@ ik:
Een Hartge H50 is veel duurder in gebruik (vermogen, verbruik, grotere motor, …) Het volkje dat op getunede auto’s afkomt is meestal niet zo kapitaalkrachtig… Wel willen, maar niet kunnen, dus na-apen
Ondertussen is de 3 gefacelift…
@ Timmie..

Haja ga jij er al maar 1 halen en tune hem…

Oei juist jah.. nog niet bij de dealer zeker?
Dat is toch niet van een tuner.
Het is zelfs geen M3. Is goed mogelijk dat het een 320i is.

De spoilers vooraan in carbon kan je kopen om op uw M-pack te zetten.
De motorkap is carbon (gekocht) en dan buiten de luchtinlaten gespotenin wit. De difusor is inderdaad van carbon en gekocht en de uitlaat lijn kan je ook appart kopen.
En de M6 velgen ook.
Ziet er mooi uit maar is wel belachelijk als je met dit (als 320i) is aan de lichten naast opa staat in zijn 530d en niet mee kan. Of zelfs tegen een 520d
@JDM

Weer aan het zeiken kerel!,ga maar met je blokken spelen!dumbass
Een beetje zielig zo met al dat plastiek en die uitlaatsierstukjes, dat is inderdaad net zoiets als met blokken spelen. Maar ja het is een drietje, gelukkig bestaat er ook zoiets als de E60 en die heeft hier gelukkig beduidend minder last van.
@ wouter

Fijn, ik denk er ook zo over. Iedere dag kom ik wel een 1 of 5 tegen met die belachelijk lelijke M6-velgen onder… En dat terwijl BMW zo’n mooi gamma aanbiedt…

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).