Knap gedaan: 2,5 ton Bentley balanceren op 3 stenen

Auteur: , 70 Reacties

Zo wil je natuurlijk geen enkele auto aantreffen. Een auto moet rijden en dat zoveel mogelijk, zonder wielen kan dat niet. Zonder wielen blijft er zelfs van een Continental heel weinig over en dat doet pijn.

Dit zwaargewicht is in Londen van zijn meest edele delen beroofd. En het blijkt vaker te gebeuren. Een tweede Conti werd eveneens in Londen zonder wielen aangetroffen. Ik vraag mij dan af waar die wielen heen gaan? De gemiddelde Bentley eigenaar lijkt mij niet iemand die op Ebay een setje nieuwe patas afpint. Een beeld van 2 sjonnies die de 20 inchers onder hun golf proberen te monteren komt dan omhoog. Maar misschien wordt simpelweg het aluminium weer doorverkocht.

Bentley-wip?

Vervelend is het in ieder geval als je wakker wordt en de auto onklaar aantreft. Volgende keer toch dat setje slotbouten aanschaffen? Of gaan we gewoon allemaal weer lekker op stalen velgen rijden? (bron: Motorpasion.com)70 reacties

Triest.
Maarja, waar geld ‘zit’ krijg je dit soort dingen. In dit geval onder een VW dus.
damn das vervelend
Neeeeeeeee, niet ook al bij continentals. :'(
Maar idd, wat moet je met een set continental velgen ??
Ze zullen vast wel wat waard zijn die velgen, maar het is echt kansloos als je die dingen gaat jatten! Staat er wat moois in de straat worden de velgen eraf gejat. Als je dan toch zo nodig velgen wil jatten doe het dan van die Tuning bakkies met een spoiler zo groot dat een bar er niks bij is!
Het is het werk van de Pimp-squad die wil gewoon dat ze eens wat anders kiezen dan de standaard velgen! Go 26″ or go home! :)
hoe spelen ze dit klaar zonder gezien te worden?
@ dennis: lijkt me niet moeilijk als je goed voorbereid bent
nouja denk ik zelf hé :) zou het zelf niet doen vind het schandalig wat ben je met die velgen gaat toch wel opvallen een bmw of golfje met bentley velgen hmmz wie heeft de velgen gestolen
“Slotbouten vergeten?” :lol: XD
Ooooooh zooo komt Pimp my Ride aan z’n spullen!!
@de vlaeminck
Slotbouten op een Bentley kosten €35.495
:)
tja, hier gaan geen ecobandjes onder…
@ DAT
Zeg dat tegen Alwood! Het is zijn mop dat ik gestolen heb! :D Sta ‘ns ff stil met je muis op de allereerste foto, dan zie je hem in subscript!
Onlangs zag ik op Fifth Gear een kansloze trut met Aston Martin velgen op haar marginale tuningbak. Er is dus zeker een markt voor dit soort wanpraktijken.
@de vlaeminck
@Alwood
Serieus, daar moeten toch standaard slotbouten op zitten? Of zou het gajes een lasapparaat mee hebben genomen?
Serieus, waarom zetten die mensen die auto’s op stenen? Je moet eerst die auto omhoog krikken om de band los van de grond te krijgen en dan de velg los te halen. Uit coulance voor de eigenaar waar je net voor een paar duizend euro aan velgen hebt lopen jatten toch nog even z’n wagen balanceren op een paar stenen? Sjor dan gewoon die krik er onderuit en ben er klaar mee als je toch zo snel weg moet zijn.
die ene eigenaar heeft ze gewoon terug gejat bij een andere continental :D
@ Fiskmas

Als je de krik er dan onderuit wil halen blijft die toch steken onder de auto ;)

Maar je moet maar wakker worden en dit voor je huis zien:shock:
voor onder je golf zeker.
Die velgen komen toch wel ergens boven water? Als er een paar Sjonnies zijn die orginele Bentley velgen aanbieden dan weet je hoe laat het is. Waarschijnlijk even eBay in de gaten houden.
Een betere ontwerper
@fr3z: die blijken sommige mensen nog wel eens met logo en al onder een Phaeton of ze te willen zien. Dat heb ik een keer een of andere rare mafkees zien doen op een belgisch autoforum.

