Gespot: RRR of niet?

Auteur: , 74 Reacties

Vijf weken geleden was te zien hoe je je te buiten kan gaan aan opbrengsten van het olieboren in de emiraten, maar ten minste één van die emiraten was nog buiten beschouwing gebleven. Ajman is het kleinste en tevens een relatief onbekend emiraat en kent niet veel invloeden op rijkdom door toedoen van olie. Maar er is één reden die hiervoor compenseert… Alles uit Ajman, en nog een paar dingen, in de hippe combinatie van oranje en zwart.


Bentley Mansory Continental Flying Spur

In de zomer van 2006 doemden er ten minste twee auto’s in Londen op van Rachid bin Humaid al Nuaimi en zijn homeboys. Een Bugatti Veyron en een onder handen genomen Bentley Continental Flying Spur, beide in een kenmerkende kleurstelling. Aanvankelijk bleek de Bugatti ‘zomaar’ two-tone te zijn, zoals bijna elke andere Veyron, maar later bleek de betekenis van deze combinatie. Two-tone was in de jaren ’60 en ’70 vrij gebruikelijk, maar in de loop van de tijd is het uit geraakt en is het nauwelijks meer te zien op moderne auto’s. Dus als je nog iets origineels wilt…

En daarvan is goed gebruik gemaakt, want de meeste auto’s van de schijnbaar mysterieuze “RRR” hebben deze kleurencombinatie. Overigens staat RRR voor Rich in Realestate Resources, een bedrijf in Ajman dat zich toelegt op gigantische bouwprojecten in de Verenigde Arabische Emiraten. Ga er dus niet van uit dat alleen Rachid achter het stuur zit, maar hij zwaait er wel de scepter. Verder heeft de RRR club nog een soort rallye-team, waar de afgebeelde auto reisde al meerdere malen af naar Londen, en viel goed op tussen de meeste zwarte en muisgrijze exemplaren die (heel veel!) in Londen rondrijden.

Opmerkelijk is het feit dat de auto enerzijds veel aanpassingen heeft gehad van Mansory, maar anderzijds nog wel de meest standaard (lelijke/goedkope/plasticachtige) velgen aan de assen heeft hangen. Meestal gaat het andersom!

Bentley Mansory Continental Flying Spur - Foto Jim Appelmelk
Bentley Mansory Continental Flying Spur - Foto Jim Appelmelk
Bentley Mansory Continental Flying Spur - Foto Jim Appelmelk
Bentley Mansory Continental Flying Spur - Foto Jim Appelmelk
Bentley Mansory Continental Flying Spur - Foto Jim Appelmelk
Bentley Mansory Continental Flying Spur - Foto Jim Appelmelk
Bentley Mansory Continental Flying Spur - Foto Jim Appelmelk
Bentley Mansory Continental Flying Spur - Foto Jim Appelmelk
Bentley Mansory Continental Flying Spur - Foto Jim Appelmelk


Bentley Mansory GT 63

De eerste wijze les betreffende de collectie van RRR is: elke auto heeft kentekens uit Ajman. Afgebeeld is een auto die grote overeenkomsten vertoont met de bovengenoemde Flying Spur, maar niets is minder waar dan dat deze auto onderdeel is van de RRR-crew. Wie er wel precies rondrijdt in deze GT 63 zou ik echt niet weten, zoals al eerder gezegd maakt mij dat nooit echt veel uit. Hij komt uit Qatar, een zeer welvarende staat aan de Perzische Golf waar het jaarlijks inkomen per hoofd gemiddeld zesentachtigduizend dollar(!) is.

Deze Mansory is zoals hij zou moeten zijn. Lekker over the top inclusief de nogal extreme velgen en de absurde uitlaten. Niet echt heel mooi, maar het is wat mij betreft het beste dat met een standaard al betrekkelijk ordinaire Continental GT te doen is. Ook het interieur is in dit geval goed onder handen genomen, door de extreem geblindeerde ruiten van de Flying Spur heen was haast niets te zien. Tuning beperkt zich op dit niveau dus niet tot alleen het uiterlijk en de motor.

