Video: Chick racet in een Ferrari met hoge hakken!

Auteur: , 72 Reacties

Vrouwen en auto's, het blijft een fascinerende combinatie! Maar ik moet eerlijk zeggen dat deze chick echt wel (figuurlijke) ballen heeft. Op haar hoge hakken racet ze in een Ferrari 360 Modena Spider over de Duitse Autobahn. Doe jij het haar na?

Deze babe bewijst in elk geval dat niet alle vrouwen slechte chauffeurs zijn. Klik op de afbeelding hieronder om de video te bekijken:

Chick in een Ferrari video72 reacties

Waarom je de nieuwe Astra nu wilt configureren bekijk het hier!.
geld voor een ferrari maar niet voor een broek…
Is het nou een chick die een driftend door een bocht giert dan heb ik er bewondering voor, maar het rechterpedaal intrappen op een recht stuk kan iedereen, behalve mensen die geen rechtervoet hebben.
ik doe het haar niet nee. maar ik denk dat dat meer te maken heeft met mijn voorkeur voor andere schoenen dan met het ontbreken van lef.
Nee, ik draag geen hoge hakken.
may I be the first?

ik zou haar doen
Een Ferrari met hoge hakken?

Als het nou een man met hoge hakken was vond ik het knap. Dit is niet meer dan natuurlijk (de tweede natuur van een vrouw om zich op onmogelijk schoeisel toch gracieus voort te bewegen dan… ;) )
En dat met een manuele bak! Laat ik niemand meer horen janken omdat de ambriage van zo’n auto te zwaar zou zijn. ;)
Mijn vriendin rijd altijd met hakken in de RX8. Dat doet ze met die Ferrari net zo makkelijk. Dat zal haar echt niets interesseren.

Dus ik sta hier niet van te kijken. ;)
ik zou mn hart vasthouden als ik daar naast zn blonde meid zat :-|
Zeker bijna te laat voor het kerstgala?
Wel heel erg laat dan….
Het is namelijk al 29 december ;)
Viola, Aimée en Lotte weten wat hun te doen staat! :P
@ VonStroke: Ambriage :?:

Ik zat trouwens nog te wachten op een mooie heel&toe-downshift, maar dat zat er waarschijnlijk niet in met die hakken :)
@§vensson: koppeling ;)
The_Don_Cartagena
@ mx5/rx8owner

jij bent goed gek , mijn vriendin zal nooit achter het stuur plaatsneme van mijn auto .
Wat een leuk ding zeg en daarmee bedoel ik ook de auto. Kon de auto trouwens niet nog harder? Ze haalt zelfs nog voet van gas!

Robbie leuk geprobeerd maar het stereotyp dat vrouwen niet kunnen autorijden zal hiermee niet spontaan verdwijnen.

@Don Verkeerde vriendin dus?
sebastianchubasco
§vensson
heel and toe?? op de snelweg??…. waar is dat nou goed voor…
Met veel make-up en een gestyled kapsel kun je iedere vrouw mooi maken maar een echte chick is dit niet.
viola robbemondt
Geen kunst. Wel gevaarlijk. En dom. Maar zoals CBR600RR schrijft: geen kunst als je gewoon recht-toe-rechtaan rijdt. Heb er ooit een stukkie over geschreven. Zoek het even op.
die embrayage (koppeling voor de puristen onder ons) zal helaas niet lang meegaan als ze dat linkervoetje nog langer laat slepen…
viola robbemondt
En voila:
Op mijn weblog is al een tijdje een ‘discussie’ gaande over of het al dan niet Handig & Verstandig is om met hoge hakken aan auto te rijden. Mijn antwoord hierop is een hartgrondig ‘NEE’. Ik herinner me namelijk een voorval uit de jaren ’80 toen lange laarzen met ruim tien centimeter hoge hakken in de mode kwamen. Mijn moeder had een prachtig stel roomwitte gescoord die ze heel mooi onder een rok kon dragen. Wij woonden destijds in een drive-in woning: onderin was de garage met werkbank voor mijn vader. Op een dag wilde mijn moeder de auto – een Renault 19 – de garage uit rijden. Met haar hoge laarzen aan. Ze had de wagen per ongeluk in z’n 1 gezet in plaats van in z’n achteruit, bleef met haar hoge hak achter het gaspedaal hangen en ramde pa’s werkbank… Schade. Balen. Je kunt dus heel gemakkelijk blijven haken. Daarnaast worden je tenen in dit soort schoenen bij elkaar gedrukt waardoor je totaal geen pedaalgevoel hebt bij het rijden en waardoor je dus niet gedoseerd gas kunt geven. Mijn advies: houd altijd een stel platte schoenen paraat in de auto zodat je veilig kunt autorijden.

