Video: Pontiac G8 vs BMW M5

Auteur: , 91 Reacties

De Amerikaanse Pontiac G8 wil het opnemen tegen de Europese BMW M5 (kuch 5-series kuch). Is dit serieus? Maakt deze Pontiac echt een kans? Of is het hoogmoed van de Amerikanen?

Dat laatste sowieso, daarnaast lijkt de video een soort viral van Pontiac. De auto’s zijn namelijk nauwelijks te vergelijken. Maar wel een leuke video! (via ttac)91 reacties

Geweldig videootje, dat zouden er meer moeten doen :D

Ik zou er bijna een kopen. Bijna.
mooi filmpje doe mij maar die BIE M DOBELJOU M FAIVE
Tja, door de amerikaanse markt bescherming is de BMW véél duurder. Daarnaast is een BMW in de VS ook véél waardervaster en zoals iedereen weet mooier afgewerkt en degelijker.

Tja, ik zou toch ff doorsparen, als is die G8 ook erg leuk, en btw, 30k Dollar? Wát worden wij genaaid!
Leuk, naast het feit dat dat een 535i is ipv een M5!! En just for the record: ik haat Amerikanen, hun intergalactisch hoge niveau van eikelheid straalt in deze video nogmaals sterker dan een neutronenster.
EUH is dat het officiee pontiac reclame videotje ?? weet iemand misschien hoe die pontiac rijd want als die beter rijd is mijn keuze gemaak. en dat geluid van die pontiac.
@de vlaeminck: het is inderdaad geen M5, anders was het geen eerlijke vergelijking geweest;) Maar de video heeft deze titel en ik kan me voorstellen dat ie dan beter bekeken wordt…

@Robbin: ik dus inderdaad dat het een soort commercial (viral) is.
Waar slaat de titel van dit artikel op? De G8 wordt met de 550i vergeleken, niet de M5.

Verder vind ik het een zielig en laag “Kijk mij nou” filmpje, zoals veel Amerikaanse reclames.
vet filmpje zouden ze echt meer mogen doen
Overigens is het geen vergelijking met een M5, maar een 550i. :)
@de vlaeminck dat jij amerikanen in het algemeen haat zegt meer over jou eikeligheid dan die van de amerikanen.

Leuk filmpje btw.
Gaat over een Five Series beste mensen, geen M5…
@de vlaeminck

ik versta toch echt 550i..
dit slaat dus echt nergens op!
De Pontiac wordt in de USA vergeleken met ± een VW Passat . . . niet echt een 5 series dus !
Een betere ontwerper
Second Fiddle !!!!! :D
@ autoblogger
Hah! Ik had al zo’n voorgevoel, cool van je dat je dat toegeeft. ;)

@ tdj
Noem mij eens 5 goede daden van de Amerikanen (waar niets slecht direct of indirect aan verbonden is).

@ RenJie
Hmm… Ik weet het niet precies, maar het is iig geen M5.
@de vlaeminck:1/Ons allebei bevrijd van de duitsers.
2/Ons allebei van internet laten genieten.
3/Auto’s met V8 motoren gebouwd tegen een scherpe prijs.
4/Voor ons goeie films/muziek/games gemaakt.
5/De mooiste motoren gebouwd Harley/Indian.
Maar dat terzijde.
Die enorme suffe opmerking zegt iig meer over jou domheid dan over Amerikanen gelukkig! Ik zeg nou toch ook niet dat ik alle belgen haat omdat er 1 domme vlaeminck zijn 3 hersencellen niet gebruikt!
On topic: Ha ha wright! Het gaat idd over de 550i. Gewoon leuke commercial!
6/Ze hebben zeker ook de funniest commercials.
@de vlaeminck: ik bedoel dus ook dat de originele vid deze titel heeft:
http://videos.streetfire.net/video/Pontiac-G8-vs-M5_156236.htm
Precies tdj en Rob Usa…

En een erg leuk gemaakt filmpje, vermakend om naar te kijken :)
Nee hoor, BMW geldt niet als benchmark in de autoindustrie….