Bentley Mansory GT 63 - Foto Jim Appelmelk
Bentley Mansory GT 63 - Foto Jim Appelmelk
Bentley Mansory GT 63 - Foto Jim Appelmelk
Bentley Mansory GT 63 - Foto Jim Appelmelk
Bentley Mansory GT 63 - Foto Jim Appelmelk
Bentley Mansory GT 63 - Foto Jim Appelmelk
Bentley Mansory GT 63 - Foto Jim Appelmelk


BMW Lumma CLR 500 RS

Het begint er steeds meer op te lijken dat oranje met zwart een soort plaatselijke trend is. Vroeger was het ook een veel gebruikte combinatie in van-alles-en-nog-wat, dus niet per se op auto’s. Zwarte details op een oranje omgeving geven een agressieve indruk, zeker gecombineerd met de geblindeerde ramen rondom. Zwart maakt een sinistere indruk, oranje is een felle kleur die agressief over komt.

Ook hier heb ik weer even getwijfeld of de auto bij RRR zou kunnen horen, want op de Flying Spur zit hetzelfde kenteken, maar dan uit een ander emiraat. Het is echter “gewoon” een andere welvarende persoon die een mooi kenteken op de kop heeft kunnen tikken. Heel veel Arabieren met dergelijke auto’s rijden met opvallende combinaties. Achter deze BMW, die bij het Sheraton stond, stond ook nog een SLR Roadster met kenteken “1111’ uit Sharjah, weer een ander emiraat. Er was destijds zelfs een witte Phantom Drophead Coupé –een andere dan die hierboven staat afgebeeld– met het kenteken “1”. Dat is logischerwijs het allerduurste kenteken uit zo’n hele reeks, op youtube staat nog een opname van een veiling van het kenteken “1” uit een ander Abu Dhabi, de hoofdstad van de VAE. Dat bracht 14,3 miljoen dollar op, eenzelfde orde van grootte als de duurste auto’s ter wereld (Ferrari 250 GTO, Bugatti Royale, etc. etc.)!

BMW Lumma CLR 500 RS - Foto Jim Appelmelk
BMW Lumma CLR 500 RS - Foto Jim Appelmelk
BMW Lumma CLR 500 RS - Foto Jim Appelmelk
BMW Lumma CLR 500 RS - Foto Jim Appelmelk
BMW Lumma CLR 500 RS - Foto Jim Appelmelk
BMW Lumma CLR 500 RS - Foto Jim Appelmelk


Bugatti 16/4 Veyron

De eerste keer dat ik de opvallende oranje/zwart combinatie zag staat me nog goed bij. Het was de eerste keer dat ik in Londen zat, in augustus 2006. Van sites als Exoticspotter wist ik dat er ergens in Londen –ik kende het daar nog niet zo goed– een oranje/zwarte Veyron kon staan. The Dorchester heette dat hotel, meer wist ik niet. Na rondvragen en zoeken had ik het nog steeds niet gevonden, maar mijn toenmalige gastheer bood mij een citytour door Londen aan per auto en zette mij op het einde even af bij The Dorchester, waar de auto nog heel trouw was blijven staan. De Veyron was destijds al bijna een jaar uit, maar begin 2006 werden in Europa pas de eerste exemplaren gespot.

Dit was de eerste die ik destijds zag, in een periode dat nog veel meer auto’s bijzonder waren dan nu. Veel modellen, zoals bijvoorbeeld de Lamborghini Gallardo, zijn in de loop der jaren sterk ingesleten in steden als Londen. Ook dit jaar was er van alles weer een overdaad, in een paar weken werden er ongeveer tien Veyrons gespot en enkel tientallen (!) LP640’s, om te zwijgen over Gallardo’s. De Veyron wordt nog steeds volop gemaakt, en er verschijnen steeds weer nieuwe versies om de 300 geplande exemplaren verkocht te krijgen.

