Leo de Haas krijgt klappen na verkeersadvies

Auteur: , 94 Reacties

De verhalen van Leo de Haas, maker en presentator van Blik op de Weg, zijn misschien af en toe wat droogjes. Maar wat ons betreft steekt de man nog altijd letterlijk en figuurlijk met kop en schouders uit boven André Plop. Twee scheurende tjappies op de A1 dachten daar anders over, want toen Leo ze een goedbedoeld lesje verkeersgedrag wilde geven trakteerden ze hem zomaar op een pets tegen z'n bakkes.

De Haas reed in een vlotte file met zo’n 80 km/h toen de twee wannabe-coureurtjes met 140 over de vluchtstrook kwamen aanscheuren en tussen het verkeer door begonnen te zigzaggen. Bij een afrit verderop zag Leo ze stilstaan:

“Ze stonden met elkaar te praten. Ik was zó boos over hun gedrag, dat ik mijn auto ervoor zette, uitstapte en vroeg of het misschien een idee was om dit voortaan op een circuit te doen.”

Tja, dat is het belerende toontje waar de doorsnee SBS-kijker niet van gediend is. Leo werd dan ook meteen met de dood bedreigd. Geheel toepasselijk koos hij het hazenpad, maar de beultjes kwamen meteen achter hem aan. Ze reden hem klem en bezorgden hem een kapotte bril en een snee in zijn lip. Leo had ondertussen wel de politie gewaarschuwd, maar die waren te druk met auto’s spotten en kwamen 40 minuten later een keer aankakken.

Met dank aan iedereen voor de tip!94 reacties

Hahaha, die link naar ‘auto’s spotten’ :D

Ontopic: Trieste actie, Leo de Haas is een sympathieke vent. Hoop dat ze de daders pakken.
In wat voor land leven we tegenwoordig, je zou bang worden ergens iets over te zeggen.
Hij is toch wel zo slim geweest het kenteken te onthouden en zijn gezicht niet schoon te maken voor DNA-analyse? ;) Die ‘tjappies’ moeten gepakt worden! :x
Ik hou ook wel van gas geven, maar echt asociaal rijgedrag vertoon ik niet(bumperen, vluchtstrook rechts er voorbij etc.), daarom wens ik af en toe ook dat ik een bordje ‘stop politie” kan uitklappen als er echte schoffies rijden.

Stond helaas niet op de optielijst van een 320d ;)
Politie: We waren in overleg met koos spee.
Sorry De haas!
@tuurlijk:

Gas geven moet gewoon kunnen vind ik. Ik erger me totaal niet aan mensen die 160 rijden op de snelweg, maar er is een verschil tussen 160 rijden waar het kan, en 160 rijden waar het niet kan.

Bumperkleven, Rechts inhalen, Verdrijvingsvlak gebruiken, Vluchtstrook gebruiken zijn allemaal dingen waarvoor ze wat mij betreft een puntenrijbewijs meteen weer mogen innemen.

Offtopic: Mooie keuze zo’n 320d :)
jezus je kunt tegenwoordig niks meer zeggen. en ook al rijd je asociaal dan zou ik helemaal niet zo tekeergaan tegen zo’n man.
Kan u mijn familie erbuiten laten, thanks!
Persoonlijk vind ik die De Haas een ietsje pietsje te gereformeerd. Dat gaat tijdens zo’n programma wel wat aan je knagen. Natuurlijk is dat geen enkel excuus voor dit soort barbaren gedrag.
@ shrink

Dat is Gods wil :)

Nee, het blijft belachelijk, wat je zegt, barbaren gedrag.
…En zijn bril was ook nog kapot…! Amay- waar moet dat heen met deze wereld als ze zelfs andermans eigendom gaan vernielen…