BTW die eerste foto is goed genoeg voor een velgconfigurator :D .
typisch Bentley ..

bij Lincoln krijg je altijd gratis banden+velgen als je een auto koopt ..
en de lak is ook inclusief ..
Ik zou net zeggen, de meeste AM velgen hebben wel standaard 4 slotbouten er op zitten en als dat niet zo is zou je het verplicht moeten doen. Je kan je auto ook gewoon aan een drukke weg zetten, gebeuren die dingen ook niet. Verbaast me dat ze de auto verder schadevrij hebben gehouden, je zou verwachten dat ze die ook nog even een makeover geven.
Brutaal is het zeker, maarja ze jatten wel meer in London….
Dit is een leuke docu over “The real” gone in 60 seconds.

http://clnet.nl/blog/2008/09/gone-in-60-seconds-for-real/
Ik denk niet dat die auto onbeschadigd is aan de onderkant hoor, als hij alleen op die paar stenen balanceert… Er zullen dan zeker deuken aanwezig zijn, maarja, die zie je gelukkig toch niet/nauwelijks.

Knap als je dit doet zonder dat het alarm afgaat. Misschien krikplaatsingsalarm toevoegen aan de optielijst, Bentley?
opzicht wel grappig om te zien maar voor de eigenaar vind ik het triest

er zaten vast dure velgen onder

even op internet op gezocht 2000,3500 euro
AssyrianWarrior
eeey mijn reacties komen hier niet op
AssyrianWarrior
hehe toch wel sry

edit: tutut niet zo ongeduldig ;) OT?
Hoezo knap? Balanceren op 3 stenen, daar is niks moeilijk aan. That’s the easy way :)
@Sorcerer: Een auto-alarm is altijd voorzien van een hellingssensor dus hij had af kunnen gaan. Maar misschien dat de helling zo klein was dat het voldoende was voor het systeem, of dat het alleen werkt bij kantelingen van voor/achterzijde ivm wegslepen.
@Papa

Scherp!
@ papa
Dat staat eigenlijk best mooi!
vandaar die grote velgen.. anders zie je die lelijke geroeste remen ..
@nick-milan
Zien de remmen op jou auto er anders uit misschien?
@papa

kunnen zeggen wat ze willen maar die wielen staan er best mooi onder :P
wielkasten zijn mooi opgevuld.

marja die wielen die gejat zijn zullen wel al doorvekocht zijn die zal je echt niet op ebay of marktplaats tegen komen die zijn toch ook nie gek :)
Ik denk niet dat er orginele velgen onder die bentley’s zaten. Grotere kans dat de eigenaar >20inch aftermarket spul onder zn auto had zitten. Dat heb je zo verpatst op straat.
http://i13.tinypic.com/4xw0tae.jpg
http://img169.imageshack.us/img169/1734/img8472hs5.jpg

-edit: graag volgende keer de toelichting op te plaatsen comments lezen voor je plaatjes post-
@ dekster: hij poetst ze na elke rit even op denk ik.

lol @ papa
AssyrianWarrior
AssyrianWarrior
@ AssyrianWarrior
Doe eens stalen fabrieksvelgen? :P
Of onder deze GT’s zaten van die afschuwelijke verchroomde velgen, en een held wilde het imago van Bentley redden door de velgen te verwijderen. ^^
AssyrianWarrior
AssyrianWarrior
@de vleaminck

lol oke wacht effe hehe
lol! erg leuk gedaan AssyrianWarrior :D

kunnen we zo een eigen configurator starten, speciaal voor de eigenaar van bovenstaande Bly!
AssyrianWarrior
@ Alwood

Allright jij doet al het papieren werk hehe lol ik doe de rest hehe
AssyrianWarrior
@Diegene die mijn post geedit heeft.
Wat zeg je nou?!
Probleem met stalen velgen is dat ze hooguit 16 inch zijn. En alleen die remschijven al zijn 16 inch van zo’n Bentley CGT
@Rick

er staat boven het tekstvlak beschreven hoe je plaatjes op de site zet. Lees dit graag door voordat je een plaatje post :)
@ AssurianWarrior
Perfect! :lol:
@Alwood.

