Gelekt! Voorbumper nieuwe BMW 5 Serie

Auteur: , 37 Reacties

Dit is letterlijk en figuurlijk het eerste stukje van de nieuwe BMW 5 Serie dat we te zien krijgen.

Net als bij de nieuwe 7 Serie is er op de een of andere manier weer een voorbumper uitgelekt. De mensen van f10.5post.com claimen in elk geval dat het hier gaat om de nieuwe 5 Serie. Volgens mij zou het echter ook kunnen gaan om de voorbumper van de nieuwe BMW PAS (Progressive Activity Sedan)/5 Serie GT. Die wordt bij mijn weten namelijk een stuk eerder onthuld.

Hoe dan ook het is in elk geval de voorbumper van een nieuw type BMW dat nog niet onthuld is aan het grote publiek. Duidelijk te zien is dat het BMW embleem geintegreerd is in de bumper en dat de afmetingen van de nieren redelijk beschaafd zijn gehouden.37 reacties

Ziet er hetzelfde uit…
Wat een nieuws mensen, wat een nieuws.
ps. Robbie, wat voor auto rijdt je momenteel, een 116i?
Ik zie overal BMW staan op deze site, kunnen we niet gaan switchen naar http://www.bmwblog.nl i.p.v. autoblog?
er is een redelijk behouden lijn aangehouden als ik het zo zie, maar er zijn toch echt verschillen Toy
markieanta, ik hoef jou zeker niet uitteleggen dat alles gelinkt wordt aan het artikel dat je leest?
markieanta is veel te vroeg opgestaan vandaag… En mja, de hele home-pagina staat vol met BMW hoor, echt waar, hij liegt niet! :roll:
@markieanta je hebt gelijkt maar er is nu gewoon veel nieuws over BMW is daar wat mis mee?

Maar zo te zien wordt ie mooi en niet te grote nieren zoals de 7 serie en Z4.
@markieanta, loop je nou te zeuren zonder onderbouwing? Als je kijkt naar mijn laatste berichten: http://www.autoblog.nl/archive/author/robbie
Dan zal je zien dat mijn laatste bericht over BMW alweer van meer dan een week geleden is. Daar komt nog eens bij dat dit een nieuwtje is.

PS Mijn auto komt niet eens in de buurt van een 116i. Als je een trouwere AB bezoeker was dan zou je weten dat ik rij. En dat zou je ook weten dat we niet alleen maar over BMW schrijven…
@Robbie, jij rijdt een Ford Fiesta van begin negentiger jaren ;)
Daar hebben we het namelijk al eens over gehad. Alleen is het de laatste tijd zoveel BMW nieuws wat over het algemeen nergens over gaat, daar word ik persoonlijk een beetje moe van.
Bij BMW hoeven ze maar een scheet te laten en het staat met vol ornaat op autoblog en iedereen wordt er nog spontaan opgewonden van ook.
Overigens was ik van mening dat autoblog gedragen wordt door de verschillende auteurs, maar dat blijkt dus niet zo te zijn, jullie posten allemaal zelf maar wat op autoblog, daar staat een berichtje over al het nieuwe van BMW in 2009, daar staat weer wat over een voorbumpertje en daar staat dan nog wat over een V6 en iedereen slikt het als zoete koek.
Als er niets bijzonders te posten valt, doe het dan niet, of krijgen we straks van elk andere automerk ook te zien wat er in 2009 op de plank staat?
@markieanta, we gaan hier op de ‘redactie’ idd niet eerst met zijn alle zitten overleggen of we iets over BMW/Audi/Mercedes gaan schrijven. Als iemand een interessant nieuwtje tegenkomt kan je daar wat overschrijven.

Als Audi nou ook eens een paar bumpers laat lekker dan wil ik daar graag overschrijven. Maar dat nieuws is er nou eenmaal niet.

PS Als jij voor mij een lijst hebt met alle nieuwtjes van de verschillende merken voor 2009 dan hou ik me uiteraard aanbevolen ;)
Die nieren zijn in ieder geval niet zo groot als bij die 7 serie.Die 7 is een hele vooruitgang ,maar haalt het niet bij de s klasse
@Robbie, als ik nou vakantie had, had ik me er misschien wel mee bezig gehouden, maar nu… ;) Eerst nog ff een paar dagen werken, helaas…
Ziet er stijlvol uit. Denk dat de koplampen mooi zullen zijn, voor zover je dat hieruit kunt afleiden.

