Teaser: Infiniti Essence concept

Auteur: , 26 Reacties

In het lijstje met Geneve primeurs was ie al genoemd en nu hebben we de eerste teaser te pakken. Jawel Infiniti neemt ook een conceptcar mee naar Zwitserland. De reden? Infiniti bestaat 20 jaar en dat moet natuurlijk gevierd worden!

Voor deze speciale concept is Infiniti een samenwerking aan gegaan met luxemerk Louis Vuitton. Want die hebben namelijk een speciale kofferset ontworpen. Spannend hoor!

INFINITI PACKS LOUIS VUITTON FOR GENEVA

ROLLE, Switzerland (February 5 2009) – Infiniti, the luxury car company from Japan, has announced its collaboration with Louis Vuitton, the French luxury brand, for the creation of a bespoke set of luggage for a concept car to be revealed at the 2009 International Geneva Motor Show next month.

The dramatic concept will be a celebration of Infiniti and its 20 years history as a creator of performance cars. But equally it will be an inspiring exploration into the brand’s future.

For Louis Vuitton, this collaboration is the latest in a long heritage of designing custom luggage for special automobiles.

    The INFINITI press conference at the 2009 International Geneva Motor Show will take place at 10:15, March 3 2009, in Hall 1 where as well as revealing its new concept car, Infiniti will also display the G37 Convertible for the first time in Europe.
    INFINITI comes from Japan. Its line-up of performance sedans, coupes and crossovers is now being launched across Europe through a dedicated network of Infiniti Centres which share a commitment to individualised and exceptional customer service. For more information, see www.infiniti.eu.
    LOUIS VUITTON has been synonymous with the art of stylish travel since 1854. Since 1987, it has been part of L.V.M.H. / Moët Hennessy; Louis Vuitton, the world’s most prestigious luxury goods group, is headed by Bernard Arnault. Since 1997, with the arrival of the designer Marc Jacobs, it has extended its expertise to women’s and men’s ready-to-wear, shoes, watches and jewellery, sunglasses, combining traditional craftsmanship with flair and innovation to create a complete lifestyle experience. For more information, please visit www.louisvuitton.com.26 reacties

Leuk hoor.
Maar is dat de enige foto?
Tis een teaser vriend.. ;)
Hadden ze er niet bij kunnen zetten WAT het is?
Eh, welk deel van de autonomie is dit :P?
Eh, anatomie? Naja. You get the gist.
leuk! wat is het?


(ja een stukje infiniti maar wat voor een stukje?)
The dramatic concept will be a celebration of Infiniti and its 20 years history as a creator of performance cars.

zal dus wel een sportwagen worden
hmm, misschien de binnenkant van het handschoenenkastje?
LOL

Robbie’s dinsdagmiddag teaser: Welk onderdeel is dit?
het is een coupe denk ik en dan de achterkant van de aflopende daklijn, dat heet toch C-stijl?
San Sebastiano
Spyker levert die optie toch al jaren? Op maat gemaakte LV kofferset die precies in je C8 Spyder past.
San Sebastiano
Is de afbeelding niet de zijspiegel?
wat hebben ze eigenlijk in die 20 jaar gedaan???
ik weet dat ze 2 hele mooie gelimiteerde “houte couture” modellen hadden. 1 gebaseerd op de 6-serie coupé en die andere op een SL
sorry ik ben in de war met fisker. ik heb niets gezegt
Voor het zelfde geld is het een detailshot van een citruspers… Boeiend!
Volgens mij is het een achtervleugel a la cadillac:P
Afgelopen zaterdag werd de Scania combinatie van Kreeft Opleidingen uit Hoogeveen gestolen.
Het gaat om een Scania 114LA 340 pk met kenteken BH-RX-44 en chassisnummer 04418368. De combinatie in ontvreemd tussen zaterdag 14 februari 19.00 uur en zondag 15 februari 15.00 uur vanaf het terrein van Kreeft Opleidingen aan de Stroom 1 (Logistiek Centrum) te Hoogeveen. De oplegger is op zondag 15 februari omstreeks 15.00 uur aangetroffen op de vrachtwagenparkeerplaats van het Shell Tankstation Smalhorst aan de A28 ter hoogte van Beilen. Er is aangifte gedaan van de diefstal bij de regiopolitie Drenthe, die het bericht heeft verspreid via de Meldkamer Drenthe.Het is een opvallende combinatie. Wie hem ziet of gezien heeft kan even een telefoontje of mailtje naar Kreeft plegen: [email protected] of Tel.0528-26 55 77

-edit: 1x is genoeg, vanaf nu weer ontopic-
Ik weet niet of dat hem is Pim.
Zij achterruitje.
Ik pis op teasers…
Wat is het :P vast een closeup..
LOL @C6.R
wat heb je hier nou aan ik snap die teasers niet
info dat er een koffer bij zit
neej weet je wat je moet neerzetten
der zit een 6.5 LITER V12 IN MET EEN 7SPEEED VERNSELLINGSBAK RECHTSTREEKS UIT DE FORUMLE 1 CERAMISCHE REMMEN,
0-100 BINNEN 3 SEC
TOP 360
maakt het uit of het waar is maakt mensen wel nieuwschierig
JAGUAR dee hetzelfde met en XJ220 was de consept een v12 kopen mensen hem wat krijgen ze een v6 turbo whahhah das style
Leuk joh die teasers! Houdt het allemaal een beetje spannend. Echt nieuwsgierige mensen stappen gewoon in de auto en maken er een weekendje Geneve van om dit soort auto’s (en anderen) te gaan bewonderen.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).