Nieuw: een autoverzekering voor vrouwen

Auteur: , 22 Reacties

Iedere bevolkingsgroep heeft recht op een eigen pechhulp of een eigen verzekering. Sinds vandaag is er dus ook een speciale autoverzekering die puur gericht is op vrouwen. Maar deze doelgroep is eigenlijk nog te algemeen, begin 2009 komt er namelijk een verzekering die speciaal ontwikkeld is voor vrouwelijke starters en ondernemers met maximaal 10 werknemers...

Dat laatste initiatief zal op de markt komen onder de noemer “Business Queens”. De naam van de autoverzekering is “Queens of the Road” AKA Queens, volgens hun eigen woorden is de dienst er helemaal op gericht om het drukke leven van de verzekerde vrouw een beetje gemakkelijker en zorgelozer te maken. Vandaar dat ze ook een handtasdekking hebben (tas plus inhoud verzekerd tot € 800), nu alleen nog een manier om de auto terug te vinden…22 reacties

Waarom geen foto van Aimée bij dit topic? ;) :P
LMFAO

Doelgroepsegmentatie gaat wel weer steeds een stap verder.
Next step? Een verzekering voor mensen met een lichaamslengte tussen 1.80 en 1.90 meter? Een verzekering voor iedereen met een kunstgebit?
Lol, zal over een paar weken wel weer verboden zijn wegens discriminatie.
@ vla

Omdat die foto’s auteursrechtelijk beschermd zijn, en daar zit ook patent op.
Daarvoor moet je bij mij zijn… ;)
en een polis voor autobloggers ??

dat zijn voorbeeldige chauffeurs die noooooit een ongelukje maken ..
en als dat wel gebeurd was het altijd hun schuld ..
En dan is de hamvraag natuurlijk: is de premie HOGER of juist LAGER dan een vergelijkbare autoverzekering waar ook mannetjes terecht kunnen?
NU komt de waarheid aan het licht, rijden vrouwen of mannen veiliger, want als het om de centen gaat is eerlijkheid geboden.
Jee-oekeloeres
vrouw achter het stuur…
Reactionair!
@ VLa: Goeie vraag..

Maar uhm:
1. Ze wordt waarschijnlijk moe van al die geilerij, ze heeft ook nog ’n persoonlijkheid hoor!
2. Ze is al “bezet”…
3. Ze is te oud voor je…
volgens mij is dit nog steeds discriminatie.. dus totaal onwettelijk.
ge kunt het wel uitleggen als “extra verzekering voor uw handtas” enzo, maar het komt er gewoon op neer dat dit een verzekering is die mannen uitsluit. of juist voor vrouwen duurder maakt..
Dit is dan geen discriminatie? Ik dacht van wel.
Hehe dat meisje op die foto is een behoorlijk talent hoor. Ze heet Shirley van der Lof en ze komt uit Haaksbergen. Er wordt gezegd dat ze de eerste vrouwelijke f1-coureur kan worden! ;)
er is al een eerste f1 coureusse geweest, check maar wikipedia.. en 2 verzekeringen kunnen per definitie niet discriminatief zijn omdat je er zelf voor kiest om ‘m af te sluiten.
volgende doelgroep gaat worden:
verzekering voor iedereen die minstens 2keer per dag ‘ga van m’n hoofd af’ zegt :D
doe maar eens een goedkoop studententarief!
@Emile_Benz:

1. Ze wordt waarschijnlijk moe van al die geilerij, ze heeft ook nog ‘n persoonlijkheid hoor!
Nou en?
2. Ze is al “bezet”…
Nou en? Ik wil geen verkering!
3. Ze is te oud voor je…
Te oud?