Zonder dollen- Ik mag hopen dat ze die mannekes pakken- of het nou meneer De Haas, bekend van tv wad of iemand anders want dat soort gedrag vertoon je toch niet… (blijkbaar tegenwoordig dus gewoon wel…)
mmh… om gelijk te rammen kan ik zeker niet goedkeuren… aan de andere kant.. waar bemoeit die dude zich mee
En daarom ligt er in mijn auto fijn een Maglite… al hoop ik natuurlijk dat als ik zo’n soort asociale automobilist tegenkom en er een gesprek mee aanga dat op het moment is dat hij net zijn brommobiel om een boompje geslingerd heeft.
Dan kan ik mijn maglite mooi gebruiken om s.o.s signalen te zenden, want bellen naar de politie heeft toch geen nut. :P
sebastianchubasco
ha ha ha, ik had het die leo een paar keer gewenst tijdens een uitzending, komt het nog uit ook!
Lol @ Jozef hahaha droog :D

@ sebastiangalliemagal: Jij snapt het duidelijk niet, je naam zegt ook eigenlijk al genoeg…
Hulde hulde voor Leo

die krullebol ben ik trouwens spuug zat
Toch klopt er iets niet aan dit verhaal:

Bij een afrit verderop zag Leo ze stilstaan:

“Ze stonden met elkaar te praten. Ik was zó boos over hun gedrag, dat ik mijn auto ervoor zette, uitstapte en vroeg of het misschien een idee was om dit voortaan op een circuit te doen.”

Ik denk dat hij ze zelf gestopt heeft, op wat voor manier dan ook, en dat ie daarvoor een klap op zn bek heeft gekregen.

Niet dat dat dan goed te praten is, maar zelf een beetje ‘agentje’ spelen is vragen om problemen.
Ik keur die gasten hun gedrag absoluut niet goed , maar waarom voelen enkele mensen steeds die drang om anderen op hun aso gedrag te wijzen?

Hij zal toch net als iedereen wel weten dat er wel wat gestoord volk rondloopt in deze wereld . En iemand die tegen zo een rotvaart over de vluchtstrook rijd is waarschijnlijk niet het type die zal zeggen : ‘sorry meneer de Haas , ik zal het nooit meer doen’

En een kapotte bril en een sneetje in de lip doet me vermoeden dat het niet echt een zware knokpartij geweest is , terwijl hij beweerde dat 2 man hem vastnam en de 3e op zijn gezicht timmerde

Spijtig geval , maar laat ordehandhaving over aan de wouten , die worden er tenslotte voor betaald.
Scarface doet maarzo een aanname, bij “denkt” dat mijnheer de Haas deze automobilisten zelf tot stoppen heeft gedwongen en beschuldigd zonder enige kennis van zaken mijnheer de Haas ervan dat hij zelf agentje zou hebben gespeeld.

En wat nu, Scarface, als deze knokploeg inderdaad stil stond en met elkaar stond te praten? Het is fout om de zaak zomaar om te draaien terwijl je er niet bij was.
Zoals gezegd, volgens mij klopt er iets niet aan dit verhaal. Ik vind het zeer onwaarschijnlijk dat betreffende automobilisten ná een afrit stónden te praten. Ze stonden dus kennelijk buiten. Ik geloof het niet. Jij wel?
Vragen om problemen? Je moet je poten kunnen thuislaten toch?
Ik denk wel dat het verhaal waar is. Ik kwam terug van de Cruijf schaal wedstrijd en reed door een kaal centrum van Eindhoven terug naar huis toe als “Bob” in een S65 van een reisgenoot toen ik voor het stoplicht me rot schrok toen er 2 (donkere)mannen aan de rechter zijkant de passagiers en achterdeur open probeerde te rukken… Het mag dan een Mercedes zijn maar hij is toch wel te onderscheiden van een taxi toch? Geen prettige ervaring in ieder geval.
Ik begrijp de actie (zoals hierboven naar ik hoop waarheidsgetrouw weergegeven) van Leo de Haas maar al te goed. Ik heb al zo vaak situaties meegemaakt, waarin ik iets dergelijks zou hebben willen doen. Maar ik laat het wijselijk uit mijn hoofd. Alleen vind ik mezelf dan ook weer tamelijk laf.
Ik ken echter te veel voorbeelden van situaties, waarin mensen, die vonden aso’s op hun gedrag te moeten aanspreken, het met zeer zwaar letsel of zelfs de dood moesten bekopen. Mijn maatschappelijke verantwoordelijkheid heeft hierdoor zwaar te lijden. In sommige situaties zou je je een zuivere politiestaat wensen. Maar, nee! Daarvoor herinner ik me nog teveel uit de voormalige DDR en het voormalige Tsjechoslowakije. Alleen, hoe pakken we dat aso-gedrag nou eens effectief aan?
Die zogenaamde autospotter is van de marechaussee.

