Sneak-preview Pirelli kalender

Auteur: , 14 Reacties

De Pirelli kalenders zijn artistiek verantwoorde pinup plaatjes voor op de muur van de garage. Oftewel: kunstzinnige blote tieten. En daar houden we wel van. Vorig jaar was het thema China, maar dit jaar zijn de foto's geschoten in de Okavango-delta in het Afrikaanse Botswana.

Fotograaf Peter Beard is druk nog bezig om de 25 foto’s voor de Pirelli kalender 2009 te verfijnen, maar de sneak preview geeft alvast een indruk. Behalve elf fotomodellen zijn ook een vijftal olifanten op de foto’s te zien. Zo te zien is deze olifant nog niet erg onder de indruk van de modellen Lara Stone en Emanuela De Paula.

Als er iemand van Pirelli meeleest: doe mij zo’n kalender. Beloof ik om voortaan consequent alle Pirelli bandjes van demo’s op te roken. Deal? (via autokompas)

Pirelli Kalender 200914 reacties

Ziet er goed uit!! :D
Ik wil die olifant wel zijn! ;)
Ik ben tevreden met z’n slurf alleen.
tja altijd leuk zo’n Pirelli kalender
1 ding:P wat heeft die foto met banden te maken?:P
Ziet er goed uit, maar weinig kans dat iemand er eentje te pakken krijgt :p
zooooo 5 hele olifanten !!
ik ben om .. alleen nog maar Pirelli voor mij ..
@ jasper: WHO CARES??? ;)
@jasper

Ik denk dat het oorspronkelijke idee is dat er toch altijd bloot-kalenders in garages hangen, en dat ze dan net zo goed een van een bandenmerk kunnen hebben, dan lijkt het nog verantwoord…

Ze maken die dingen overigens al sinds de 60er jaren. Op de Pirelli site kan je ook alle oude kalenders bekijken, zijn best leuk: http://www.pirellical.com/thecal/home.html
Nice :) Wel vet zo met die ‘fanten.

Alleen nog 1 opmerking: “druk nog bezig” –> Nog druk bezig. Misschien vinden mensen mij nu een zeikerd maar kijk maar zo: Het is om de kwaliteit hier hoog te houden ;)
:lol: Lincoln!!!!!!! :lol:

;-)
Chocotoff meets Pirelli ;)

@ Jasper –> zeikerd!!! :lol:
Ik kocht een keer een nieuwe Peugeot 205, daar zaten Pirelli’s op, nou dat heb ik geweten, drie bekeuringen in de eerste maand, nou bleek dat die Pirelli’s een grotere buitendiameter hadden dan de Michelins die men bij Peugeot meestal monteerd, daar was de snelheidsmeter niet op afgesteld. Ik zat 2 keer op 53 km en 1 keer op 74 km. De Pirelli’s gingen slechts 90.000 km mee, met Michelins rij ik 110.000 km. Het lijkt me beter dat Pirelli voortaan maar geen banden meer maakt, maar voldoende kalenders.
daar wil ik wel voor uit de band springen

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).