Mercedes McLaren SLR Roadster 722 S bevestigd

Auteur: , 14 Reacties

In Parijs hoeven we niet alleen naar vieze stink-diesels, hybride en elektrische meuk te kijken bij Mercedes. Ze zetten ook gewoon nog even een knap cabriootje neer, speciaal voor mensen op het zuidelijk halfrond waar de summer of love van 2008 nog moet beginnen.

Of hebben ze het daar straks over de zomer van 2009? Ik bedoel: de zomer begint daar nog in 2008, maar het grootste gedeelte ervan valt in 2009. Als we de plank mis slaan, dan zitten we er gewoon een jaar naast. Dat kan natuurlijk nooit de bedoeling zijn. Maar terug naar het nieuws: naast de Mercedes-Benz SLR McLaren Roadster 722+S heeft Mercedes-Benz Cars nog meer primeurs in Parijs:

Mercedes S 400 BlueHYBRID
Mercedes-Benz ConceptFASCINATION
Mercedes-Benz C 250 CDI
Mercedes-Benz S 600 Pullman Guard
smart fortwo electric drive (ed)

Smart, saai, saaier en gepantserd. Vandaar dat het wel handig is van Mercedes om een dakloze 650 pk sterke supercar daar neer te zetten. De vraag is alleen nog hoe radicaal de open SLR 722 wordt. De letter “S” in de typenaam doet hopen dat het de Speedster is, maar een gewone SLR 722 Roadster behoort natuurlijk ook nog tot de mogelijkheden. Ik neem voor de zekerheid in ieder geval mijn helm mee.14 reacties

Een jaar lang je auto voltanken met korting Bepaal zelf wat je betaalt!.
Een betere ontwerper
Dat wordt lekker 6,5 ton neerleggen om vliege te happen xD

Ben benieuwd.
Looking forward
Kan dat audi mokkel in de reclame weg? Irritant zeg.

On topic, leuk cabriootje voor erbij die 722
@ autoblog-redactie
Sorry voor de offtopic, maar what’s up with the banner? Ik klik op het ding en het vernieuwd zichzelf, maar ik ga niet naar de homepage…
Verdorie, ik voel me uitgesloten.. ik wil ook die Audi-reclame zien/horen!!!! :(

On-topic : overlaatst een gewone SLR gezien en moet zeggen dat ie er in’t echt een stuk indrukwekkender uitziet dan op foto. En dan dat geluid! Heerlijk.
Benieuwd wat dit gaat worden.
de S is mooi maar de rest vind ik crap
met rolbeugels die verwerkt zijn in carrosserie en kleine stukjes plastic als exc uus voor de voorruit? please? en weer de mille miglia organiseren? ja? kan dat?
Die 722 staat niet voor het aantal paardjes of wat? :?:
@ Mee: ken je klassiekers!!! 722 is het race-nummer wat op de oorspronkelijke Mercedes-Benz 300 SLR stond.
@Mee:
Nee dat staat voor een racenummer van een Mercedes racer vroeger in de jaren ’50 ofzo … (heb een tijdje terug ergens gehoord/gelezen ofzo)
Ik kan er natuurlijk ook helemaal naast zitten he :P
hmm.. Mercedes…zegt al genoeg hoop ik?
Een betere ontwerper
722 is het racenummer van de 300SLR raceauto uit de Mille Miglia als ik het goed heb, 7:22 was de starttijd van die auto in de race.
@ Een betere ontwerper: idd dat laatste detail was ik vergeten. :oops:

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).