Mvg,


Remon
Als je betrapt wordt op Aso gedrag krijg je zo’n halsketting die schokken kan geven. En iedereen in Nederland krijgt er een afstandbediening voor. Als je zo’n aso flikker voorbij ziet vliegen moet je gewoon op het knopje duwen. Lachen!

Wel erg voor Leo maar dat had hij langs een kant wel kunnen zien aankomen. Hij had het beter gefilmd
Het probleem is dat dit soort idioten nooit worden aangesproken op hun gedrag, want niemand durft! Dus de kans dat ze gepakt worden is dan verder nihil, en zijn aso’s daar absoluut niet van gediend. Normaliter worden ze negeerd, en krijgen ze het idee ‘och niemand klaagt, ik kan dus lekker doorgaan’.

Ik haal heel vaak mensen rechts in, maar dat doe ik als ze gewoon echt niet naar rechts willen gaan. Dus ga ik er echt niet achter hangen, want die letten totaal niet op wat in hun spiegels gebeurd. Haal ik liever in via welke kant dan ook, die boete neem ik wel voor lief als er een agent me bekeurd.

Want linkskleven is zo moeilijk aan te tonen, wel kunnen ze via ambts-eed via een simpel telefoontje je voor rood bekeuren! Da’s nederland!!!
Toch weer een voorbeeldje van zinloos geweld..
Is niet meer dan normaal dat je op zulk gedrag wordt aangesproken. Dan hoor je je te verontschuldigen, en niet iemand in elkaar timmeren..
Waar gaat het heen… niet zo heel lang geleden zou je als je zoiets had gedaan door de hele maatschappij worden uitgekotst, maar het erge is dat mensen zijn die er weinig om geven of die dat blijkbaar ook normaal vinden..
Ik geloof het verhaal niet: nieuwe seizoen blik op de weg is begonnen en het schijnt dat die Leo elk jaar rond de 3 september met een pers-verhaaltje komt om even in de schijnwerpers te komen. Niet mijn eigen research, maar hoorde het vanochtend op de radio bij 538…. Aangezien ik het toch al een raar verhaal vind, ben ik geneigd het als PR praatje weg te zetten.
Misschien dachten die sukkels ze dat ze Spee voor zich hadden?
Omfg, *strijk* Ok dat hoeft natuurlijk ook niet, maar toch, geestig :)
Ach ja, ’t is toch al lang bekend dat niets meer kan in het verkeer: toeteren, vingers opsteken, ’t zorgt alleen maar voor meer ellende.

Bovendien vergat meneer De Haas dat deze gasten al zwaar geïrriteerd achter het stuur zaten, omdat het verkeer voor geen meter opschoot. Tja, als je dan met je beter-wetende-advies komt, dan is het vragen om problemen.
Ik keur het niet goed, maar kan me er iets bij voorstellen..
De haas het haasje :D

Wel onsymphatiek!Aanpakken die gasten!!!
Het is Leo die zelf altijd in zijn programma zegt:’we hadden geen agent bij ons, dus we konden niks’. Dit bewijst het maar weer eens. En er reed natuurlijk 1000 man langs terwijl het gebeurde.
Geheel toepasselijk koos hij het hazenpad; GENIAAL :D

