Autolabo Toyota Prius

Auteur: , 36 Reacties

Dit is pas nieuws: ons favoriete leasehok is getuned. Op dit moment moet iedere leaser auto's uit de pool oprijden omdat werknemers vanwege de kredietcrisis een sabbatical nemen, maar daarna moet er toch wel iemand te vinden zijn voor deze gave Prius.

Je doet er ook het milieu (weer) een groot plezier mee. Door de geraffineerde eco-tuning van Autolabo is de Prius namelijk nog zuiniger geworden. De voorspoiler, sideskirts, achterspoiler en carbon dakspoiler zorgen er voor dat de stroomlijn nog beter is geworden. De verlaagde wielophanging en afdekplaten voor de achterwielen maken het helemaal af.36 reacties

Bah…….ik ben zelf ontwerper en ik heb toch het idee dat men bij zuinige auto’s geen moeite meer doet om het er ook nog enigszins mooi uit te laten zien. Bij de betaalbare auto’s dan he;)

Gevalletje form follows function
Het wordt steeds meer een soort computermuis zo :L
Het zal wel ergens goed voor zijn .. Eco-Tuning, mooi woord trouwens.
Dit ziet er werkelijk niet uit..
Ook een erg nutteloos project..
Ben al geen fan van de “standaard” Prius, maar dit slaat werkelijk alles.
Afzichtelijk is mijn eerste ingeving.
stukken beter dan het origineel, maar dat was het ook geweest als de prius een carosserie als van een caravan had gekregen
ja dat heb ik ook: bijna bij elke millieuvriendelijke auto heb ik het gevoel dat de ontwerpers rechtstreeks uit de kleuterschool komen
wat ontwerp je dan martin?
Applaus! Zo’n lelijke auto nog lelijker maken vind ik een hele kunst. Is er eigenlijk ook iets met het motorvermogen gedaan?
Tuning, tuning, wat een denigrerend woord. Ze hebben geprobeerd de Prius nog efficiënter te maken, is dat verkeerd? Ze hebben in ieder geval niet geprobeerd de Prius te verfraaien, want dan was dit er echt niet uitgekomen…
Ik krijg meteen zin om vanavond Irobot nog eens te kijken :-p
en wat komt dit “prachtige” verbouwwerk?
zal toch niet heel voordelig zijn, dus aardig wat kilometers te maken voordat dit maar enigszins rendabel zal worden…
Een betere ontwerper
Nee he, weer zo’n stomme ricerkanon onder de achterkant….


Wat een kansloos ding.
Beetje Verward
Let eens op de treffende overeenkomst tussen de achterkant van deze (inderdaad erg lelijk gemaakte) Prius en de Focus RS die in het bovenstaande bericht gefotografeerd is. Inderdaad: ook lelijk gemaakt.
-edit: nutteloze bijdrage-
nog minder ?? Alle dus nog altijd meer dan een BMW 520 d dan ?? Proficiat !!
wtf? seriously WTF?
wat een hippies !
grappig dat juist déze tuning door sommigen al nutteloos bestempelt wordt tewijl het in mijn ogen een van de weinige is die eventueel wat echt nut zou kunnen hebben.
Ja hoor, anders schroef je ff een wc bril op de wielkasten met een accuboortje van de gamma. Poolse loodgieters go tuning scene!
hij is best wel cool hoor…
Sjakie Peters
Deze meuk mag van mij rechtstreeks de prullenbak in. Non auto’s die hybride’s. Parade paardje voor die linkse moraalridders en heel leasend koos middenmoot Nederland dat er aan mee doet “omdat ie zo lekker in de bijtelling is”

DOORTREKKEN
wel eeen mooie dikke sportuitlaat(H)
Die auto uit IRobot…?

Het doet mij kwa klungeligheid toch meer denken aan een groot broertje van de Sinclair C5… http://tymask.files.wordpress.com/2008/07/sinclair-c5.jpg

:| En of we nou met die kwantumsprong zo tevreden mee waren destijds…. :shock:
En ik dacht net dat er geen lelijker auto dan een Prius was… blijkt er een getunede Prius te zijn die nog lelijker is.

Dat je je geen rode kop schaamt door in zo’n auto te rijden. Je kunt op zijn minst verweten worden dat je je hebt laten naaien door al die milieu marketing blah. In de praktijk heb je vooral gewoon geen smaak…
-edit: nutteloze bijdrage-
nu nog wachten tot hij een DTM-race wint… maar dat is nog niet voor morgen ;)
Ik kan me absoluut niet voorstellen dat er mensen bestaan die zich NIET kapot schamen om in zo’n lelijke bak rond te rijden!

Zeg nou eens eerlijk, dat ziet er toch niet uit!
ga er mee varen zou ik zeggen!! en dan hopen dat ie zinkt :twisted:
Lelijk is nog altijd een subjectief begrip. Waarom kan zo`n wagen geen credits krijgen als ze hem nog zuiniger hebben gemaakt? Verreweg de meeste reakties gaan alleen over het uiterlijk en zijn dus kortzichtig. Alle pogingen gericht op het zuiniger maken van ons vervoermiddel zijn mijns inziens te prijzen. O ja, voor de dikke motorenliefhebbers: doe maar eens een rondvraagje in wanhoipig USA waar ze de benzineslurpers niet aan de straatstenen kwijt kunnen. Daar zouden ze maar wat blij zijn met “Prius-achtigen.”
O ja, in de dertiger en veertiger jaren was een “bedekt”achterwiel een heel normaal iets. Autoliefhebbers, ooit wel eens een Citroen DS of GS gezien?
@gerardo
Omdat een auto niet alleen gaat om hoe zuinig hij is, maar hoe hij rijdt en eruit ziet.
Met zo’n auto ben je als mileu-activist wel de man!
waarom maken ze die zuinige auto’s zo lelijk zo gaat er toch niemand mee rijden
t lijkt op een strijkijzer.
Ik zou nooit in zo een lelijke biobak zitten
ik vind em wel beter dan de “gewoone”
dat maakt em nog niet mooi natuurlijk :p

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).