Ik vind dat we vaker Aimée hier moet zien!
@mike
Er zijn al 5 vrouwelijke f1 coureurs geweest. Laatste was begin jaren 90

@erik
Dus wanneer een maatschappij zegt dat negers 25% meer premie moeten betalen, discrimineren ze niet?
@ BmwMPower
Lol! :D

@ Emile Benz
1) Joh, je kent me toch?
2 & 3) Aimée is gewoon een interessante parttime co-presentatrice van Autoblog, geen babe! Dat is net zo leuk aan haar! Je moet niet altijd denken dat mannen zich gewoon achter vrouwen scharen omdat ze interesse hebben in watdannog, zoals ik al eens eerder zei: ‘ze’ zijn toch leuke gesprekspartners? ;)
Is niks nieuws hoor deze verzekering. Het kantoor waar ik als schadebehandelaar werk heeft zo’n soort verzekering al 2 jaar ofzo -edit: reclame schmeclame-

Maar als ik een schade op zo’n polis binnen krijg is het in de meeste gevallen een schuldschade :)
@topless

Ok…
Queens heeft haar troon bestegen van de verzekeraar voor ondernemende vrouwen, dames etc.
The King of Queens. althans dat profiel meet ze zich aan, is niemand minder dan Goudse Verzekeringen in samenwerking met een assuradeurenbedrijf met een agrarische oorsprong. Niets mis mee. Maar…….
Queens of the Road autoverzekering, een goeie naam? Het relateert mij allemaal een beetje teveel aan een dragqueen, een druk café vol kale mannen op de Zeedijk, een overjarige vorstin, het verkeer in New York, kortom relaties waar vrouwen zich over het algemeen niet mee associëren. In het geheel geen vrouwelijke kijk. Wellicht een product voor Gooise meiden. Alhoewel die laten alles door pappie regelen. En die ziet dit product niet echt zitten.Dan de combinatie met Kwik-Fit. Niet bepaald een club waar je een prettig vrouwelijk service gevoel bij krijgt. Bij gratis klein onderhoud verzinnen meestal ook wel iets wat er niet onder valt. Handel dus.Bovendien heb je op een nieuwe auto garantie die vervalt als je niet bij de merkdealer onderhoud laat plegen. Dat sluit dus uit dat je hier een nieuwe auto moet verzekeren.Als ‘leuk’ voordeeltje op de Queens of the Road autoverzekering wordt aangevoerd dat je handtas wordt betaald als er wordt ingebroken in je auto. Wat kost een handtas. 90% is niet duurder dan € 100 buiten het Gooi. Bovendien als je een beetje goeie inboedelverzekering hebt wordt dat daar tot € 1.000,00 vergoedt. En als die tas voor het grijpen lag door in het zicht te zijn dan is er van uitlokking sprake en zal er een afwijzing kunnen plaatsvinden op grond van onachtzaamheid.

DIT STAAT KEIHARD op pagina 8, sub.3 van DE POLISVOORWAARDEN VAN DEZE Queens of the Road autoverzekering dus oppassen dames!
NIET VERZEKERD IS: Schade die ontstaat als je onvoldoende hebt gedaan om diefstal of verlies van je auto of handtas (zie hierna bij c.) te voorkomen, bijvoorbeeld omdat je auto niet op slot stond, de sleutels er in lagen of er slordig met de sleutels is omgegaan (bijvoorbeeld in het zicht weggelegd in een openbare ruimte).Leer mij verzekeraars kennen. In elk geval is het geen sterk punt.En dan staat dit er ook nog letterlijk in!………………..Wanneer je handtas uit jouw geparkeerde auto wordt gestolen terwijl deze niet in het zicht ligt, is jouw handtas verzekerd, inclusief de zich daarin bevindende persoonlijke bezittingen. (IS GEWOON OP JE INBOEDELVERZEKERING GEDEKT DAMES!!!!!) Queens vergoedt maximaal € 800,-. Geld en waardepapieren zijn niet verzekerd. Een hele grote wassen neus dus.De geboden nieuwwaarderegeling is ook geen exclusief terrein. Nogmaals, de eigenaressen van een nieuwe auto is geen kandidaat voor deze Queens of the Road autoverzekering. Bovendien bieden de meeste merkverzekeringen deze optie al jaren. Net als vervangend vervoer dat gehaald en gebracht kan worden. Conclusie: een leuke marketing stunt maar wel weer eentje met een gemeen trekje:De premie is tot 2 x duurder. als een ander product van de Goudse met praktisch dezelfde opties de AutoSterpolis.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).