Gaat inderdaad veel te ver om iemand daarom zijn gezicht te verbouwen,
Had ik er naast gestaan in de file had ik zeker geholpen, ben verbaast waarom niemand anders dat deed…
Niet goed te keuren natuurlijk maar wat vind ik die de Haas een enorme suffe, betweterige,brave,saaie,belerende,dooie,zielige en nu dus ook nog domme gast!
@Rob USA: maar hij rijdt wel om de paar maanden in een andere dikke bak en hij heeft ooit zelf 280 gereden in Ferrari’s op o.a. die A1 (controleer anders Qbcars.nl ff). Dus zo braaf, dooi en zielig is hij ook weer niet. Verschilletje tussen wel en niet op TV lijkt me dan. Andre plop laat trouwens zijn kindjes sturen bij hem op schoot. Ik vraag me af of graaf Spee dat weet.
vroeger vonden we met zijn allen die leo de haas een misselijke vent… tot dat koos spee en paulus de boskabouter op tv kwamen. Inderdaad… als we mochten kiezen dan toch maar de Haas.

Die ging tenminste nog een keer naar een gast met een ferrari toe om te zeggen dat hij een waanzinnig mooie auto had. ha!
ik lees het verhaaltje zo…( los van of het klopt )
hij geeft commentaar op hun rijstijl en omdat ze agressief terugpraten…rijdt hij weg en er ontstaat een achtervolging…leo creeert gevaar.. en trouwens mensen met machines van boven de 1000kg( auto`s enz) laat dat lekker aan de politie over..komt ellende van.. hij had de politie meteen moeten bellen en dan hadden die naar de afrit kunnen gaan en alles af kunnen handelen…je moet niet niets doen..maar ook niet iets waarvan je in gevaar kan komen terwijl niemand anders dat op dat moment is. telefoon foto,camera..bellen.klaar. ps dit slaat alleen op bovenstaande story die waarschijnlijk verzonnen is.
Trieste kneusjes, hem achtervolgen, blokkeren etc. Maar toch kan het mij niet interesseren dat die man klappen gekregen heeft, tegenwoordig kan alles maar en kan/mag alleen de politie een tik verkopen, mensen hebben geen discipline meer grote bek hier achterlijk bekeken worden daar, klappen geven is soms de enige optie.
Ik heb soms ook de drang om iemand op zijn fouten te wijzen. Maar ja, dan moet je maar denken dat je beter bent, wat ook zo is. Het is wel jammer dat de politie er altijd is om je snelheid te controleren, maar zo’n zaken worden (en kunnen ook moeilijk worden) gestraft. Het creëert ook een aggressievere rijstijl bij mezelf, met mijn ouders’ auto zorg ik dat het niet tot een aanrijding komt, maar met een leasewagen of een fiets rij ik ertegen als dit natuurlijk veilig kan gebeuren voor BEIDE partijen. Dit is ook geen correct rijgedrag maar wat voor “zotjes” rijden er vaak rond! Als ze geen boetes krijgen dan maar een som geld voor blikschade.
Ik had gisteren Peter R de Vries bijna in mijn zijkant. Peter R de Vries doet niet aan voorrang van rechts in zijn blauwe BMW 6! Gelukkig lette ik wel op en konden Peter R de Vries en ik schadevrij onze weg vervolgen….

Maar dit is weer zo’n trieste actie. Als mensen aso gedrag vertonen in het verkeer kun je ze er maar beter niet op aanspreken want dat gedrag komt omdathet gewoon aso’s zijn…… wel triest natuurlijk dat je maar beter je mond kunt houden…..
hoop dat ze die klereventjes s pakken want dit slaat echt Nergens op!!!

on-topic kijk ff op burorenkema.nl voor een leuk filmpje met leo…
het heet extreme pull-over!! echt lache
Leo was het Haasje..

