Blijf maar gewoon van die stoelverwarming af

Auteur: , 42 Reacties

Als je tenminste een man bent, en als je graag op een dag nog kinderen zou willen verwekken. Je weet misschien waarom je zaakje losjes aan de buitenkant van je lijf hangt te bungelen? Dat is omdat de optimale temperatuur voor het aanmaken van je zwemmertjes zo'n 35,5 graden is, oftewel een beetje koeler dan je lichaamstemperatuur. Duitse onderzoekers hebben onderzocht hoe warm je cojones worden met de stoelverwarming op vijf, en het blijkt dat ze dan aardig gaan koken.

Waar een zittende man normaal z’n vitale delen opwarmt tot 36,7 graden, blijkt dit bij stoelverwarming maar liefst 37,3 graden te zijn. Bij één man bleek dit zelfs op te lopen tot 39,7 graden. Levensgevaarlijk voor de productie van die celletjes daar beneden.

Maar wat moet je dan? Gewoon lekker op koude stoelen zitten, boxers dragen en af en toe uit je auto stappen moet voldoende zijn om je nageslacht veilig te stellen. Prima, weten we dat ook weer. (bron: drive.com.au)42 reacties

Ik heb net “cojones” opgezocht op Google… :s Dat doe ik dus NOOIT MEER!!
‘daar beneden’
WHOAHAHAHAHAAAAAAAAAA Bril-jant!

Verder oud nieus natuurlijk (zei hij met een laptop op zn schoot…)
Beter een lichte oververhitting in de witte massa, dan op de fiets. Daar is het namelijk zo dat de bloedstoevoer door het gemiddelde zadel zodanig wordt belemmert, dat dit tot ernstige gevolgen kan resulteren.
Nu denk je als lezer natuurlijk; ik maak een speciaal mannen zadel!! Helaas… Dat bestaat al. Maar voor mij blijft de conclusie duidelijk.

Beter een warme autostoel dan pijn in je zaakje door het fietsen. Want dat is helemaal niks…
@El Tonno

Daar heeft god dan weer de wielerbroek voor uitgevonden
daarom ben ik full-time nudist ..
sinds dit nieuws dan ook principieel ..
daarom dragen moslims ook van die jurken ipv strakke broeken… ohjaa er is over nagedachtttt
Ik stem voor topless driving!
http://www.autojunk.nl/pix/view/131471
@ Emmanuel

Maakt een wielerbroek dan meer ruimte tussen je scrotum en het zadel?? Een spacer ofzo? Buiten dat kun je met de auto ook gewoon goed gekleed over straat :lol:
klopt wel, aangezien de gemiddelde buitenlander zich vaker voort produceert dan de nederlanders ! Jurken FTW! :P
dus je hoeft geen regenjas meer te gebruiken, als je de stoelverwarming aanzet? Klinkt goed, ik zet de stoelverwarming gelijk voluit!
Dus wanneer je GEEN kinderen wilt is stoelverwarming een ideaal anti conceptiemiddel?
het kan ook zijn dat je zaad van slechter kwaliteit is mensen.. hoeft niet persee te zijn dat je geen kinderen kunt krijgen…
@Appii: Wat krijg je dan? Lelijke kinderen?
dacht ik ook al, zet dit ding altijd af :-)
@ Ruben baeten: ik zou meer het woord gehandicapte.. of licht ghandicapte gebruikenn..
Onzin. Pure onzin. Twee feitjes om dat aan te tonen: als je in bad zit dan worden je ballen warmer dan met één of twee lagen kleding met stoelverwarming en twee, ik heb twee kinderen waarvoor ik beide keren in één keer raak heb geschoten. Dat terwijl ik al vrij snel mijn stoelvermwarming aanzet. Niets zo lekker als warm leer….;-)
Mooi, vanaf nu rij ik met de stoelverwarming permanent aan.
@klassiekerrally: je kan natuurlijk je ballen ook tegen je lichaam nieten, dat is noch effectiever! dit wordt trouwens bij stieren zo gedaan :p

@apache: dan raad ik je niet aan om “scrotum” bij google afbeeldingen te gaan zoeken (voor de mensen die het toch doen: je bent gewaarschuwd :D)
@ Rene:
Nee dit is geen onzin, het is aangetoond dat het opwarmen van je ballen slecht voor je is.
Het ligt er echter aan hoelang ze worden opgewarmd.
Het is verder ook al aangetoond dat te lang een laptop op je school ook slecht voor je aanhangsels is.
mwah… af en toe eens het oude goedje dumpen… :-) ’t is nog zo fijn!!
@SR… shit, man… had me dat nu eens niet afgeraden…
Aaaah, misschien daarom dat Hugh Grant altijd zeer kreeg aan z’n ballen als hij met zijn Bentley Continental GT reed.
@ Apache, waarom zeg je dat soort dingen nou, nu ben ik ook scarred for life….
OT: ok mooi, mijn fiets heeft geen zadelverwarming en ik heb dus geen problemen
Heb 3 kinderen en stoelverwarming…………..
Ik wil niet weten wat voor kinderen ik kan produceren. Misschien is de stoelverwarming aanzetten helemaal geen stom idee. :roll:
[email protected] Apache.