Neeeeeee, helemaal niet…. :roll:
Is dit het autoblog.nl niveau ? :S
Humor hebben ze wel die Amerikanen…
Doe mij die Pontiac maar :D BMW gewoon niet mijn merk… Stoer filmpje trouwens…
Tof filmpje, maar het feit dat een Amerikaan een Amerikaanse auto promoot vind ik niet objectief genoeg. ;-)
7: Ik hoor net zelfs dat Hansje Brinker (degene die zijn vinger in de dijk deed en Nederland redde) Zelfs verzonnen is door een Amerikaanse schrijfster!
Hoe zout kan je het hebben!
Tis dat ik morgen naar Tsjechië ga. Anders had ik ook een filmpje gemaakt! Van hoe een pontiac slecht rijd, hoe een pontiac je leven niet red tijdens een ongeluk, hoe een pontiac G8 bijna net zo snel gaat naar de 100 als de 550i maar dat hij 2x zoveel zuipt, dat een pontiac nep-leer heeft en binnen 30.000 km kapot gaat, dat .. bla bla. Amerikaanse auto’s zuigen. Niet vergelijken. Ze winnen het ALTIJD als Amerikanen ze testen! Kan gewoon niet.
Maar goed, was het niet voor Europa dan had heel dat Amerika niet bestaan…..
Kan me niet voorstellen dat iemand die een 5 wil kopen door zo’n filmpje ook maar een seconde gaat overwegen een Pontiac te kopen… Niveau van ’t filmpje geeft een goeie indicatie van wat de doelgroep is, naar mijn idee.
@Rob USA
1/ Maar ze hebben onze verfijnde cultuur in vol contact gezet met die van de Amerikanen. McDonalds, domme dikke kinderen, onbewuste, zelfingenomen mensen en binnenkort Starbucks. En ze hebben de koude oorlog begonnen. Ze kunnen het nooit laten om politie te spelen over de hele wereld, en daarom haat ik ze nog het meest.
2/ Daar heb je volkomen gelijk in.
3/ Don’t get me started. Ze werken nog met het OHC systeem.
4/ Smaak.
5/ Deels smaak, deels waarheid want Harley is een zeer gerespecteerd merk en ik zou dwaas zijn als ik dat niet erkende.
En jij verdedigd dus een volk waarvan de presidentskandidaten uitspattingen doen van een lager niveau dan hier op autoblog?
Rick Dos:Ja ja dan hebben de Nederlanders zeker heel Amerika opgespoten zeker net als het palmeiland voor dubai maar dan groter! Hahaha
@ Rob USA
Liever de Maya’s die het kloppende hart van hun slachtoffers gaven aan de goden en tot hun enkels in het bloed zaten + de trotse inheemse Amerikanen dan dat gepeupel dat daar nu woont. Ik snap niet hoe iemand zo blind kan zijn voor de bende fascisten met een politiedienst betreffende de hele wereld en een groter is beter-idealisme.
de Vlaeminck:Ik zei al, ik haat toch ook niet alle belgen omdat er 1 vlaeminck niet goed bij zijn hoofd is ! Met haat zijn die oorlogen die jij bedoeld idd begonnen, denk daar maar eens over na !
Wat 2 presidentskandidaten zeggen is geen vast gegeven voor een hele bevolking,anders had jij extra je mond moeten houden ivm al die belgisch poilitieke shit.
Domme dikke kinderen zijn ook in de benelux de grootst groeiende groep, letterlijk en figuurlijk!
Rob, Rob, Robert….niet alleen weet je niks van Amerikaanse auto’s af, behalve dan dat ze een V8 hebben en vroem vroem doen, maar je weet ook helemaal niets van de geschiedenis van dat land af…..

Slecht zaak hoor als je in je nick USA hebt staan.