En waar dan wel!!
Ik zie niks hoor!
Het is gewoon om te janken om zo’n prachtauto op 3 stenen te zien. Die gasten die de wielen stelen van die Continental moeten echt gestraft worden! Dat doe je toch niet bij deze auto? En ook niet bij andere auto’s.
AssyrianWarrior
haha lol welke velgen moet ik er nog ondersteken ik vind nogal leuk lol
@Rick
staat boven het vlaak waar comments getypt worden:
“Je kunt eenvoudige tags (…) en smilies gebruiken,
URL’s (incl http) worden automatisch gelinkt. Lees ook even onze huisregels.”
Als je plaatjes in wil voegen moet je eerst openen met een pijltje naar links, “img src” typen. Vervolgens een = en uiteindelijk sluiten met een pijltje de andere kant op.

geweldige fotobewerking AssyrianWarrior! :D met als kroon op je werk zeker die stalen velgen ;-) enige suggestie die ik nog heb: 26″ karrewielen!
@Markus
Ja, laagje wax erover doet wonderen.
Ik vind de achterste remschijven op de Bentley maar klein uitgevallen!
Pssst- Niet verder vertellen, maar ik heb die Bentley-patta’s nu onder mijn oude Panda zitten… Moest er mijn wielkasten met de blikopener voor uitruimen en heb nu een draaicirkel van een vrachtwagen, maar goed. Een foto…? Nee sorry want dan val ik echt te snel op. :-P
AFKNALLEN die lui!!!

You don’t touch a man’s automobile!!!
net alsof mensen die een golf rijden velgen stelen…..
Hebben ze bij mijn Ferrari nog nooit geflikt (gelukkig) :D
mischien ziet ie dr wel zo uit..

http://i33.tinypic.com/oqb1nm.jpg
Isie niet een beetje te zwaar :P:P
Maarja, wie geld wil hebben doet dat op alleirlei manieren :D
Ik zou mijn mooie schat (mercedes) nooit buiten zetten, altijd
lief en zacht in die mooie garage!!!!
hoeveel zouden die velgen opbrengen??

ik denk rond de €100,000,00
wauw…

zijn mensen die hun auto opknappen en uitbouwen nu naast drugsdealers (iets dat we ook al vaak moeten aanhoren) nu ook al velgendieven….

Het moet niet gekker worden….
(BTW, als je ook maar een KLEIN beetje zelf nadenkt, dan weet je ook wel dat Bentleyvelgen ONMOGELIJK onder een golf o.i.d gaan passen, met ET waarde, de breedte en het formaat van de velg….Lomp gezanik dus gewoon weer)

Sorry hoor, maar ik word zo doodmoe van al die vooroordelen en haatopmerkingen tegen mensen die het gewoon leuk vinden om wat aan hun auto doen…

Zal zijn omdat ikzelf in een opgeknapte en uitgebouwde crx rijd, en dan schijnbaar volgens de rest van de wereld gelijk een lompe straatracende trainingspakdragende drugsdealende crimineel ben die nu ook over is gestapt op het jatten van velgen…. Jullie worden hartelijk bedankt.

En dan nog iets, de ene sjonniebak (met de kwast geschilderd) is de andere (profesioneel en netjes aangepakt) niet he…. Dus ga a.u.b niet oordelen over een “wereldje” waar je zelf weinig tot geen ervaring mee hebt…!!

Waarom voel ik mezelf eigenlijk geroepen om onszelf nog te verdedigen…”De” nederlander ken toch alleen maar in hokjes denken!

Beetje jammer
Btw,

Zonde van die bentley…zal door de stenen wel wat meer schade opgelopen hebben dan alleen de velgen die nu weg zijn.
@ ruudje

Klopt helemaal wat je zegt. Ik denk dat de mensen met een dikke Mercedes Of BMW de aso’s zijn, want die denken dat ze meer mogen met hun knakenbak.

Verder jammer voor die Bentley, maar de eigenaar heeft waarschijnlijk toch zat geld om een setje nieuwe 26” te kopen toch?

Ik moet nog een paar weken wachten voordat ik in een auto mag rijden:P
gaat niet passen onder een golf of bmw ander ophanging

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).