Mercedes E-klasse Coupé: de bewegende beelden

Auteur: , 47 Reacties

Vorige maand hadden wij een wereldprimeur met de eerste officiële foto's van de nieuwe Mercedes E-klasse Coupé en eerder deze week gaf Mercedes de bijbehorende informatie vrij. Er valt dus nog nauwelijks iets nieuws te vertellen over de nieuwe coupé van Mercedes. Wat we nog wel kunnen doen is even de bewegende beelden tot ons nemen.

Over minder dan twee weken zullen wij de auto in Genève op onze eigen gevoelige plaat vastleggen en wanneer de auto beschikbaar is zo snel mogelijk een rijtest inplannen. Zover is het nog niet, dus jullie moeten op dit moment nog even genoegen nemen met de tamelijk droge promovideo’s van Mercedes zelf.

Mercedes E-klasse Coupé promovideo

Mercedes E-klasse Coupé promovideo47 reacties

BeautyPUNT
Wat een mislukte auto. Waar is Mercedes de laatste tijd mee bezig? Het lijkt wel alsof er 3 verschillende auto’s aan elkaar zijn gelast.
wat een lelijk ding ;o
Supermooie auto. Terwijl BMW naar mijn mening nog verder achteruit gaat, stapt Mercedes stevig door naar een nog grotere voorsprong dan voorheen. Chappeau !!
Niet mooi, maar nog altijd beter dan z’n sedan-broertje
@ Hans: Jij weet niet wat mooi is… Weet je wat lelijk is…die aftandse corsa met de (on)nodige tupperware van je…
Kortom: waar zijn je argumenten…?
@ autofreak
uhhh NOT!!

OT: ziet er goe uit en dat vond ik eerst toch anders :P
Ik vind hem prachtig.
@Emile_Benz, sommigen (zoals Hans) leren het nooit en het is daarom ook onzinnig en verspilde moeite om er op te reageren.

Ik ben erg blij met mijn 500 SL (R107) van “Das Haus”, heerlijke wagen die in de zomermaandjes lekker z’n km’s mag draaien.

Hopelijk komt er nog een moment om een mooie coupe aan te schaffen, zo’n 350 cgi lijkt me wel wat.

Oh ja de dagelijkse km’s worden gedraaid in de japanse “Merc” een Honda Accord 2.4 executive :mrgreen:
BrigadierBlog
Ben in de basis geen Mercedes fan, maar ik vind dit wel een beauty van een auto zeg.
Prachtige vloeiende lijnen, agressief, maar niet té, en héél erg herkenbaar Mercedes. Inderdaad, petje af.
@ Emile Benz Ik vind de auto ook niet mooi. Het ziet er in mijn ogen uit als of de neus van de C63 op een auto gezet is met dezelfde lijn als een cls (de soort van “boog”)..

En vervolgens is er met het kleimodel een foutje gemaakt en staan er dus 2 nutteloze strepen op de zijkant.

Maar, dit is natuurlijk mijn mening.. Smaken verschillen.
Zoals vele zege vind ik de E klasse niks maar ik ben naar de autoschow geweest waar ik hem in het echt mocht beschouwen :) en toen vielen me de tranen in de ogen van blijtschap. Hoe kunnen mensen nou zegggen dat het een lelijke auto is. Audi loopt goed Bmw is voor mij wat blijven hangen en mercedes is top bezig dat het elegante merk van vroeger nu opeens zo sportiev kan zijn Prima Mercedes Chapeauu :):)
ik vind mercedes de laatste tijd van die ontzettend japanse/koreaanse lampenunits hebben, echt verschrikkelijk lelijk-> zie column van michiel van den brink over koplampen en onnodige stukken plexiglas… dat hoekige en naar achteren toe oplopende design staat me ook echt niet aan.
Ja, ik vind hem mooi, hij heeft wel wat weg van de CL “216”, C “204” en de CLS “219 (als ik het goed heb)
ik moet zeggen dat ik de sedan ook al mooi vond, misschien wordt deze niet speciaal geacht omdat het overgrote deel aan taxi bedrijven wordt verkocht maar ik ben nog steeds van mening dat een lelijke mercedes niet bestaat. (PERSONENWAGEN WEL TE VERSTAAN)

Mercedes is top, ik kan niet wachten op de 63 amg
als je mijn comment wil lezen moet je hierboven kijken, paolo heeft het al gezegd in mijn plaats :p!
O.k. de meningen zijn weer heel erg verdeeld zo te zien.
Nou, mijn mening is dat deze auto mooi is, niet te schreeuwerig, maar ook niet saai. Het straalt nog steeds uit wat het is: luxe.

@ Hans
Altijd als je in een Opel Corsa met plastic-spul-dat-de-auto-aerodynamisch maakt-maar-eigenlijk-het-tegenovergestelde-doet rijdt en je ziet de mensen kijken, bedenk je dan dat ze niet denken “Wow, dikke wagen”, maar “Kansloos”.
CORRECTIE

Exclusief de A-klasse “168” natuurlijk ;-)
Lelijk, niet mooi. Wat een lampen zeg klopt niet
Fantastisch mooie auto! En zoals eerder gezegd zo’n 350 CGI lijkt mij ook wel wat, in het zwart dan welteverstaan en het liefst met AMG optiek.
Ik ben Mercedes verkoper en ik ben blij dat deze bolide er een stuk mooier uitziet dan de nieuwe E die in het echt zwaar tegenvalt. We verkopen de laatste tijd geen wiel terwijl ik in een goed rayon werk! Ik denk dat het tijd wordt om over te stappen naar een ander duits merk! Mercedes is de weg kwijt! Zijn er nog BMW of Audi dealers die een verkoper zoeken? Het liefst BMW uiteraard! Sorry Mercedes!
@ justin

en de R dan?
Ze hebben er in het tweede filmpje wijselijk voor gekozen om vooral shots van de prachtige omgeving en de chick in beeld te brengen, mooi is dat
Ik ben niet wild enthousiast, vind de lijnen hier en daar niet kloppen op een of andere manier en ondanks alle luxe materialen etc. vindt ik bij veel Mercedessen (excl.S-klasse) het interieur wat lomp vormgegeven. Bij deze wagen snap ik het kleine C-stijltje niet. Ziet er knullig uit. Alsof er een rottig compromis tussen vorm en functie gevonden moest worden.