Je weet wel dat New York voreger New Amsterdam heette? En dat Harlem, Brooklyn etc, verbasteringen van Nederlandse plaatsnamen zijn? En dat New York is afgeleid van het plaatsje in Engeland dat York heet?
de Vlaeminck:Die politiedienst zorgt er wel voor dat je vriendin nog niet besneden is en met een burka loopt en je gay broer opgehangen is !
Ik ken ook nog een groot fascist die met haat tegen bepaalde volkeren begonnen was! Het begint met hit en eindigt op ler! Oftewel beetje dimmen aub.
@ Rob USA
Dat laatste is exact wat ik bedoel.
Ten tweede: je hebt gelijk, de politiek in mijn land is bespottelijk!
Ten derde: ja, dat doe ik wel. Waarom? Het publiek is zo dom dat ze niet weten wanneer ze moeten applaudiseren, meestal laten ze de kandidaten hun zin niet afmaken omdat ze gewoon zin hebben om te joelen.
Ten vierde: heeft Amerika de oorlog volledig opgelost en dan weer teruggetrokken? Neen. Waren ze bescheiden en doelgericht? Neen.
Ten vijfde: je mag over mij oordelen wat je wil, maar niet iedereen vindt me dom.
sebastianchubasco
@de vlaeminck
je hebt een behoorlijke dosis schfijftalent… ;)
@ Rob USA
Het liefst negeer ik de domme Amerikaanse mening. Ik zou ze nooit willen uitroeien, ze hebben zoveel goede dingen en een distinctieve cultuur zoals alle landen. Helaas houden ze die cultuur niet voor zichzelf.
Die politiedienst zorgt er ook voor dat we belemmerd worden om sociaal, economisch en militair te groeien. Ik spreek helaas niet voor mijn land als ik zeg dat we best zonder die Amerikanen kunnen, maar het is een feit! Galileo is belemmerd, wederom door die stinkende Amerikanen! We moeten allemaal aan de dikke tepel van de Amerikaanse teef zuigen want anders roken ze ons uit onze huizen en folteren ze ons tot we ons leven beu zijn en we het zelf wegnemen. En wat krijgen we in ruil? Wantrouwen, achterdochtigheid en een onvoorwaardelijke relatie met de Amerikaanse staat. Ik zeg tijd om de kogelvrije maar loodzware Amerikaanse jeansjas van ons af te werpen en zelfstandig te zijn! Onafhankelijkheid is de echt vrijheid!
sebastianchubasco
haha schfijftalent (ik ben geen typtalent)
@ sebastianchubasco
Ik begin te blozen. :P
sebastianchubasco
bravo :)
Rick Dos:Jij begrijpt jezelf geloof ik niet . Het continent wat nu Amerika heet had ook bestaan zonder dat Europeanen er aan land waren gekomen! We zouden het alleen anders benoemen.Oftewel whats in a name!
Over het ontstaan van de States hoef je me echt niks uit te leggen en zeker niet over USA cars, over iets zomaar wat roepen wat kant nog wal raakt gesproken!
@ Rob USA: Internet is in Europa uitgevonden, en wel bij CERN in Geneve ;)

Verder is dit gewoon een irritante reclame in de categorie Karwei-reclames…
de Vlaeminck: Het zit nogal diep bij je he. Ik hou gewoon van het land en zijn cultuur en hebbedingetjes maar politiek gezien hoeft het van mij ook niet.
Maar mensen die steeds zeggen domme Amerikanen of zelfs het woord haat durven te gebruiken daar zou ik toch wel een paar warveterans op af willen sturen! :)
@Rob USA

Je hebt wel door dat de enige die mij niet begreep dat jij dat zelf bent? Wij hadden het hier volgens mij over de STAAT Amerika en niet over de grond waar het op gebouwd is…

Maar goed, over kant noch wal gesproken….
Marks: Kan best, weet ik niet, maar de USA heeft het opgepakt en groot gemaakt ( zoals zo veel dingen )De walkman kwam ooit ook uit Japan maar geld hetzelfde voor!
What about the M5.Oh wait,The M5 OWns more thats why they didnt talked about it
Rick Dos: Jij had ook wel presidentskandidaat kunnen zijn in de States met jou uitspraken: ”Jij weet niks van Amerikaanse auto´s ” waar haal je deze wijsheid vandaan??
@ Rob USA
Ah, mijn mening is wat scherp afgelijnd, no big deal. Ik ben even vriendelijk tegen Amerikanen als tegen Nederlanders, immigranten, landgenoten, kleurlingen, kleuters, bejaarden, Moslims, Hindoes, mensen die Jan heten, enzovoort. :P Helaas zijn Amerikanen nooit neutraal of vriendelijk in hun tegenwoord. En dat is hun volste recht, want hun land heeft enkele verbazingwekkende dingen gedaan. Helaas is de manier waarop ze het doen of de reden waarom ze het doen nogal louche/eigenwijs/egoïstisch. Dus again: ik ga geen Amerikanen lynchen hoor! :D Maar onder andere dit soort dingen doen mij uit mijn slof vliegen tegen de Amerikanen. Iemand moet het toch doen? Gaan we allemaal bukken voor de Amerikanen? Ik niet, en ik ben er trots op!
Wat ik al eerder een paar keer voorstelde maar nu nog maar een keer herhaal : Put your money where your mouth is.
Neem dat bmwtje van je mee en al jou kennis van USA cars en we zullen zien wie de 2 superbowls mee naar huis neemt!
@Rob USA

