Fotoverslag: Bavaria City Racing 2008

Auteur: , 48 Reacties

Autoblog huisvriend en fotograaf Patrick Savalle liep los op de paddock van Bavaria City Racing en verblijdt ons met sfeerplaatjes van babes, burnouts en benzineverslinding.

Patrick was niet alleen: er liepen zo’n 300 fotografen rond op het evenement, wat zijn taak af en toe aanzienlijk bemoeilijkte. Neemt niet weg dat hij er een opperfijn overzicht van gemaakt heeft: de complete gallery vind je hieronder!

Check ook even wat er allemaal op Autojunk gezet is en wordt…48 reacties

nice slicks!
Phew! Gelukkig heeft hij geen foto’s gemaakt terwijl ik tegen een Bavaria poes zat aan te rijden.

No photos! No proof!
booth babes spotted aaight!
spijtig dat ze dit eens niet doen in Belgie …
Hier zocht ik naar! Ik was er. (: Very nice.
Ik zie mezelf nog bijna op de parkeergarage (44) staan ook…
IK was er ook naar toe en zeg je 1 ding, het was superrrrr.
Het is het zeker waard om er naar toe te gaan.

ook nog een vid van vriend met wie ik was gegaan, had opgenome naast mij

http://www.youtube.com/watch?v=sC4QUAH9vFk
Blijkbaar is het toch een fabeltje dat vrouwen van bier een dikke reet krijgen…
zoek de cameltoe
Wow, een echte cameltoe….
De foto’s zien er een beetje ‘2D’ uit..

Ik niet echt ‘diepte’…

…..kan aan mij liggen…
Op die billen moet gedronken worden! :)
Geen Ancilla deze keer.. :(
Zoek de GTR
@Rick dos:

Dat komt door de censuur, je moet tegenwoordig een vergunning hebben om star trek uit te zenden/foto’s van publiceren. :P
C200 Kompressor
Eerlijk gezegt vind ik die Bavaria meiden niks aan, slleen die blonde.
Erg mooi allemaal. Ik woon helaas aan de andere kant van het land, dus dat is te veel van het goeie.
@ K:
Foto’s zijn altijd 2D, een standbeeld 3D.
Ik zat dit jaar in de crew van Bavaria City Racing. Ik zal mijn foto’s zsm online knallen. :P Ik kon met foto’s maken gelukkig altijd helemaal bij de vangrail gaan staan.
Ik heb gisteren het Nationaal Oldtimerfestival bezocht. Het vind plaats op een circuit dat tot de mooiste ter wereld behoorde, maar door de milieumafia is gecastreerd en nu in wezen niet meer is dan een heel breed fietspad.
De inspecteurs zitten er op twee of meer plekken met meetapparatuur om auto’s die te luid zijn subiet van de baan te verwijderen. Zo ongeveer alle Lambo’s moesten dus al na twee ronden de baan weer af. Echt te gek voor woorden.
Erg gaaf dus dat een evenement als Bavaria City Racing nog wel georganiseerd kan/mag worden. Petje af!
‘Het vindt’ :oops:
Blauw is mijn lievelingskleur…

Ineens
Respect voor Rotterdam! Alhoewel ik de voorkeur gaf aan de Harleydag in Breda. Die was in verhouding net zo goed bezocht. En er was een beetje Daytona gevoel. Alleen de 180pk Harley die ik bij met had was niet zo lekker te berijden in de regen op de terugweg naar Rotterdam. Gelukkig had ik wel genoeg grip met z’n 300 achterband. :)
Dit jaar was ik er voor de derde keer bij en het viel me eerlijk gezegd een klein beetje tegen. Er zaten lange pauzes tussen en van alle F1 auto’s heeft alleen Yamamoto er een beetje een show van gemaakt. Vooral Trulli was telleurstellend. Hij moest nog wel het evenement afsluiten maar reed slechts een paar rondjes (al zwaaiend in slakkentempo), erg jammer. Ze moesten zich een voorbeeld nemen aan die stockcars! Die zorgden tenminste nog voor dikke rookwolken. Voorgaande jaren was het evenement toch spectaculairder. Meer mensen die dit zo ervaren hebben of ligt het aan mij?……
Er zijn maar weinig foto’s van auto’s bij de selectie in de gallerij… jammer
Die Bavaria-ragazze zijn wel erg nice ja!
Aimee was volgens mij ook nog op Rijmond tv, stond met een jochie en andere pitspoes
Ik was er ook bij en het was echt FANTASTISCHE :P:P:P:P:P:P:P:P:P
jah wings je hebt gelijk ik was er dit jaar ook weer bij voor de 4 de keer dus ben echte die hard op het gebiet van rotterdam racing maar rotter dan de laatste jaren ist nog niet eens geweest zoals het nu was doe mij nog maar liefer 2 jaar terug met al die regen toen heb ik mij zelfs nog veel meer vermaakt dan afgelopen weekend wat een slechte organisatie zeg dit jaar sloeg echt nergens op mooi weer alleen coureurs die dachten dat ze in niemands land waren wat een slechte demonstraties zeg slecht geluid kwa komentaar al was er de meeste tijd geen comentaar door technische storing en net wat je zecht de stock cars waren inderdaad het beste zamen met het drift team die der tenminste nog iets van maakte jammer maar helaas hopen dat het volgend jaar weer spectaculear is dit jaar was ondanks het mooie weer het slechtste van alle 4 de keren hopen op een beter volgend jaar groeten van een race vanaat
goh en ja zit ik net ff alle fotos te bekijken van de reporter van autoblog.nl en jah dat krijg je dan wijnig spectacel op de weg en jah dan krijg je dus een foto reportage van een stel lelijke wijfen en daar is dus meer als de helft van de fotos van en de andere heflt is nof niet eens autos als je ze vergelijkt zijn er dus meer fotos van publiek of strakke pakjes geeft dus al aan met de reportage hoe wijnig wij hebben zien rijden hoop[ echt dat volgend jaar weer veel beter wordt nog maals de groeten

