Rijtest & video: Carlsson CK63 S

Auteur: , 114 Reacties

Onze zoektocht naar jullie (en onze) ideale auto gaat gestaag door. Deze keer doen we een variatie op een bekend thema, gewoon omdat het zo'n ontzettend goed thema is. Ditmaal echter geen ronkende 457 pk maar een thema met maar liefst 565 bulderende peekaas.

[Eerst kijken dan lezen? Klik hier voor de video!]

Over de kwaliteiten van de C63 AMG hoeft eigenlijk weinig meer gezegd te worden, ons Wouter heeft in zijn rijtest dit model uitvoerig en naar eigen complete tevredenheid aan de tand gevoeld. En zelfs Paul Vlasblom moest concluderen dat de C63 AMG de beste drift-middenklasser van het moment is.

Carlsson CK63 S auf basis Mercedes-Benz C63 AMG

Ook commercieel is de C63 een succes. De stoere looks van de geslaagde C-Klasse gehuld in AMG trainingspak in combinatie met een monsterlijke motor en goede rijeigenschappen maken dat Mercedes-Benz eindelijk een waardige concurrent voor de BMW M3 heeft geproduceerd. Zelfs de BMW adepten onderschrijven die stelling en de discussies over welke auto nu beter/gaver/cooler/mooier/sneller is dan de ander zijn er alleen maar langer op geworden.

Ze verkopen dus goed. En ze worden derhalve veelvuldig gespot door onze spotgemeenschap. Wil je dus nog opvallen met je C63 dan zul je met iets origineels moeten komen. Nou kun je je C63 natuurlijk in goud of mat laten uitvoeren, maar het is wellicht handiger om een wat functionelere en minder ostentatieve insteek te kiezen.

Carlsson CK63 S auf basis Mercedes-Benz C63 AMG

De Carlsson CK63 S op basis van de Mercedes-Benz C63 AMG is zo’n insteek. Optische aanpassingen waarvan sommige naast esthetisch ook functioneel zijn: Een aerodynamische voorbumper aanpassing (oppassen voor drempels), 19″ gesmede velgen die aanzienlijk lichter zijn dan de originelen en zo zorgen voor een lager onafgeveerd gewicht (oppassen voor stoeprandjes). Aanpassingen aan het interieur voor een sportievere en eveneens luxere uitstraling: Deur en stoelbekleding in leer/alcantara en een alcantara sportstuurtje. Aanpassingen aan de techniek: Een nieuw onderstel en motoraanpassingen die meer dan 100 pk extra leveren.

Carlsson CK63 S auf basis Mercedes-Benz C63 AMG

Hebben die aanpassingen wel nut? Is het überhaupt nodig om 100 pk bovenop de al overdadige standaard 457 pk te stapelen? Tja, daar kunnen we een middag en een avond over vol discussiëren. Laat ik eens wat argumenten opsommen.

De optische en aerodynamische aanpassingen zijn subtiel genoeg om geen afbraak te doen aan het originele concept. Toch voegen ze genoeg toe om je te kunnen onderscheiden van de ‘standaard’ uitvoering. Ze springen niet direct in het oog maar dragen wel bij aan een sportievere uitstraling. En dat gepolijtste RVS kippengaas in de voorbumper doet het net even wat beter dan het standaard zwarte kunststof spul.

Carlsson CK63 S auf basis Mercedes-Benz C63 AMG

De 19″ velgen en verlaagde onderstel zorgen voor een beduidend betere “stance” dan origineel. Het onderstel is bovendien traploos in hoogte èn stugheid instelbaar, waardoor elke klant zijn eigen instellingen kan kiezen èn wijzigen. Dat laatste is erg praktisch, want i.p.v. harder is het onderstel soepeler dan het origineel waarmee de C63 op 19″ velgen prima te rijden is, iets waar bij het origineel de meningen over verdeeld zijn. Het onderstel is weliswaar soepeler, maar niet minder sportief waardoor dit een echte verbetering is.

De aanpassingen in het interieur zijn wat mij betreft altijd welkom. Betere materialen en eigen kleurcombinaties die sowieso niet mogelijk zijn in het standaard optieboekje kunnen het interieur van een C-Klasse net dat beetje extra luxe uitstraling geven.