Bugatti 16/4 Veyron - Foto Jim Appelmelk
Bugatti 16/4 Veyron - Foto Jim Appelmelk
Bugatti 16/4 Veyron - Foto Jim Appelmelk
Bugatti 16/4 Veyron - Foto Jim Appelmelk
Bugatti 16/4 Veyron - Foto Jim Appelmelk


Maybach 57S

Waar de variatie schijnbaar nihil is in het genre “oranje met zwart”, heeft de groeiende rage van matte lak ook hier invloed gehad. De destijds nieuwste aanwinst –het RRR kenteken is inmiddels vervangen voor een echt kenteken “666666”– was al opgemerkt door een collega die er niet veel foto’s van kon maken. Later kwam we de Maybach –met donker Brabus lichtmetaal– nog een aantal keren tegen en stond hij zelfs kont-aan-kont met de Mansory Flying Spur die ook mee op vakantie was. Zo is goed te zien dat beide auto’s een vergelijkbaar nondescript design hebben, hoewel ze niet uit hetzelfde concern komen.

Beide auto’s kunnen mij wat betreft vormgeving niet erg warm maken, de lijnen zijn een beetje vaag, niet erg sterk, en zijn dus makkelijk veelvuldig toepasbaar voor auto’s die vooral niet te veel uit de toon mogen vallen. De verwantschap tussen de Flying Spur en veel andere producten van het VAG concern valt op, net als het verband tussen de lijnen van de Maybach en onder andere de Benz S-klasse. De Bentley Arnage wordt anderzijds bijvoorbeeld gesierd door veel eigenere vormen, maar is meteen al aanzienlijk duurder dan een Flying Spur. De Arnage wordt sowieso nauwelijks verkocht de laatste jaren.

Maybach 57S - Foto Jim Appelmelk
Maybach 57S - Foto Jim Appelmelk
Maybach 57S - Foto Jim Appelmelk
Maybach 57S - Foto Jim Appelmelk
Maybach 57S - Foto Jim Appelmelk
Maybach 57S - Foto Jim Appelmelk
Maybach 57S - Foto Jim Appelmelk
Maybach 57S - Foto Jim Appelmelk
Maybach 57S - Foto Jim Appelmelk
Maybach 57S - Foto Jim Appelmelk
Maybach 57S - Foto Jim Appelmelk


Range Rover Sport Project Kahn Vesuvius Edition

Leuk om te melden maar verder enigszins offtopic, is deze bijzondere Sport Supercharged. Project Kahn heeft een aantal setjes in huis om je P.C. tractor op te leuken, onder de noemers van Stage 1, Stage 2, Stage 3 en Vesuvius Edition, zoals afgebeeld. De auto heeft externe restyling gekregen, is van binnen flink bewerkt, en heeft meer vermogen voorin liggen. Dit zijn twee quotes van de website die ik enigszins lachwekkend vond:

“In Signature Vesuvius orange to give the striking appearance that screams for attention.”
[…]
“The conversion is carried out with extreme attention to detail the whole vehicle erupts with elegance…”

Juist… Pochen met dat hij schreeuwt om aandacht en vervolgens stellen dat de auto barst van elegantie! Ik kan zelfspot wel een beetje waarderen… De oranje/zwart combinatie hoort dus bij het tuningspakket, maar is misschien wel door het bedrijf afgekeken van onze vrienden uit het verre oosten, wie weet…

De lijst met Kahn-opties is redelijk lang maar bevat wel vrij veel standaard feautures. Opmerkelijk is de optie onder “Safety and security”: Project Kahn Fire Extinguisher. Stel je voor!

