Personaliseer je Ferrari 599 GTB Fiorano

Auteur: , 21 Reacties

Een 'standaard' 599 GTB is ook maar zo saai. En daarom komt Ferrari met een personalisatie programma voor de Fiorano. Dit zogenaamde One To One Personalisation Programme beleefde in maart op de Autosalon van Geneve zijn primeur op de 612 Scaglietti en is nu dus ook beschikbaar voor de 599 GTB.

Als je een auto uit het programma koopt mag je langs komen in de fabriek en daar helemaal zelf je auto samenstellen en kunnen al je wensen zo goed mogelijk vervuld worden. Lamborghini heeft overigens eens zelfde soort programma onder de naam Ad Personam.

Ferrari 599 GTB Fiorano One-to-One

Ferrari 599 GTB Fiorano One-to-One

Ferrari 599 GTB Fiorano One-to-One

AS EXCITEMENT OVER THE UNVEILING OF THE FERRARI CALIFORNIA BUILDS, THE PRANCING HORSE ANNOUNCES THAT THE ONE TO ONE PROGRAMME HAS BEEN EXTENDED TO THE 599 GTB FIORANO

Maranello, 29th September – The Ferrari stand at the Paris Auto Show will host the official unveiling of the new Ferrari California, the stunning coupé-cabriolet that has created such expectation amongst both those in the industry and the public at large.

But this is not the only piece of good news to come from the Prancing Horse at the Paris Show as we will also be announcing the extension of the One To One Personalisation Programme, debuted last March solely for the 612 Scaglietti, to the 599 GTB Fiorano.

Thanks to the success it has enjoyed over the last few months, we are now extending the service to the most powerful 12-cylinder in our current range. 599 GTB Fiorano clients will now be able to visit the dedicated Atelier in Maranello to create their own truly bespoke car. Not only will they have a vast range of special content to choose from but they will also be assisted by specially trained Ferrari consultants.

As at Geneva, we’ve recreated the Atelier for our stand at the Paris Show too. This is an area to which clients can come to work out every last detail of their 599 GTB Fiorano on the basis of their own personal needs and tastes.

Dedicated Ferrari staff will be on hand to work with clients at each step of the way. Naturally, all of the various personalisation options on offer will ensure that the intrinsic character of the car is unchanged and will not in any way impinge upon the car’s active or passive safety systems.21 reacties

Vind het eigenlijk wel een minimum dat als je zoveel neertelt, je ook wel alles naar wens mag hebben…
Wat is er nu zo ‘gepersonaliseerd’ aan deze 599GTB??
Want hij ziet er eigenlijk best standaart uit.. :P
ik zie ook geen verandering eraan of zijn het gewoon de verkeerde foto’s
Heeft hij nu een ander kleurtje Rosso, of is dat mijn verbeelding? ;)
As at Geneva, we’ve recreated the Atelier for our stand at the Paris Show too. This is an area to which clients can come to work out every last detail of their 599 GTB Fiorano on the basis of their own personal needs and tastes.

Het gaat ferrari meer om de info sie ze bij de stand kunnen geven volgens mij…
mense asjeblieft ehh,

het is enkel een artikel waarin er vermeldt wordt dat de wagens ggepersonalieseerd kunnen worden … het is gwn een voorbeeld van 599 om te zien over welke wagen men spreekt voor mense onder ons die nog maar een beginneling zijn of weet ik veel wat……………………….
Ik vind de 612 mooier.
Bespoke RULES!
Zo heb ik mn pakken ook het liefst…
:D
is bijna alfa rosso geworden joh
en de nieuwe alfa’s zijn ferrari rosso gworden
Wat een lelijke auto blijft het he. Vooral de achterkant.
een klant van mij heeft 599 6.0 gtb fiorano F1. 307482 euro! en als je hem in het echt ziet is ie echt mooi! oja hij heeft ook nog een porsche gt3 en een rs6.
z’n vrouw heeft een clio 1.6 16v ;)

altijd weer leuk om na die klant toe te gaan.
leik van die clio :D
leik=leuk bn, bw 1 grappig; prettig: een ~e opmerking 2 prettig stemmend, plezier opleverend: een ~ feest
@ DJD

De 599 is normaal al natuurlijk te voorzien van allerlei verschillende kleuren combo’s, zowel binnen als buiten. Het One to One progamma is meer bedoeld voor de exclusievere opties zoals een schuif/kanteldak, andere zijspiegels, donkere lampen e.d.
Ferrari ….. blijf er niks aan vinden. voor dat geld heb je wel leuker spul. zou eerder ff doorsparen en een echte sportwagen kopen zoals een lp640 ofzo. nee blijf t niks vinden zo`n italiaan.
en nog iets…. valt jullie ook dat vreselijk goedkope knipperlichtglaasje op die op het voorscherm zit. lijkt zo van een oude caravan van de 80-er jaren te zijn gerukt. had wel wat meer smaak verwacht van ferrari maarja wie weet kan je dat nu aan laten passen en er autostyle knipperlichtjes op laten zetten.
Deze auto is gewoon geweldig! Op spot foto’s in normaal straat beeld vind ik de auto nog mooier als op deze foto’s met al die beurslichten er op! Wel zijn er exemplaren waarbij het disfuser gedeelte gedeelte is meegespoten dus, ben benieuwd welke opties er nog meer komen!
dat is met maserati ook zo,

me vader was in januari ofzo ook naar de fabriek toe om kleuren uit te kiezen, en stiksels voor je stoelen etc.
@jeroen.. LP640 is ook italiaans dus ik weet niet wat je er mee wilt zeggen? :P

ik vind hem echt mooi.. door de eigenlijk vrij simpele vormgeving..
en de specs zijn natuurlijk perfect ;)
@ patrick bijeen lp640 zit teminste nog een vleugje duits en een ferrari is gewoon crap
@Jeroen
Juist ja… :roll:

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).