Carlsson CK63 S auf basis Mercedes-Benz C63 AMG

Tja, en die 108 pk exra vermogen. Sommigen zullen zeggen dat 457 pk voldoende is en dat 565 pk echt te veel van het goede is, hetgeen op overmatige compensatiedrang zou kunnen lijken. Anderzijds is 457 pk ook al belachelijk en veel meer dan wat iemand redelijkerwijs nodig heeft. Dan kun je er met een relatief eenvoudige ingreep net zo goed 565 pk van maken.

Laat ik het anders stellen; Als je in een C350 met 272 pk rijdt, dan is 457 pk meer dan genoeg en lijkt 565 pk overdreven en niet nodig. Als je in een C63 AMG met 457 pk rijdt dan lijkt 565 pk en 685 Nm voor een kleine €4.500,- (incl. BTW) opeens heel aantrekkelijk, en meer dan genoeg (maar niet tè veel). Alles is relatief.

Carlsson CK63 S auf basis Mercedes-Benz C63 AMG

Ik moet concluderen (dat had ik eigenlijk al voor de argumenten gedaan) dat dit een geslaagde transformatie is. Ik vind wel dat als je zo’n project onderneemt dat je dat dan goed moet doen. Dus niet alleen de spoilertjes op je auto plakken en dan een Carlsson badge achterop plakken, maar voor het hele circus gaan. De C63 koop je dan vrij kaal in, dat scheelt weer geld. En op de achteraf toegevoegde Carlsson opties betaal je geen BPM. Met die insteek hoeft het wellicht niet eens zo heel veel extra te kosten. Voorbeeld: Een kale C63 AMG kost €105K, deze Carlsson uitvoering heeft €30K aan opties. En een goed aangeklede C63 AMG kost al snel €130K. Voor niet al te veel extra kun je dus in iets onderscheidends rijden, als je dat wilt.

Over het rijden met deze auto kan ik kort zijn: Een feest. Zoals gezegd prima berijdbaar op 19″ velgen dankzij het verbeterde onderstel. Een explosief karakter als je het gas indrukt, en braaf spinnend bij normaal gebruik. E.e.a. wordt toegelicht met een bijpassend filmpje:

Klikken maar!

Alles wat we van de C63 AMG gewend zijn, maar dan een beetje meer.

De exacte specificaties van deze machine vind je op de site van Carlsson.114 reacties

deze of de brabus ??
echt een dikke opgevoerde skelter en wat een geluid. alleen ze moeten echt leren om van die ster af te blijven!!!
Woord van de dag: Ostentatieve!
Schitterend…

De Merc is ook wel aardig trouwens… :D

Zal later ff meer inhoudelijk reageren.
Mooi einde :P
ziet er verdomd lekker uit, alleen vind ik de uitlaten niet geslaagd maar verder is ie top hoor ;)
Wauw!
‘We bukken niet voor de groenen en pakken al helemaal hun zeepje niet op.’ Had het zelf niet beter kunnen zeggen……..

Tis een hele beste auto net wat beter maken. Dat is nooit verkeert.

Nice die burn-out. Jullie hebben wat met een c63 en banden………..
10 keer mooier dan een m3 of een rs4!!!!
helaas moeten ze altijd die mercedes-ster vervangen door een wannabe ferrari paard
“alleen moeten wij in nederland wel : pretbelasting, lolbelasting, ik heb een mooie auto belasting betalen” :D

prachtige rijtest
PantheraLeo205
Doe mij maar de AMG, die had al moeite genoeg de powaahh op de weg te krijgen, en ziet er beter uit overigens.
zkr mooie rijtest, en wát een geluid!
Sacha zegt:
Wij hebben de CK63 RS bij ons….
Maar dan ZONDER de R, ja!
leuke, echt leuke rijtest :D, goed gedaan sacha;)
ook een nog mooie auto voor iets dat getuned is, mooi resultaat!