Prijzen voor de Vesuvius Editions liggen rond de tachtigduizend pond, als je hem in Nederland wilt rijden ben je dus al gauw anderhalve ton kwijt. De vraag is of je er überhaupt wel in Nederland mee wilt rijden…

Range Rover Sport Project Kahn Vesuvius Edition - Foto Jim Appelmelk
Range Rover Sport Project Kahn Vesuvius Edition - Foto Jim Appelmelk
Range Rover Sport Project Kahn Vesuvius Edition - Foto Jim Appelmelk
Range Rover Sport Project Kahn Vesuvius Edition - Foto Jim Appelmelk
Range Rover Sport Project Kahn Vesuvius Edition - Foto Jim Appelmelk

Een greep uit de andere exemplaren uit de RRR collectie uit Ajman:

 • Mercedes-Benz G 55 AMG (“9999”, “66666”)
 • Rolls-Royce Phantom Drophead Coupé (“999”)
 • Audi S8 (“8000”)
 • Audi R8 (“66666”)
 • Mansory GT63
 • Lexus terreinwagen, model dat hier niet als Lexus wordt verkocht.
 • Range Rover Sport Supercharged (“6666”)

Niet oranje/zwart:

 • Bugatti Veyron 16.4 GranSport
 • Aston-Martin DBS
 • Mercedes-Benz SLR McLaren Roadster (“66666”)
 • Mercedes-Benz S
 • Porsche Carrera GT
 • Ferrari Enzo
 • Bentley Arnage T
 • Mercedes-Benz CL 63 AMG
 • Mercedes-Benz SLR McLaren
 • Ferrari 599 GTB Fiorano

Als je nog vragen, opmerkingen, en/of suggesties hebt over de Woensdagspotdag, kun je me mailen. Mocht je bijvoorbeeld wallpapers willen hebben, dan kun je beter een e-mail sturen dan in een bericht meedelen welke wallpapers je graag zou zien.74 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
wij houden van orahanjuh om zijn daden en zijn doen!
die Lumma m5 is best wel heel erg vet!
Getver-de-getver!
Wansmaak, werkelijk waar…
maf ö
ik ga in mijn achtertuin ook eens diep boren of te zien dat er olie zit xD
De achterkant van de Lumma bmw is wel erg netjes, de rest daarentegen…. :cry:
echt ziek veel geld hebben ze over in de emiraten..bij sommige van de wagens staat het oranje/zwart wel maar bij andere totaal niet(Maybach)
Sjakie Peters
Wat is dit toch een en al lelijke rotzooi, de beste man is natuurlijk vrij in zijn doen en laten. Maar die kleuren combi is echt zo stijlvol en charmant als de kleurencompositie van een mooi plasje kots. Ach ja smaak he…
Onrechtsreeks doen ze me in deze kleuren allemaal denken aan taxis :-)
Lemme guess, allemaal fans van “The Fast and the Furious: Tokyo Drift”

http://img232.imageshack.us/img232/rx7fv0.jpg/1/w640.png

Grow up…
Zonde gewoon, t lijken wel “Hot Wheels”…
ik blijf er bij dat het op niks trekt
Die Maybach ziet er wel gelikt uit!
Prachtig dit. Vooral die Project Kahn Range Rover. Prachtige wagen, met mooie oranje accenten. Love it.
Waarom heeft die gast telkens 666 in zijn kenteken? Vind het wel raar voor iemand uit het midden-oosten.
Mooi oranje is niet lelijk. :P

Ik mis alleen op de BMW nog een grote spoiler en een Nederlandse vlaggetje (vlaggetje van de Verenigde Arabische Emiraten mag ook)
Zoals die van Remmo Niezen. :)
carsofcoolhaven.nl
Tsja… mooi is het niet te noemen, maar goed, in essentie zijn het dus eigenlijk gewoon allemaal bedrijfsauto’s. Die kleurstelling op de Essent busjes loop ik ook niet warm voor, om maar een voorbeeld te geven. Is eigenlijk hetzelfde als dit zwart met oranje.

