Man uit Woerden rijdt R8 total loss tijdens proefrit [updated]

Auteur: , 213 Reacties

De testrit die een 33-jarige man uit Woerden zaterdagmiddag maakte met een gloednieuwe Audi R8 is niet goed afgelopen. Hij maakte een stuurfout en de R8 kwam daardoor in de slootkant terecht. De auto is zo goed als zeker total loss, de inzittenden bleven ongedeerd.

,,Hij staat bij ons in Bodegraven en is waarschijnlijk niet meer te herstellen,’’ zegt directeur Westdijk van Van Beynum Autoschade BV. Hij schat de totale schadepost op een slordige twee ton. Op de betreffende weg (Milandweg ter hoogte van Woerdense Verlaat) is 80 toegestaan, maar volgens omwonenden is het een stuk harder gegaan. Geruchten over 200 km/u doen de ronde, volgens de politie hebben de bestuurder plus bijrijder echter verklaard dat ze ongeveer 130 kilometer per uur reden…

Volgens de bestuurders heeft waarschijnlijk een bobbel in de weg ervoor gezorgd dat de auto van de weg raakte. Vervolgens vloog het voertuig over de brede sloot en landde aan de overzijde in de kant (bron: AD.nl, afbeelding komt via autojunk.nl: is een andere auto, een foto van de betreffende R8 staat op nufoto).

UPDATE 14.30 – Inmiddels zijn de eerste foto’s van de crash op autojunk verschenen. Bekijk ze HIER.

Met dank aan iedereen voor de tips!213 reacties

Moet de auto maar premium zijn.
Op die manier ben je nog geen meter waard in welke auto dan ook, op welke weg dan ook…. :’-(
allautomotive.nl
Goed gedaan , in de auto van iemand anders…..
en zou hij er een gekocht hebben?
Benieuwd hoe de betreffende bestuurder de nachten er na nog heeft geslapen.
Zal ook wel ” deukje” hebben opgeleverd in zijn/haar zelfvertrouwen, misschien zelfs wel een total loss :-)

Maar goed: ze hebben er in ieder geval in gereden en dat kunnen de meesten van ons dan weer niet zeggen………………..
Dit is zijn verdiende loon. Veel te hard rijden moet zwaar bestraft worden. In deze gevallen helpt vaak enkel de harde maatregel: alles dokken
Volgens de bestuurders heeft waarschijnlijk een bobbel in de weg ervoor gezorgd dat de auto van de weg raakte.

Een “bobbel” in de weg zorgt ervoor dat de auto van de weg af vliegt en volledig total loss is.

http://www.watbenjedan.com/
Goed dat dit gebeurd is met een stevige Duitser. Als dit met zo’n Poolse ‘supercar’ of Chinees geval gebeurd was kon hij dit niet navertellen…
En ik maar denken dat zelfs een idioot een R8 kan besturen gezien zijn 4wiel aandrijving. Althans, van horen zeggen ;)
Blijkbaar lopen er exemplaren rond die een paar treden lager op de evolutionaire ladder staan.
In dit geval was het dus geen Audi R8 maar een Audi Ragt. :twisted:

De auto is er in iedergeval niet lelijker op geworden.
Juist dat vind ik dus jammer in die R8 heb ik nog gezeten me buurman is de vader van de baas van Van Beynum balen die wagen was echt vet
Zo die R8 heeft het nog goed gehouden maar het had geen boom moeten zijn!
Het is gemakkelijk na te gaan of die bobbel bij 130kmph inderdaad dit scenario veroorzaakt. En afhankelijk van de leeftijd van deze bobbel, zouden er eerdere slachtoffers van de bobbel moeten zijn.
Geachte heer/mevrouw, uit uw verklaring blijkt dat u op het moment van het ongeval 130km per uur reed waar 80 km was toegestaan, zodat een factuurtje voor de auto a € 200.000 ons wel gepast leek…Hartelijke groet de verzekeraar.
Dit model stond in december al te koop voor € 35.999,- . Zie http://www.autoblog.nl/archive/2007/12/27/tweedehands-audi-r8-voor-35999-euro
Persoonlijk ken ik de weg erg goed, ik weet namelijk dat hier erg bumpy is, en deze weg ongekend veel kleine heuveltjes heeft, die nogal wat vragen van de schokbrekers met hoge snelheden. Toch knap dat je een quattro van de weg krijgt, ik geloof er overigens niks van dat het met 120 was, daarmee is de weg namelijk nog prima te doen, boven de 160 wordt het oppassen…
Ach, ’t is maar een Audi. Next!
@RobTwo: zoals ik in het artikel al aangaf, dit is een andere auto.
Het plaatje is hergebruikt van het oudere artikel, van dit ongeluk zijn geen foto’s voor zover ik weet.
Met 130 over een bobbel de bocht uit laat me niet lachen.
@autoblogger: Deze foto staat up nufoto.nl:
http://www.nufoto.nl/2008/08/16/testrit-eindigt-in-het-water/
@Potver7: thanks voor de link!
Heb em toegevoegd aan het artikel.
Hoe kun je een R8 nou loss rijden, hij is zo makkelijk te besturen. Je geeft hem zo aan je schoon moeder mee, mits je goede afspraken maakt over de post uit Leeuwarden…
@Porver7

Thanks voor de link, maar jongens, noemen we dit nou total loss??
Ze worden steeds exclusiever die R8 jes :)
@ Daaf: Gevalletje waterschade: gaat verder dan wat je ziet…
Het contact met het wegdek is voor elke auto min of meer hetzelfde. Slechts een paar vierkante centimeter. Quattro of niet, als je hard gaat op “bobbelig” wegdek dan kan dat verkeerd gaan.
Volvo_440_turbo
Als de politie je ondervraagd, altijd zeggen dat je niet weet hoe hard je reed ;)
Volgens mij dacht hij teveel met die bobbel in z’n broek! :)
Wist je trouwens dat als je zegt dat het een proefrit is tegen de politie dat ze dan de auto in beslag nemen.
Overlaats zijn wij de BMW X6 gaan testen en die verkoper van BMW had al verschillende keren aan de hand gehad dat mensen die de X6 of eender welke BMW of andere auto naar het politiebureau moesten.
Je moet altijd zeggen dat je autopech hebt gehad en dat je ergens dringend naartoe moest en dan maar de dichtstbijzijnde autodealer een auto hebt gevraagd:p.
Wantja je kan niet kiezen waar je in panne valt hé.
Dit is even offtopic, toen we die X6 gingen ‘testen’ (35d) na 2 minuten stonden er al turken naast ons met een 325d vooor de lichten en wij natuurlijk alebij alles geven en die 325d was sneller :s
Ben je toch echt belachelijk bezig, op een proefrit een bobbel nemen, maar dan met veel teveel kilometertjes per uur op de teller.