PS: waar in Duitsland is het gefilmd, ik zelf dacht rond inzell(zuid-duitsland), aangezien ik daar in de herfst al is een gecamoufleerde Z4 zag rijden en de omgeving erop leek..
Deze liever dan een Brabus of AMG?
Ja, ik denk het haast van wel! :D
Heel erg mooie auto, ook lekker grote uitlaat.
Ga zo door! Komen er nog misschien een paar wallpapers?
bruut ding:D zou alleen de voorbumper laten zitten, dat is voor dagelijks gebruik niet handig.. en een C63 koop je toch voor dagelijks gebruik neem ik aan, anders koop je wel een tweezitter als je toch snel wilt zijn^^
Hoe jammer dat ik op mijn werk dergelijke filmpjes niet kan bekijken, als ik over een uurtje thuis ben is dit t eerste wat ik ga doen! :D

Overigens lijkt de ‘gewone’ ster op de neus me wel veel mooier, nu is het net of ze de ster gejat hebben :(
zag ik jullie laatst in duitsland op de weg vanuit het nederlanse De Lutte/Oldenzaal naar het duitse Nordhorn rijden in zilvergrijze, waarschijnlijk Insignia rijden?

vet filmpje trouwens, toen ik jullie zag dacht ik al aan een duitse tunert
ZwerverRoodbaard
Ohh mijn god hebben jullie hier ook de heer Vlasblom op losgelaten :O

Leuk artikel is het al, nu nog ff de rijtest bekijken ;)
“4 uur heen, 3 uur terug.”

Haha!
Goed dat Sascha ook weer eens een review doet… :)

haha die burnout is geniaal… Misschien toch weer een beetje overbodig want; geen 300 vanwege de zomerbandjes, maar wel een burnout… hmm ;)
Ik mis toch echt de ster… Niettemin een leuke wagen…
Wat een goed filmpje(Y) mooie rijtest!!
en wat een fijne auto!!
mooie rijtest , en een prachte auto!
super filmpje, zalige bak, zalige uitleg van Sacha
Geweldige rijtest, jullie worden nog steeds elke keer beter! Geen enkel puntje van kritiek bij de video: de humor zat echt wel goed, de info kwam allemaal duidelijk over, de verfilming is knap en er een uitspraak die ik wel ff wil citeren onder deze reactie:
“Wij buigen niet voor de groenen en wij gaan zeker niet hun zeepje oprapen.”
– Correct, rebels en kort, alles wat een leuze nodig heeft! Vuile Groenen, ons een beetje beschuldigen van een fenomeen waarvan de oorzaak niet eens duidelijk is en onze lol beperken.
Wisten jullie trouwens dat:
– een trein per passagier, meer brandstof verbruikt dan een auto?
– een trein zelfs meer brandstof verbruikt per passagier dan een vliegtuig?
– dat wanneer je je baard en snor laat staan, dit ten koste gaat van je autovermogen (en fuel economy)?
– de enige manier om het milieu te sparen, niet reizen is?
:arrow: de auto dus gewoon ’t milieuvriendelijkste vervoersmiddel is…
@Emile Benz

Wist je dat: de trein op elektriciteit werkt :p

Pff kan het filmke niet zien want zit op smallband :(
@ Jonas: en hoe wordt die elektriciteit opgewekt… :roll:
Mmm beetje zoeken levert op:
Uitstoot CO2 gram/km
auto met 1 persoon 351
auto met 2 personen 175
auto met 3 personen 117
trein 124
hogesnelheidslijn 207
vliegtuig varieert tussen 106 en 147
Hierbij is rekening gehouden met verborgen energie verbruik (VEG) en route inefficiëntie factor (REF)
Dus met zijn allen met zijn vieren in de auto ;)
elektriciteit is ook een brandstof die opgewekt word door allemaal fossiele peut die wij er voor moeten verstoken dus die verhouding van Emile geloof ik meteen. Per vliegtuig zelfs? dat heb ik nooit geweten.
@ Fiskmas: Was afgelopen vrijdag allemaal te zien/horen bij de herhaling van Top Gear… Jeremy wist overigens te vermelden dat dat onderzoek waar deze cijfers (zie post van JH) op gebaseerd zijn, gedaan is door threehuggers. Vraag ik me af: waarom willen die threehuggers ons dan in godsnaam in treinen zien te krijgen?!! :? :?:
Wat een schitterende bak zeg!
Heerlijk geluid ook.
Over het uiterlijk: ziet er goed uit, vooral de nieuwe diffuser en uitlaten, ik zou alleen de merc ster en orginele 18(?)-spaak velgen er onder laten.

Leuk gedaan sacha, mooie test!
Damn, wat gaaf! Maar toch mis ik die ster ook wel, van veraf is het Carlssonlogo net een zwart gat en dat ziet er niet uit…

@ Jonas
Leve Autojunk dan maar ;)
http://www.autojunk.nl/clips/view/151777
@ JH
Gelukkig zijn jullie er nog, de mensendienietzonderveloverhunbuikspreken. Zucht!! :D
Ben geen MB fan….maaruh, wat een dik ding! Geniaal ook dat laatste stukje.