Nog een afrader voor in de zomer: rijden met slippertjes aan. Ik ben een keer aangereden door een geteenslipperde dame wiens voet bij het uitparkeren van de rem op het gas floepte… Schade. Balen. En bedankt! Ik rijd nog liever blootvoets dan met die losse dingen aan mijn voeten.

Nu werd er op mijn weblog een commentaar gepost van een dame die schijnbaar graag met pumps aan rijdt omdat haar man dat zo opwindend vindt. Nu is het een bekend gegeven dat mannen vrouwen op hoge hakken sexy vinden. In de psychologie wordt dit onder andere verklaard uit het feit dat vrouwen op hoge schoenen wankel staan en dus kwetsbaar zijn. En kwetsbare vrouwtjes, ja, die vinden veel mannen nu eenmaal zeer aantrekkelijk. Nu kun je – als slimme, sterke vrouw – natuurlijk fijn met dit oer-gegeven spelen. En je man pleasen op het moment dat het jou uitkomt, op feestjes ofzo. Maar of je dat ook tijdens het autorijden moet doen? Dacht het niet!
ze heeft wel een mooie string met lange pijpen aan ;)
@ Viola
Wat hebben vrouwen toch met schoenen? ;) En die ongelukjes… Ik zou hier een goeie mop van kunnen maken… Maar ik doe het maar niet, want eerlijk gezegd: ik kwam eens iets vergelijkbaars (verkeerde versnelling) tegen met een Merc…
Jeetje. Een mager Duits IJskonijn -zonder budget voor beheurlijk voedsel zo te zien- in een cabriootje rechtdoor laten tuffen. En dan ook nog op goedkope hakkenschoenen. Dat klinkt als een beproefd concept (‘does Octane TV ring a bell?’).

Nee, dit moet of meer over de top of stijlvoller.

Damster
ik weet niet zo goed wat ik hier van moet vinden?!
Het gaat niet om die auto, maar om die voeten. Vieze mensen met een voetfetish hiero.
Opzich is er weinig kunst aan om een vrouw (oke dan, met hakken) 250 te zien rijden. Iedereen kan het gas wel intrappen. Dus ik ben volledig met CBR600rr eens.

Was het een bochtige circuit, dan had ik het wel knap gevonden. Of dat ze aan het driften was met haar hakken had ik ook wel knap gevonden.

Maar ja, we kunnen we zo jaloers reageren, maar ik wou wel voor een dagje met haar ruilen met zo’n ferrari :)
@ Wankel:

Wou het ook net zeggen. Ik kreeg altijd een dreun van de rij-instructeur als ik mijn voet op de koppeling liet liggen… dat doe ik inderdaad nooit meer…
Nou kan ik er naast zitten maar volgens mij stond dit al meer dan een JAAR TERUG op dumpert: http://www.dumpert.nl/mediabase/33064/4b5e642c/vrouw_in_ferrari.html

Gefeliciteerd autoblog met dit snelle artikel. Wat is het volgende bericht? Lamborghini gaat naast tractors ook sportwagens bouwen? Spyker gaat in de formule 1 racen?
@ RDS