-edit: maak je volgende posts wat leesbaarder graag!-
@ Autoblogger: ik zie advertentiemogelijkheden voor Bavaria op Autoblog.
Billen!
die witte gumpert is wel ergg eeh ‘opwindend’ :twisted:
waar de fok zijn de fotos van TEAM FALKEN driften, en de GT-R!!??!??!
Sjeus doe mij maar zon dame in zon lekker bavaria pakje.
Goed bezig bavaria de laatste tijd :D organiseer nog meer van dit soort events ;) met alleen exotics ofzo.
Hoe krijgen ze die pakjes echt aan joh? :o
@Citrofiel.

Gewoon proppen. Ken je rollades. :P
Ik vraag mij af wat voor een lucht er van die meiden af komt als ze dat zweetpakje na een dagje broeien uit trekken. Iiieuwww. :shock:
@Citrofiel.
DE vraag is…..hoe krijg je ze uit ?
(Goedkoop, ik weet het maar ja. That’s me ;-) )
Héé kijk nou..
Ik sta erop !
Foto 58. In dat witte shirt op de vangrail. Dat is JANUS !

Mijn mooiste foto van de dag…..

Geintje, dit is mijn mooiste foto van de dag (als ik de billen niet meetel !)

Hé, waar zijn mijn foto’s ?
Ook ik heb dit haar de Bavaria city race dit jaar beleeft als minder dan vorig jaar. Helaas wou niemand een echte show weggeven op de safety-car en de porsche van raceplanet. Vorig jaar was het stukken beter. Toen waren er ook motoren en drift-cars. Vorig jaar kon ik niet wachten tot het zondag 17 augustus was. Ik dacht ik neem een vriend mee die is ook autogek, mar helaas ik heb hem niet kunnen overtuigen dat dit een grote klapper moest zijn.

Hopend op volgend jaar beter.
@Citrofiel
Joh…beetje Vaseline dan past alles :)
Van mij mogen ze trouwens ook best een evenement doen met alleen maar Bavaria chicks … en bier.
:)
Eigenlijk ga je niet naar zo’n evenement om auto’s te bekijken eh, alé de foto’s met auto’s erop bekijk ik 5seconden.
Die met dames met die konten erop bekijk ik toch al snel 20seconden.
@ dekster

Voor jou zit ik meer te denken aan de Kamasutrabeurs, als ik dat zo hoor ;)
*2e “die” moet “dikke” worden.
Niels Oussoren
http://oussoren33.hyves.nl voor meer foto’s ,ik zal ff verhaal betreft Trulli uitleggen,ik was zelf daar de paddocksteward van ,maar het geval was dat a het de eerste keer was voor Toyota en het team in Nederland ,anyway ik heb hezelf ff teruggekeken ,maar het klopt wel ,de laatste sessie ,zou om 5 uur zijn ,maar ja alles loopt uit en het werd al grijzer ,en jawel bij wegrijden spetters,dus daarom kwam de laatste sessie niet goed uit de verf,maar die sessie daarvoor heeft ie toch een paar keer flink de sporen gegeven ,helaas geen donuts (zal het volgende keer doorgeven als ze dr weer zijn ,dat ie beter ze best moet doen haha)want laten we wel stellen stockcars waren lekker bezig!! maar dan vergeet je wel de drifters en niet te vergeten R Doornbos die van de f1 bolides de mooiste show gaf,anyway cya all next year ,tip: zorg dat je vroeg bent steoeln koffie broodjes net als bij tour de france
ciao and salute !!! namens toyota panasonic f1 team at baffierees 2008
ik wil ook zo latex pakje. waat is zoiets te koop??

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).