Dat mocht wel blijken uit deze topic…

http://www.autoblog.nl/archive/2008/07/20/klassieker-buick-grand-national
de Vlaeminck: Doe je slof dan gauw maar weer aan en adem in en uit en laat politiek hier niet teveel de boventoon voren,want voor mij blijft het het land met de mooiste autohistorie ter wereld! Las gister nog op een USA forum dat een stel gasten lekker een avondje gingen draggen op een racepark voor $22.00 … hoe leuk kan-wil je het hebben! :)
Ben ik soms de enige die geen auto’s ziet in de video….?
@Rob USA

Ik neem het alleen op tegen serieuze kandidaten, en zo’n pussyride is daar niet één van…
Een aantal weken geleden had ik ook zo een discussie met de Vleaminck ;)

Ik zal me er deze keer maar niet in mengen :P Ik ga in ieder geval met Rob mee.

Alles word hier zo opgeblazen door de media, want ja, de gemiddelde Nederlander moet natuurlijk wel wat te klagen hebben.

En wat betreft die Mcdonalds etc. Je kunt er toch voor kiezen er heen te gaan of niet. Blijkbaar is er genoeg belangstelling voor anders zouden deze bedrijven het hier niet uithouden. Overal maar over zeuren en zelf net zo hard mee doen, dat is Nederland. En België blijkbaar ook wel eens ;).

Echt, een Amerikaan is niet dom en niet gek (Groenhuijsen :P), sympathiek en open, dat zijn ze.
@ Chrisy76
Ik had respect voor je mening, ik schatte je een goeie tegenstander in, totdat je die laatste zin schreef.
Btw McDonalds is hier gestart met een aanbod zonder vraag ernaar. We zijn er beter van geworden, maar ik vind het jammer dat we niet zelfstandig ons land konden wederopbouwen. Hoe ver zaten we nu dan als de Amerikaanse arend zijn vleugels wat had ingekort? Ons eigen GPS-systeem, onze distinctieve economie, een betere relatie tussen de Europese landen.
Ohh dat : Ik zal ook nooit zeggen dat ik alles weet van USA cars maar dat ik er niks van af weet (wat jij dus zegt) is wel hele erge afrekening over 1 topic!
En wat ik ook al zei ik ben meer een praktijkman en ik vind dat ik dat wel mag zeggen met op dit moment 3 Ami´s in mijn bezit en er nog een 6 tal te hebben versleten.
We moeten ook niet vergeten dat jij je maar op 1 merk richt en ik mijn aandacht-kennis moet verdelen over minimaal 15 (sub)merken,daar mag ook wel een bij stil gestaan worden ! :)
@ Chrisy76
Btw, mijn beste naamgenoot (Christophe), wat was je naam dan? Kan ik de discussie eens opzoeken. :)
Rick Dos: You can run but you can´t hide!
@ Rob USA
Rick Dos: You can run but you can´t hide!
Saddam: You can run but you can’t hide!

1. Een reactie op het niveau van presidentskandidaten.
2. De juiste taal en al! :P
Respect voor de mensen die zulke filmpjes maken. Haha prachtig!:P
Hoe nutteloos het ook is, het onderwerp word dan gewoon veel interessanter!:P

Doe mij toch maar de M5!
Ik geil op die lekkere V10 geluid.
@ de vleaminck

Lol, die was toen ook al Chrisy76, het zal ook wel bij een Amerika gerelateerd nieuwsbericht zijn geweest :P
@de Vlaeminck: Ja, ik ken mijn oneliners! Maar we hebben Saddam toch ook gepakt, dus je weet dan ook dat het geen loze kreten zijn! :)
er is komt een pickup uitvoering van die G8, de Pontiac G8 ST, En dat is nog een plusje over BMW, want sportieve pickup wint het natuurlijk ook meteen op awesomeness en vervoersgemak

leuk filmpje :)
Pontiac komt toch ook naar Nederland? of heb ik dat nou verkeerd?
@Rob USA , ik heb hier je hele betoog gelezen, en nu vraag ik me gewoon af of je effectief een amerikaan bent of eerder één wilt zijn ? anders moet je toch gewoon daar gaan wonen (dit is geen haat opmerking)
stelletjes zielepoten hey , echt een voorbeeld van een schapen volkje dat alles weer beter weet en zich zelf ontiegelijk superieur voelt ,echt he .
@ Rob USA
De Verenigde Staten is met de ‘eer’ gaan strijken, wie weet wie de tip gegeven heeft? En dat oorlogje in Irak is smerig, hou dat boekje maar dicht.
@ Rob USA:
wil niet een miereneuker zijn in jullie discussie, maar die amerikanen hebben internet niet uitgevonden, al pronken ze er wel mee ;) 1 punt wil ik wel melden, onze economische zorgen zijn van amerikaanse aard (kredietcrisis)
Even offtopic reageren @Marks…