Ik hoop dat ie het geld al klaar had liggen om ‘m te kopen..
@ 440 turbo: you have the right to remain silent, dus gebuik dat recht! Immers: anything you say can and will be used against you…
Heeft hij dan niet eens het geld, kan hij alsnog die 2 ton aftikken.
Hmm ik weet precies waar dat gebeurd moet zijn… Er zit daar inderdaad een bobbel maar niet in een bocht… het is trouwens wel een stukje waar je inderdaad lekker door kan trekken.. haha ;)
ik ga daar vanmiddag ff langs… :P
Een betere ontwerper
Slopen is kopen


…dus laat hem maar lekker de volle prijs betalen.
Kijk dat ruimt lekker op, weer een R8 minder!
Hoezo Afgang…?
Die bestuurder is dus echt Onsterfelijk Belachelijk in zijn omgeving.

Die auto op de verkeerde plek aan de tand voelen is al te Dodo voor woorden, maar als je dan ook nog eens een bobbel in de weg gaat verwijten dat jij gewoon falikant hebt gemiskleund, dan zou ik willen voorstellen naar een andere indentiteit op zoek te gaan in een heel ver ander land en in een nieuw leven te stappen… Wees dan gewoon een vent en geef om te beginnen gewoon ronduit en zonder verdere uitvluchten toe dat je te dom, te fout en te onkundig bent bezig geweest. Een “bobbel”…..
Tja krijg je ervan met een duitser…
@ M Freak
Moeten we het weer over premium en niet premium merken hebben? LOL
Ongeveer 130… heel toevallig ~50 te hard. Zeker bang dat ze hun rijbewijs kwijt waren als ze toegaven dat ze inderdaad 200 reden (en ja, dan heb je wél een probleem bij zo’n bobbeltje, vooral als je er nog net omheen probeert te sturen op het moment dat je hem raakt)…
Hoe kan dit ding van de wegraken? Het heeft toch Quattro?
@Rick dos: “Hoe kan dit ding van de wegraken?

Een oetlul achter het stuur?
@sacha

O, dus Quattro is niet idiotproof. ;)

Dus bijna alle auto’s met Quattro zullen we hier nog wel een keer tegenkomen. :)
Wat een onzin dat quattro zou helpen om je auto op de weg te houden. Zolang je geen gas geeft op dat moment is een quattro systeem gelijk aan welke auto dan ook met voorwiel of achterwiel aandrijving.

Dat die auto van de weg af gaat is puur te wijten aan snelheid en sturen.
Heel toevallig dat hij maximaal 50km/u te hard reed in zijn verklaring!

Lijkt mij zeer waarschijnlijk dat het wel iets harder ging dan 130km/u want een bobbel kan je hooguit iets uit de koers brengen.
Ik weet niet wat ik zou doen als ik 33 jaar ben en mijn verzekering moet inschakelen omdat je mogelijk een auto van 174.000 euro total loss hebt gereden. Ik denk dat de verzekeraar niet direct het verhaal zal slikken dat hij maar 130 km/u reed.
@rutger: 130 km /u is voor een claim van de verzekeraar echt wel genoeg, die gaan daar niet moeilijk over doen en sturen gewoon de rekening. Alleen Koosje wil misschien nog FF kijken of t niet stiekum wat harder ging.
premium….
haha jah :P maar ik vind de schade op de foto’s toch nog redelijk meevallen;) zal wel aan mij liggen
omg wat een loser, vierwielaandrijving en je auto nog niet op de wegh kunnnen houden aan 130.
volgende keer zou hij beter met de fiets gaan :-)
@Timmie, ben jij het, schutter ;)


Wat deze zaak betreft zeker mee eens. Alles betalen en bij niet kunnen betalen een staatslening geven die afgelost wordt door zeer hard te werken en zeer sober te leven.

Dit is wel een zo ondankbaarbare vlerk dat ik er geen gepaste woorden voor heb.

Zelf ben ik namelijk ook 33 jaar en heb Mercedes gereden van anderen, maar nimmer een ongeluk en dat is gewoon een kwestie van normaal gedragen, je aan de snelheid houden en je kop erbij houden.

Is ‘veilig’ autorijden nu echt zo moeilijk? Ik vraag het me serieus af nu.

Mijn lijst van bekeuring in 9 jaar rijervaring is een bon van 30 euro voor 4 km te snel en dat is anders als 130-200 waar 80 is toegestaan.

