Gefacelifte Maserati Quattroporte in Parijs

Auteur: , 22 Reacties

De Maserati Quattroporte maakt altijd wel weer de tongen los. De ene helft van de wereld vindt het de mooiste sedan die ooit geproduceerd is, de andere gruwelt van het kwaliteitsimago. Ik hoor bij de eerste groep, dus vandaar dat we nog even aandacht voor dit schitterende automobiel.

Stylistisch had de Quattroporte misschien nog geen facelift nodig, maar om de verkopen op gang te houden vond Maserati het blijkbaar nodig om de vier jaar oude Quattroporte weer een beetje strak te trekken. Niet geheel onbelangrijk is het nieuws wat onder de motorkap te vinden is: met de komst van de Quattroporte S kreeg de vierdeurs Maserati de 4,7 liter grote V8 met 430 pk. Dat is 30 pk meer dan de Quattroporte naturel, genoeg om weer mee te mogen doen met concurrenten als de Audi S8 en Jaguar XJR.22 reacties

vond de oude neus veel mooier!
sansebastiano
Het blijft inderdaad een fantastische auto! Ben erg benieuwd waar Maserati mee komt als opvolger vand e Quattroporte, aangezien tegen die tijd de Panamera en Rapide (en wellicht de Estoque) ook rondrijden..
heb net de foto gallery bekeken. godallemachtig, wat ziet er dat prachtig uit. die auto ook trouwens.
De voorkant is echt gruwelijk, maar ze hadden wat mij betreft de boomeranglichten moeten gebruiken..
Thom Holwerda
Alleen jammer van die kont he… Zo’n unieke sedan ontwerpen, en dan zo’n sullig, nietszeggend kontje erop plakken, dat van elk ander merk had kunnen zijn. Doet echt onwijs veel afbreuk aan deze verder ongelooflijk chique auto.

Ik stem voor boomerang achterlichten. Who’s with me?
die voorkant is veel te druk
Facelift? Oja, nu zie ik het. De oude neus vond ik wel mooier eerlijk gezegd. ;)
Vooraan te agressief, achteraan te anoniem & teveel Jag XJ. Dat van die boomeranglichten vind ik wel wat. Ik stem voor! :D
Ik vind het wel spijtig dat de versnellingsbak nu niet meer achteraan ligt en zo de gewichtsverdeling is aangetast.
Deze is zeker gruwelijk ja
Mika_Hakkinen
De mooiste vind ik nog steeds de ouwe en dan in GTS trim in het zwart

De nieuwe tja is boven allemaal al gezegd haha
Nee, hij was veel mooier… :(
Zo agressief als hij er vooraan uitzien, zo dom ziet er vanachter uit. Knappe wagen, maar die achterkanten moet toch eens wat meer agressie/klasse inzitten.
Hij was prachtig als hij was, maar ze zijn erin geslaagd ‘m nog prachtiger te maken! Ik blijf er helemaal weg van. En als je er eens eentje rustig passeert, dan voel je de kracht die erin zit: lekker doffe diepe sound!
Richard Brunsveld
Stuk beter, de vorige neus vond ik echt lelijk
Prachtige wagen, de mooiste in zijn klasse.
jammer van de Daewoo Nubira achterlichten…
@Autoblog (wouter & ruben),

Zelf ben ik heel nieuwsgierig naar het nieuws over quattroporte in de uitvoering van de station. Is daar nog verdere nieuws over gegeven? Is er al wat meer bekend over productiedata etc.?

Tkx RRV8
heb hem ook al gespot op de ferrari racing days als vip-taxi
deze voor door de weeks en een ferrari voor het weekend
Excellence through passion…

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).