persoonlijk zou ik die André van der Toorn wel eens een flink pak rammel willen verkopen. Tezamen met de bruine arm der wet Koos Spee…
Meneer de Haas heeft nu een hazenlip
Dit is gewoon schandalig! Je kunt tegenwoordig nergens meer wat van zeggen! Ik hoop dat ze de daders pakken!
leo was dit keer het haasje
Ach ik geef het op… Ik ga nu zelf ook maar aso rijden; hoef ik mij niet meer te irriteren.
Cosworth Driver
Ik heb standaard mijn deuren op slot als ik rij, tip voor Leo misschien?
Leuk gezicht, als iemand op je deur af stormt, de deur probeert open te doen en er dan achter komt dat die op slot zit, kan nog zeer doen ook!!
Sorry maar wat had Leo nou voor reactie verwacht dan?

“Nee meneer, we zullen het noooit meer doen, snif.. ”

???
hij is best ok. dit hadden ze moeten doen met koos spee en die tuinkabouter
Wat een stel jeugdige bandieten…..props for you Leo….and fuck those kids…assholes….punch them and put them away!
wat wordt er nu precies bedoelt met “de doorsnee SBS-kijker..” ???
Tja,kan natuurlijk niet dit gedrag,maar het programma zet toch echt wegmisbruikers neer alsof heel nederland zo rijdt,en daarnaast erger ik mij kapot aan die vent van een Koos Spee dat is de grootste sjappie die er is,bah wat een nare vent,en dan die zeikert van die krulle bol,Koos zijn vriend………met alle respect,Leo beterschap!!!
Het is niet goed wat er gebeurt is, Maar je kunt je als nuchtere hollander verwachten dat het een keer goed mis kan gaan vaak rijd hij zelf in een complete ingerichte video auto met blauwe flitsers en al van de studio naar de politie regio waar men die dag gaat draaien dan vraag ik mij ook af of de justitie dit allemaal goed kan vinden, Een gewone burger mag niet ééns in zo`n auto rijden.
Ik denk dat hij beter bij de politie had kunnen gaan werken ondanks zijn mooie programma Blik Op De Weg.

Michel
Ik vind het belachelijk dat zoiets als dit kan gebeuren als je wat zegt van andermans gedrag in de maatschappij. Nu is hij een bekende nederlander, dit zal vast heel erg vaak voorkomen dat mensen “klappen” krijgen als ze iets zeggen van asociaal gedrag. Mensen moeten echt leren hun handen thuis te houden en eens goed nadenken waarom zo iemand iets zegt van hun gedrag. Tuurlijk moeten burgers niet denken dat ze een politie agent (kunnen) zijn, maar als je zoiets als dit of mensen in het algemeen niet kan wijzen waarop ze nou eigenlijk mee bezig zijn dan kan je beter helemaal niks meer zeggen en het gewoon laten gaan alsof het normaal is en niks aan de hand is. Dit is gewoon zinloos geweld waar de wereld vol mee zit. Respect voor de mede mens is bij teveel mensen nog ver te zoeken. Mensen die asociaal gedrag vertonen zijn ook (bijna) altijd de mensen die alleen maar aan hun zelf denken en lak hebben aan de rest. Deze aardbol is van ons allemaal en laten we ons tijdelijke verblijf erop zo aangenaam mogelijk maken toch? ;)

Het beste Meneer de Haas.
beter hadden ze niet kunnen doen goeie actie van deze 2 heren, mans kop is toch te arrogant
en trouwens waar komt die ziekelijke bemoeizucht weg.
dat soort gasten mogen ze voor mij heeeeeeeeeeeeeeeeeeel lang opsluiten. Jammer dat er niet verschillende automobilisten voo deze man in de bres zijn gesprongen (zag ooit een filmpje van groep motorrijders die achterin een cafe een feestje hadden terwijl het cafe werd overvallen). Gewapende overvallers nog nooit zo hard weg zien rennen met 30 motorrijders erachteraan met stoelen en ander meubilair in de hand. Bikkels!
jos meeuwissen
Ik hoop dat hij nou begrepen heeft dat onze politie beter naar de echte criminelen kan kijken dan automobilisje pesten. ga een programma maken over de politie die er nooit is als je ze nodig hebt !!
intervieuw met de processenmaker,