Je vergist je heel veel… ARPA en MIT (in de USA) hebben in eind ’50 en begin ’60 de basis gelegd voor internet. Wat jij bedoeld is dat CERN in eind jaren 80 de webserver hebben geintroduceerd. Ik weet niet wat jij onder internet verstaat, maar internet is meer dan alleen maar surfen.

Nu ontopic.
Je kunt een Amerikaan niet vergelijken met Europese auto’s. Echt waar, die kwaliteit is gewoon slecht. Bijv. Hummer H2, ongelofelijk, ik trok de achterhendel gewoon ervanaf. Is me bij Porsche nog nooit gelukt. Dan binnenin. Echt plastic troep. Nee, voor mij geen USA-car meer. Ik heb eens in een Viper GTS gereden. Nou zeg. Wat een sensatie maar een wegligging van 0. Ik heb eens overwogen om een 300C te kopen. Die verkoper was zo goed te spreken over de wegligging. Ik werd bang bij 180. Ook geen wegligging.
Wat heeft iedereen toch tegen Amerikanen!! Als niemand eens was ingegaan op dat terrorrisme waren wij nu allen moslim of dood!
De wegligging van de nieuwe corvette’s en viper’s zijn nu toch dik in orde! Blijf dus aub niet meer die onzin vertellen , dat ze alleen hard rechtdoor gaan!

Cheers
@rdevrede: zo’n uitvindingen zijn altijd een beetje discutabel, omdat het meerdere elkaar opvolgende uitvindingen zijn. Maar het principe van internet zoals wij het nu kunnen is in CERN uitgevonden, pagina’s met links e.d.

Maargoed, de discussies in dit topic (ook dit bericht trouwens) horen meer op politiekblok thuis ofzo, want het niet erg veel meer met auto’s te maken… :P

Ik lees trouwens dat deze Pontiac G8 gebasseerd is op de Holden Commodore, welke weer zo goed als helemaal ontwikkeld is in Australie… Dus zó Amerikaans is ie niet :P
Leg dit voor aan een kenner: die kiest altijd de M5. Leg dit voor aan een leek: die kiest meestal de G8, vanwege zijn prijsvoordeel
Spannend zo’n discussie op politiek niveau. Probleem is alleen dat je hier nooit uit zal komen. Amerika ja of nee… sja dat is en blijft een mening. Net als dat je amerikaanse auto’s mooi of niet mooi vind. Dus waarom discussieren over iets waar je nooit een winst in kan boeken?

Oh 1 ding wil ik wel kwijt. Zonder europa was amerika er niet geweest zoals het nu is. Dat is een feit. Bedenk dat als Japan amerika had ontdekt het een heel ander soort land was geworden. Je zal nooit weten of het dan beter of slechter zou zijn, maar anders zou het zeker zijn. Maar die discussie kan je over zoveel landen voeren. Denk aan australie… zuid-afrika… en zo kunnen we nog wel honderden landen opnoemen.
PantheraLeo205
Respect voor al het goeds wat de Amerikanen gedaan hebben, maar overschat ze niet. Als je in een lijstje van 5 goede daden de woorden V8, Harley Davidson & films en games moet noemen dan is dat vrij triest.
De (vr)eetcultuur is fataal, gezondheidswezen is er ronduit slecht als je weinig geld hebt, de echte uitvindingen komen toch echt uit Europa of je moet’t al over fastfood hebben. Daarnaast lopen er zat volstrekt gestoorde geloofsfetisjisten rond die al ’t geweer pakken als je over homo’s, seks en democraten begint, om over God nog maar te zwijgen. ’t Is ieder voor zich, samen voor ons eigen. Ik zal ze geen fascisten noemen, integendeel, het is op bepaalde vlakken zeker goed dat ze er zijn maar nee, ‘k zou geen USA in m’n naam zetten. M5 zou ik er nog wel in zetten, überbak;)
@ Rob USA:

