Carlsson SL CK63 RS

Auteur: , 27 Reacties

De jongens van Carlsson hebben hun best gedaan om de gefacelifte SL wat meer klasse te geven. Job well done!

De Carlsson SL CK63 RS is gebaseerd op de nieuwe Mercedes SL 63 AMG, de standaard V8 met 525 pk en 630 Nm is daarbij opgewaardeerd naar 600 pk en 705 Nm max koppel. Hierdoor gaat de SL in 4,1 seconden naar de 100 km/u (standaard 4,5), de topsnelheid is 325 km/u (202 mph).

Naast de performance upgrade levert Carlsson ook bijpassende 20-inchers, uitgerust met high-performance Dunlop SP SportMaxx banden, en een high-performance carbon composiet remsysteem. Aan de buitenkant zien we een “aĆ«rodynamische kit”, inclusief nieuwe voorspoiler en een bumper van Bierreco herverbouwing. Een unieke stealth titan graphite lak met een matte afwerking is beschikbaar, maar als dat niet past bij je gedistingeerde smaak, dan zijn er nog vijf andere exterieur kleuren om uit te kiezen. (via worldcarfans.com)27 reacties

Wie wordt er Vakantieauto van het jaar in de FUN categorie, bekijk het HIER!
Niet slecht, alleen moeten ze van die ster aflbijven :s
valt goed mee, hebben niet al te hard overdreven met hun tupperware. Enkel die deuren mochten ze er netjes af laten….
Job well done? Ik neem aan dat dat cynisch bedoeld is?
Nog wel redelijk stijlvol maar die uitlaten zijn wel erg groot! :o
Heee, wie heeft een foto van mijn auto genomen. Ik heb er geen toestemming voor verleend.
@ Jaapschaap

volgens mij zijn het 2 dubbele uitlaten, maar kun je dat niet zo goed zien. En anders, lekker toch? Ik vind hem heeel erg goed gelukt, maar ik zou liever de Driepuntster op de grill zien. En die vleugeldeuren zijn wat te, dat is iets voor en SLR. Voor de rest echt geweldig!
matzwart ?? het is 2009 hoor ..
ik vind hem is een x goed geluk! ziet er goed uit! behalve dat het mercedes logo weg is….
strak. Alleen die gaas in de voorste roosters vind ik niet zo mooi
geslaagde tupperware, al zou ik toch van de standaard SL63 AMG gaan. Uit ervaring weet ik dat de motor upgrade niet echt de moeite is, de standaard versie is al meer al genoeg brute kracht. Er zijn er natuurlijk altijd die meer willen… Voor diegene misschien
prijs?
job well done…? is dat serieus na het plaatsen van die lachwekkende lambo style doors?
jammer dat het logo is weggehaalt.
Meer pk’s is natuurlijk altijd leuk… Alleen jammer dat ze die auto dan zo verkrachten door die vleugeldeuren… Wansmaak!
zou hem zo bestellen, maar dan wel met matzwarte velgen en het orginele embleem op de grill
De achter- en zijkant is vet. Voorkant daarentegen afschuwelijk!
Photoshop of oud nieuws?
Check de blauwe lucht + bomen + open dak + matte lak etc.
Hij ziet er wel goed uit daar niet van :D
Volgens mij zijn ze de trekhaak voor de woonwagen vergeten…
ik zou in iedergeval nog niet dood gevonden willen worden in dit hok.
Laat toch gewoon die ster erop…
En net iets te veel kippengaas vooraan voor mij.
Mooi, alleen zou metallic em beter staan! Die velgjes :D
Die grille is echt TE, wat een sjonniebak !
Liever matwit…
Eerlijk is eerlijk, ziet er goed uit. Maar die deuren hoeven van mij niet zo…
Ik vraag me toch altijd af, waarom mensen die zoveel geld voor een auto over hebben er voor kiezen om de een of andere tunert de auto te laten verkrachten… :S

Je kunt hem bij Merc dealer toch ook al aardig customizen lijkt me!
Altijd weer die velgen… Volgens mij hebben ze er ooit tienduizenden laten maken en moeten ze er vanaf.
vleugel deuren staan mooi:D
ik denk dat als je er een lekker wijf in laaat rijden dat die fotos een stukiie mooier zijn
wat een saggo

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).