;)
Dikke vette bak, maar uiterlijk is niet positief veranderd. Ik ga eerder voor een
brabus, maar het liefst laat ik deze ///AMG
@ Vla:
mensendienietzonderveloverhunbuikspreken

Wat zijn dat voor ’n mensen?
0-100 km/h in 3,8 sec kan helemaal niet.

De Brabus Bullit Black Arrow doet 0-100 km/h in 3,9 sec en die heeft 730 PK ipv 565 PK.

http://www.autoblog.nl/archive/2008/03/03/brabus-bullit-black-arrow-stealth-supercar
Leuke video. Jammer dat er geen vergelijking mogelijk is met de normale c63 omdat deze niet door dezelfde chauffeur bereden is.

lol belasting, pret belasting, ik heb een mooie auto belasting! :D

Ik vind de burnout eerlijkgezegd overbodig. Beetje slippen bij hard aanrijden is leuk maar dit is echt een set dure banden meteen op rijden…
Ehm, geen 300 vanwege de zomerbandjes…

is het niet: geen 300 vanwege de winterbandjes (max snelheid)?
Ik meende ook dat er in één of andere nummer van Top Gear stond dat de koeien meer uitstoten dan auto’s, vliegtuigen en boten bij elkaar… Conclusie? Eet minder vlees en rijd meer auto! ;)

OT: Leuke auto, een monster van een C-klasse. Een goed alternatief voor mensen die 457 pk te weinig vinden. Carlsson heeft goed werk geleverd!
eh mag ik 1 ding zeggen? Jullie video’s over jullie rijtesten zijn om in slaap te vallen, letterlijk. :?

Neem dit niet op als kritiek maar als goede raad. Precies Fleet TV hier bij ons (België).
dus je staat met een camera in een schitterende werkplaats ..
en het filmresultaat is ..

iemand met een zonnebril in een rijdende auto ??

eeuwig zonde ..
Toch echt van die ster afblijven aub.
top!!
maar..
blijf van die ster af EN van de velgen!!
dan is ie top!
geef mij toch maar een amg
Het schuldgevoel wat we zouden moeten hebben bij het rijden in zulke auto’s past helemaal in onze Calvinistische cultuur. Het probleem zit niet zozeer in het feit dat deze auto’s vervuilender dan een middenklasser zijn. Immers, MB steekt >1 miljoen per dag in wetenschappelijk onderzoek en is zo groen als Femke het maar wil hebben. Maar het feit dat je hiermee boven jan modaal lijkt uit te steken vindt de sbs6-kijkende middelmaat niet leuk. En zeker niet als je ook nog praat alsof je een kilo Eigenheimers in je keel hebt.
Calvijn is al lange tijd niet meer onder ons dus laten we onze, deels op zijn gedachten geïnspireerde, schuldgevoelens maar varen en geniet!
@ Dennis
Het is pas goede raad als je zegt wat er verbeterd kan worden. Vooralsnog sta je namelijk alleen met je kritiek dus jij bent ook de enige die kan zeggen wat er dan precies mis is volgens jou…
lijpe motor! maar doe mij dan maar zo’n S-klasse die daar in de garage stond:D
@ Emile
Wel, hetgeen jij zei was nogal onterecht en nergens op gebaseerd. Trouwens, de grootste vervuilers zijn olietankers en dat soort meuk: hetgeen één tankerschip per dag verbruikt, daar rijdt je Golf III 1.9 SDI 15 jaar op. -National Geographic
En met die CRDi motoren etc van tegenwoordig, 21 jaar. En dan rijden ze nog eens op de meest vervuilende brandstof ook.
@ RA999
what lincoln said :-)
vond het filmpje eigenlijk tegenvallen, het is allemaal wat te serieus als je het mij vraagt, beetje meer freude am fahren had wel gemogen. over dat zuipen van tankers, tjah, dat doen ze nu eenmaal, maar die motoren halen wel rendementen tot 60%, waar een CRDi met geluk 30% haalt. Verder is het vervoeren van die olie via pijpleidingen om meerdere redenen ook geen goede oplossing en ook dat kost bakken energie.
@ Dennis
Het is een rijtest, daarin wordt normaal gereden en niet gekeken naar een werkplaats ;)
@Dennis .. wat vriendelijk van je .. je pleurt de bal bij mij in de schoot ..

