A Paris: video’s van Lambo, VW, Seat en Audi!

Auteur: , 20 Reacties

Gisteravond kregen we een preview van al het lekkers dat VAG hier in Parijs heeft staan. Ik heb exclusief een paar video's gemaakt van de primeurs van Audi, Lamborghini, Seat en Volkswagen.

Doe even klikken voor de filmpjes: Lamborghini Estoque, Bugati GrandSport, Seat Exeo (en Ibiza Cupra), Volkswagen Golf GTI Concept en de Audi A1 Sportback (en S4 en A4 TDI concept e).

PS: Ik ben geen Ruben nee, die kan dit veel beter. Tevens was er alcohol in het spel, dus ik had geen vaste hand meer…20 reacties

LEkker veel autonieuws!
Ohbtw is het niet Bugatti?
De Golf GTI ziet er op de video wel heel strak uit
-edit: zeuren over ads kan ergens anders-
Goh, weer VAG.
We kunnen er wel VAGblog van maken…..
Die A1 is een gaaf ding zeg! Gaat em worden!
Die Golf 6 ziet er heel gaaf uit, net als de A1 wat een mooie auto’s zeg.. En die A1 oogt zo mooi agressief van voorkant. VAG doet het zeker goed, alleen de Seat Exeo had beter een ander ontwerp kunnen hebben.. Hij lijkt te veel op de A4.
Die stomme Seat-reclame irriteert! De achtergrond kan in de lengte wel op mijn scherm maar in de hoogte komt hij dan weer tekort. Was een andere achtergrond niet beter geweest? Geen wonder dat hun Europese verkopen sterk dalen!

@Dennis: geen zorgen, je doet het beter dan ik zonder alcohol.
Toch wel nice, die Estoque :D
Doe even klikken voor die filmpjes?
En trouwens, het zijn dan wel allemaal ‘Duitse’ merken, maar waarom lullen ze allemaal Duits op de autoshow van Parijs? Ik kan me niet voorstellen dat het gros van de autojournalisten Duits lult..
Hele mooie auto’s ben vooral onder de indruk van de golf 6 GTi en de audi A1 Sportback. Als ik het geld zou hebben dan zou ik bijna niet kunnen kiezen :p
Of zou VW zo vriendelijk zijn mijn golf4 1.4 met kleine bijbetaling om te ruilen voor een golf 6 GTi?? :p
Waw, van Lamborghini gaan we nog magnifieke dingen zien, wat een mooie vormtaal hanteren ze dezer dagen.
Nou, ben nu wel overtuigd dat dit Lambo een mooie kar is. :D De filmpjes van de andere wagens bekijk ik tzt nog wel eens. ;)
Wel opvallend dat er op die Bugatti zo’n slap stoffen dakje zit. Waarom niet gewoon een mooi “hard” paneel??

Golf Gti en Audi A1 ook hier de favoriet
”En trouwens, het zijn dan wel allemaal ‘Duitse’ merken, maar waarom lullen ze allemaal Duits op de autoshow van Parijs? Ik kan me niet voorstellen dat het gros van de autojournalisten Duits lult..”

Omdat Duitsers qua taal net zo arrogant zijn als Fransen en alleen hun eigen taal spreken :D
Én de cW-waarde van de GTI IV? Ze moeten zo onderhand wel de 0,29 kunnen halen lijkt mij.
Autobandventieldopje
Lammmmboooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! OK bij deze de Panamera geannuleerd (Iemand geinterresseerd in een Panamera turbo contactje voor maart a.s?…Nee laat maar, duurt toch nog wel even voordat deze op de weg verschijnt..) en bij Hessing meteen morgen m’n interesse kenbaar maken dat deze bij voorbaat al besteld is….Aston,Bentley, Mercedes ,Porsche en Maserati move over..here is the new BOMB!!! Excusez moi, maar hier wordt ik toch echt meer dan een klein opgewonden autofreakje van…benzine stroomt weer door mijn bloedbaan..ben en zal altijd een groot kind blijven op dit gebied…wat een schitterend ontwerp zo op ’t eerste gezicht….vraag is of dat goed is…goede ontwerpen duren toch eventjes voordat ze mooi gevonden worden?
( Lambo filmpje ) would you buy a car from this man ??
Birger Alfa 147
Men onthuld een Lamborghini in Parijs, Spreekt Duits terwijl het toch overduidelijk Italiaans zou moeten zijn???

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).