Quote’s gouden Rolls

Auteur: , 24 Reacties

Of ze goed naar de goudkleurige Drophead Coupe hebben gekeken is niet bekend, maar feit is wel dat er in Nederland nu een gouden Rolls met Quote 500 erop rond rijdt. En het staat 'em niet eens zo verkeerd ook!

Alles zal uiteraard te maken hebben met de binnenkort te verschijnen Quote 500 (jaarlijkse special). Dit is een blaadje waar de rijkste (al dan niet op eerlijke manier verkregen) personen van Nederland in staan. We weten niet wie z’n Rolls-Royce hier tijdelijk voor heeft afgestaan. We weten wél dat Easy Life-soapie John Wolbers het in ieder geval NIET is…24 reacties

Hij is gewoon grijs hoor ;)
@Stijn;

ik vind ‘em anders behoorlijk goedkleurig hoor….

O wacht, bedoel je soms de officiële RDW-gegevens ;)
Hij ziet er eigenlijk best wel goed uit
Ik zag hem gister nog rijden in Amsterdam, en het zag er inderdaad best dik uit :p
bouwjaar Oktober 2004 heeft 49.000km op de teller
rdw gegevens..booooooooooooooring
Dit is onderhand sanidienbeige… Zal wel aan ’t weer liggen…
volgens mij is van de hotelbon eigenaar die 2 phantoms heeft waarvan er eentje voor de verhuur is!
ik ben het waarschijnlijk ook niet…
Hehe, lol @ thom. Ik helaas ook niet.
Maar als het een grijze is dan is het dus een wrap, wat wel logisch is.
Maar welk kenteken heb je bij de RDW ingevuld dan? Want dan kun je aan de hand van andere foto’s ook terugkijken van wie ‘ie is.
Ik zou het knap vinden als je aan de hand van deze foto het kenteken kunt noteren, of heb jij foto’s die wij niet hebben?
Wat is het toch een lelijke binnenvaart duwbak, ik mis alleen de vlag op de achtersteven. ’t is natuurlijk wel de ultieme poche koets voor de nieuwe rijken, maar ik vind nog steeds dat een wagen in de categorie A6/5serie of E klasse mét chaufffeur stoerder is dan zelf je Rolls moeten sturen. Pim Fortuijn begreep het, een ouwe Daimler is chique wanneer je een chauffeur hebt.

En dan in het weekend lekker zelf buiten spelen met je Lotus Exige S.
Het valt wel op…
Dit is idd niet de oude auto van Wolbers, die reed er sowieso 1 op luxemburgs kenteken.
Dit is de wagen van Chris Luken, oprichter van Hotelbon.nl
Hij reed afgelopen donderdag zo’n 20 minuten achter me op de A2 van A’dam naar Utrecht. Man, wat is dat ding groot. Ik dacht even dat ik per ongeluk op het Amsterdam-Rijnkanaal was terechtgekomen, toen ik die duwbak in m’n spiegel zag. Toch kwam ie mijn Focus 1.6 TDCi niet voorbij op de A2 ;-)
o ja, hij is echt goudkleurig…
niks rdw gegevens, zitten jullie te maffen ofzo? :P
je kunt aan de spiegels ook gewoon zien dat er onder die wrap een saaie PC bak schuil gaat hoor :)

na het zien van al die cribs-afleveringen op mtv met iedere keer weer een andere phantom met 22” voor de deur, vind ik deze velgen wel heel zwakjes.. opteer dan in ieder geval voor meer chique velgen van RR zelf :(
Wanneer je op quote.nl kijkt zie je dat het een grijze is die met behulp van gouden folie wordt ingepakt.
Het was in de herfst van 2004, dat ik voor de allereerste keer een Rolls-Royce Phantom “in het wild” zag. Dat was in Duitsland op de A1 ter hoogte van Bremen. En het was een Nederlander. De kleur was – ik weet het absoluut zeker – goud!
Merkwaardig vind ik, dat de auto nu bij de RDW staat geregistreerd als grijs. Ik weet ook nog het kenteken, maar ik weet niet, of ik dit hier op internet mag schrijven.
@ 9000cse; Natuurlijk mag dat. Ik weet vrijwel zeker dat hij toch al een keer is langsgekomen op Autojunk, met het kenteken zichtbaar. Bij bijna alle geüploade spots zijn de kentekens nog zichtbaar, dus dan kan je ze ook wel gewoon gelijk zeggen. Daarbij: Wat kan je nu met een kenteken? Geen belangrijke informatie achterhalen iig.
@ Citrofiel

Nou ja, mocht het fout gaan, dan kunnen we op basis van jouw post de schade delen. :roll:
Het kenteken was 33-NR-ZL.
Lachen, afgelopen week was die Rolls bij mij op mijn werk.
Foto’s gemaakt op Brennels Buiten ( http://www.brennels.nl/buiten/ ) Daar is deze genomen. Wel opvallende auto zo. (was wel een wrap plastic laagje)
Indderdaad een wrap zoals op de qoute site zelf te zien is.

@Olle
Als je dan een link plaatst, plaats er dan een die direct naar de foto gaat. Ik kan ze niet vinden.

Gr
@ 9000cse; Nou zeg, mede-Autobloggers zouden elkaar moeten beschermen, niet elkaar meenemen in hun val… ;)

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).