het werd ons te link …….bonnen schrijven is veiliger, we moeten alleen uitkijken voor mooie/aantrekkelijke ogen want daar krijgen we ook gezeik mee…….heb medelijden aub.
Gewoon iets in het fatsoenlijke Nederlands typen is blijkbaar steeds moeilijker :|
Ik heb vrienden die leo persoonlijk kennen.. die hebben een ritje met hem in zijn ferrari gemaakt in NEDERLAND tot ruim boven de 220KM/H

dus in mijn opzicht verdiende klappen ;)
nu hij zo’n programma presenteerd meent hij gelijk dat hij politieagent in burger is Wat een mafkees hij had beter de echte politie kunnen bellen Wat deze 2 heren deden was verkeerd en moet ook bestrafd worden Nu weet ik wel dat ze niet snel komen maar mijn ervaring is dat wanneer hij 112 gebeld had ze er zo geweest waren
2 X De ja vu, toen ik het verhaal hoorde…. wan als ik het me goed kan herinneren is dit vorig jaar en het jaar daarvoor ook bij hem voorgevallen. Riekt naar een publiciteitsstunt….?
Ik ben weleens ingehaald door meneer LEO, ik reed gewoon 120, terwijl hij met het gas stevig op de plank mij zowat van de weg drukte. Hij reed met de 2 linker wielen over de streep en keek mij vies aan. Hij was alleen en niet bezig met opnames. Bovendien benaderde hij me niet zo vriendelijk toen ie langszij was. Ik vind het een hufter van een vent. Heilig boontje.
Ik vind dat je die 2 tjappie’s gelijk de rijbewijs af moet nemen en wat betreft de politie.
Tja wat zal ik zeggen, als je een politieagent in groningen aanspreekt en die geen woord nederlands spreekt. De politie wil alleen maar geld vangen en burgers beschermen, is er niet meer bij.

een veteraan
gasten die zich niet gedragen en er zo maar oplos slaan, moeten ze voor de hele leven ,t rijbewijs invorderen, zodat ze alles levenslang met openbaar vervoer of de fiets moeten doen.
pff inderdaad deze man is nog wel leuk maar die krullebol van sbs6 is zo een eikel alsof ie klaarkomt als iemand een bekeuring krijgt wat een eikel is dat !!!
Die gasten moeten ze oppakken en het rijbewijs afpakken en gelijk voor dertig jaar in de cel stoppen
Komt ook door dat typische Nederlandse zich overal mee willen bemoeien gedrag.
Moet-ie maar verstandiger zijn.
Ik rijd nu anderhalf jaar ongeveer ben echt geen aso in het verkeer
maar rijd af en toe wel 160 170 als de weg zich er toe laat
dus wanneer het rustig en droog is
wat me opvalt aangezien ik veel rijd
is dat als je met 130/140 langs een rij vrachtwagens rijd er toch nog een idioot is die als een gek
zit te drukken in je bumper waarop ik op mijn beurt dus vol de rem in trap
en zo heb ik ook een keer een man van een jaar of 30 denk ik meegemaak in een volvo v40 station die mij op zijn buurt links inhaalde via de vluchtstrook en me op een haar na afsnijde
en toen reed die voor en wees die me richting vluchtstrook dus ik ging ook inderdaad na de vluchtstrook toe wou ik uitstappe en liep richting zijn auto ging die er snel vandoor
dan denk ik dus ook als je zo stoere man wil zijn stap dan ook uit en maak je punt even duidelijk waarom dat nou nodig is
door dit programma van hem krijg je meteen wel een goede bekeuring ze matsen je ook niet meer door die klote camera dus ik vind het niet zo erg dat dit is gebeurd leert hij misschien ook wat van om zich niet met alles en iedereen te bemoeien
@ Cosworth driver,