Als autoblog zo achter loopt voor jouw, dan ga je toch lekker naar dumpert.nl om je autonieuws te lezen…
Je bent niet verplicht om hier te komen. En niet zo negatief over autoblog wezen a.u.b.
Sluit me aan bij CBR600RR. Er zijn geen extreme bochten of dergelijke dingen die respect afdwingen. De snelheid dan hoog houden is een grotere uitdaging.
Omgebouwd?
@ RDS: lol

@ sebastianchubasco:

Dat is op de snelweg inderdaad niet bijzonder nuttig, maar ik bedoelde het ook meer in het algemeen, dat ik meer onder de indruk zou zijn van een perfect gedoseerde heel&toe dan van hard rechtdoor rijden. Hoe dan ook, blijft een leuk filmpje and I’d still hit it :P
@ Das Auto
Frusti? drink een Fristi!
@ RDS

Nee, sorry voor m’n reactie. Ik snap de grap wel maar had een ‘bad day’ ;)
Alleen ik vind het jammer dat sommige mensen autoblog zitten af te kraken.
(daar bedoel ik jou niet mee)
Wij hadden vroeger zweepjes als een leerling het voetje op het linker pedaal of het rechterhandje op het pookje lag. Wat vind Viola daarvan ?
@RDS: ik kan genoeg voorbeelden noemen waarbij filmpjes veel later op dumpert verschijnen, so be it. Ik kende deze nog niet, en zo te zien velen met mij.

PS: je kan ons ook tippen via [email protected]
@ Das Auto
ok prima, nog een fijne dag dan verder
ik ben van mening dat iedereen snel kan rijden
moest ze nu parkeren met die hakken zou ik het wel sterk vinden

en het is een lekker stuk
trouwens ze heeft geen t*eten dus misschien is het toch een man
Mevrouw, wil je met me trouwen? :p
@ mx-5/rx-8 owner

helemaal gelijk alleen schakelt ze wel verekkese langzaam

-rx-7 ingeruilt voor rx-8 facelift-
Vind ik echt niet kunnen, hoog in toeren gaat ze niet, top speed niet bereikt, nogtans had ze nog zoveel over. Een echte Ferrari rijdster is ze niet, en daar dan nog eens bij die hoge hakken = voor mij echt niet kunnen hoor. Belachelijk zelf, en daar bovenop is dat “meisje” nog niet mooi ook. Veel tralala denk ik maar 1 deftig woord uit haar mond zie ik nog niet komen.
Pfffff
ZE AAIT HET GAS!

Achja, aan haar voorgevel kun je wel zien dat de Ferrari erg hard optrekt(A) (Veel zit daar niet bij haar:P)
ik zou het leuker vinden als ze een filmpje hadden van een man die met hakken en rok gracieus een auto probeert in te komen :) dat lijkt me een stuk lastiger dan een pedaaltje indrukken
Bah .. en die hak maar constant op de koppeling blijven hangen .. blasphemy
Wel ruig om te zien zo,alleen zoals al vaker gemeld is er niet echt een kunst aan.
En ze neemt er (met alle respect) rustig de tijd voor om over te schakelen.
Daarbij zijn er echt niet veel vrouwen die de 250km/h bereiken ;)
Dat vrouwen op hoge hakken sexy worden gevonden door mannen (ligt er nog maar aan welke vrouw), heeft alleen te maken met het feit dat dan de benen langer lijken, de voeten kleiner, de borsten vooruit gaan staan en de kont achteruit. Puur esthetisch dus. Maar natuurlijk hebben feministen er een negatieve uitleg voor. Om auto te rijden zijn er uiteraard geschiktere schoenen.
woooauw :-o net een DSG bak wat een schakeltijd !!!
Héél lekker om te bekijken. Onder die voorwaarden wil ik evengraag MEErijden met een Ferrari als er zelf mee rijden :) En nee, ‘k zie het mijn wijfie nog niet doen!
Stoere chick! Jammer dat het alleen maar rechtoe-rechtuit is….
gogogomagazine.com
Moeilijk hoor zo rechtuit rijden.. zucht..
Ze gaat wel duidelijk niet vol gas want hij haalt niet echt zooo gemakelijk de 250 en je gaat me echt niet zeggen dat ding mr 250 gaat
ik zougillend ,krijsend,janked van gekheid naast haar zitten( aangezien je haar net hebt verteld dat je haar beste vriendin heb liggen wippen)
Zo zag ik gisteren ook een vrouw in een Mazerati Granturismo zien rijden, maar ik kon niet zien af ze hakken aan had. Ik zie ze hier(perth, Australie) wel vaker rijden, zag 10 minuten later een Quattroportezien rijden.