Staat wel tegenover dat dit natuurlijk wel iets spannender bedrijfsbusjes zijn dan die van de locale energieboer ;-)
Ik vind het om heel eerlijk te zijn, wel geslaagd en niet echt wansmakelijk zoals ’t spul uit andere emiraten.
Deze opsomming van zwart-met-oranje auto’s maakt mij wel duidelijk dat dit een heel aparte en toch mooie combinatie is voor op auto’s. Jammer dat RRR het zwart/oranje niet consequent doortrekt. Een zwart/oranje Bentley Arnage T lijkt me wel bijzonder… o.O
Lumma BMW erg gaaf!!! alleen een paar andere velgen…maar volgens mij is de bentley spur niet t zelfde oranje als die maybach? of zie ik het verkeerd?
De Lumma is fantastisch!
http://nl.youtube.com/watch?v=_-HyGIEHM9E
Lekker geluidje ook :D

Voor de rest ben ik hier geen fan van. De Continental Flying Spur gaat nog, de rest gaat me echt te ver. Bij de Maybach kreeg ik zelfs taxi gedachten.
BMW Lumma CLR 500 RS nice ride
De auto’s van RRR vindt ik wel aardig. Gewoon goed bedacht dat je je bedrijfswagens :) in één dezelfde kleur laat spuiten. Wat ik dan wel weer jammer vindt is dat ze op die Maybach matzwart toepassen! Het zou trouwens ook niet mijn keuze zijn, zo’n two-tone met rare oranje zijkant.

Maar dat er dan weer mensen zijn die niet origineel genoeg kunnen zijn om zelf een mooie combinatie te zoeken, maar gewoon deze RRR-groep nadoen, vindt ik echt zielig! Zoveel kleuren mogelijk, zeker in two-tone stelling zijn de kleuren eindeloos te combineren, maar dan toch nadoen…. :S
Ow…. Dit geldt trouwens niet voor de Lumma… Want die is echt superdik! Tikkeltje ordinair, maar stiekem toch wel heel lekker :P
Die M5 moet een beetje lachen :D

* Overigens de enigste vette auto uit de reeks.. De anderen zijn niet echt een lust voor het oog. Meer auto-“verkrachting”
Zijn er wel een paar tussen waar het oranje niet misstaat!

Matzwart en oranje is ook niet verkeerd!
Die M5 en de Flying Spur hebben ook gewoon 666 (=getal van de duivel) in het kenteken :twisted:
Steekt hij nu op de tweede foto van de Range Rover zijn middelvinger uit?
is hij misschien te vaak in Barcelona geweest?
http://www.dkimages.com/discover/previews/1415/11317449.JPG
Een betere ontwerper
Enige vette oranje auto’s zijn in mijn mening de Focus ST en de laatste C111 die een wankelmotor had.


Vooral die Bentley ziet er stom uit, omdat dat deel helemaal tot onder oranje is lijkt het alsof er een bredere oranje auto door de zwarte bentley heen staat.
compleet verkenkert…..!
Hi,

Appeltje, met wat voor camera en lens neem jij je foto’s? Ziet er goed uit.

WK
Ik vind ze er niet mooier op worden…
Je moet maar zo denken, alleen beter voor onze economie al die europese auto’s :P
Markii, dude volgens mij zijn het twee vingers. relaxte gast…
Goh, wansmaak woensdag ;)
die bmw van lumma ziet er wel erg goed uit :D
hele foute auto’s en ook erg origineel als elke (dure) bak in deze kleurcombinatie’s in London gaan rondrijden..? Tja… die ‘jet-set’ van tegenwordugs.. Waar is toch die tijd zoals in Miami Vice * droomt lekker verder *..
Ben ik nou de enige die het complete heiligschennis, om niet te zeggen godslastering noemt, om een BMW ‘BMW Lumma CLR 500 RS’ te noemen?!

