Video: SLR Speedster gespot op de Ring

Auteur: , 9 Reacties

Zoals jullie waarschijnlijk wel bekend is, stopt de productie van de Mercedes SLR McLaren. Om dit einde luister bij te zetten worden er nog 75 dakloze varianten van gemaakt, die met de komst van de eerste spyshots de naam 'Speedster' hebben meegekregen. Een van deze SLR's is op de Nürburgring op film gezet.

En dit is volgens mij heel uniek, want ik heb naast de verkapte promovideo van Mercedes nog geen bewegende beelden gezien van de SLR Speedster.

Autojunk-bezoeker Panamera ging een dagje naar de Ring, en maakte daar een filmpje van de rappe racer, en daarna nog één. De topsnelheid van 350 km/u en een acceleratie van 0-300 in 26 seconden zeggen eigenlijk alles al; dit wordt een gruwelijk dure, en belachelijk snelle auto.9 reacties

De laatste brandstofpas van 3.500 euro wordt nu geveild Bepaal zelf wat je betaalt!.
zaleg karretje
klinkt wel als een hese geit…
Een betere ontwerper
Hm ik dacht dat ik al eerder video’s heb gezien maar ik weet niet zeker waar…

Leuk, maar geef mij liever de 722 Coupe maar.
Een betere ontwerper
Super hey :D alleen jammer van die uitlaten, lijken zo scheef te zitten. Mooi zetje helmen ook hehe.
wel geinig, maar toch liever een coupe versie met 200kg eraf!
Damn, zijn allebei ook nog combo’s met de Audi R8 V10! Je kan aan het motorgeluid duidelijk horen dat die R8 niet de normale V8 aan boord heeft, vooral in het 1e filmpje. Ik zeg vette scoop :D
Mooi dat de samenwerking tot een einde komt. Van voor dag 1 was de SLR een ongewild kind. Mercedes wou zo snel mogelijk een einde maken aan de F1 die een BWM motor had en voor een opvolger stonden ze loodrecht op McLaren’s wensen. Het compromis dat de SLR is, is misschien de beste Mercedes ooit, maar geen van de ouders heeft het de nodige liefde gegeven.
Ik ga morgen naar de Ring =D
Haha en de 2e auto van dat filmpje is ook nog is de R8 V10!!!! :D

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).