RR Drophead van Nick Hogan gespot

Auteur: , 27 Reacties

Is het echt de Rolls-Royce van het notoire alcomobilistje?

Nee natuurlijk niet. Nick Hogan is op het moment in zijn cel zijn roes aan het uitslapen, of aan het huilen boven de crashfoto’s van zijn Supra.

Deze gele Rolls Royce Phantom Drophead CoupƩ staat dit weekend op Pebble Beach, om het verschil tussen oud en nieuw geld pijnlijk duidelijk te maken. Wat wij echter schokkender vinden, is dat er in ieder geval twee knalgele Dropheads rondrijden, getuige deze eerdere spot op autojunk. De autojunk-roller ziet er met zijn diepere kleur trouwens nog een stuk mooier, en minder bleek, uit. De lichtgele doet wellicht nog het meest aan een bananenboot denken.

Echte pimps gaan natuurlijk voor een DUB edition, of gouden Drophead, maar ik geloof niet dat de Pebble Beach-organisatie zijn publiek nog meer kleurtjes willen voorschotelen. Het schijnt dat ze interesse hebben in Dennis’ idee van een kleurenprotocol (via Jalopnik)

Maar de Rolls-Royce waar iedereen op zit te wachten is natuurlijk de Pininfarina Hyperion, maar deze houden we nog even vast totdat de officiƫle info binnenkomt.27 reacties

Een betere ontwerper
Doet me denken aan een flesje advocaat :P Ziet er niet slecht uit.
Ik heb ook een filmpje gezien van het slachtoffer van het ongelukje met de Supra…een kasplantje dat een flink stuk van zijn schedel mist. Volgens pa Hulk was die ex-militair toch maar een naar ventje, dus dan is het natuurlijk niet zo erg.
@Een betere ontwerper

Haha, alleen smaakt avokaat dan toch beter :p
Nee dit kleurtje staat hem toch echt niet. En dan ook nog die zwart met gele velgen dat is helemaal een misser.

misser+misser= schroothoop?
Gelukkig boeit het hem niet wat de gemiddelde saaie hollander van zijn wagen die de gemiddelde saaie hollander toch niet kan betalen en doet styled die de wagen naar zijn eigen smaak!
Heh, verdeurie, waar is de shredder? Ik zie een grote bij.
Wat een gezeur zeg, laat die jongen met rust.

In zo’n fucked-up gezin als dat van de Hogans verdient hij het om door ons met rust gelaten te worden. Als hij hem koop mag hij ermee doen wat hij wil.
Hopelijk laat ie ook een alcoholslot inbouwen….hehe
ik snap het ff niet..is die gele auto nou van Hulk junior?
K vind t echt al de coolste drophead dat k gezien heb!! (veel beter dan die van Beckham bv)
ik haat nick hogan!
ik zal hem effe quoten over wat hij zei in de rechtbank na een jonge bijzitter in de dood te hebben gejaagd door veeeel te snel te rijden onder invloed.

“It was gods disision to take his life. he was a very negative person and he deserved his faith”

OVER ZIJN EIGE VRIEND DIE HEM DE DOOD HEEFT INGEJAAGD HE !?!?
ge moet mar durven…
InfiniteNissan
Oke, jongens, start maar op die Autoblog Premium. Ik ga mee.
@yannick…check zijn wiki eens…niemand is daadwerkelijk dood…en die uitspraak was niet in de rechtbank maar een privegesprek tijdens bezoekuur in de gevangenis dat opgenomen was. Het slachtoffer had zijn gordel niet omgedaan, btw.
Tja, Nick krijgt zin straf toch dusja…
Als ik de familie was van dat slachtoffer leefde Nick Hogan nu al niet meer…
Hee een rols zie je al van ver aankomen… en deze nog eerder
Goede smaak en rijkdom gaan zelden hand in hand.. Hoelang gaat het duren voordat “een vriend” deze Rolls in lengte halveert?
Mooie kleur…foute auto.
Waarom zou je extra willen opvallen in een dropdead Rolls?
Begon me al af te vragen of deze auto van een kermis exploitant is…maar dat is natuurlijk ook zo :)
Walg.

Geel past alleen op een Seat Ibiza.
Richard brunsveld
Wat een lelijk hok.


Trouwens nu we het toch over Supra’s hebben!
Vanmiddag zat ik op een Terrasje in Enschede en daar stond de echte Toyota Supra uit Fast And Furious! Ook stond die Honda S2000 van deel 2 er nog, best wel tof!
Wie is Nick Hogan? Die gele in LA ziet er wel goed uit…
@ bentley1969

Nick Hogan is de ongemanierde tienerzoon van Hulk Hogan, de bekende worstelkampioen die vaak is te zien op MTV.
Zo?
@Esprit de Flandre

Lamborghini anyone?
Dit is toch pure verkrachting van het merk Rolls Royce!Als je knete hebt en een nette beschaafde zwarte Rolls rijdt en er komt zo’n achterlijke puber (wat het waarschijnlijk zal zijn) met zijn knal gele RR, dan schaam je je toch de oren van de kop!Kan me voorstellen dat zulk soort mensen overgaan op Bentley
De beierese geldwolven hebben RR wel heel erg diep laten zinken. Dit soort orders horen gewoon niet in behandeling te worden genomen. “I’m terribly sorry sir we can not do that, it is considered bad taste. Good bye” in plaats van “Ohh yes, gimme the money baby”.
Yannick: wat een onzin zit je te vertellen. Er is niemand gestorven in die crash en die dingen heeft hij zeker niet gezegd.
Heb hem in Carmel (USA) gespot, die kerel had daar sportschoenen met gele zolen aan om beter bij z’n auto te passen
Die auto’s uit The Fast & Furious zijn volgens mij van die computerverkoper van Paradigit. En die RR hierboven is werkelijk om te kotsen. Welke mongool spuit nou die prachtige RVS vooruit geel??

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).