1. Amerika heeft ons niet bevrijd. De Russen hebben europa bevrijd. Die amerikaantjes zijn alleen hard gaan lopen omdat ze bang waren dat rusland ons zou bevrijden en we dan communistisch zouden worden. En dat vindt ik toch wel heel erg. Ze hebben alleen maar wapentjes gestuurd en toegekeken. De russen hebben 25.000.000 doden moeten incasseren in WOII tegenover 500.000 amerikanen dus kom niet met die onzin dat ze ons bevrijd hebben. Het was puur eigenbelang toen de oorlog al voorbij was.
2. Tijdens de eerste wereldoorlog hebben ze helemaal niks gedaan omdat ze zagen dat europa zichzelf overhoop knalde, en wachtte rustig af om zo de hoofdmacht positie van europa over te nemen.
3. En hoe mooi ze ook klinken, en hoe betrouwbaar ze ook zijn. Een v8 met ohc en kleppenstoters in een nieuwe camaro is toch meer als armoedig, om nog maar te zwijgen over het interieur, en de pk/inhoud verhouding. Amirikaanse autos rijden bovendien maar door 1 reden aardig omdat ze allemaal europese invloeden binnen het bedrijf hebben.

amerikaanse autos zijn voor mensen met een te groot ego voor een europese auto. Amerikaanse autos zijn voor mensen zonder gevoel voor kwaliteit. En zijn naar mijn mening krenten omdat ze alleen naar de prijs kijken maar er bestaat ook nog zoiets als restwaarde.

En mocht dit je mond nog niet snoeren, je kan toch ook niet toegeven dat GM iets goedsa doet voor opel maar ze eerder afremd in naamherstel en ontwikkeling.
@Pim: Ik ben gewoon een nederlander en wil (nog) niet in Amerika wonen of op een Amerikaan lijken maar hou gewoon van het land als vakantieland en het land van de onbegrensde mogelijkheden.
@Panthera:Het is gewoon mijn eigen luchtige mening (die ik snel even op schrift zetten als reactie op de Vlaeminck) en ik geef toe dat ze niet allemaal even sterk zijn, maar het zijn toch voor mij persoonlijk hele belangrijke dingen die mijn leven zeeer veraangenamen. En goede daden op andere gebieden waar ik niet dagelijks of nooit mee te maken heb vind ik dan minder belangrijk.
Die vreetcultuur heeft hier ook al zijn intrede gedaan,kijk maar op de lagere scholen.
Geloofsfetisjisten (tegen homo’s enz enz )zitten volgens mij aan de andere kant van de wereld ! De as van het kwaad!
En omdat alles zet ik juist wel USA met trots in mijn nick en zing uit volle borst het Amerikaanse volkslied wat ongeveer 10x mooier is als het Nederlandse net als hun auto’s by the way! :)
Ik ga toch voor de Pontiac, niet dat ik ooit een BMW zou kopen….
En ja de BMW M5 is beter in alle vlakken dan de Pontiac daarom vergelijken ze de pontiac met een gewone 5 serie en de Pontiac OWND de BMW face it!