nou vooruit dan maar ..
over Carlsson had ik graag iets meer willen weten ..
lijkt me een stoer bedrijf die veel concurentie heeft en zich staande wil houden .. en de werkplaats zag er zooooo gezellig uit ..
rijdende auto,s zie ik elke dag wel een stuk of 100 keer .. mensen die met een zonnebril op tegen je praten gelukkig een stuk minder ..
@ Lincoln

Nee hoor, was niet zo bedoeld :-)
Je nam gewoon de woorden uit mijn mond.
@de vla, denk het niet want zonder olie geen benzine(toch?) dus je hebt ze wel nodig..
Op 1 of andere manier zit er bij mij hele fijne haperingen in. Best vervelend, maar ook nooit gehad!

Iemand ideeën? Thanks
Wat een onwijs ziek apparaat. Veel auto voor je geld. Onwaarschijnlijk bruut! En de rijtest zelf is ook zo gaaf ^_^.
@Emile Benz

Door kernenergie ? :)

@RA999

Helaas is op smallband zitten in belgië even erg als een 56K modem te hebben, duurt zoooo lang e :(
Ik heb genoten!!
Top filmpje alweer. Jullie zouden eigenlijk is een keer een serieuze film moeten maken over verschillende auto’s op mooie locaties. Bijvoorbeeld Wouter met een Hamann, Hartge, AC Schnitzer of Ericsson BMW M3. En Sacha met een getunede C63. Carlsson kan, Lorinser, Brabus, VATH. En dan dat de auto’s worden opgehaalt en dat ze op een bepaalt punt afspreken om vervolgens het geluid te vergelijken en daarna mooie shotjes te maken.
Vette auto en nog beter geluid, maar wat een ongelofelijk slap geouwehoer. Solliciteert de man voor een positie bij Wheels on 7?
En die humor, je kon me opvegen! En wat een verbluffende feitenkennis! “Van 0 naar 100 in ehm 4 of 3,8 ofzo of ehm.”

Nieuw filmpje met alleen motorgeluid aub!
Nog wat te zeiken: “Maar bedenk ik me nu opeens, ik heb een helder moment.”
Kennelijk niet, want “me bedenken” bestaat niet.
In het filmpje hoorde ik “Een 6,3l V8 heb je méér pret dan een 1.4…”
Is de cilinderinhoud dan ook aangepakt of heeft sasha zijn huiswerk niet te goei gemaakt?
Voor de rest top filmpje!
Superbak.Alleen mis ik de ster op de neus.Voor de rest top
@ Victortje
Jep, maar de alkaanketen is korter dan die van benzine, dus zit er minder C (koolstof) in, dus je verbrandt er ook minder. :)
En diesel is overigens nog niets vergeleken met kerosine!
Top burnoutje :) Prima review.
haha, 4 uur heen en 3 uur terug (A)
mooi!
Slechte rijtest van een vette bak. Kijk naar de C63 AMG met Wouter daar evenaarde de presentatie de auto. Net zoals de 8C en de M3.

Bij dit soort wrede bakken hoort emotie, en Sasha zit daar net alsof ie in een Daewoo Matiz zit. Gewoon saai, en verder de cijfertjes opnoemen en op naar de volgende rijtest.

Gaaaap
@ de vlaeminck schrijft: 2 February 2009 om 20:17; Maar dat is als je er vanuit gaat dat er evenveel moleculen per keer/in verhouding verbrand worden. Is dat wel zo? :P
@Tim: waarom niet?Pk’s zeggen niets…De nissan GT-R, om maar iets te zeggen, haalt met 480 pk zulke tijden gemakkelijk.Het is hoe goed het op de baan kan gebracht worden.

Ik hoorde dat er een sperdifferentieel aanwezig was?Deze kan wel een pak schelen.Misschien dat die bullit niet zo’n geavanceerd sperdifferentieel heeft, of misschien zijn de versnellingsbakverhoudingen anders.

Je kan ook zo stellen dat de standaard AMG niet van 0-100 in 4,3 kan en die bullit van 0-100 in 3,9 omdat dat “maar” 0,4 seconden verschil is en die bullit heeft 730 pk en de c63 457 en dat is bijna 300 pk verschil.

