Video: nieuwe Cadillac SRX speelt in de sneeuw

Auteur: , 12 Reacties

De Cadillac SRX crossover was in zijn huidige vorm in de VS gematigd succesvol, en in de rest van de wereld begreep men helemaal niets van het ding. Dus gooit GM het met de opvolger over een andere boeg: de nieuwe SRX wordt een stuk kleiner en in de basis voorwielaangedreven. Dat hij daardoor niet minder goed door de sneeuw kan glijden blijkt uit deze teaser video die op YouTube werd gespot.

De SRX staat op het Theta Premium-platform, dat hij zal delen met de Saab 9-4X. Over de motoren is officieel nog niets bekend, maar het schijnt dat er sowieso een 3.0 V6 met 250 pk op het programma staat. Wellicht zullen we ook een nieuwe 2.3 viercilinder (210 pk) en de bekende 3.6 V6 (310 pk) terugzien. Op de Detroit Auto Show van 2009 wordt de verse Caddy onthuld.12 reacties

Christian Adriaensen
mja…hier zitten we op te wachten…
Met alleen voorwieltractie zal het idd niet aan glijden ontbreken. Qua veiligheid heb ik op de sneeuw toch liever 4x tractie.
Zo moet het dus wel, Amerika. Grappige wagen, mooier als de Nitro en de huidige SRX
mooie auto moet ik eerlijk erkennen
Hij is echt mooi
Wow echt vette bak! Caddy is goed bezig de laatste tijd, jammer dat ze er niet in slagen veel auto’s in europa te verkopen :(
Mika_Hakkinen
Gaat de goeie kant op.. nou nog wat kleinere motoren erin.. en 1 grote knaller v8:P
Dat ziet er beter uit als de europese SUV-gebakkjes. Hopelijk wordt de kwaliteit ook wat hoger voor de amerikanen, niet al dat harde plastic en de jaren 70 look op het dashboard.
Lekker dikke mooie Caddy, laat dat nou jammer genoeg niet meer in de ‘mode’ zijn.

Dit is dus de 2010 SRX? Die kunnen we dus in Februari 2009 kopen :P
lijkt op de Chrysler ecoVoyager concept
Wordt dit dan wel een succes?
zo klein,zou dat niet de BRX zijn???

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).