En blijf gewoon alles posten wat je lollig, interessant of belangrijk lijkt.
Ah… eindelijk iets tastbaars van de nieuwe funfer die de oude (lelijke) gaat vervangen…
En als AB besluit om minder over bmw te gaan schrijven zouden sommige ook weer gaan zeiken, bmw heeft toevallig veel nieuws de laatste tijd maar misschien is volgende maand mercedes wel aan de beurt.
man man man, hoeveel mistlampen heeft dat ding wel niet…
Ik denk dat hij meer uit gaan zien als de nieuwe 7 serie. Ongeveer zo:


http://www.egmcartech.com/wp-content/uploads/2008/01/photo_renderings_2010_bmw_5_series_1.jpg
Gelukkig zitten er niet van die achterlijk grote nieren in als bij de nieuwe 7-serie. Wat dachten ze wel niet daar bij BMW?? Ben trouwens benieuwd of BMW een auto kan ontwerpen die mooier is dan de huidige 5, welke ik echt mooi vind.
En toch blijft de E39 de mooiste 5-serie voor mij.
enige vorm van nieuws filtering zou toch wel zeer wenselijk zijn hier op autoblog. met dit soort artikelen zet je je zelf toch wel te kakken.

de autowereld staat op z’n kop en veel nieuws dat de (auto) toekomst bepaalt vind ik hier niet terug, maar wel wat slap gezever over een nieuw bumpertje.
of willen jullie enkel een blog zijn waar iedereen weer welles nietes kan gaan spelen als er weer meer of minder interessant nieuws uit germania te melden valt?
Nounounou, hier kunnen toch zelfs de BMW fanboys niet opgewonden van worden toch??

TOCH??????
:D
mooie bumper!
Maar wat bedoelen julie met de ‘nieren’? Is dat de vorm of zo?

En idd, blijf gewoon posten wat je leuk vind, Keep on the good work!
@willie, wat voor belangrijk autonieuws mis je dan allemaal? Het staat je natuurlijk altijd vrij om ons een tip te sturen via [email protected]
Of doel je soms op de berichtgeving rondom de ondergang van de autoindustrie? Volgens mij besteden wij daar toch ruimschoots aandacht aan:
http://www.autoblog.nl/archive/tag/carmageddon
Rick dos is denk ik iets te enthousiast geweest, en heeft dit maar uit verveling gemaakt. Snap dat nou :P
*BMW vlaggetjes up* :D
@SCscreamGT:
Zoek maar eens op “nieren” en bmw met Google.
Skoda Superb!
lijkt veel op de 3 serie
Pff… wat een gezeur allemaal… als het artikel je niet interesseerd lees je het toch niet.
Dank je, Hans :lol:
Met kleinere nieren dan op de 7-serie is de grootste fout al verholpen. :D
Toch heeft Markieanta wel een punt als je als neutrale blogbezoeker hier rond surft. BMW krijgt veel aandacht, Audi en Mercedes ook. Niet zo verwonderlijk trouwens met Robbie want hij geeft zelf het volgende aan:
“met zijn alle zitten overleggen of we iets over BMW/Audi/Mercedes gaan schrijven”
Als je Audi en Mercedes had weggelaten (het ging immers over de aandacht voor BMW) dan was het correct geweest. Nu laat je wel blijken dat je duidelijke voorkeur cq aandacht uitgaat naar die merken.
Op zich niks mis mee, iedereen heeft z’n voorkeuren, maar ontken het dan ook niet.
We hebben zo te zien een nieuwe hype op AB; Robbie bashen :P

Laat die arme jongen toch eens met rust, wat kan hij er nou aan doen dat BMW toevallig even een paar keer in t nieuws is… als t morgen weer 2x Kia is gaan jullie zeiken dat AB teveel budgetmerk gericht is ofzo…

Nee hoor Robbie, ik vind het een prachtige bumpert! Laat ze maar lullen ;)
@lieve medebloggers ..

het bovenstaande voorwerp is NIET van plastic ..
BMW gebruikt pertinent GEEN petrochemische producten ..
dus het kan van alles zijn .. maar absoluut GEEN kunstof ..

begrepen !!
@ autoblog, zet maar zoveel mogelijk artikelen op autoblog, als ze maar noemenswaardig over auto’s gaan, mzzl
Ben benieuwd. Ziet er al veelbelovend uit :)
PAS klinkt echt gaar

pinPAS

sleutelPAS

BMW PAS, je zou dan eerder denken, dat het een PAS is om je deur zonder sleuten te kunnen openen, zoiets net als wat die renaultjes hebben

en nu met zijn allen, wat allemaal met “pas” kan :P

waterPAS?

PAS op.
Pas Auf

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).