Goed, ik ben blij dat hun niets hebben, maar laat ze het hard leren.
wel goed om te weten dat je met een R8 in geval van nood een sloot kan oversteken!
ten eerste: Welke bocht?…
ten tweede: wegdek ziet er mij nogal in goede staat uit…
conclusie: onbekwaam
Wel stoer hoor! macho gedrag , kan dus in geen enkele auto normaal rijden,dit lees je nou van geen enkele vrouw die spontaan na een proefritje de auto in de prak rijdt.Wel een leuk verhaal op een feestje ha ha.
Als hij net iets harder was gegaan had hij misschien de overkant nog wel gehaald? Of lijkt dat nou maar zo?
Volgens mij heeft de bestuurder proberen uitwijken remmen tegelijk; das vragen achter problemen…
Leg het nog 1x uit:

Goed: Gas los en laten uitrollen, daarna RUSTIG de auto uit de berm sturen

Fout: SCHRIK!!, SNOK aan het stuur, OEPS te veel, PLONS = water

Goed onthouden want het verschil tussen goed en fout is heel veel zaterdagen vakkenvullen.
174.000 a 200.000 euro is gewoon idioot :)

Dat ding kost in België 110.000 (ongeveer de prijs van een porsche targa/aston vantage)

Dat hij de auto moet betalen, ok, maar hij moet in principe ook 70.000 euro bpm betalen (voor de staat) voor een auto waar hij een paar km in heeft gereden. Bitter :p

Voor de prijs van een NE R8 koop je een BE R8 en twee golf gti’s ;) Blijf het altijd geweldig vinden :p
@topg; Kun je dit niet FF voor je houden, straks moet ik uit frustratie nog grapjes gaan maken over jou land (bestaat dat eigenlijk nog of ligt het al in 2 stukken).
@ Rikkon

Mee eens. Als je eenmaal in de berm zit, is de berm je grootste vriend, blijf er dus zolang mogelijk in. Zelf als je met 40 km/u te rap uit een berm stuurt, breekt je achterkant uit.

Schoolvoorbeeld bermongeluk.
beste lezers,

zelf heb ik ook een R 8. Dat deze auto beheerst gereden behoeft geen betoog.
Ik ben hedenochtend al door diverse mensen gebeld met een vraag.
Hoe het in godsnaam mogelijk is dat men met zo’n snelheid van de weg raakt.
Vervolgens heb ik het idee geopperd om dit zelf na te gaan doen.
Ben van plan om zondagmorgen deze “stunt ” te herhalen.
Tussen ongeveer 06.00u en 07.30u. zal dit gebeuren.
Deze rit zal door een camera-team worden vastgelegd om zo een beeld te geven dat een auto bij een snelheid van 130 km nog steeds goed te besturen is. Ronald
@ Beem bim bop

gene stress maat, het bestaat nog dus ge kunt nog altijd verhuizen zoals zoveel van u dierbare landgenoten! dus zo slecht zalt hier wel ni zijn é ;-) BAAAAAAA
Jammer voor de auto,maar ook weer goed anders nog zo’n bumperklever erbij ‘Van ik heb dikke auto ik mag je van de weg afduwen’
Haha je kan wel zien dat de weg deint inderdaad, maar bocht…., welke bocht?
En dan de lengte van de slipsporen ziende, en ziende over hoe zo’n breed water hij is geraakt, zou ik denken dat hij wel wat harder moet hebben gereden dan 130.
Wanneer hij nou niet had geremd, had hij gewoon aan de overkant (mede dankzij de Quattro) gewoon door kunnen rijden. :-)
Connie van der Rijdt
Is nu een Audi TT(total loss)
Haha, hoe doe je dat in godsnaam. Benieuwd of iets zal moeten betalen.
Dan hoop ik voor hem dat hij niet tevaak bobbeltjes tegen komt.
ikennogwatanderen
geruchten doen de ronde dat het die kerel van carphonics is in woerden
de bestuurder ,toch niet een van de money boys????
Ik ken die kerel van carphonics en die is het NIET! Hij is nu namelijk op vakantie!
@ikennogwatanderen schrijft,

zeg wat je weet en zeg niet wat je denkt pannekoek
In deze auto zou ik ’s middags gaan rijden. Een vriend van mij werkt bij de dealer en zou hem meekrijgen..totdat hij belde dat de auto in de sloot lag.
Zuur.
Achja,zo worden de verjaardagen waar je komt toch wel een stuk levendiger ;)
Moet wel een heel slechte auto zijn als je een relatief lage snelheid zo’n smakker maakt.laten we maar zwijgen over de bestuurder.
Maar de dealer heeft weer een A8 verkocht, proficiat, jammer dat wij hem allemaal moeten betalen.
130 hahaha gelogen als hij nou niet had geremt was ie misschien wel droog over gevlogen. zal wel tweedertig moeten zijn.
als de eigenaar van carphonics dhr. Snippers geld had om een Audi R8 te kopen dan kocht die wel een BMW M5 touring.

carphonics is trouwens wel een topzaak voor al uw car audio, alarm, velgen en andere auto accessoires
Goh. Een dode Audi. Net zo boeiend als een dode Golf. Wat ik me nu afvraag, is of de betreffende persoon echt van plan was een R8 te kopen (en dus geld genoeg had), of alleen even wilde showen. In het laatste geval heeft die zijn lesje wel geleerd…
Het is “quattro” en niet Quattro met een hoofdletter, geeft al weer aan dat het door een amateurtje is gemaakt die het niet op Audi’s heeft.

ontopic
Net goed voor die vend, wie rijdt er nou met 200 km/u waar je 80 mag?? Hij zal’m wel moeten betalen. Jammer van de auto want waterschade is niet te (rendabel) verhelpen.
Ja, Tommy, ik zal er een slapeloze nacht van hebben, knul
@Tommy.

“Het is “quattro” en niet Quattro met een hoofdletter, geeft al weer aan dat het door een amateurtje is gemaakt die het niet op Audi’s heef.”

Dit is muggenziften om te muggenziften.
En dan ook nog iemand naar beneden halen door hem amateur te noemen.
Welk principe van Autoblog heb jij niet begrepen?
Als je over een bobbel rijd met 130 kan niemand een auto meer redden dan zweef je lekker door de lucht en dan helpt je abs , esp , dsg , rdw , blablabla ook niet meer, vraag me af wie er verantwoordelijk is voor de schade…
130km per uur??! Ja hoor. Zal wel ietsjes harder zijn gegaan lijkt mij.
Tegen de 190-200km???