RS… Porsche?? CLR(-GTR)… MB?? Waar zijn die gasten mee bezig?! :evil:

P.S. Die BMW M5 (en niets anders!!) is wel erg vet, als ie in een andere kleur gespoten zou zijn, zijdeglans donkerblauw ofzo :D
Colocatie Belgie
die maybach is echt VET!
Wat een droefnis.
Waarom nou een maybach 57S… dan heb je zoveel geld dan koop je toch gelijk een 62S… maja
@ Jesper: alleen jij ja…
666 zegt in het midden-oosten helemaal niks. In het islamitische geloof betekent 666 geen zak.
@ Henkie: dan weten we dat ook weer.
Raar dat de Arnage zo weinig verkocht wordt. De Continental ziet er niet erg speciaal uit, de Phantom is ordinair en een Maybach ziet eruit alsof hij door Kia is ontworpen. Het enige dat overblijft is de Arnage (en de Azure), die zijn nog wel imposant zonder overdreven patserig te zijn.
de bug valt nog mee, de rest is gewoon spuuglelijk!
wanneer je goed kijkt op de website supercarsdubai.com zie je dat deze auto’s allemaal voorzien zijn van car wrapping in de kleur oranje
die Vesuvius heb ik maar niet kunnen spotten elke keer was ik te laat
er rijdt ook een SLR-style CLS rond met nummerplaat T25 GSH ik weet wel niet of het van dezelden mens is moja
@ Edgar
Het zijn inderdaad verschillende kleuren, de Maybach is mat + net iets andere kleuren, het verschil is vrij groot.

@tim->
Ik denk niet dat het per se naaperij is, oranje/zwart is best een gebruikelijke kleurencombinatie in andere verbanden. RRR heeft het gebruikt voor bijvoorbeeld de opmaak van hun website en voor veel van hun auto’s. En sommige andere Arabieren maken er ook gebruik van, soms wel met een iets te duidelijke knipoog zoals bij de Mansory GT63

@wouter
Ik gebruik een Pentax K10D met onder andere een 18-200 van Tamron (veel van deze foto’s). Dat gaf een vrij dramatisch resultaat, maar op dit formaat is dat niet god zichtbaar. In werkelijkheid komen veel foto’s wat betreft kwaliteit niet zo heel goed uit. Kleine technische probleempjes, binnenkort maar eens laten maken…

@Jesper
Alles heet tegenwoordig RS… Audi gebruikt het ook al decennia. Renault gebruikt het, etc. etc., sommige termen worden door elke fabrikant wel gebruikt, net als bijvoorbeeld GT.

@ Fred
2 zielen 1 gedachte… Arnage/Azure/Brooklands 2008 vind ik sowieso de enige echt mooie uit die categorie, Maybach is een soort Hyundai XG10 XXL, Conti GT/FS is slim bedacht maar te veel VAG pot nat, en de Phantom vind ik ook wat te weinig geraffineerd van opzet, beetje ordinair zo…
op die veyron na ..hoezo auto verneuking
^^ ow als je het zo leest lijkt net of ik serieus ben:) ik bedoel juist dat de veyron nog wel mooi is en de resy niet!!
Ben ik de enige die het wel een coole verzameling vindt?
-edit: nutteloze bijdrage-
Mat oranje is tof! :D
een compleet mat oranje lamborghini kan best leuk zijn
@ Sacha: Ik denk dat je morgen ff naar de opticiën moet voor ’n oogmeting…
… er zijn namelijk meer mensen die dit een mooie verzameling vonden…
“Raar dat de Arnage zo weinig verkocht wordt.”
Rationeel gezien helemaal niet raar, dat ding is hopeloos verouderd. Waarom zou je voor veel geld een verouderde Arnage kopen terwijl je voor minder een snellere en veel modernere Continental Flying Spur hebt? Zo denken de rationele Bentley kopers. De Arnage is voor de mensen van het oude geld, gelukkig maar dan blijft er nog iets van Bentley echt exclusief. Nadeel is wel dat ook de Arnage door fout publiek besmet is geraakt (voetballers, vastgoedmagnaten, politici).
WANSMAAK WOENSDAG OP EN TOP.
Als je geld hebt wilt t echt niet zeggen dat je opeens smaak hebt , wat kut bakken. houd t toch gewoon op matzwart :-)
Ik ga mijn M-B ook two-tone spuiten :D Ideeën voor de kleuren? Alles behalve roze en matzwart…
die bentley met het kenteken 666 heb ik twee jaar geleden bij harrods op de foto gezet! in het echt ziet ie er zeker wel bruut uit!
vertel ons te minste dat ze de bedenkers van deze monsters hebben op gesloten in het gekkenhuis of compleet uit ons leiden hebben geholpen
WOW!!! Die Maybach!! Ik vond hem lelijk, nu wil ik hem HEBBEN! Wat ziet dat er gaaf uit zeg!

