Waar blijft Top Gear USA?

Auteur: , 7 Reacties

Terwijl de Australische variant allang aan de gang is en de boys from Britain gewoon doorgaan met de beste zijn, blijft het angstvallig stil rond de Amerikaanse versie van Top Gear. Tv-zender NBC houdt de lippen vooralsnog stijf op elkaar, maar het laatste nieuws is dat zij de show toch niet mogen uitzenden.

Het hoe en waarom is niet helemaal duidelijk, maar er wordt gespeculeerd dat de reden is dat NBC de start van de serie maar bleef uitstellen. Ondanks de promotie die tot nu toe door het netwerk is gedaan besloot de BBC een ander thuis voor de show te zoeken. Er wordt nog niet gesproken over mogelijke kandidaten, dus met een beetje pech is het 2010 voordat we de kunsten van Adam, Tanner en Eric mogen bewonderen. Pluspunt is wel dat de show nu naar kabeltelevisie verhuist, waar oogluikend wat gescholden en ge├»nsinueerd mag worden, en da’s altijd leuk. (via insideline)7 reacties

Misschien hebben ze eindelijk door dat het een flop wordt met slechte amerikaanse humor..
Top Gear met Clarkson blijft het beste.
De enige ‘funny’ presentator in de USA met verstand van een heleboel auto’s is volgens mij Jay Leno.
in de states barst het van de autoprogamma,s en bladen + bijbehorende internet sites .. die over het algemeen best objectief zijn ..

wat moeten ze dan met zo,n lach of ik schiet show ??
Dezelfde reden als de test die de heren van TG GB dit jaar ondervonden voor hun test in de USA. Ze mochten geen grappen maken en dergelijke. Stom vergunningenstelsel in de US.
@Dre: Inderdaad ja, daarom wordt in dat land ook zo’n breed spectrum aan films met bizarre stunts e.d. opgenomen. :roll:
@ Dre: Zeg maar gewoon TG. Het is het origineel, dus die GB hoeft er niet bij.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).