@Tommy
Jochie.. Ga lekker mierenneuken over één hooflettertje :S :S

@VWR32DSG

Ik denk dat die knakker zelf zal moeten dokken.. Het zal een goede les voor hem zijn!!! Gelukkig is er niemand gewond geraakt :)
@Hans
”Kijk dat ruimt lekker op, weer een R8 minder!”

Wat is dat nou voor lulopmerking!! :x
Het is sowieso nooit leuk als een auto crasht(ook al is het een vw golf ofzo)
Ten tweede is het voor de bestuurder ook meestal een hele erge ervaring als je ineens van de wegraakt en mischien ergens tegen aan ramt. Er zijn mensen die daar niet alleen lichamelijke, maar ook geestelijke klachten aan over houden.. DUS, als jij dit grappig of leuk vind ofzo zou ik, als ik jou was je even laten nakijken!!!
@ tommy; het is vent en niet vend… Om jou ook maar even te corrigeren… Lijkt me nog wat erger dan quattro of Quattro… Dont you agree?
Dat hij dan tenminste zegt dat hij moest uitwijken voor een lief klein konijntje met een vliegje op zijn neus of zo. Maar een bobbel…
Dat worden dan 2 nieuwe of 1 betere :-P
er komen er al zo weinig in nederland en dan rijdt hij er ook nog een totol loss deze mensen kunnen gewoon niet autorijden en als hij niet ervaren is had hij niet zo hard moeten rijden
Zoals de in de US of A zeggen: if you break it, you bought it.

PS Natuurlijk reed hij niet meer dan 50 km/h te hard en natuurlijk lag het aan de weg en niet aan zijn eigen gebrekkige rijvermogen.
die beste kerel zal het toch wel niet expres gedaan hebben ??
@ron


ben benieuwd
:mrgreen: @ Ronald- Een helaas te goede bekende van ons laat weten dat hij zich verheugt op jouw demorit met te hoge snelheid vergezeld van cameraploeg- Hij gaat naar je uitkijken en ik moet jou de hartelijke groeten van hem doen. …Euh- Zegt de naam Koos Spee jou iets…?

:twisted:
Update van mijn kantje- Ben eens even wezen kijken naar die foto’s— :-D :lol: Whaaaaahahahaha het waren écht Dodo’s in die auto!!! :-D Fotootje 3 in die reeks daar laat prachtig zien wat voor “bobbel” in de weg dat was. :lol: die oh zo eerlijke mutsjes zijn met een brave snelheid van íétsjes boven de 130 met 1 wieletje nét even naast het asfalt beland en zijn toen geschrokken. Daardoor béétje te hard aan het stuurwiel getrokken en toen met gillende banden eerst weer terug de weg op gekomen, vervolgens geen tijd meer gehad om te bedenken dat dat stuur al lang weer een andere kant op had moeten wijzen en dus verder de bocht in gegaan die er niet was- Hé shitfuckhelandamned daar is de andere grasrand en daar is het fietspad en weer een grasrand en riet enwhahaaaaaaaa een sloot als we nou maar hard genoeggaaaaaaaannnn….!!!! PLONS!!! …Niet dus…

Ja Meneer de Agent, we reden echt wel iets te hard hoor, geven wij éérlijk toe- ongeveer 130 he? Ja 130 echt niet harder! Enne eh…- er zat een bóbbel in de weg waardoor het mis ging…! Ja een bóbbel- díé heeft ons gelanceerd Meneer de Agent! Deze weg is echt lévéns-geváárlijk voor bráve íéts te hard rijden de burgers zoals wij!!! Die weg moet hóógnodig worden hersteld hoor meneer de agent! Straks worden argeloze bejaarden met hun electrowagentjes ook nog gelanceerd door die geváárlijke bobbels in deze weg….! …U gelooft onze goudeerlijke bráve snoeten en Bruine Armen wel he…? Meneer de Agent….? Aárdige Meneer de Agent….?

Yeah Right…..
Wat doet zon jong knaapje in zon auto.Geef hem een instap a3.
als je de foto’s bekijkt, zie je even verderop een weg naar links. Hij zal wel te goed naar zijn navigatie hebben geluisterd; “sla hier linksaf”. Hij heeft het nog bijna gehaald ook.
De bandenstrepen zijn een beetje raar. kunnen geen remsporen zijn, of de knakker heeft alle beveiligingen(ABS-ESPe.d) van de auto afgegooid.
Dr.Ingolstadt
130…??? zou ik ook zeggen…denkt vast dat hij dan nog net zijn rijbewijs mag houden…..inpikken dat roze ding….eerst maar les nemen!
Ook een manier om meer auto’s kwijt te raken ;)

Hoeveel van die R8’en zijn er nu gecrashed?

Laten we zeggen….het was beter geweest als de bestuurder ook van premium kwaliteit geweest was.
blub
rorogcuijkadmaas
Als gematigd autofanaat en grote Koos Spee-fan hoop ik van harte dat de betreffende r8-bestuurder een aanzienlijk deel van de schade moet betalen en zijn rijbewijs voorlopig kwijt is. Deze voorvallen kun je niet afdoen met slechts een procesverbaal en het verder aan de verzekering overlaten.
zo zie je maar weer elke mooie auto met veel pktjes.
Kan er ook uit zien als een verzopen katje.

(maar toch is het zonde)
Jammerlijke smoesbek. 130, pf…. Ja hoor. Doet me denken aan die fietsreclame waarin een Gazelle wordt afgeragd en de proefrijder na afloop vraagt: heeft u ook een groene? BTW, kan de dealer eigenlijk het rijbewijs inhouden dat hij heeft ingenomen bij aanvang van de proefrit? Hoewel een ongeluk een ongeluk blijft en de domste dingen natuurlijk leiden tot de meest afschuwelijke gevolgen, hoop ik toch dat deze roekeloze gast er niet alleen met een nat pak vanaf komt.

Volgende keer toch maar een proefritje in deze voor deze :

http://www.youtube.com/watch?v=yaAFlxdYnYk
ik moet het niet wagen om in me vaders x6 te rijden laat staan een gloedje nieuwe r8
Total loss of niet?

