Echte mannen rijden open!

Auteur: , 62 Reacties

Weer of geen weer een echte bikkel rijdt open in zijn cabrio!

Dat is zo’n beetje de boodschap die MINI wil overbrengen met de reclamecampagne voor de nieuwe Cabrio. En MINI wil heel graag dat iedereen open gaat rijden met de nieuwe ‘drop top’ (vandaar ook de ‘Always-Open Timer’). Maar zou jij nog je kap dicht durven zien na het zien van deze reclamecampagne? (via: miniforum.com)

MINI Cabrio reclame
(Klik voor groot)

Bekijk de hele serie HIER.62 reacties

maarre… echte mannen rijden toch geen mini…?
ja het wordt weer de tijd van het jaar voor cabrio’s;)
toch blijft de mini cabrio totaal geen mannenauto
echte mannen rijden sowieso geen cabrio
Was het niet een tijdje gelede homo auto van het jaar.
Er rijdt altijd een man in een Burton uit Deventer richting Heeten in weer en wind. Maakt niet uit wat voor weer het is, je ziet hem altijd rijden zonder dak.
Dan ben je meer een man dan als je in een Mini Cooper S cabriolet rijd. :)
Hoezo? Omdat ze bang zijn dat hun haar door de war gaat?
Echte mannen rijden > 2 liter.
zou hij er ook in de elektrische variant komen?

dan ben je helemaal een bikkel, met bevroren wenkbrauwen en een lege accu
@Guan
Mag 1993cc ook?
@ josje,

mini rijden is als het neuken van een dikke vrouw: geweldig gaaf om te doen, maar je wil niet dat je vrienden het weten!!

(kan het plaatje niet vinden:P)

mini is cool, rijd lekker, en is stijlvol.
Maar ik rij liever in een Koenigsegg zonder topje dan in een Mini zonder kap, mogen jullie zeggen of ik meer man ben of niet:P
@dirk leg eens uit ??
mannen die dikke vrouwen neuken hebben geen vrienden, hoogstens lotgenoten met eenzelfde afwijking. ja, mini rijden is zeker cool… tenminste als je een trut of een nicht bent.
@Guan: en als je een 2 liter benzine rijdt, ben je dan extra man?

( hoopt stilletjes… )
Als roadsterrijder vind ik het altijd een beetje treurig om te zien dat coupécabrio’s nooit met open kapje worden gebruikt. De buitentemperatuur moet eerst tot +25°C stijgen eer de ccrijder in overweging wil nemen om de kap te openen. Wellicht moeten de fabrikanten overwegen om de kopers van deze auto’s na enige maanden een reminder te sturen waarin hen erop wordt gewezen dat de auto beschikt over de mogelijkheid om het dak te openen.

Om in de winter open te rijden in een Burton moet je een bikkel zijn. Een moderne auto beschikt gewoon over een goed werkende verwarming. Handschoentjes aan, kachel op max en genieten van een besneeuwde omgeving.
Dan is 7,4 liter helemaal voldoende lijkt mij ^^
ik vind het geweldig dat die ccrijders nooit met open kap rijden. zie je de eikel achter het stuur tenminste een stuk minder goed zitten.
@Basjuh

Helemaal mee eens! In een mini kun je behoorlijk wat plezier hebben, net zoals in een dikke vrouw ;)
Cabrio rijden is het lekkerste wat er is! Alleen jammer dat het weer nooit zo meezit in NL…
“Weer of geen weer een echte bikkel rijdt open in zijn cabrio!”

sinds wanneer moet een man met 1 bal verplicht met het dakje open rijden?

ja, een bikkel is man met 1 teelbak

Nee, ik ben zelf geen bikkel.

groeten
in een cabrio op de achterbank zitten op de snelweg. dan pas ben je echt de man!!
Mensen die roepen dat een mini geen mannenauto is, hebben er wss nooit mee gereden. Een mini is echt wel een tof karretje om mee te rijden. Lekker strak en fun!
@ju Er wordt niet gezegd dat de Mini een slechte auto is, alleen dat hij een wat vrouwelijke/gaye uitstraling heeft, vooral als cabrio. Dat hoeft niets met elkaar te maken te hebben.
Ach, echte mannen rijden op een fiets zonder zadel. De rest heeft er geen probleem mee dat de fiets geen zadel heeft…
Echte kappers rijden open.
Rx-7/6Us Owner
als ze willen dat je met de kap open rijdt waarom maken ze er dan nog een kap op?
en met de verwarming aan kan je zelf rond deze tijd van het jaar (als het droog is) nog makkelijk zonder dak rijden maar mischien is het in een cabrio anders als in een costum made targa.
Het systeem werkt nu al ruk: meer dan een uur open gereden en maar 3 km op de teller. Of deze Mini is heeeeeeel traag.
geef mij toch maar een mini cooper S ipv de “mannen” A4 of BMW 3 …
@ Cantago:

