Tom Boonen verkoopt zijn zelf opgeknapte Lamborghini

Auteur: , 41 Reacties

Het bericht over de Belgische wielrenner Tom Boonen die zijn Lamborghini Murciélago vorig jaar april lekker strak tegen een elektriciteitspaal parkeerde, omdat hij uitweek voor een overstekende kat, behoort hier onderhand tot de klassiekers. Het heeft even geduurd, maar de gele Lambo is weer helemaal de oude. Wellicht heeft Tom nog dagelijks nachtmerries over het onfortuinlijke voorval, want gooit zijn bolide in de verkoop.

Het opknappen van de auto heeft wat tijd in beslag genomen, maar dat komt volgens Tom vooral doordat hij het grotendeels zelf wilde doen en bovendien kon hij niet zo gemakkelijk aan nieuwe onderdelen komen. Wat Tom voor de Lambo vraagt is (nog) niet bekend.

Een verstandig besluit, want we weten inmiddels ook dat Tom niet alleen op de fiets graag hard rijdt, maar ook in de auto last heeft van een zware voet. Het kostte hem in korte tijd tweemaal (1, 2) zijn rijbewijs.

Met dank aan Luc en Toon voor de tip.41 reacties

vast wel extra kosten overheen omdat hij van Tom geweest is
“grotendeels zelf” amai dat zal wat geven?
als snel rijden in de auto te maken heeft met snel rijden op een fiets, zoals hier bij tom boonen gezegd wordt, dan hoop ik dat mark cavendish geen auto heeft…
Wat zal een door een amateur opgeknapte schade-Lambo nog opbrengen? Deze soap is nog niet op zijn einde voor Tom.
Naar verluidt is het witte lederen interieur hallucinerend mooi.
@Wies

Cavendish woont op het eiland Mann, en daar is snel rijden geen zonde. (en staan er heel veel kruisjes langs de weg).
Ik weet niet of ik daar zo blij van zou worden om een Lambo te kopen die opgeknapt is door een fietsertje.

Denk dat het toch verstandiger zou zijn als iemand dat doet die daar wat meer ervaring mee heeft.
1.hij mag niet fietsen om zijn coke gebruik en zit in geld nood
daarom verkoop hij de lambo
2.hij rijd zijn lambo in de prak en gaat daarom aan de coke als gevolg niet meer fietsen en tijd zat om de lambo opteknappen

i
Volvo_440_turbo
Ik ken een gast die een volvo 480 met ongeveer dezelfde schade heeft opgelapt, hij had nog geen ervaring met zo’n zaken en heeft dit perfect gedaan, nergens maar ook nergens iets te merken van de schade, mss als je met een lamp over de lak gaat da je een verschil zal merken…

Zelf heb ik ook al carrosseriewerk gedaan, zonder enige ervaring, zelfs mensen met een geoefend oog zagen hier niets van. Maar ik moet er wel bijzeggen dat ik veel goede raad heb gehad van mensen mét ervaring.

Wellicht zal het bij Tom Boonen ook zoiets geweest zijn of heeft ie hulp gehad van vrienden of dergelijke…
Shadow_Breaker
gratis cd’tje erbij met de liedjes: Give me a White line & Coke Man
IlCuoreSportivo
Ik wist niet dat tom iets van auto’s kende??
Ik zou toch eerst een testritje vragen alvorens een bod te doen.
Volvo_440_turbo
ps, wat Tom Boonen zijn problemen betreft is dat wat overroepen, een goede vriendin van me die in Balen woont en de schoonzus van hem kent heeft het fijne van heel het verhaal verteld toen ik laatst daar op bezoek was, en believe me, in de media wordt alles gigantisch opgeblazen! En een aantal zaken zijn gewoon onwaar…
Ik praat hier niets goed voor hem, maar gewoon, laat die jongen met rust,
Wie zonder zonde is, werpe de eerste steen…
Blijft een leuke auto, ook al is die van Boonen geweest;)
Een Lambo zelf repareeren ,idioot! Ik zou hem allesins niet meer kopen. En een goed gerepareerde schadewagen daar is niks mis, mee maar van die amateur carrosiers die denken dat ze het kunnen daar is niks goed aan.
CustomCruiserMan
@ Shadow_Breaker

Vergeet Cocaine Bleus niet :p
@ iedereen, tom boonen is een grote vriend van antony kumpen. Deze is namelijk baas van het bedrijf ridley (het merk van fiets waar boonen mee rijdt.) Ook is deze kumpen een zeer bekend racepiloot. Boonen wou zelfs graag een keertje meerijden in de belcar (of een of ander kampioenschap) in zolder, dit mocht niet vanwege de verzekering. Maar leg snel de link en je mag er vanuit gaan dat de lambo goed gemaakt is..