WATERSCHADE = LOSS !
Er klopt iets niet aan de foto’s…
Hoe kan 1 wiel geblokkeerd zijn (zie de ‘slipsporen’)? Toevallig 1 van de binnenste wielen, dus nogal logisch dat je een scherpe bocht linksaf maakt.

De ABS is op de R8 niet (niet makkelijk) uit te schakelen, zelfs al zet je ESP enz. uit, wielen zouden niet mogen blokkeren!
Vervolgens vloog het voertuig over de brede sloot en landde aan de overzijde in de kant.

hij moet wel een stuk harder gaan dan 130 om over zo’n brede sloot te ”vliegen”
@ Robin… ; hij hoeft ook niet perse te blokkeren… als je gaat driften dan draaien je wielen nog wel gewoon alleen je laat een spoor achter dat lijkt op wielen die geblokkeerd zijn ;)________________________________

Correct me if im wrong…
Leuke ad van Google boven dit artikel:

Audi r8
Nieuwe Audi R8: hoge korting Kijk snel en plan een proefrit!

LOL
@audipower… dan weet ik waar jij woont!
@korhanovic:
Dat zou niet aan 1 kant moeten gebeuren door het sper-differentieel.

130 zou verder ruim voldoende moeten zijn om de overkant van de sloot te halen. Ik kan met herinneren dat ik met 60km/u ooit een bizarre luchtsalto heb gemaakt…
“Het is “quattro” en niet Quattro met een hoofdletter, geeft al weer aan dat het door een amateurtje is gemaakt die het niet op Audi’s heeft.

ontopic
Net goed voor die vend, wie rijdt er nou met 200 km/u waar je 80 mag?? Hij zal’m wel moeten betalen. Jammer van de auto want waterschade is niet te (rendabel) verhelpen.”

Het is vent, niet vend. Geeft aan dat het door een amateurtje is geschreven die niet kan schrijven.
Net wat te zachtjes gereden, hij had makkelijk de overkant kunnen halen…
Frank deH
Omg…
Alsof jij de overkant kan halen -.-
Je komt nog net de water in..
verder kom je echt niet -.-
dat is raar,ik heb ook een R8 ik heb geen moeite mee met bochten en bobelsss?
ja ja dat zou ik ook zegen bobelss he ,
-edit: leer eens schrijven-
blijkbaar R8-killers
Wij kunnen zelf met seat ibiza cupra en een citroen xsara vts met 210 over die hobbel, doen we dagelijks…
hahahaha wat een crap bestuurder, as je door een hobbel in de weg al in de plomp leg, dat lukt mij nog niet eens met mn opel corsa…… maarja opel is dan ook geen onderdeel van de F*cking volkswagen groep heh….:P
haha in die (dus echt DIE) auto ben ik naar me gala gebracht :P
levensgevaarlijk, die 4WD :)
vierwielaandrijving, ‘Vorsprung durch Technik’, die Audi heeft het allemaal als je de fabriek mag geloven, maar het blijft een auto met middenmotor, en die hebben een gewichtsverdeling die bij snel bochtenwerk en zo lang neutraal blijven, maar als ze aan de grens zitten opeens niet meer te beheersen zijn en een eigen leven gaan leiden…….
dat was 29 jaar geleden al toen ik in Duitsland mijn rijbewijs haalde. toen waarschuwden ze ons voor de VW-Porsche 914, daarna heb ik het zelf aan voelen komen in een Fiat X1/9 (ging nog goed, maar 10 km sneller was het anders gegaan ben ik bang, geef ik eerlijk toe) :-(
natuurlijk, die hadden alleen maar achterwielaandrijving, maar als je weet dat de gewichtsverdeling bij die R8 niet zo veel anders is, dan moet je niet te véél wonderen verwachten van die extra aandrijfas en het feit dat de voorwielen (stuurwielen dus) ook wat aandrijfkracht krijgen :ja
Veel stomme opmerkingen weer zo te zien :-S
Los van zijn rijstijl (is gewoon idioot) is dit natuurlijk wel enorm zonde, maar gelukkig was hij (behalve de handelaar) nog niemand zijn bezit. k’Moet erzelf iig niet aan denken

@blijkbaar R8-killers, totdat het een keer misgaat. Zal ik alvast een bloemenkrans kopen?……
Wat een sukkels zeg !!!

Mag daar tachtig (80), geven ze toe dat ze te hard hebben gereden.

Okee, maar houd het dan onder de 50 km te véél.

Ik had geen 130 gezegd maar 120.

Nu kan de bestuur ook nog zijn rijbewijs inleveren als het tegen zit !!!

Dom Dom.
Je zal daar maar fietsen….. Met je kind achterop.

Wat een %^&*[email protected]#%$^&*
Waar is de bocht in de weg dan……………………..?

De foto’s op Auto Junk laten toch wel zien dat dit alleen een weg is voor tractoren en tanks van Defensie. Een golfplaten dak is er niets bij…….!

Maar neemt niet weg: eerst alle knopjes, palletjes en piefjes van te voren bestuderen en niet tijdens et rijden met je ogen van de weg af op je dashbord kijken………..! Neem dan een nieuwe Honda Accord, die heeft tenminste Lane Assist en houd je beter op de weg dan Quatro :)
et = het
Quatro = Quattro
@erik2907, de R8 is praktisch achterwielaangedreven….
heeft van beynum in ieder geval al elk jaar een nieuwe R8 tenaam mogen stellen (als ze een nieuwe demo nemen tenminste).

zijn iid niet veel dealers die dat kunnen zeggen
peter beekman
sjonge sjonge sjonge…. wat een ophef over wel wat en al niet de oorzaak was.. de weg is gewoon te doen met dikke 180 in hinten angetreibner E dreizig mit 2.7.. echt, piece of cake.
bestuurder heeft gewoon een foutje gemaakt, zoals meer mensen doen (schade rijden) alleen is dit een expencive one..
tja, jammer hoor.. khoop alleen voor diegene die aant sturen was, dat alles op zijn pootjes terecht komt!!
even een tip voor de ” testrijder ” van Audi van Beynum te Woerden.
Is dit nu misschien iets voor jou ??

