IMSA doet de Lamborghini Gallardo LP560-4 goed

Auteur: , 35 Reacties

Een Gallardo LP560-4 mag je bij mij zo voor de deur zetten, maar er zijn natuurlijk altijd mensen voor wie het beste niet goed genoeg is. Die kunnen vanaf nu bij IMSA terecht om een GTV-kit op hun Lambo te laten monteren.

Je krijgt dan een nieuwe voorbumper, uitgeklopte wielkasten, sideskirts en een achterbumper met diffuser. Allemaal van koolstofvezel natuurlijk. Op zich ziet de kit er best ingetogen uit, het is in ieder geval niet schreeuwerig of lelijk. Het is ook niet zomaar bij elkaar geraapt, want de onderdelen verbeteren de aerodynamica van de Gallardo daadwerkelijk, zegt IMSA. Eindelijk een tuner die het snapt?

Only very recently, the new Gallardo LP 560 appeared on the world stage of automotive prodigies – and, already, Lamborghini tuner IMSA has taken care of it. Here, for the first time, the legendary GTV kit for the LP 560 will shortly be available. Of course, it is also made of high-quality carbon from the autoclave. It consists of an aerodynamically optimised front apron, larger fenders for all four wheel arches and a rear bumper with an integrated diffuser. Thanks to the corresponding side skirts, the dynamic design is harmoniously brought to perfection. Thus equipped, even the parked car looks significantly racier and reminds the beholder of the legendary GTV models from the good old days. A body kit whose dynamics convince without exaggeration..35 reacties

Best mooi! Ben zeer gecharmeerd van de pattas.

Kleurtje ook heel aardig.
Ik weet niet waarom maar moest gelijk aan ASMA denken. dochterbedrijf ? ziet er in iedergeval goed uit.
1 lijn teveel naast de koplamp en die velgen zijn erin gefotoshopt of ze zijn egt veeeeeel te groot.. zijn trouwens wel mooi. Verder mooi getuned
Me likey maar waarom nou weer geel?? Doe eens wit maken snel
ziet er uit als een shop
lelijk, doe mij maar de originele
Mwa, dit is net als met cola, Zero is wel oke maar eigenlijk wil je gewone echte Coca Cola!
Ik zou zelf wel nooit een audi kopen, ik bedoel lambo maar als ik er een zou kopen wil ik wel chrome velgen ;) sorry maar ik vind (deze) alu velgen echt fout, go chrome or go home… when will they learn :D
idd die 2e lijn rechts van de koplamp is een beetje vaag. toch liever het origineel. Of een gt3 pakket ofzo maar dan ook motorisch tunen anders is het een beetje raar om er een bodykit op te hangen vind ik.
Lekkere wielen! Het ziet er alleen allemaal zo gefotoshopt uit…. :O :S
Ik snap niet dat dit soort bedrijven hier geld aan verdienen…
@ Hemstra: nou, dat wilde ik nu net zeggen!!

Veeel bedrijven vallen nu om, en kleine crappy bedrijfjes die denken het beter te weten dan Lamborghini blijven bestaan???

Schiet mij maar lek…
Denkt IMSA soms dat alle wegen glad als een biljartlaken zijn… :o Met die velgen en hun (ontbrekende) bewegingsvrijheid wil je geen kiezeltje op de weg tegenkomen…
Het is niet zo maar bij elkaar geraapt. Nee hoor, tuurlijk niet. Vandaar ook die extreem platte bandjes die ten koste van de wegligging gaan.
@six trey

baaah chromen velgen, dat vind ik persoonlijk hét teken van wansmaak
Zwart hadden de velgen moeten zijn!!
@matthias:

Klik eens op de link in de naam van six trey, dan begrijp je die wansmaak meteen… ;-)
@Mattias
hangt er vanaf op welke wagen je die steekt, op een Golf, een Toyota of Honda zijn alu’s inderdaad mooier maar op een Lambo, SUV of luxewagen of klassieker….

@Stefaan
bedankt bedankt. het is geen wansmaak maar een lifestyle :D lol
achja smaken verschillen nu eenmaal ;) ik ben gewoon blij dat ik een wagen heb die ik zelf gebouwd heb, die niet met alles er op en er aan uit de winkel komt. Dat ik niet mee ga met de massa. Achja call me mister wansmaak maar als je mijn Impala Lowrider ziet staan is het wel van “woooooww nice man, veeeetttt”
Een regelrechte schande, bah!
”IMSA doet de Lamborghini Gallardo LP560-4 goed”
nou ze doen het niet goed dus wat ik wil zeggen is: doe maar niet meer IMSA
Is de top nu 1 km/h hoger? Wat is ‘pattas’ toch een vreselijk woord trouwens.
“rent naar de winkel om te kijken of ze de kit ook 1:18 hebben”
Orginele bitte!
die velgen zijn wel leuk, maar geef mij die orginele zwarte lambo velgen maar
Lekker hoor! Doe maar, het liefst in oranje. Maar dan wel andere velgen aub, of in het zwart.
Hmm ik twijfel. De standaard Gallardo vind ik bestwel mooi, maar op de een of andere manier mist er iets aan, hoewel veel mooier dan een F430 vind ik die laatstgenoemde toch iets veel stoerders hebben.
Dit maakt dat wel goed, maja of je het zou doen?
Normaal gesproken heb ik een hekel aan tuning, maar dit kan nog wel door de beugel.
Maar om nou te zeggen dat hij er mooier van wordt? Nee… niet echt.
ik hekel die subjectivieteit die bij autoblog als in de titels van een post naar voren komt! “IMSA doet de Lamborghini Gallardo LP560-4 goed” wat is hier dan goed aan? en wat jij ( ja jij Ruben) goed vindt interesseert mij echt hele niets.
Persoonlijk vind ik ‘m mooier dan ’t origineel, en als het ook nog aerodynamische voordelen oplevert, waarom dan niet? En voor de mensen die zeggen dat dit onzinnig is zonder motorische tuning: verbetering van de aerodynamica kan ook zorgen dat de auto sneller wordt.
Lijkt me eerder een fotoshop…
@Jorden

Er is een simpele oplossing voor je probleem Jorden.
Gewoon hier wegblijven en een andere autosite opzoeken.

Discover the www and go wild !!!
echt een onwijs dikke kar, topjob van imsa
Hmm zo goed als hetzelfde dat ze bij de gewone gallardo deden.
Toen d,r tijd ff op de site rondgekeken maar deze gasten doen ten minste ook nog aan ouderwets opvoeren. koppen bewerken en zo.
In mijn ogen gewoon precies hetzelfde als wat ze hadden, maar dat maakt niet uit omdat het toch zo lekker is.
ik las maar en las maar en vond het wel zo’n ontiegelijk lelijk ding… nu ik die witte foto’s (met zwarte, en ook andere velgen) zie, ben ik meteen verkocht en schaam ik me voor het ooit niet mooi vinden van deze auto! en dat zegt een gigantische anti-tunert

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).