Het koppel bij die bullit is ook enorm hoog.Het op de weg krijgen daarvan is het grootste probleem.
Maar eens die grip er is…
@ Citrofiel
Nee niet weer dat einstein gedoe he,..
3,8 sec kan indd wel kloppen….

de bullit heeft wel meer vermogen maar weegt ook 150 kg meer en
daarnaast zal indd het geavanceerde sper ook meehelpen, wat bij die Bullit minder is….(tot 40 % max)
deze Merc is meer hardcore, meer racer…
@ jordey; Mogen hier geen intelligente discussies gevoerd worden? Moeten we ons hier beperken tot het roepen van ‘Mooi!’, ‘Lelijk!’, ‘Goed!’ en ‘Slecht!’?
Ik geef toe, die laatste reactie was meer om de vlaeminck te plagen dan om een serieuze toevoeging te doen. Ik weet niet eens waar vla’s reactie op sloeg of naar verwees. Ik zal het hier dan ook niet voortzetten, speciaal voor jou. ;)
Leuke video! Maar toch wel erg duur ondanks de tip.
Ik vraag me af hè.. als jullie die bandjes laten roken dan gaat er neem ik aan toch wel een laagje van af.. Maar moeten jullie die dan ook terug betalen of is het gewoon fingers crossed en terug brengen hopende dat ze het niet merken :P??
Misschien een stomme vraag, maarja die bestaan niet zeggen we dan :D
@ Citrofiel
Vergeet wat ik zei, er was een misverstand! :P

@ Victortje
Je bedoelt dat we de tankers nodig hebben! :) Misverstandje van mijn kant… (En die zin die ik schreef, was ook verkeerd: korter moet langer zijn)
Tja, pijpleidingen, tankers,… Zolang we nog op primitieve manier onze energie verwekken, zullen er complicaties en paradoxen blijven…
Zeer aangename test!

Knappe fotos by the way! Welke toestel/lens?

En knappe beelden natuurlijk hé :)
@ de vlaeminck; “Vergeet wat ik zei”
Maak je niet druk. Dat doe ik constant… ;)

Nu ik probeer wat terug te lezen, snap ik er alleen maar minder van overigens. Verwijzingen naar niets enzo… Heel verwarrend. Goed dat het stopt.
Wat ik ook even wil opmerken is, dat in deze video het ‘rijdend filmen’ weer te zien is.
Dit vind ik een erg mooie videotechniek, en ik zou het wel gaaf vinden als er van deze techniek vaker gebruik zo worden gemaakt! :)
Klasse filmpje, laat ik dat nog eens herhalen.
mooie auto en wat een brute uitlaten:D
Mika_Hakkinen
[email protected] Zet er gelijk bij dat het citaten zijn van Top Gear

Verder weer erg leuk filmpje.. zou zeggen ga zo door.. en idd we bukken G$D niet voor de milieufreaks die 90 rijden op de autosnelweg in hun $#%# Prius.
he dat lucht op:D
Prachtige review!
@VeyronLover: Thanks. Canon EOS 50D met EFS 17-85 (stills) en EFS 18-200 (bewegend).
Uitstekende test Sacha als AMG liefhebber.
Mooi werk geleverd door Carlsson.
Gedistingeerd dik; past wel bij AMG.
@ Citrofiel
Verwijzingen naar niets? :shock: Niet van mij althans!
Eén woord (drie lettergrepen): schit-ter-rend!
De reportage dan, want wat de wagen betreft ben ik er nog niet helemaal uit. Ik vind de originele C-klasse wel mooi, maar deze Carlsson toch wat minder. Als er dan toch ‘veredeld’ moet worden, doe mij dan maar zo’n RUF Porsche ;)
…of een Audi RS6, maar dan gaan we wat teveel off-topic.
@Sacha: Ik heb exact dezelfde lenzen :) alleen heb ik een 350D en geen 50D… Maar misschien binnenkort, want die kleine grip op de 350D irriteerd stillaan…
Ik las : Rijtest & video: Clarkson CK63 S :-D
C200 Kompressor
Een nep Mercedes, zonder STER!!!!!!!!!!
Geeft mij maar een AMG, dat is pas een ECHTE Mercedes met STER.
@C200 Kompressor: ja inderdaad, door die ster rijdt ie ook beter zeker? pff….
Waarom maakt iedereen zich druk om een ster? ;) hij ziet er wel bruut uit,
normaal gesproken hou ik niet echt van mercedessen maar deze ziet er
wel erg uit! erge video! laterrrrr
Super gaaf filmpje!