Een Avant met 702 pk en 785 Nm… dat moet voldoen?
Zoals we reeds wisten kan MTM je RS6 voor een slordige 4K wat extra power geven. Dankzij elektronische tuning gaat het vermogen naar 656 pk en 785 Nm (productieversie heeft 650 Nm). Dit zorgt voor een acceleratie van 0-100 in 3,9 seconden. De topsnelheid kan begrensd worden op 279, 290 of 310 km/u.


Voor 10K krijg je echter een geavanceerde versie van de MTM performance kit, met 702 bhp that is! Daar kunnen weinig supercars aan tippen. Het extra vermogen is oa afkomstig van een nieuw uitlaatsysteem en luchtfilter.

Naast de motorische aanpassingen biedt MTM uiteraard ook wat optische “verbeteringen”. Denk aan 20 en 21″ “bimoto” lichtmetaal, een beter remsysteem, spoilerlip voor en een diffuser achter (carbon).

http://autoblog.nl.msn.com/archive/2008/08/01/mtm-audi-rs6-r-met-702-pk
bestuurster van q7
Mijn man heeft ook een proefrit gemaakt in deze zo ongemakkelijke auto…….Hahahahaha ben er achter wie het is die hem heeft “ïngereden” niet getreurd die sukkel kan hem betalen en het enigste wat hij heb opgelopen is een dikke deuk in zijn inmago. Bij zijn eigen soort “vriendjes”
-edit: nutteloze bijdrage-
@T593F, veel grip voor het soort auto ja neemt niet weg dat het met zijn niet al te hoge gewecht en midsized engine een echte sportscar is. En 130 mijn reet, denk dat de geruchten juist zijn. Hij moet toch zeker wel tegen de 200 aan hebben gereden…..
wat een sukkel zoon auto rij je toch nie in puin
Ach het kan iederéén over komen in wat voor auto ook……… Dus wat zeuren we nou of nederland van die goeie weggebruikers hebben….. hou op zeg.
Nou belachelijk om zo te gaan scheuren met een auto die niet van je zelf is en dan nog……………………………………………………………………………………..
Er is maar een manier de auto laten betalen en rijbewijs (als hij dat heeft)inleveren!!!!!!

Geen medelijden mee hebben gewoon:eigen schuld……………dikke bult
het is maar een auto.
als je hem kan betalen en je rijdt hem in de prak, blijft het maar een auto.
als je het er zelf maar goed van af brengt en andere weg gebruikers er
niet bij betrokken raken is er niks aan de hand.
Geen hobbel maar een del /verzakking (zou de gemeente is wat an moeten doen!)zit daar ,dat is de waarheid..en je ken inderdaad zien dat het vanaf daar fout is gegaan..Maar zelfs met mijn 12jaar oude vectra ken ik daar met gemak met (de aangegeven) 130 doorheen,niet aan te raden want dat is een aanslag op je auto /vering,MAAR het ken wel..en de afstand van de del tot de landingsplaats is echt te ver.Dus 130 mij ASSSSS..
Nou 1 ding, ben daar met een BMW 118i ook langsgereden met 130 en dat hield ie makkelijk en gisteren nog met een ouwe 911 met dezelfde snelheid… Dus wat deze man beweerd is gewoon onzin…
heeft ie geen klapband gehad, het ene remspoor is veel dikker
Weer zo’n -EDIT, netjes houden ajb. En zoek een baan met een leaseauto- in een audi,, wordt kotsziek van die gasten in een bmw, audi, mercedes .. veel te hard rijden vaak het dubbele, 90 in de stad, file’s voorbe rijiden en er m op het laatste moment insnijden,,, sorry voor de overige goedrijders van de genoemde merken maar t is wel opvallend… dat moet gezegd worden vaak de leasers van genoemde merken echt complete asbakken aso’s zijn… en ook slechte losers als je met een 13 jaar oude roestbak nog sneller en slimmer optrekt / rijd…Wou dat ik zo’n auto kon kopen, maar zou wel met meer respect rondrijden en geen ongelukken veroorzaken….die gasten maken de merken tot schande.. waar is de politie in het verkeer, in de spits… aanpakken die aso’s
En dan nog zeggen dat vrouwen niet kunnen rijden :P
Wat zal de dealer gezegd hebben? En, reed hij goed? Man:”Nu niet meer…” :P
Geachte, ik hoef geen baan met een lease auto, ga zelf wel een vette audi kopen als ik daar behoeft aan heb…en ik schreef gewoon aso’s net als in de rest van mn reactie… asociaal is een heel normaal woord en wat is daar niet netjes aan ?? Nou goed dan wegmisbruikers …( beter !! )
Overigens nogmaals er zijn ook goede nette automobilisten die in een Audi, BMW, Mercedes rijden, sjappoo…
Probeerde hij een BMW bij te houden?
En ik zei nog,,,,,,,,

GEEN BOMMETJE!!!!!!

Nu even Apeldoorn bellen…
Wat een Dikke vette stumper echt waar..

Met 130 km en dan zo over het water heen schieten jaa jaa denk eerder 230 jah…

Latersss
ABNORMAAL!!!!

Doodzonde.
Dat krijg je als je te hard rijd. Maar waarom het nou in zo’n auto moet?
Deze vent is zooo lomp he, crash dan een Renault Kangoo of een Peugot 206 maar geen Audi R8..
Miguel Logtenberg
Hahah ik zie het zo voor me beetje naar vrouwen kijken zo van “ik hoop dat ze me zien, want deze auto is van mij die heb ik zelf betaald!!!” en dan opeens BATS SPLASSHHHHH….. Wat een lul zeg!!
WAT EEN IDIOOT!!! zonde van zo’n beest van een auto!!
Hoe dom kan een mens nou eigenlijk zijn… Die een gloednieuwe Audi R8 in de prak rijdt..