En rob ik sta voledig aan jouw zijde maar ik doe geen zinloze discussies
PantheraLeo205
@ Opel-Lunatic: je geschiedenisverhaaltje getuigt van weinig historisch besef en kennis.
1. Zeggen dat de Sovjets ons bevrijd hebben, da’s natuurlijk je reinste waanzin, het tegendeel is eerder waar: alles wat ze bevrijd hebben, hebben ze bezet en pas in ’89 kwam daar verandering in (je weet wel, de muur die viel etc. etc.).
Over het aantal Russische doden, dit bestaat óók uit:
– de onnodige doden door slechte en roekeloze Russische bevelvoering (te laat ingegrepen, mensen letterlijk de dood injagen “we hebben er toch genoeg”)
– de massale burgermoorden door nazi’s (de beruchte Einsatzgruppen) en
– de talloze executies door Stalin zelf van ontelbare Russen die hij in zijn waanbeelden als gevaar voor de staat zag.
2. De Amerikanen vochten wel degelijk mee in WO 1, om precies te zijn gingen ze meedoen in 1917.
@opel-lunatic:
0: De mond snoeren, daar moet je wel wat meer in de weegschaal voor leggen hoor!
1: Ik zeg ook niet dat ze dat alleen hebben gedaan maar die 500.000 die hier stierven waren hier dus op vakantie volgens jou.
3:Wat een hoop gezever (maar dat ben ik hier wel gewend van anti USA boys)
Het interieur van de Camaro is zeker niet zo saai en mooi ontworpen en vernieuwend,dan alles wat ik hier zie en wat iedereen altijd vergeet is dat de hele auto zo rond de 25.000 euri kost!!
Voor dat geld kan je zowat alleen al de optielijst invullen van een willekeurige duitser!! Dus wel blijven nadenken! Wat de pk’s betreft heb ik ze liever uit en dikke motor dan uit een 2l 4cil, langere levensduur,mooier geluid,hoger koppel. En wat vind je dan van C63 met 6.2 V8 457 pk, CTS-V 6.2 V8 564 pk wat begrijp je hier niet aan??
Ja ik word idd vaak een krent genoemd met mijn wagenpark met 3x V8 motoren! hahaha en van de restwaarde weten we ook maar dan nog kiezen we voor een USA car want daar kijken we juist niet naar omdat we gewoon in een niet grijze massa willen rijden! Kwaliteit is dat mijn 38 jaar oude Pontiac nog altijd op de weg te vinden is en vertel gelijk welke euro/jap auto’s uit 1970 meer als 330 pk’s hadden??
Trouwens het merk opel staat wel bekend als het krenterigste merk ooit maar dat terzijde! :)
PantheraLeo205
’t Gaat snel met de reacties hier:p
@ Rob USA: moet je eens Top Gear in de USA kijken, leggen ze zelf bijna het loodje vanwege een paar teksten op hun auto’s (Manlove rules, Hillary for president en Nascar sucks). Die streng gelovige mensen woonden overigens toevallig in het dorpje Bagdad, en de plaatselijke kerk daar adverteerde met teksten als: “It’s hotter in Hell”.
Ik prefereer iig Europese auto’s (vooral m’n in perfecte staat verkerende en originele 1.9 :P) maar tegen een Dodge Viper zeg’k zeker geen nee.
@Six trey:Thanks. Het is idd vaak zinloos. zeker als iedereen een interieur van een 25.000 euri wagen gaat vergelijken met een 80.000 of hoger.
Ja, een Bentley GT eigenaar vind ook bijna elk ander merk een lousy interieur heeft dat begrijp ik.
P.S. In het filmpje word duidelijk gezegd ze hem zelfs vergelijken met 550i en dat is ook wel logisch omdat dat ook een V8 is en het als een tang op een varken sloeg als ze hem met een 520i gingen vergelijken.
@Panhtera:Ik zou ook over die TG jongens heen rijden met hun anti USA shit (behalve Hammond want die bezit een Ford Mustang 350 GT :) )
Ook zij testen ook eens de Mustang en zeiden dat er een V8 in lag maar elke USA carlover kon van 10km afstand zien dat het om de mindere V6 ging!
PantheraLeo205
@ Rob USA: Top Gear testte dat niet, dat was JC met een eigen programma. JC was iig enthousiast over de Mustang Roush, zo zie je maar: ligt eraan wat je ermee doet, maar af-fabriek is’t meestal/altijd inferieur aan Europese sportwagens. Dodge Viper, nog zo eentje, vond ‘ie geweldige auto, wat ’n beleving en plezier, eenvoud en lompe koppeling, maar een af-fabriek 599 rijdt ‘m compleet aan gort op een circuit. ’t Is maar wat je wilt.
mmhh gratis reclame voor BMW…

begrjip ik nu goed dat BMW de benchmark is? en pontiac voor mensen die geen geld hebben (voor een BMW)?


helemaal mee eens…
@PantheraLeo205:

Rusland heeft het grootste deel van europa bevrijd en ik wil alleen maar duidelijk maken dat de amerikanen ons niet zijn komen helpen maar alleen bang waren dat we communistisch zouden worden. Dus eigenbelang. En jij zegt dat ze in WOI wel hebben meegevochten, kan maar als het in 1917 was zijn ze twee keer in de verlenging pas op komen dagen. Ze hebben altijd alles uit eigenbelang gedaan en dat doen ze nog steeds. En dan is het volgens jou zeker ook niet waar dat amerika een toevluchtsoord was voor veroordeelde europese criminelen. Maar ik kijk uit naar de dag dat opel verlost wordt van GM.
@ Rob USA:

ik heb niks tegen de v8 opzich alleen tegen de amirkaanse v8 omdat europese merken er nog iets van willen maken. Want geen US v8 kan tippen aan de amg.
Zeker gratis reclame voor BMW.
Codename E-24
En omdat alles zet ik juist wel USA met trots in mijn nick en zing uit volle borst het Amerikaanse volkslied wat ongeveer 10x mooier is als het Nederlandse net als hun auto’s by the way!