dikke bak…..

wouter zijn rijstijl bevalt met toch wel iets beter:-D
maar de uitleg van sacha maakt het wel weer goed!

top!
Sacha is geniaal! Geef die man een lintje! Of onthoud hem van BPM!
Sacha was in vorm met de mopperderij :D

Maar hij heeft wel een punt, we rapen hun zeepje zeker niet op!!!

Ik heb ngo het geluk dat ik in belgië woon, geen pret/lol/ik-heb-een-mooie-wagen belasting voor mij dus ;)
Fan-tas-tische wagen, zelfs al is het een Merc!

Zelfs de gewone C is eindelijk weer een enigszins stijvolle auto.
Zo… voor een Mercedes zeg ik zelfs… nice:P

Alleen Sacha, zeg je nu ADHD? Ik heb een paar keer geluisterd, maar het moet echt ABHD zijn hoor;)
-edit: leer schrijven-
Jaa lekker hoor!!!

Ik hou ook helemaal niet van gummen ;)
-edit: nutteloze bijdrage-
het is toch absurd en volkomen nutteloos dat men dit soort dingen maakt?
Tenminste is ie afgelakt en zit zo’n auto niet meer in de grondverf.
Whoops … en 130.000 Euro middenklasser? Heb ik iets gemist of zo ?
Vet, ik zou hem zo bestellen, maar de wielen zou ik bij een concurent halen zoals brabus of lorenser.
C200 Kompressor
autoblogger schrijft:
3 February 2009 om 8:32
@C200 Kompressor: ja inderdaad, door die ster rijdt ie ook beter zeker? pff….

Je rijd zeker veel liever in een nep Mercedes?? pffff…
Met alle respect hoor; maar ik rij liever in een CK63-S zonder ster, dan in een C200 Kompressor met ster op de grille/motorkap.
@sacha.

Op zo’n domme opmerking reageren lijkt een beetje op bukken voor het zeepje. :P

Zo’n domme en bekrompen opmerking heb ik al lang niet meer gelezen. Hoezo fanboy? Zonder ster is het een nep-Mercedes. :oops:
Ja, leuk alle commentaar, eerst dacht ik ook hmz Sacha in zo’n wijs ding jammer dat hij het doet (de review). Toch keek ik hem en vond ik dat het een goeie review. Zo als sommige zeggen: ‘het review niveau gaat aardig snel om hoog’ Kijk dat ik liever Wouter zie als Sacha is persoonlijk, sommige mensen hebben ook liever Clarkson dan Tiff of andersom.

Al met al, vind ik sommige kritiek aardig overdreven zoals RA999 zegt over dennis, is wel duidelijk geef een mogelijk punt om te verbeteren i.p.v.: “video’s over jullie rijtesten zijn om in slaap te vallen, letterlijk.
Neem dit niet op als kritiek maar als goede raad. Precies Fleet TV hier bij ons (België).”

Maar dat is mijn mening.
Ik zeg maar zo, knap en leuk dat jullie deze auto’s kunnen testen dan hebben we weer discussies over kritiek van het review’s maken en niet meer echt over de auto… heey volgens mij gaat er hier iets mis, het is autoblog geen reviewblog.
fijne dag nog
Goed fimwerk en heerlijk einde!
Alleen jammer dat Top Gear nageaapt moet worden met de “Autoblog top tip”.
@ C200 Kompressor: Als ik zou moeten kiezen tussen ’n Brabus Bullit, Carlsson CK63 S en ’n Mercedes-Benz C63 AMG, zou ik niet voor die AMG gaan… En anders vervang je toch lekker de badges…
Complimenten voor de film!!!
Top top top!!!

Voor alle prius rijders onder ons,
groen staat voor onervaren, links staat voor onhandig. Waar staat GroenLinks dan wel niet voor???
Ik ben geen Merc-man, noch aftermarket tuning-fanaat maar de soundtrack is overheerlijk.
zou m uiteraard zkr willen maar dan wel met een ster in de grill vind t logo niet alles van carlsson

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).