Dat zal de persoon wel duur komen te staan… Dat hoop ik dan , Want dat iss zijn verdiende loon…

mvg Tuner
Een perfecte proefrit van het jaar. Complimenten voor Audi, de auto is echt super!
Zo iemand kan je beter een hobbelpaard geven, kan niet zoveel mee gebeuren dan.
Ja, klopt wat Tfk schrijft:) Maar uit Renault Kangoo of een Peugot 206 kom je niet levend uit, wel uit Audi R8.
timmie, ik weet zeker dat als jij een audi R8 mocht testten danhad jij waarschijnlijk hetzelfde gedaan!!
gr
had hem dan aan mij gegeven als je hem tog in de prak rijd!!!
whaha, Zal wel lekker stoer hebben gereden, 1 handje aan het stuur, beetje indruk maken op z’n vriendin, en denken dat je top coureur bent. Wel lachen dit……. Niet dat ik braaf 80 zou gaan rijden, maar ik zou wel rijden met de intentie dat wanneer ik op dat gaspedaal duw ik een monster qua motor op zn staart trap. Ach even apeldoorn bellen…… ;-)
blackboxen kunnen toch niet kapot waarom maken ze die r8 niet van dat materiaal,maar ach zolang het geen ferrari is
En het was zo’n mooie auto!
Zonde
Geef hem maar een speelgoedauto. Dat is veel beter. hehehehehehehehe
‘watte fock hebben ze lekker hun auto,s gepakeert;)
R8 In de SLoot
hahah

sukkel, je moet ook weten waar je hard kan rijden.

nu wel dat bedrag betalen, maar geen auto meenemen hahahaha

GENAAID
misschien was het een kinderfeestje: “ik verklap nog niet wat we gaan doen, maar neem je zwemspullen mee”. :twisted:
onzin of je 80 of 200 rijdt..het kan gebeuren………….dus R8 of renault4……niet opleten is altijd riskant…..gr.mim
wat een achtelijke mongool. EEN R8 in de prak rijden.
Ze moeten zijn rijbewijs inleveren. maak niet uit dat hij 33 is (midelife crisis).

gewoon afbakken.

zo ik moest het even kwijt
Uit betrouwbare bron vernomen dat er een aep achter het stuur zat, vandaar dus…
wat je niet kan betalen, daar moet je ook van afblijven. sukel
MR. Sanderson
XD zonde van die R8, je moet ook niet met da ding op een klein weggetje rijden, ga lkkr naar duitsland naar de autobahn ^^
Als er gewoon wat meer racecircuits in nederland lagen dan konden wij ons daarop uitleven ipv op de openbare weg. als jij een audi r8 bezit dan wil je ook de max van dat ding wel ff opzoeken maar om daar eerst helemaal naar zandvoort of assen toe te rijden en dan zien dat hij gesloten is wegens de geluidsdagen tja dan moet je al door naar de nürburgring en dat ligt ook niet bepaald op de hoek dus koos spee werk daar maar eens aan
zeeuws meisje
hij heeft goede weg- en slootligging …
Béé eMm double v Motorsport 3
in plaats van “vroem vroem!” zegt em nu “blub blub” haha :P

zonde van die wagen, wel vreemd dat slip of remspoor? 1 gedeelte maar..

en dat op een recht stuk.. jong jong. stop er dan met leven.
@Dommy


Vend schrijv je met een F hoor…


Goed weekend allen!!
hij had beter 300 kunnen rijden.. was ie vast de sloot over geschoten als een platte steen en aan de overkant gewoon doorrijden :-D

koop een lexus … meer snelheid voor minder geld ;-)
Wat een leuke discussie zeg… te hard of niet te hard gereden, ABS aan of uit, quattro of niet. Als je daadwerkelijk allerlei snufjes en hulpmiddelen nodig hebt om met zo´n ding op de weg te blijven, dan moet je hem gewoon niet berijden. Het zijn allemaal zaken die het autorijden veiliger en makkelijker moeten maken, maar het is geen garantie dat je geen ongeluk kunt krijgen. Moraal van het verhaal: Het helpt wel, het voorkomt niet.

Een R8 is gesneuveld, maar het had erger kunnen zijn, t had ook met een mooie auto kunnen gebeuren.
Zou toch wel het echte verhaal van die oetlul zelf hier willen lezen. Kan dat vrouwtje met die Q7(afgrijselijk lelijke auto trouwens, als je het toch over egoboosters hebt) niet iets regelen?
Ghehe nou ik geloof de bewoners eerder dat ie 200 reed want je beland niet zomaar na al zn remspoor als nog aan de overkant van de sloot terecht.. zonde van die auto ghehe
foutje nou kan hij van dat geld wat hij heeft gespaart een vette rekening betalen….(tja hij had nattuurlijk van dat geld ook les kunnen nemen bij een echte rijschool in plaats van je rijbewijs gratis krijgen bij een pakje botor bij inlevering van tien zegels……


stomdom foutje tja belangrijkste is dat ze zelf niets hebben die auto die vervangen we wel weer.
Dat is tegenwoordig het probleem met moderne autos,de mensen vertrouwen veel te veel op de electronica die in zo,n auto zit,mijn auto heeft esp,heeft dit en dat,allemaal shit,de enige die het voertuig goed kan besturen ben jij zelf!!!!!!!,als jouw bandjes het niet houden is het daaaag
Zoals al eerder vermeld, klassiek gevalletje van berm rijden. Je ziet duidelijk op een van de foto’s dat het rechter(voor)wiel naast de rijbaan komt.
Tja en dan is ieder ‘rukje’ aan je stuur bij 130 ( lees 200) funest

schiet zo’n bobbel in je broek wel heeel snel in je keel :-?