Een belachelijk gezicht om stoer te doen vanuit je wagen met het portier gesloten….
Tis wel een sukkel die vent, maar daarom hoef je hem nog niet op zijn bek te slaan.
Is dit nieuw hip stoer taalgebruik ofzo? Schrijf normaal man!
Het is niet goed te praten wat die twee knapen deden
Maar als ik dat belerende toontje van die Leo hoor in het programme “”Blik op de Weg””
kan ik mij iets bij de reactie voorstellen
Het is door die belerende teksten en toontjes van die Leo een programma van NIETS meer
Deze mannen verdienen het om op een afgerasterd weilland met twee dolle stieren 24 uur alleen gelaten te worden, daarna kijken of ze misschien aanspreekbaar zijn!
roy v d broeck
blik op de weg wordt uitgezonden op nederland 1 en bij die zender is ook programmamaker en presentator leo de haas werkzaam en niet bij sbs.bij sbs wordt een ander verkeersprogramma uitgezonden,namelijk wegmisbruikers.
Simpele oplossing voor. Leo zal toch wel zo slim zijn geweest om het kenteken te noteren. Opzoeken, auto afpakken, reibewijs afpakken, en beide nooit meer terug geven!
Op de vluchtstrook rijden tijdens de file is inderdaad asociaal.
Maar wat Leo doet is ook asociaal. Dit soort overtredingen moet door de KLPD aangepakt worden en niet door Leo. Leo is zelf agentje aan het spelen en als je iemand op deze wijze tot stoppen dwingt, dan lok je een confrontatie uit. Die ‘tjappies’ hebben wel schijt aan de verkeersregels, maar daar blijft het ook bij. Als Leo dit soort gedrag niet goedkeurt en hier iets aan wilt doen, dan moet hij bij de politie solliciteren en niet zelf agentje spelen! Als ik met 200 over de snelweg rijd (wat dikwijls gebeurt) en Leo gooit zijn auto voor mijn wagen en dwingt mij tot stoppen, dan kan hij ook rekenen op een pak slaag.
Zeker marokkanen,daarvan verwacht je niet anders. Hoe vaak zie je die agressie niet zelf in het verkeer met dat tuig.
gewoon dat soort figuren die veel te hard rijden het rijbewijs voor altijd afnemen komen we eindelijk van dat associale gedrag op de weg af . boetes zijn ook veel te laag moeten flink omhoog .
Sommige mensen vinden het een beetje zielig om op zo’n manieer mensen te pakken die hard rijden. Ik vind van niet. Ze vragen er zelf om,als je je aan de regels houdt wordt je niet aangehouden en krijg je geen bekeuring. Ik vind dat er veel meer gecontroleerd moet worden,want als je overal niet kijkt hoe hard men rijd,het lijkt wel of dat iedereen schijt heeft aan de maximale snelheid. Ik heb echt geen medelijden met mensen die ze daarmee pakken,voor het zelfde geld rijden ze iemand aan,omdat ze niet meer optijd kunnen remmen.
320 een goede keuze??
als het een mercedes is wel ja… maar vrees dat het om een bmw-tje gaat
waren de 6 cilinders uitverkocht of zp omdat je een 320je hebt gekocht?
Een presentator die zo n programma presenteerd zou beter moeten weten. Hij had het kenteken kunnen noteren of des noods de politie, maar zelf voor agentje spelen. dit is onacceptabel. verder zie ik nog wel of ik blik op de weg nog ooit kijk.