En dan die BMW! Ik schrok gewoon van de afbeelding van de voorkant! Als ik die in mn achteruitkijkspiegel zie dan zet ik snel de auto aan de kant, hij mag eerst:P

En dan die velgen onder die Range Rover… En die GT63… en die Bugatti is ook wel..


Alleen nog een Carrera GT en een Aston Martin DBS in Zwart/Oranje er bij en dan heb ik mijn wagenpark compleet.
@ Emile_Benz

Alpine weiss van BMW ;)
Als ik het me kon permiteren, ik zou het ook doen :)
Beetje Verward
Ziet dan niemand dat dit gewoon taxi’s zijn. Alleen het bordje op het dak ontbreekt maar verder zijn dit gewoon de normale kleuren. Niet in Nederland want daar gebruikt de modale taxidriver zijn auto ook prive. Maar in de meeste echte steden rijden ze gewoon zo rond.
Duur? Och, de stap van een Mercedes S klasse naar een Bentley is niet eens zo heel groot.
Oranje/zwart vind je niet enkel op zo’n dure wagens. Er stond hier enkele maanden geleden regelmatig een Lancia Ypsilon in two-tone. Jawel, oranje/zwart. Niet bepaald mijn ding.
@ Sacha

Ik ook! Daarom heb ik dit uitgezocht. Smaak blijft voorbehouden aan echte AB’ers toch?
WOOH, ik vind die mansry’s echt mooi
wat een vreemde nummerborden 2x 666 en 1x 999 ??? EN: What’s wrong with you people!!!! hoe verneuk je vette auto’s??? ZO DUS!
RRR op die Veyron in oranje letters is ook bijzonder lelijk… Jammer, je had al die auto’s zoveel shikker kunnen hebben maar je koos voor een wannabe oranje-zwarte combo. Gemiste kans. Achja hij heeft het geld ervoor :)
de enige die dan nog ergens op trekt is de Range, maar die Maybach en de Bentley’s zijn verschrikkelijk in die kleuren combinatie!
ik vind het wel lachen…auto’s van weet ik veel hoeveel geld zo erg laten verbouwen en aflakken dat het braakneigingen bij menigeen doet opwekken.. en waarom?? omdat het kan.. de man kan het missen dus smijt maar met die centen..je hebt het..laat het rollen..
persoonlijk ben ik van wat klassiekere en tijdloze kleuren lak.. maar goed..
een zwart oranje range rover is toch een instant klassieker!!schoolvoorbeeld hoe je het echt niet moet doen..haha..

werelds!!! de wansmaak!! chapeau!!
Hey, ik ben nieuw hier en van Belgie. Noem me maar JCar

Dit zijn echt mijn favoriete spots!!!
Merci.
Groeten.
Ik vind geen van al die auto’s mooi met deze kleurencombi’s, maar aan de andere zijde snap ik wel dat deze (rijke) eigena(a)r(esse) opvallend en origineel wil blijven binnen het exclusieve auto-clubje met als nevenclubje de autospotclub. :)

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).