4 Supersportwagens op de Ring

Auteur: , 39 Reacties

We kennen ze inmiddels allemaal wel, de 4 supersportwagens uit deze vergelijking. Of moet ik zeggen "hypersportscars"? Meer dan 600 pk, minder dan 1400 kg, er zijn maar weinig andere auto's die deze speeltjes bij kunnen houden. Verder zijn er ook maar weinig plekken waar je echt het potentieel van deze 4 kunt aanspreken.

We hebben het over de Ferrari Enzo, de Porsche Carrera GT, de Pagani Zonda F Clubsport en de Maserati MC12. Je gelooft het niet, maar de hier geteste auto’s zijn allemaal van één eigenaar! Autobild TV kreeg de “Fantastic Four” mee voor een dagje stoeien op de Nurburging. OMG, lucky bastards!! Niet teveel kletsen, helaas geen keiharde rondetijden, maar wel een leuke video. Enjoy!39 reacties

Carrera GT voor mij!! Puur voor geluid :D
dat zijn een hoop cijfertjes en specificaties .. om in het duits aan te horen ..
Op Autojunk staan er foto’s van… wel toevallig…

Onder andere deze foto;s
http://www.autojunk.nl/pix/show/143559/8
Sorry, maar dit is géén leuke video. Dit is een oerstomme film over leuke karren, dat wel.

En voor mij de Maser!
Voor mij de clubsport zonda f !!!!!
De Maser voor mij, en de Carrera GT ook!
Poeh hé die eigenaar had vast te veel geld over ofzo!
maar eh ik kies voor de maserati!
Stefan Huisman
voor mij alle 3? want ik hoef geen misvormde Porsche doe mij dan alle 3 maar plus een 911 Gt2
Voor mij uiteindelijk toch de Ferrari, daar gaat gewoon niets boven…. Als ik een andere zou nemen zou ik er elke dag van balen dat niet die knalrode… ehh, Ferrarirode Enzo in de garage staat… Heeft ook wel iets te maken met de historie van t merk denk ik…
Voor mij de Zonda :D (voor de zaterdag dan hea)
en de Mc12 (voor op zondag)
de CGT (voor doordeweeks)
en de Enzo om naar te kijken en voor de events.
zijn de auto’s van de eigenaar van Harrods vermoed ik.. die was ook zo gek om ff op donington te gaan rijden terwijler 10cm sneeuw lag…
waarom kost die ferrari zoveel minder dan de mas ?? Ik dacht dat een MC 12 in feite een ENZO was met andere looks ??? maar aan het prijsverschil te zien niet echt MAAR naar ik mij kan herinneren vonden ze in top gear de Enzo beter dan de MC 12

Iemand uitleg ?? ik snap er niet van
@ madru

exclusiever, en alhoewel moelijker te besturen, toch sneller
Sorry hoor… maar wat boeit die prijs nou als je jezelf zo’n auto kan veroorloven? Je kiest dan een auto die je het mooist/bruutst vindt, of de auto met het in jouw ogen beste merkimago, of de auto met het mooiste geluid. Of…, óf je kiest ze allemaal :P
JA soory is een CORSA had niet gezien MY BAD !! maar staat trouwens ook niet in de tekst…enkel in het fimpje
Alle 4 geweldige autos
Maar doe voor mij toch maar de MC12

Veur de rest snap iech geine kloete van het filmpje
Richard Brunsveld
Wauw, wat een geweldig kwartet altijd nog wel de bazen die waken over hun broertjes Zoals de CGT over de 911 doet en de Enzo over de F430, en helemaal mooi om dit te zien!
@madru, je bent me al voor maar idd omdat het een corsa is, waarom nemen ze dan geen fxx :)! de mas was idd sneller rond het top gear circuit, en doet ook heel goed op de 24h series :D! ze geven geen rondetijden?
@ techonpatat

Volgens mij mochten die mannen er met moeite aan komen !! het waren wagens van 1 persoon ik denk niet dat hij heeft gezegd laat jullie maar eens gaan!! vandaar geen rondetijden MAAR ze konden er natuurlijk wel de reeds bestaande tijden bijgezet hebben van de respectievelijke autos
Nog een video met de MC 12 en een Carrera GT en dit keer doet er ook een SLR mee.
http://video.google.nl/videoplay?docid=-2662589516519311213&ei=dN7CSLGkIZGsiAKnkrzDBQ&q=mc12&vt=lf&hl=nl
De Enzo…
Of toch de Porsche GT…
Misschien toch nog de Pagani…
Alleen de Maserati is ook wel een leuk speeltje…

Ik ga toch voor een Lambo Reventon of een Bugatti Veyron
veel mooier
McLaren F1 nog steeds, veruit de beste
he verdorie was ik op de verkeerde dag op de nordschleife.
wat een ‘vervelende’ deuntjes en stem op de achtergrond!
Spyker rules! Het geluid van de Porsche is idd ongeevenaard!!
@ Neal: volgens mij bedoel je Frank Mountain: http://www.youtube.com/watch?v=M69ZXAew0kw&feature=related

En doe mij voor de Ring overigens maar de Radical SR8 of een auto van soortgelijke strekking. In mijn ogen het mooiste filmpje van de Ring: http://www.youtube.com/watch?v=iwtyZosuPNE (Gevolgd door de filmpjes met de 965 Turbo en de Ruf CTR).
corrado vr6 slc
Kheb die MC12 zien rijden op de ring..
Heb foto’s oor, ma ze zijn van buitengwoon slechte kwaliteit,..

Gr.
Eeeh ik heb geen motorgeluid gehoord … waardeloos filmpje !
Hey ik weet niet of het jullie is opgevallen, maar de MC12 Corsa ziet er dus echt wel anders uit dan deze bolide. Dr zit sowieso een ‘race’-achtervleugel op die niet straatlegaal is vanwege de scherpe kanten en hoeken, de luchtinlaat op het dak is anders en dr zit geen blauwe-witte painting op, maar “gewoon” een kleur. Maar ik denk dat van die kleur wel.
http://images.forum-auto.com/mesimages/423436/20060603-maserati-mc12-corsa-front.jpg
Wel een kraakdroog filmpje hoor, en ik mis de Chevrolet Matiz 0.8 in deze ”uber” vergelijking…
@Benjamin: LOL?

die Duitsers zijn toch vrij klinische mensen…
De Pagani zonda F is gewoon veel te lekker! En die MC12 is verdomd snel naar 100!! :o (3,0sec)
voor mij de Enzo of de Pagani!

1. Ferrari Enzo
2. Pagani Zonda
3. Maserati MC12
4. Prosche carrera GT

Waarom: de Enzo is gewoon uberste auto aller tijden, mooier en meer klasse dan een Veyron..ook bijzonderder! Pagani zonda is gewoon ruig en mooi tegelijk, super combinatie!
De Maserati is gewoon super exclusief, maar vind hem niet super mooi!
En de porsche op de laatste plek, puur omdat ik geen porsche wil rijden voor dat geld, terwijl ik voor dat geld ook Ferrari, Pagani enz. kan rijden!
Dan valt porsche bij mij al af
@car-nerd!
Die link kende ik ook ja….alleen op die fotos staat de Koenigsegg er ook nog bij!
doe mij maar de marserati en de pagani zonda ik hoef geen gare ferrari of een porsche behalve de porsche targa 5.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).