grtn
Heeft ie die auto zelf terug in elkaar ge-doe-het-zelfd… nou, lijkt me geen aanrader, deze occasie.
Volgens mij is dit weer zo’n door de media verdraaid verhaaltje… Waarom zou hij nu in godsnaam zélf zijn lambo herstellen, alsof hij dat kan, of er tijd voor heeft. En dan nog, als alles er terug goed uitziet en stevig aan elkaar hangt, met originele Lambo onderdelen, wat zou je tegenhouden…? Trouwens ik denk niet dat hij in geldnood zit, hij wordt nog steeds mooi betaald door Quickstep!
Normaal is het bijna niet mogelijk om aan echte Lambo onderdelen te komen buiten het officiële netwerk! Plus na een zwaar ongeval gaat men bij Lamborghini het chassis testen of de balans nog correct is. Waarom ga je zoiets fier verkondigen in de media, het is eerder een toonbeeld van hoe onnozel/simpel je wel bent!!
Zag hem hier laatst in Balen nog bedelen bij de ingang van de metro. Maar echt ik kan bevestigen dat het hele verhaal waar is. Ik ken toevallig de bakkersvrouw van de bakker waar hij zijn brood kocht toen het nog goed met hem ging. Allemaal waar zei ze me vanochtend nog.
Volvo_440_turbo
@ mach 3, ik denk dat dit wel eerder een slimme zet is…
Hoeveel fans heeft ie wel? En waarschijnlijk zitten daar zeer kapitaalkrachtigen bij, wellicht zal die auto voor een mooie prijs verkocht worden en ergens gestald worden…
de buurman van de slager kent een jongen die een vriendin heeft en haar achterneef vertelde mij zojuist dat er nooit dingen in de media worden opgeblazen en dat alles wat je leest altijd waar is.

ps. ik heb van horen zeggen dat sneeuwwitje ook gebaseerd is op een waargebeurd verhaal.
Timmy Highflyer
@ Volvo_440_turbo Tom Boonen kent Anthony Kumpen misschien wel. En laatstgenoemde is inderdaad baas van Ridley. Maar quickstep rijdt op Specialized en niet met Ridley. Silence Lotto rijdt met Ridley!

En of zijn probleem zo groot is als in de media of zo klein als die-hard Boonenfans willen laten uitschijnen daar hebben we allen het raden naar.
@ Geun,

Dan is de link naar zijn cocaïne gebruik ook snel gemaakt…
zolang Cruysbergs hem maar niet gemaakt heeft, is het goed.
hij zal dope willen kopen zeker?
Volvo_440_turbo
Ach, wie zal het zeggen, de waarheid zal zoals gewoonlijk wel in het midden liggen, in mijn jonge jaren ben ik ooit door een agent in burger gevolgd geweest, die heeft me zowaar thuis opgebeld, natuurlijk had ie eerst mijn moeder aan de lijn, ik heb toen bij mijn moeder de feiten ook gemilimaliseerd…

Wat zijn fietsen betreft, weet ik niet hoor, ik had daar toch niets van vermeld?
Maar ik denk dat hij echt niet zo gek zal zijn om een slechte gerepareerde wagen te verkopen…

Btw, over Cocaïnegebruik, hoe gedegouteertd ik ook hierover ben, ik denk dat er hier zouden verschieten hoeveel mensen, ook hogergeplaatste personen aan de coke zitten, onderzoeken uit het rioolwater wijzen dit genoeg uit… helaas blijven die mensen buiten schot omdat zij ‘anoniemen’ op deze aarde zijn. Dus laat Tom ook maar gerust @ degenen hier op het forum…
Ik ben totaal geen fan van hem, maar ik probeer wat objectief te zijn…
weet er hier dan niemand dan Boonen een diploma automechanica heeft?

effe gegoogled en http://www.sportwereld.be/Article/Detail.aspx?ArticleID=G09I89D4 dit is de bevestiging
Om over al de alcohol verslaafden (en bestuurders) in Belgie nog te zwijgen. Vooral dan als ze in ne vrachtwagen kruipen en dan een vrouw met haar kinderen van de baan rammen.

Maar t’zijn de media figuren die gek zijn hé ;), miss toch een beetje veel jaloezie bij de mensen als het over onze BV’s gaat.
geleverd met spiegeltje in het handschoenkastje
@tom
ik zou maar niet alles geloven wat er in de media gezecht en geschreven word
@ tom; Waarom zouden autoliefhebbers ook maar íets van wielrenners af moeten weten? ;) Maar het verduidelijkt het verhaal wel. Goed gevonden!
Met deze lambo ga je wel snel aan de lijn.
en die Tom kan het wete
Ik wil em wel, kan me geen zier schelen dat ie van Tom geweest is. Moet wel wat van de prijs afkunnen zeker?
@ Shadow_Breaker

Zolang hij maar White Lines ziet, met een lekker nummertje van JJ Cale op de stereo zal het wel lukken. Als hij de auto heeft verkocht kan hij nog altijd een reisje boeken bij Thomas Coke.
Of hij ‘m nu zelf opgelapt heeft of hem laten oplappen, het enige wat telt voor de koper is waarschijnlijk dat hij terug op orde is.

Weet iemand of hij al een nieuwe auto heeft en wat het geworden is? Hopelijk gaat ie niet van een Murcielago naar – ik zeg maar wat – een Seat Leon…
@ timmah,
:)

daar weet ik allemaal niks van wie gebruikt en wie niet. da kan me ook ni boeien :) ma ik wou gewoon zeggen tommeke kent echt wel wat van auto’s hoor.. Maar ik zou die auto niet moeten hebbe.. liever ne nieuwe dan

tom is nog altijd ne toffe pe, gooooo tom
jah boonen heeft echt een diploma automechanica.
Hier op autoblog beweerde laatst iemand dat hij nu een McLaren SLR heeft. Wellicht moet de Lambo daarom plaatsmaken.
Volvo_440_turbo
Die SLR kreeg hij ter beschikking van mercedes, heb ik me door iemand laten wijsmaken…
Hij is inderdaad in die wagen gesignaleerd oa door een van mijn beste vriendinnen heeft hem in die wagen heeft zien rijden… en vermits zij een autofreak is weet zij heus wel wat een SLR is ;)
meschien kan hij zijn cook niet betalen

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).