Precies, of een Carrera GT, MC12, LP640 Roadster, LP560 Spyder, Corvette C6 Cabrio, Spyker C8 Spyder, SLR Mclaren Cabrio, SL65, CLK 63 Cabrio, M6 Cabrio, Bentley Azure….enzovoort :P

@ PyroZnype:

7.3 Zonda Roadster bedoel je?

Die nieuwe Mini ziet er leuk uit trouwens.
Als je een Mini ziet kan je de bestuurder onderverdelen in 2 categoriën. Ofwel rijdt een verwijfde mannelijke medemens breedglimlachend voorbij, ofwel gaat het om al dan niet blonde omhooggevallen barbiepop van 40 jaar met grote zonnebril in het haar…

Leuk wagentje dat wel, maar ik pas!
Een echte man geeft zijn mening zonder deze als waarheid neer te zetten…
kadett rijdt beter
Je bent pas een echte man als je in een 19 jaar oude opel Kadett E durft te rijden!!!!!

Homo’s!!! ;-)
iemand een linkje naar de originele plaatjes ?
hahah, echte mannen rijden mini cabrio?
Hoe ver kunnen ze er vandaan zitten zeg, beetje stigmatiserend wellicht maar ik zie persoonlijk niet zoveel kerels in mini’s rijden…en mini’s rijden er toch in overvloede.
@Cantago en Davidov- De meeste Echte Mannen in zowel Nederland als België hebben het geld niet voor dergelijke auto’s als jullie noemen. En als ze dan soms nét wel het geld zouden hebben, dan hebben ze weer geen geschikte parkeerplaats voor hun dakloze speeltje. En dus rijden de meeste Echte Mannen dan maar in goedkopere barrels.

Als je op de Britse eilanden rondkijkt waar ze meer neerslag hebben dan in onze landjes, dan zie je dat ze daar veel bikkeliger gewoon met open dak rijden- bijna weer of geen weer. Ik heb daar in een stortbui op de motor (een chopper) rijdend door Wales nog wel eens bijna twee uur achter een Spitfire gehangen waarin een ouder stel zat. Pet op, das om, waxcoat aan, handschoentjes aan. En ondanks dat we zeker 15 plaatsen passeerden waarop ze hun dak omhoog hadden kunnen doen en terwijl bij mij zo ongeveer het water in mijn helm omhoog kwam en mijn passagier inmiddels bijna was verdronken, bleven die twee heel ontspannen gewoon door rijden. Onderweg kwamen we zo nog twee open dak rijders tegen. Kijk, dat noem ik pas aangepast aan het klimaat.

Nou is mijn Panda geen cabrio, maar ik heb wel zo’n schuifdakje gemonteerd.
Telt het ook als ik dat zo veel mogelijk open heb…? ;-)
Tijdje terug nog in een mini gereden, stuurt lekker, pittig en gewoon een “grappig” autotje. Maar iedere keer als ik bij een stoplicht stond keken alle kerels haastig naar binnen om te kijken of er een “lekker wijf” in zat. Dat zegt wat over het imago!
Wat een goede advertenties! dat kunnen ze toch goed!
lijkt eigenlijk wat op ne cover van national geographic :-)
Eigenlijk een hoop zielige figuren hier.
Ze maken zich meer zorgen om wat de de omgeving wel niet van ze denkt als ze in een auto rijden, dan om het autorijden zelf.

Een mini (en vooral een cabrio) is gewoon geweldig om mee te rijden.
En als je je druk maakt om je image, betekend dat alleen maar dat je er geen hebt.
Wacht maar dat je in een JCW Cabrio hebt gereden (of zelfs de Cooper S), dan zullen we nog eens praten over een vrouwelijke/gay-auto ;-)
Al ben ik het er volledig mee eens dat hij er vrouwelijk uitziet als je voor ‘simpele’ cooper gaat zonder dikke wielen… :-)
Een echte man rijdt de auto die hij leuk vind, en heeft maling aan wat een ander er van vindt. Nee ik rij geen mini, maar ze rijden wel leuk, ik zou mij niet schamen in een Cooper S works.
Help me even, wat is er nu nieuw aan deze auto?¿?¿