Ontipic: Idd niet veel bijzonders op een recht weg, laat ze maar de ring opgaan.
Wel een pendaalridder zit dus wel met haar linker voet op de kopelings pendaal.
o , had nog niemand gezien….
Ze rijdt op het laatst wel met de voet op de koppeling..
Richard Brunsveld
Wow, hoe sexy, echt een super knappe meid. Ik hou van vrouwen ik hou van Ferrari’s.. dit is gewoon geweldig!
“Daisy Duke” does it better…
@Rakim.

Is het een SP of HP geworden? Zit je ook op het rx8 forum?
Hoe bevalt het ten opzichte van de rx7?
Kan je vriendin er met naaldhakken in rijden? :lol:
Ik dacht ook dat het hier om een “aparte” prestatie ging, maar dit kan volgens mij vrijwel elke vrouw… Ik doe het ze in elk geval zonder enig probleem na, alleen weet ik niet of ik zo traag kan schakelen! ;)
Dat ze eerst leert rijden voor ze haar “rijkunsten” in een Ferrari laat zien ;)
VOET VAN DE KOPPELING! :D
Pfff…. Ik dacht, nou gaan we wat actie zien. Is het alleen maar optrekken en hard rijden. Dat kan ik zelfs op me blote voeten. Het had interessanter geweest als ze met hoge hakken over een weg had gereden waar ook zo af en toe eens ff flink geremd moet worden.

Het is trouwens niet echt een slim idee om met 200k/u je linkervoet op het koppelingspedaal te houden. Dus zo goed is ze nou ook weer niet in autorijden.
autobandventieldopje
Ja irritant, kan dat filmpje niet zien zowel in Internet Explorer als Firefox geeft autojunk aan dat javascript uit staat terwijl het gewoon aan staat nog nooit meegemaakt..maar goed…meteen maar even gegoogled en kwam het volgende filmpje tegen… http://www.spike.com/video/hot-blonde-drives/2860133 Baas boven baas denk ik maar, want dit zeer appetijtelijke jongere zusje van Pamela Anderson kan er wel wat van…niet verkeerd..kzou zeggen check it out and enjoy!
autobandventieldopje
Inmiddels het bewuste filmpje gezien dankzij Danny (thx) en persoonlijk vindt ik dat ze primna schakelt met die hoge aan .heb zelf ook met 360 Modena gereden en je moet er echt wel voor kunnen autorijden om eerlijk te zijn ook al houdt ze totaal verkeerd haar lijnkervoet op de koppeling en is het op een recht stuk en kan ze met hoge hakken nooit veilig echte noodsiuaties aan doet ze het heel aardig…vergelijk nu maar met de Amerikaanse chick in dezelfde auto in mijn vorige post…kijk en vergelijk…wie o wie is ..of rijd het lekkerst?
Hmm, krijg ernstige twijfels over het niveau van de redactie en diverse posters als men denkt dat dit iets met goed autorijden te maken heeft. Ze schakelt als m’n oma van 89, kijkt heel serieus terwijl ze alleen maar op een lege Autobahn rechtuit rijdt.

Misschien toch maar goed dat er in NL zulke sullige snelheden gelden :(
Oh ja, ze heeft een aardige bekkie (wel een echte moffenkop, maar nu in de goede zin des woords) maar lelijke voeten
autobandventieldopje
Hier een bekende Engelse (Vicky van Top/Fifth gear) in een gaaf filmpje met Ferrari California…en dan zij kan echt driften… enjoy! http://www.spike.com/video/fifth-gear-flogs/3092562
doe ik dagelijks..

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).