gr derk
Dat de politie 40 minuten te laat bij Leo aankwamen was te verwachten. Leo heeft ruzie met de politie omdat Leo een programma maakt zaols het hoort en dat valt bij de politie in het verkeerde keelgat. Dus geen hulp meer voor Leo. Jammer . Dat van dat ->SPOTTEN<- vind ik steen goed gevonden. Ik kreeg enkele weken terug een bekeuring voor 1 km te hard, euro 21,60. Tja Leo luister naar Spee die zit er ook vaak naast.
Ik verdenk De Haas van een publiciteits stunt, waarom heeft hij het kenteken niet opgeschreven. en je laat je toch niet klem rijden en vervolgens op je bek te laten slaan zonder zelf ook maar wat te doenwat te doen, pure propaganda wat mij betreft tot het tegendeel is bewezen bij het oppaken van de daders
Politie en justitie, zijn hier in dit land helemaal van de pot gerukt.
Politie is druk bezich om hardrijders op een 4 tot 6 baans weg te flitsen op snelheid, en plaats van in een 30 km. zone, als er iemand mishandeld wordt wat later komen,scheeld werk, behalve als het om een collega gaat, dan met de hele meute er boven op. De links rijder laten gaan en de klever pakken, volgends mij moet dat anders om, want dan heb je ook geen klever.
Justitie moet reorganiseren en er mannen met ballen er neer zetten en GEEN Koos P. met z’n slappe verhaaldjes,en lachen als een boer die kiespijn heeft. Nee iedereen die echt buiten het rechtsboek, en een redelijke fatsoen norm te buiten gaat GOED straffen, dan denkt men eerst wel na voor dat men over de schreef gaat, En niet zoals die bekende motor club ,als dames kransje naar huis sturen. Zo zijn er zoveel voorbeelden op te noemen.
Oke oke, het gedrag van die 2 tegen Leo kan je niet goed keuren , maar dat de agenten pas na 40 minuten kwamen zegt toch weer genoeg.

Politie en vooral Motoragenten kunnen maar 1 ding >>> bonnen schrijven want er moet geld in het laatje komen, maar owee als er klappen kunnen vallen dan zie je ze niet die schijtlijsters van politie…….
Respect moet je verdienen, en respect voor zulkse lafhartige agenten heb ik al jaren niet meer.
Leo de Haas had ook Meneer Jansen (ofzo) kunnen zijn. Dus dat gedrag is niet echt top te noemen van die gasten. Als je al mensen denkt Aso’s te noemen, wat verwacht je dan? Een reactie als “Hoi Leo, hoe is het met jou, sorry hoor man van ons rijgedrag!” zit er dan niet echt in lijkt mij… Aso’s vallen namelijk onder het soort mensen met een vrij kort of niet aanwezig lontje, denk na man! ….Enne; laten we eens een tijdje een camera zetten op Koos Spee, nobody’s perfect, kunnen we hém misschien een keer goed afzeiken!
Ik heb nog nooit van Leo de Haas gehoord, maar wat geeft hem het recht om iets van iemands rijgedrag te zeggen. Dan kan iedereen wel uitstappen en commentaar maken op het rijgedrag aan een ader. Dit soort situaties wekt agressiviteit op.
tja dan moet je er toch als de haas ervandoor….

tjappies… racen doe je op het fietspad met je driewieler….
Tja Nederland is van Boerenland verworden tot internationaal opvangland en dat uit zich in veel onvree bij een ieder. Zo ook bij “onze” Leo. Er is allang geen sprake meer van “het nationaal gevoel” en een saamhorigheidsinstelling. En dus pikt niemand meer het gelul van een ander. Als we dan toch volgens Amerikaans voorbeeld naar de kloten moeten gaan zal het niet lang meer duren eer straks ook het “goede” deel van de bevolking met een blaffer rondloopt. En zo hersteld de natuur alles weer volgens het recht van de sterkste.
Hij moet geen eigen rechter spelen, als hij ze wou stoppen dan moest hij meteen de politie bellen. Als iemand mij tot stoppen dwingt om wat voor reden dan ook dan krijgt hij ze ook.
stelletje gekken kom dat eens bij mij doen kan ik ook weer eens trainen.
zielige mafkezen stuk hout erover of 2jr vast.
die 2 kijk maar goed over je schouder je weet maar nooit.
next time………wordt steeds gekker in nederland de overheid doet maar regeltjes maken maar doet niks voor de mens geld beuren ze wel ca 20000per mnd.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).