Ben je een ‘USA’ carlover of ben je eerder een USA patriot? wat hebben die wagens met het amerikaanse volkslied te maken bv?

Maar we hebben Saddam toch ook gepakt, dus je weet dan ook dat het geen loze kreten zijn!

Ben je nou wel of niet een Amerikaan met je goedkope oneliners.
@ Rod USA, kom je niet aan je trekken? paar vijzen los in u hoofd man jong jong.. heb je wel vijzen? of zaagsel en kruipt er een hamster in u kot vanbove. ( en BTW belgen haten: is er dan een strijd tussen ned en bel?)

Ga wat in amerika u afreage.

on topicc: het gaat hier over een 550i hoor je goed genoeg :)
Off topic:
Beste Amerika bashers, ik hoop dat jullie inzien dat jullie het meest beïnvloed worden door wat jullie wordt voorgeschoteld via de (NLse) media? M.a.w. zijn jullie wel eens langer dan 3 weken op vakantie in de VS geweest om een daadwerkelijk beeld te veschaffen over 300 miljoen Amerikanen? Ja, ik woon in de USA en ik kan je melden dat de meeste Amerikanen in mijn woongebied (Oostkust) zich schamen over hoe Amerika tegenwoordig (internationaal) bekend staat dankzij hun huidige president. Net als in elk land hebben de media hier een hele grote invloed en niet iedereen kan er doorheen prikken ookal zijn de grote zenders, zelfs FOX, zeer kritisch t.a.v. Bush en de oorlog. Ga ik mee met alles wat hier politiek, economisch gebeurt? Nee, maar dat deed ik ook niet toen ik nog in NL woonde.

Tel eens alle inwoners van de landen in de EU op en je heb een vergelijkbaar aantal inwoners als in de VS. Zijn die allemaal super ontwikkeld, slim en up-to-date? Want zo moet de je VS zien, het zijn verenigde staten (lees landen) met de regering erboven (lees EU). Gaat het allemaal zo fantastisch in Europa? Is er nou al een regering in België, Berlusconi die als een maniak in Italië regeerd, voormalige Oost Europese landen die dankzij de Russische bezetting 50 jaar achterlopen. Er is geen corruptie of slecht beleid in Europa? In Nederland kwam ik al genoeg ‘ontwikkelde’ mensen tegen met grote ego’s, heck op dit forum alleen al lopen er genoeg rond. Ik kan me niet herinneren dat in de tijd dat ik in de USA ben iemand door een moslim extremist is vermoord, ook niet een politicus. Verdiep je eens werkelijk in de materie dan alleen maar af te gaan op wat je voorgeschoteld krijgt. Je gedraagt je dan precies als, in jou ogen, de vette ongezonde Amerikaan.

Over geldingsdrang gesproken, Nederland wordt internationaal gezien als Calimero. Nederland wil er oh zo graag bij horen in de wereld. Veel mensen hebben van Nederland het beeld dat we hier in een windmolen wonen met rode lichten aan, met de klompen in de hoek een hoer op elke knie hebben terwijl we stoned van de wiet onze winsten van de XTC verkoop aan het tellen zijn. Right!?

Ben ik nog Nederlander en trots op NL? Ja. Ben ik trots op de mensen die er wonen met al hun ongebreidelde meningen? Ja, maar ik heb een broertje dood aan mensen die ongefundeerd meningen lopen te verkondigen en al helemaal aan mensen die elkaar na lopen te praten of generaliseren.

On topic: grappig filmpje. En voor degene die het zich misschien afvraagt (of niet, kan ook), ik rijd Japans, Subaru om precies te zijn, eentje met een hood-scoop en ja ik vind de meeste Amerikaanse modellen er slecht uitzien, hoewel er verbetering in komt. Zeker bij Pontiac.

@ de Vlaeminck: Ga nu even boodschappen doen, dat de winkels hier altijd open zijn op zondag is wat mij betreft één van de prettige dingen die de Amerikanen hebben gedaan. Moet ik iets voor je meenemen? Halloween is net geweest, de rode duiveltjes zijn denk ik wel in de uitverkoop.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).