Ook vrouwen en homo’s houden van snelle auto’s en kunnen ook gewoon goed rijden. Het wordt alleen altijd verpest door een klein aantal wat het niet kan.
Honda S2000 is zowat de enige cabrio waar ik mee zou willen rijden.
Het is al eerder gezegd, bv door Jinxed hierboven, maar een echte man rijdt geen cabrio of Mini??? Wat een onzin.
Iedereen die hier die uitspraak doet is ofwel homofoob en dus een uit de klei getrokken boerenkinkel of bang om zelf voor homo uitgemaakt te worden. Wat overigens ook een argument is dat vaak door partieel geschoolden gebruikt wordt. Meestal is er ook sprake van vergaande intolerantie voor alles wat anders dan gemiddeld is.
Dennis-maar-niet-de-auteur
still… it remains one hell of a gayish car!
als er iemand zich nu geviseerd voelt door al deze meningen…
je mag je mini altijd bij mij komen afzetten !
ik zal er met plezier mee rijden,en heb er helemaal geen probleem mee mochten andere mannen aan mijn geaardheid twijfelen…
ik wil zelf wisselen voor mijn Polo Open Air ;-)
heerlijk met dat dak open en robbie williams uit de radio !!!
als jullie problemen hebben met “gay” auto’s en dergelijken,lijkt mij dat eerder aan zwakke persoonlijkheden te wijten…
Echte mannen rijden een Passat W8 8)
Echte mannen hoeven niet te compenseren ;-) ;-)
Echte mannen rijden een Opel Manta.
Ik rijd al jaren met een big smile in mijn golf 1 cabrio. Ook onder de 20 graden gaat het dakje regelmatig open. Windscherm omhoog, kachel op standje lava, en rijden maar !
Heerlijk ! En wanneer ik dan word ingehaald door zo’n vertegenwoordiger in zn dikke audi of mercedes, dan weet ik gewoon dat ik meer lol heb dan hem !
Ik knap af op dit soort “verdoken” reclame, voor welk merk dan ook.
En oja, als mannen per se cabrio moeten rijden, dan zijn ze maar écht als ze met een Donkervoort komen aandraven… Of met een Cobra…
Ik wist niet dat Mini als koperspubliek Neanderthalers voor ogen had…
Geweldig, die uitbreiding van de doelgroep! Heb ooit een keer in een Cooper Cabrio mogen rijden, en werkelijk fantastisch. Stuurgedrag net als dat van een BMW, extreem hard door de bocht met nauwelijks onderstuur en lekker stugge vering. Ziet er misschien vrouwelijk uit, maar het rijgedrag verre van!
@ BMW Sjaak

Ik versta je volledig, ik rijdt ook roadster en als ik buiten kom en het regent niet, gaat de kap open. Hoe koud het buiten ook is.. Dan doe ik mij lekker warm aan en cruisen maar..
@B100, eeehmm.. jawel, valt binnen de toleranties.
@SimonMc, goede vraag. t is even geleden dat ik regelmatig in een diesel reed, en moet zeggen dat die 2l best lekker was. Genoeg koppel onderin om lekker hard weg te trekken. Misschien gaat mijn voorkeur zelfs nog steeds wel uit naar een diesel, maar dan wel iets meer, 2.4 minimaal.

Laten we wel wezen, leuk hoor, >160 pk uit een 1.4, maar naaimachines zijn voor vrouwen!
die klok in het midden blijft echt overdone he..
Mini`s zijn gewoon kick, onlangs cooper s gereden met john works pakket en t rijd gewoon gruwelijk. zo`n bak ligt zo strak op de weg echt super. als ik het geld had kocht ik er zo een.
En echte mannen lopen niet te zeiken over wat een echte man rijd, die rijden gewoon en laten de rest hun ogen uitkijken….. zonder er woorden aan vuil te maken.
Goh leuk asbakje. Handig als het naast je Suburban komt rijden, heb je die troep niet in je auto.

Dit is een van de weinige auto’s die ook matzwart een boodschappendingetje voor parfumwinkel blijft. Kun er ubehaubt iets mee ? Kastje bij de Ikea kopen of zo ?

En voor het uiterlijk ? Kweenie. Een sigaar roken in een mini staat ook niet echt. Misschien de Mini station. Maar die is er niet in Cabrio.

En zo echt Mini is ie ook niet meer. Vleesch nog visch.

Ach joh, cabrio’s zijn voor mensen die echt niets beter te doen hebben.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).