Video: Chinese politie fokken met je truck

Auteur: , 32 Reacties

In Amerika beuken ze je gewoon met z'n tienen van de weg, en als je in Duitsland denkt de politie te slim af te zijn weten ze ook wel manieren te bedenken om je te stoppen. Bij ons is het een kwestie van tijd voordat je zorgeloos kunt doorrijden. In China heb je echter al het rijk alleen als je in iets groters rijdt dan de betreffende agenten.

Deze trucker wil de sterke arm er maar niet langs laten en houdt dat eindeloos lang vol. Je krijgt bijna medelijden met de Chinese dienders in hun armzalige autootje met te weinig power om erlangs te schieten. En waar blijven hun collega’s eigenlijk? (via carscoop)32 reacties

Lijkt wel een tekenfilm :-)
Epic fail!
de lichtbalk is bijna groter dan de auto zelf, godallemachtig
Echt wel een saai filmpje, had toch wel gehoopt dat ze iets speciaal zouden doen.
autotje er bij, 1tje links andere rechts, en je zit voor de 15ton truck… then what..!?
Agent is ook nogal voorspelbaar bezig, telkens van links naar rechts.
1x schijnbeweging maken en dan zien dat je er snel langs komt door naar de andere kant uit te wijken. Een truck gooi je niet zo snel van links naar rechts, een auto wel.
Die agent is idd zeer voorspelbaar. Was ie wat slimmer geweest, dan was hij er zo voorbij gereden. En wat meer pk’s waren welkom geweest ;)
haha zalig, in china krijgt die trucker daar misschien de doodstraf voor :p
als ie opgepakt word is het gelijk op de elektrische stoel
Achter wie zit die politie auto aan eigenlijk??? die truck of iemand anders? Hij had ook gewoon even Hollywood stijl, zijn pistol uit het raam laten hangen en al z’n banden kapot schieten… dan zal die trucker wel meer moeite hebben om van links naar rechts te slingeren :)
hoe dom is die politie daar, neem afstand, rijd er met een rotgang op af, maak een schijnbeweging en hopla, je bent er voorbij, weet trouwens niet wat je ermee wil bereiken want voor de truck stil gaan staan is niet bepaald een optie.
@: +1 Jij hebt tenminste inzicht… Toch jammer dat mensen niet gewoon eerst even nadenken.
Als ik die truck was was ik vol op de rem gegaan en stuurde ik naar de kant waar de politie was, rara wie er dan last heeft van de botsing…

Fail.
@Das Auto: die agent rijdt in een VW Jetta, en da’s nu eenmaal een ‘armzalig autootje’.
Mooie snelweg. Goeie auto’s bouwen ze nog niet maar de snelweg is er al wel helemaal klaar voor.

Tja, als je er een probleem mee hebt ingehaald te worden is er bij de beroepskeus voor vrachtwagenchauffeur toch iets fout gegaan.
@Stephan
Volkswagen santana dus.
En dat debielen text bord heeft zeer veel tegenwind dus daarom kunnen ze de vrachtwagen niet inhalen?!
De enige oplossing voor de politieauto is eerst een flinke aanloop nemen en snelheid opbouwen, en dan op het laatste moment aan de andere kant erlangs.
Goh, de kinderen hier denken wel te weten hoe het moet.
Probeer het zelf maar eens !
Als er 40 ton treingewicht op je afkomt, dan piep je wel anders !
ALTIJD weer die autodrop…….

Misschien is schieten op de banden wel een optie om de trucker te stoppen…

Filmpje lijkt me trouwens erg verdacht….. lijkt wel opzet :-)
Ik denk dat het hier wat verkeerd wat bekeken. Snelheid opbouwen en dan voorbijgaan? Lijkt mij vrij dodelijk als de trucker je ziet. En meer pk’s blijken welkom, je moet er toch ongelooflijk veel hebben dat je 15m kunt voorbijsteken voordat de trucker je kan raken, en ongelooflijk veel lef.
Oplossing: Die andere trucks die er reden rechts over de vluchtstrook inhalen.
Alleen in China, als ze er ééntje bij hadden opgeroepen kon er één dienen als afleidingsmanouvre en kon de ander hem met gemak voorbij……..
Als ik ooit een stal sportwagens heb, dan verhuis ik naar China. Geen verkeer en lamme politie: Beter dan de autobahn!
Hahaha, geweldig filmpje.. Dat chinese commentaar er ook bij, die lachjes als het weer mislukt, haha.

Voorderest deed die agent het wel slecht, gewoon helemaal naar rechts lokken, terugschakelen en meteen maximaal naar links en er voorbij met samengeknepen billen…
Als die trucker dit al doet dan ramt ie ook wel zo’n politie auto als die er voor is gekomen.
Die trucker had blijkbaar nog een appeltje te schillen met de sterke arm der wet. Maar hoe kan het je nou al die tijd niet lukken om een gaatje te vinden?! Ik heb een nieuwe topper in mijn domme-agenten-top-10. Boven de Amerikanen staan nu de Chinezen!
wrm neemt die gewoon geen aanloop :s als ik da ni doe met de mistsu van mijn ouders geraak ik ook niemand overgestoken ze…
Hahaha je wordt er op een gegeven moment gewoon chaggerijnig van
Gewoon bijna zielig voor die agenten, zit je dan met je 3pk moter in een auto van 900 kilo, en een truck van 15 ton voor je die je er maar niet langs laat. China ook met de “kleine auto’s zijn het beste” theorie. Om vervolgens niet eens zo’n truck te kunnen paseren. Dat kunnen we hier in nederland proberen, maar dat ben je je rijbewijs kwijt. Goede indruk heeft de politie daar op de bevolking gemaakt. Maak gewoon van een ford een politie auto, want dan word er wel geluisterd…
tjonge jonge jonge, wat dacht u van een schijnbeweging meneer agent? btw, wat dacht ie te gaan doen als ie er voorbij is?

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).