Jezza en Hamster maken noodlanding met helicopter

Auteur: , 23 Reacties

Sommige mensen trekken ongeluk volgens mij gewoon aan.

Zoals je misschien wel weet zit het Top Gear trio momenteel in Australië met de Top Gear Live show en als onderdeel daarvan gingen Jeremy en Richard samen met 4 andere mensen een gezellig tochtje maken in een helicopter. Alleen liep dat niet helemaal zoals gepland…

Toen ze 30 seconden onder weg waren vloog er namelijk een zeemeeuw in de rotorbladen en was de piloot gedwongen om een noodlanding te maken met de Squirrel helicopter. Gelukkig verliep de landing gladjes en vielen er geen gewonden. Onlangs werd Jeremy trouwens ook al gespot met zijn arm in een mitela omdat hij een allergische reactie zou hebben gekregen van een wespensteek. En Hammond heeft laatst nog een tijdje met krukken gelopen omdat hij van een paard was gevallen. Echte brekebenen dus. (via: dailymail.co.uk)

Oh en dan nog een nieuwtje over The Stig, die schijnt volgende week naar Friesland te komen om een stukje over de openbare weg te scheuren. Op 19 februari zal hij in volle vaart van het Zaailand naar het WTC Expo rijden, waar hij de autobeurs Racing Expo komt openen.

UPDATE: Yep, de Stig komt donderdagavond 19 februari naar Leeuwarden om met een Porsche 911 te racen. Omstreeks de klok van 20.30 uur wordt de nieuwe STIG op het zaailand het centrum in Leeuwarden verwacht. En zal daar in zijn bekende outfit in een race PORSCHE (van het Racing 4 Panda raceteam uit Leeuwarden) te stappen om vervolgens vol gas naar het WTC expo complex te racen. Gelijk daarna zal hij weer terug keren richting vaderland.

Met dank aan iedereen voor de tips!

PS: De bovenstaande foto is niet van het ‘ongeluk’, maar via English Russia.23 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
joske (porschefan)
Typisch TopGear?
haha geweldig
Aeroflot ftw!
Goh, je moet wat doorstaan om ‘even’ een autoprogramma te presenteren ;)
En The Stig is hier van harte welkom in Friesland :D
waarom nou weer in Friesland. :?
The Stig @ 058? Maar eventjes kijken dus ;)

Zijn ze nu in Australie, om de presentatoren daar te laten zien, hoe het wel moet? :D Daar reden ze toch zoveel auto’s in de prak, waardoor sommige automerken geen modellen meer wilde uitlenen toch?
hamster in een squirrel? gaat niet samen! :D
de witte of de zwarte stig?
@ Yeelen: LOL!! My thoughts exactly! :D

Begrijpelijk dat zo’n val van een paard hard aankomt. Heb het zelf eens gehad, maar Hamster valt natuurlijk van nóg grotere hoogte :P

Denk overigens dat ik de stig maar eens ga bekijken daar, en als hij over de openbare weg rijd, kijken of ik hem kan spotten – en dr uit rijden!! :D
@gioor had je wat?! friesland the best
heliKopter ;-)
Die arrogante blaaskaak Clarkson loopt al jaren naast zijn schoenen. Als er dan toch iemand een ongeluk moet krijgen – wat je uit principe niemand toewenst – dan liever hij dan Hammond.
smaakversterker
Aeroflop
Stiggy naar lwd? Benieuwd in welke auto dat moet gaan gebeuren.

Van Zaailand naar FEC, minuutje of 2? :)
@Robbie: Ik denk dat je mitella bedoelt?

OT: Waarom geef je die lui dan ook een heli?
@Bozewolf: Zaailand – FEC, alternatiefje voor die lelijke vliegbaan ;)
Zou dat wat zijn die beurs? Zonde om er anders een dag vrij
voor te nemen namelijk.
en in welke auto komt de stig, toch niet in de ccx he? :P
Als de Stig toch iedereen kan zijn kunnen ze beter geld besparen en zelf iemand in een witte overal hijssen… misschien met zwarte vlekken erop, altijd leuk een hint naar ‘thuis (koeien… wit… zwarte vlekken…).

Was er geen plaatje die echt bij het bericht hoorde?
UPDATE: Yep, de Stig komt donderdagavond 19 februari naar Leeuwarden om met een Porsche 911 te racen. Omstreeks de klok van 20.30 uur wordt de nieuwe STIG op het zaailand het centrum in Leeuwarden verwacht. En zal daar in zijn bekende outfit in een race PORSCHE (van het Racing 4 Panda raceteam uit Leeuwarden) te stappen om vervolgens vol gas naar het WTC expo complex te racen. Gelijk daarna zal hij weer terug keren richting vaderland. Of is het gewoon Sir Smokalot in zijn carnavalskostuum?

Met dank aan iedereen voor de tips!
BBC: Leeuwarder Stig niet de echte

LEEUWARDEN – Is het nu de echte Stig of niet? Donderdagavond raast een volledig in het wit gehulde autocoureur met een bloedgang door het centrum van Leeuwarden. Woordvoerder Philip Fleming van de BBC ontkent dat het om de echte Stig van het populaire autoprogramma Top Gear gaat. Volgens de BBC-woordvoerder is The Stig in Hong Kong. Hij waarschuwt dat er geregeld nep-Stigs opduiken in Engeland.

Volgens beursorganisator Durk Osinga gaan vier personen schuil achter de tv-coureur. Een van hen heeft hij voor €3500 geboekt. Het optreden van The Stig vestigt de aandacht op Racing Expo Leeuwarden, de beurs die zaterdag de deuren opent in het WTC Expo.
http://racing4panda.nl/

zie hier de panda-porche;)

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).