Overigens doet zo’n ‘VolksFerrari’ het niet slecht als waterscooter (met toeter), je kunt lullen wat je wilt maar hij heeft wel de overkant gehaald :-)))
bekijk dat rubber eens wat op de weg ligt..
dat krijg je niet hoor met 130.. en al helemaal niet ZO DIK
ik heb mn auto n keer snachts op de handrem getrokken bij 130 en dan krijg je echt niet zon dik vette streep op de weg zoals die daar staat.. natuurlijk wel een behoorlijke.. maar niet zo grof als die
dus hij is zeker wel met 180 200 gegaan.. dat kan niet anders
Ja, letterlijk; van de wal in de sloot, maar gelukkig niet dood!
gelukkig geen onschuldige fietsers / wandelaard het slachtofer geworden. Laten opdraaien voor de kosten en rijbewijs ook in de sloot gooien….
Goh wel toevallig, de bestuurder is weer een man.
Vrouwenrijdenbeter.nl meer hoef ik niet te zeggen :-p
hahha die Jan dan rijdt die Porsche 911 van je toch iets beter dan een audi R8
Gelukig heeft jan heel veel auto’s en kan hij als een van de beste rijden.
Beter dan een gemiddelde Nederlander in een kleine sport auto.
jammer dat soort mensen die denken dat ze kunnen rijden en dat met spullen van een ander
Alexander Heuwinkel
Krijg je ervan, als je stoer wilt doen.

En wat, NU??
Dat is wel een hele bizarre wasstraat daar in Woerden!!
wat moet ik er nog meer over zeggen?
als iedereen zomaar doet waar die zin in heeft op de weg dan was het alle dagen chaos.
dus god straft onmiddelijk, moet ie maar niet zo snel racen
Oei, lijkt wel een nachtmerrie!
Een nachtmerrie, maar je wil niet meer wakker worden… Het zal je maar overkomen… :(
Toevallig zag ik gisteren zo in het wild een r8, monsterlijk mooi en zonder kreukels…

Sommige mensen vinden het vaak zó normaal om iets met overdaad te gebruiken wat niet eens van hunzelf is, erg onverantwoordelijk en puberaal.
Dit is wat je noemt
Met je R8 in de GR8 !!!
De beste man doet het ook niet express. En ik ga hem niet afzeiken want ik weet niet wat ik zelf zou doen als een dergelijke situatie mij zou overkomen. ik gok dat ik waarschijnlijk ook in de problemen was gekomen, net zoals zoveel mensen die hier reageren (maar denken dat zij heel goed kunnen rijden)

ik vind het een beetje kort door de bocht met al die cowboyverhalen van “ik heb hier met een (dure snelle auto) ook een keer (groot aantal km/u’s) gereden en het ging ook goed.”

al met al neemt dit niet weg dat het gewoon niet de handigste actie van de beste man is geweest.
Hahaha, weer zo’n hondehok met flipperkastverlichting minder. Zou er nog niet in begraven willen worden.
Hij vond de kleur niet mooi !
het is geen Audi R8 maar een Audi in de gracht
en dat moet dan een stadsgenoot zijn,
schaam schaam
Woooh, dat is toch echt niet normaal.

echt zonde van de auto.
Het leven is een harde leerschool, deze uitspraak begrijpen deze bestuurders nu ook!!!
Desalniettemin ben ik wel blij dat ze ongedeerd zijn gebleven.
KW = Knitwolf?
@lp,

en hoe kom jij er in hemelsnaam bij dat dit geen R8 is? :-S
Zwartekracht is iets waar je terdege rekening mee moet houden!
Is zeker eigenaar van een Lada…die de staatsloterij gewonnen heeft.
Dat moest een beetje humor zijn, Windhoosssss… neem het dus vooral niet te letterlijk dat het geen R8 is (want al istie wat nat, t blijft gelukkig een R8)
Sanp ik Vette, maar dan nog. Ik bedoel, waar is de humor. Als het niet klopt is het natuurlijk ook niet erg gevat ;-)
Tja.. inderdaad, waar is de humor: soms ligt ie op straat en soms in de sloot?!
Als je de sleutel inlevert, zeg je gewoon: ‘Jaaeeh..hij staat hier om de hoek’ Doei !
Ne doodzonde. Je gaat toch geen 200 rijden tijdens een proefrit!
wa heeft ie zn rijbewijs gehaald?? bij een pakkie boter??
ik heb geen medelijden met die prima chauffeur en met zo’n monsterlijke wagen al evenmin.
opgeruimd staat netjes
Hey Leendert; d, d, d, d, do, doet ie het nog?!!!!

Liegen ben je iig nog steeds niet verleerd. 130km/h, m’n reet!. LOSER!

Voor de duidelijkheid, Leendert was de bijrijder/copiloot/co-idioot
Zo dom.. echt dom dom dom….
Als je dit presteert dan ben je het niet eens waard om in een 6 cil. te gaan rijden!
Een R8 zo van de weg af krijgen is bijna onmogelijk. Deze auto’s hebben wel wat onderstuur maar een bobbel in de weg met 1 handje aan het stuur op hoge snelheid kan zo iets wel veroorzaken………

Ervaring met deze auto heb ik zowel circuit als op de weg enne ik ben het volledig eens dat zo iemand zulke auto’s niet waard is,,,, een gevaar voor de overige weggebruikers. Valt onder de catagorie mensen die denken dat ze kunnen autorijden,,,,,,,,,
Jasper huisman
Ik heb laast die gast gesproken die de auto los gereden heeft. hij heeft mij verklaard dat hij tegen de 200 km per uur reed. Hij rijd daar regelmatig en is zelf ook chaufeur. direct zijn rijbewijs afnemen daarom heeft men maar 130 km tegen de politie verteld.
Ik vind het opvallend dat sacha zegt dat het een oetlul geweest moet zijn die deze auto van de weg KAN krijgen.

Als het om de GT-R gaat, dan is het ha ha ha domme jap, dat ligt natuurlijk aan de auto.
En als het een Audi is dan ligt het aan de chaufeur.

Raar volk, wij nederlanders.
@MarkK,

Heeft niets met nederlanders te maken, dom volk heb je in alle werelddelen
liever de gtr! :)

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).