EcoSharing by Peugeot

Auteur: , 10 Reacties

Peugeot snapt het. Dankzij aanwezige techniek (internet) heeft het automerk een nieuw carpool-systeem gelanceerd via de Facebook website. Op deze makkelijke en gebruikersvriendelijke manier kan iemand die een plek in zijn of haar auto wil aanbieden, eenvoudig het aantal zitplaatsen, de route en de exacte tijden van de reis of reizen aangeven. Omgekeerd kan een andere Facebooker contact zoeken met degene die de plek aanbiedt.

Op zich geen nieuw concept, maar het voordeel van Facebook is natuurlijk dat er reeds enorm veel mensen in participeren. De Engelstalige applicatie is toegankelijk door in de zoekmachine in Facebook ‘EcoSharing’ in te tikken, of je kan gewoon inloggen via apps.facebook.com/ecosharing/.10 reacties

Prachtig initiatief. Ook een extra leuke en nuttige manier om veel sociale contacten via facebook op te doen of te verdiepen. Peugeot heeft het inderdaad begrepen. Nu hun design nog….
Inderdaad, nu dat design nog ;)
Maar mocht je in een Peugeot van de laatste generatie rijden, dan maakt een knappe mede-Facebookster op de passagiersstoel een hoop goed. ;)
superidee… hier is over nagedacht… met moderne communicatiemiddelen aan de milieuhype mee te doen.. heel toepasselijk voor dit tijdperk

nu idd nog rielekste auto’ s maken
Wat is er mis met het design van Peugeot ?
ze zijn exclusief zonder extravagant te zijn.
Beter dan de meeste saaie Duitse en Japanse eenheidsworsten.
Leuk initiatief.

En als je Peugeot rijdt komt je ook nog eens regelmatig in de garage. Ik ben blij dat ik die galbak kwijt ben en weer van de Duitse degelijkheid kan genieten.
EM

Check voor de gein de 407 en 607 eens… neem wel een kotszakje mee
Zijn er nog betaalbare autos die wel mooi zijn dan?
@ Prop

Neem me nou even niet kwalijk zeg! Als jij van een 407 of een 607 gaat kotsen, dan doe ik het wel van jouw smaak. Ik beticht je gewoon van discriminatie van elegant Frans design. Afgelopen weekend nog lopen geilen van topdesign bij IKEA?
Stefan Langeveld
Meerijden blijft een prima idee, en t wordt tijd dat we het ook gaan doen.
Wat Peugeot heeft gemaakt is zwak: per rit moet je 2x naar Netherlands scrollen (van Afganistan) en je kunt de plaatsnaam vrij invullen, dus of het matchen werkt ??
Gelukkig is er sinds kort een prima meerij-site, speciaal voor NL, Routeclub, door mij opgezet.
p.s. Er was al een meerij-app in FacebooK (Goloco)

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).