Mercedes S-klasse Prior Design

Auteur: , 23 Reacties

Na de "Warrior"-bodykit voor de Mercedes SL heeft Prior Design (met de nadruk op Design) de hand geslagen aan de S-klasse.

Deze zeer dynamische bodykit bestaat uit een bumper, vernieuwde dorpels en een gespierde achterzijde met diffusor. Daarnaast zijn er voorop een paar extra luchtgaten aangebracht. Zoals gebruikelijk is er ook een groter maatje lichtmetaal onder gezet, 20-inch in dit geval.

Ben je naast optische verkrachting ook op zoek naar wat extra vermogen voor je S-klasse, kijk dan eens naar de Mercedes S500 4matic van Inden Design of de Carlsson CK65 RS Blanchimont.

Mercedes S-klasse van Prior-design23 reacties

Zonder die velgen vind ik ‘em geslaagd
Best geslaagd, alleen zou ik enkele mistlichten doen in plaats van 2…
op de velgen na wel mooi..
Ik mag em wel :P , ik vind em er wel vet uitzien, alles vind k geslaagd, de voorbumper achterbumper velgen enz.
RS uitlaten staan hem wel goed ;)
Ik vind dat dit soort tuners allemaal in de jaren ’90 zijn blijven hangen met hun design.

Zo ook bij deze wagen!
Zoals RenJie al zei staan de RS-uitlaten hem goed, ik vind echter de Project Kahn velgen ook erg lekker staan en de Brabus-achtige mistlichten ook wel wat hebben. En maakte Carlsson niet altijd van die luchtuitlaten in de flanken achter het voorwiel? De S ziet er erg dik uit zo om nou van een eigen Design van Prior Design te spreken,…..nee!
Een beetje Lorinser, een beetje Brabus..
@ ThoMaster; Je haalt me de woorden van de tong! Wat een samenraapsel van bekende elementen van bekende stylers zeg… :roll:
@citrofiel: Dat wilde ik net zeggen!
De zwarte afschijding tussen de achterlichten is dan het enige vernieuwende? tja, ik vind het niet geweldig, zie toch liever een standaart S-klasse in het zwart metalic met een mooie bruin lere binnen bekleding van designo :D
*afscheiding.
*standaard.

Toch maar eens wat aan m’n Nederlandse taal gaan doen, gaat de foute kant uit :P
@ Niels, idd je moet hard werken aan je nederlandsxD
Het is ‘gaat de foute kant op’ hahahaxD
Succes;)

Overigens, best leuke wagen, maar niets voor mij geloof ik
zo een beetje de enige auto die geen toevoeging behoeft ..
beetje veel smeck ..
idd, die velgen lijken als 2 druppels water op de bijna niet te betalen exemplaren van Project Kahn! Voor de rest is het wel subtiel gedaan allemaal.
Achterlichten vind ik wel een hele verbetering hoor!
@ Phils; Het enige verschil is dat de balkjes ertussen nu een afwijkende kleur tov de carrosserie hebben… Hoewel… Dat ziet er eigenlijk wel goed uit zo, met deze kleur. Die lichte balkjes zijn niks, dit is beter. Nu je het zegt!
ik zeg wel niks :P
Photoshop…
de gewone S is al een eerste klas kamperbak, maar als je je hiermee vertoont dan hoef je echt aan niemand meer iets uit te leggen.
Ik vin em best boevig
volgens mij zijn deze wielen groter als 20inch. Vette wagen!
Neen niet mijn ding deze tuner!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).