Pimp my Chevrolet Aveo!

Auteur: , 13 Reacties

Een 'normale' Aveo is natuurlijk al boemlauw, maar het kan altijd nog veel vetter. En dat weten ze in Dubai ook. En dus heeft de lokale importeur deze geweldige creatie laten maken.

Om te onderstrepen hoe vet kewl een Aveo wel/niet* is hebben ze een soort Pimp my Aveo wedstrijd bedacht. Want: You can’t buy street cred, but you can win it! Op de website totallystreet.com kan je daarom je Aveo helemaal pimpen. En uiteindelijk zullen de drie mooiste/vetste/coolste* ontwerpen daadwerkelijk gebouwd worden. En dan ben je natuurlijk helemaal de koning in Dubai, met je gepimpte Aveo…

* = Doorhalen wat niet van toepassing is

PS: Laat ook even zien hou jouw gepimpte Aveo eruit ziet!

Earn Street Cred With Wild Mods On Aveo5

Endless customization options on offer
Visit www.totallystreet.com to customize your own Aveo5 online and win a real customized Aveo5

Dubai, United Arab Emirates – The all-new Chevrolet Aveo5 is now on sale in showrooms across the Middle East, featuring sporty new looks, and a dynamic driving experience in a stylish, value-packed package. Customized car aficionados now have several options to personalize their Aveo5 and make it stand out from the crowd.

“The Aveo5 is a funky small car that is fun to drive and boasts excellent value. With its surprisingly roomy interior, ‘the best-in-class rear legroom’ and extremely striking exterior, the Aveo5 feels great when driving,” commented Karen Toor, Marketing Manager of Chevrolet Cars in the Middle East.

She added: “We understand some people might want to build on that wonderful package, and there are several options for them to choose from while doing so.”

The best source for customization options for the Aveo5 is your local authorized Chevrolet dealer. However, if one can’t find anything that suits his/her style, they can call our CCC at 8004432 for UAE, 800 8971471 for KSA, 484 69 06 for Kuwait or +97143143465 from any country in the Middle East and we’ll put him/her in touch with our Aveo5 “Totally Street customization experts”.

Mods can range from the simple fitting of alloy wheels, tinting car windows and applying stick on decals moving on to more complicated fittings of front bumper kits, side skirts, rear wings, spoilers, and hood and roof scoops. Some will even opt for a customized paint job that guarantees their car will be the brightest thing on the road!

But it does not stop there; even when it comes to interior customization, the possibilities are numerous: funky-colored bucket seats, sporty steering wheels and gear levers, as well as instrument gages and aluminum pedals. And what car is complete without ICE’ing on the top? ICE (In Car Entertainment) can make a drive to college seem more like a rock concert, or a rave and the Aveo5 is certainly equipped to accommodate these add-ons.

One can dream up all sorts of modifications to suit his style and reflect his personality, and the sky is the limit when one has a blank, signed check. Closer to the real world, this is what 15,000 extra Dirhams can do to your Aveo5, as kitted by Bin Hamoodah Automotive of Abu Dhabi.

For inspiration, one can visit www.totallystreet.com, where Chevrolet is running a customization competition. Demonstrate your creativity by customizing an Aveo5 online, and start the voting. The three entrants with the most votes win real customized Aveo5s. The contest ends January 31, 2009.13 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
Whaaahaa grappig. :mrgreen: . Mjah tegenwoordig de 1ste stoere Aveo. :P
Ik zou ‘m tegen 100 per uur tegen de vangrail knallen. Zo zal ie wel genoeg gepimpt zijn.
Gatver, wat een koekblik.
Zou ik niet door (of levend) in gevonden willen worden.
Gatver, wat een koekblik.
Zou ik niet dood (of levend) in gevonden willen worden.
boemlauw?? eerder “boenglauw”
corrado vr6 slc/BMWe30
Heeft geen nut om de aveo te “pimpen”…
Bejaarden houden daar toch niet van.
Serieus, Ik rij nog liever in een oude Fiat Panda CL i.e. katalysator met 200.000 op de teller met een blauwpunkt radio uit de jaren 80 en trekhaak dan dit mislukt apparaat
oldskool tuning?
“The Aveo5 is a funky small car that is fun to drive and boasts excellent value. With its surprisingly roomy interior, ‘the best-in-class rear legroom’ and extremely striking exterior, the Aveo5 feels great when driving,” commented Karen Toor, Marketing Manager of Chevrolet Cars in the Middle East.

Dit herinnert me er weer even fijntjes aan wat een gloeiende hekel ik heb aan marketing prietpraat :/
Ok, je moet dus in het midden oosten wonen wil je meedoen. Dan maar weer naar de Porsche configurator.
Inderdaad Henk…het is Boenglauw.
Wist niet dat de oliesheiks ook al gingen down-sizen. Maar dit wagentje ziet er wel leuk uit voor een doodsimpele Aveo. Zal wel voor het kindermeisje bedoeld zijn. k zie er nog geen sjeiks mee gaan rijden.
Gave site om eindelijk eigen creatie te kunnen tonen.
Ik mis wel enigzins een sedan versie in deze Pimp mij Carstyle.

Kan iemand mij helpen aan een programma zoals deze, maar dan om een Chevrolet AVEO sedan te kunnen pimpen?

Bij voorbaad mijn dank,

Breezer

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).