Thanks AB, dit is een echte spread the word post.
daarom zet ik de zetelverwarming ook nooit meer maximaal

indien laptop op de schoot: altijd kussen tussen

enne, hou die benen uit mekaar ipv over mekaar ;-)

greetz
@El Tonno

Bij mijn wielerbroek zit daar toch een vrij dikke zeem tussen ja, maakt het heerlijk comfortabel, nog nooit pijn gehad. En met een mountainbike short kan je ook gewoon rondwandelen, moet je al goed kijken om te zien dat het geen gewone short is.
de mijne, de zetelverwarming nota bene, heeft maar 3 standen. Safe!
ik vind stoelverwarming vies… zo’n hete reet is niks voor mij. Doe mij maar stoel airco… keeps the nuts cool
@Zonparaplu: sorry, maar het is echt ongelooflijke onzin. Vraag het je huisarts maar eens. We hebben het hier niet over extreem hoge verhitting. De stoelverwarming zal hoogstens een temperatuur krijgen van rond de 45 graden. Als dat schadelijk zou zijn dan zouden er in landen als Egypte geen kind worden geboren. Badwater is ook heter dan de lichaamstemperatuur. Is dat niet zo dan krijg je het koud. Onderschat het menselijk lichaam niet! Je ballen zien er misschien niet zo slim uit uit maar dat zijn ze wel. Uithangen (warm) of helemaal naar binnen kruipen (koud) hoef je niets voor te doen, regelt je lichaam helemaal zelf!
@ René : “Je ballen zien er misschien niet zo slim uit uit maar dat zijn ze wel”

ik ga helemaal kapot bij het lezen van dit artikel. al die droge reacties doen mij de ballen uit mijn broek lachen!!
Stoelverwarming en fietszadels zijn nog de minst nare ervaringen voor een nuttsack..

wat te denken van een rammende vuist die steeds je testikels plet.
of tijdens een goede neukpartij: je testikels komen te pas en te onpas klem te zitten tussen een bruine anus en een pik.
@ Rene

Jij hebt een gesprek gevoerd met jouw huisarts over het IQ van jouw Ballen? Over het uithangen en inkrimpen van jouw scrotum?

Jongen, ga lekker golfen op die vrijdagochtend. Hahaha. :D
@Incognito: Nee, dat hoef ik niet om dit te weten. Mijn ballen zijn zo ontzettend slim dat ze dat mij hebben uitgelegd…;-)

De reden dat ik serieus reageer is omdat ik niet zo goed tegen zogenaamde wetenschappelijkheden kan die berust zijn op fabels. Boven de 37,5 graden neemt de kwaliteit van het sperma af. Maar dat betekent niet dat, als je iedere dag twee uur in de auto zit met de stoelverwarming aan, je geen kindjes kunt maken. Dat zijn fabeltjes. Een prei op je rug binden terwijl je je tandenpoetst is ook goed voor de zaadproductie…. not….. Van dat niveau zijn dit soort fabeltjes. Bovendien vraag ik mij af of dit soort ‘wetenschappers’ niet eens gewoon aan het werk kunnen gaan en serieuze en nuttige dingen kunnen onderzoeken…..

Maar ok, ik ga wel golf spelen….;-)
Kortom heren heb je stoelverwarming laat je zaakje tijdens het tanken ff goed luchten. Is goed voor de nog te komen kindertjes.

Gelukkig heb ik in mij XF ook stoel koeling keeps the nuts cool. (weten jullie nu ook waarom ik een jaguar fan ben :-)
Stoelverwarming bestaat al langer dan vandaag en we kunnen ons nog aardig voortplanten. Kortom dit is gewoon een bericht van die gare dieren activisten, die tegen leren bekleding zijn. As usual.
Daarom heb ik een BMW en kan ik de warmte instellen van zitvlak naar rug. Dus deze staat bij mij voor rugverwarming en niet zit.

Dat heb je natuurlijk niet in een opel, Citroen of andere koets.
Ik heb geventileerd leer…..lekker puh….;-)
Mijn wagens hebben stoel verwarming met 0 standen, mijn jongens zijn dus altijd safe :P ik zie eigenlijk het nut van stoel verwarming ook niet …
Stoelverwarming? Dat is toch alleen voor bejaarden?
Stoel Airco is inderdaad beter, ik krijg zo al altijd een zweetrug en plak-kont van die stoelen, dus is die verwarming zoiezo niets voormij.
Dus voor de Fabrikanten:

StoelAirco!!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).