Waar zijn de knoppen naast de stoelen tegen de tunnel voor?
Volgens mij staan de linkjes van de filmpjes verkeerd om.
Ik vind hem niet mooi.
De koplampen zien er raar uit ( ze bestaan uit 1 stuk dus waarom dan dat streepje koetswerkkleur eroverheen ) en die ledjes onderin zijn helemaal walgelijk. Alsof ze als afterthought erop zijn gezet.
Zet deze auto naast de CL en je zult verbaasd zijn over de verhoudingen die niet kloppen bij deze auto.
Jammer, want ze kunnen het best bij Das Haus. Bruno Sacco maar terug halen dan?
Ik moet er nog even aan wennen maar het ziet er helemaal niet verkeerd uit!! Ik wacht even met een oordeel, daarvoor moet ik de auto eerst in het echt zien.

@ Jaap? mooie theorie heb jij:
Dus als ik het goed begrijp…..verkopen jullie geen (MB) wiel omdat de nieuwe E klasse niet mooi is (lees: omdat jij de nieuwe E niet mooi vind en ze de weg kwijt zijn)??

NEWSFLASH -> Of is het de economische/financiele crisis misschien??

Ik wens je wel veel succes om bij die andere 2 Duitse merken een job te bemachtigen…. die verkopen volgens jou wel nog goed dan? En die maken dus wel nog mooie auto’s ??

Dan hoop ik dat je zsm een andere baan vind want van jou zou ik persoonlijk geen Benz kopen als jij de verkoper was.
(niet dat ik mij eentje kan veroorloven haha).

Als je niet achter je product staat moet je wat anders gaan verkopen!! :-)
Heerlijk dat geluid van die V8, nu alleen oog wachten op de AMG-versie.

@Hans

Kun je ook aangeven WAAROM je het een lelijk ding vind?
Of ben je gewoon een meelopertje?!
Dat verklaart dan een hoop ;)

@Audi

Drie auto’s aan elkaar gelast.. Dat zeg jij, ik vind het gewoon een degelijke coupé met een opvallend en vernieuwend design! :D
dus dit is de nieuwe CE of gaat dit wat anders noemen?
Beste maarten ik verkoop zelfs een hoop strond als het moet! Maar mijn merk bakt er momenteel niks van en dat heeft niks met de economie te maken maar met de modellenlijn. Misschien is het goed om eens naar de cijfers van de andere merken te kijken, en trek je oordeel! Ik ga gewoon graag met een goed gevoel naar mijn werk!
karate kameel
mooie auto maar vergeet de crisis niet wie gaat deze auto nu kopen ;)
@ Joost: maar jij geeft tenminste aan waarom je ’t niet mooi vindt…dat is ’t verschil…
@bleegh

Sorry, maar die vind ik ook mooi…. Interieur is prachtig

Sorry, but just keep on trying
@jaap

Als verkoper zou je de verkoopcijfers toch moeten kennen?
En als je dat zou doen, zou je weten dat Mercedes meer verkoopt dan bmw EN audi. Dus zever niet.
schitterende auto
vind de voorkant niks, te druk en te verschillend van de rest.
achterkant is daarin tegen weer heel normaal en al vaker gedaan door meerdere merken de laatste dagen (lampen enzo)
a to c stijl is zeer vet.
lijken wel of er 3 verschillende stukken van designs aan elkaar geplakt.
mischien dat ie er in het echt wel mooi uit ziet maar ik vind het op dit moment totaal niks
Geweldige auto.Maar verkeerde tijd.De verkopen zullen wel tegenvallen.Geldt ook voor de e klasse
Mercedes

Je hebt zeker de verkoopaantallen van januari 2009 nog niet gezien? En waarschijnlijk ook de nieuwe E niet! Wel met feiten komen vriend!
DAt is toch niet zo moeilijk .In deze moeizame financiele tijd zit men niet op zon dure auto te wachten.
mercedes is weer helemaal terug in de mooie-modellen sector ..
absurd chiq ..
zijn de laatste 2 jaar goed bezig ..

mij zal je er nooit in zien .. maar dat terzijde ..
Hmmm.. Ziet er uit als een oude Hyundai met een Mercedes ster… Lichtunit aan voor en achterkant kunnen echt niet ! Lijnen van de auto zijn best ok…
Mischien dat iedereen wel Mercedes op Hyundia vindt lijken bekijk het eens uit een andere positie mischien is het omdat Mercedes niet meer het chiqi en top imago wil hebben maar het imago van Audi maar Mercedes is heel anders dan Audi en Bmw ik denk dat Mercedes gewoon Luxe met sportieviteit wil combineren en dat combineren kan alleen Mercedes!!!:)
komt me bekend voor. het schijnt zelfs dat een ontwerper van hyundai overgestapt is naar mercedes. en ik heb gecamoufleerd gespot op de autobahn bij stuttgart
een zogenaamde lange c-klasse…..
Vind het maar een mislukte cl, koplampen zijn vreselijk
@ Jaap

Lekkere verkoper ben jij…
ik begrijp best dat je als verkoper achter je product moet staan, maar wat jij hier loopt te blaaskalken is echt een schande.
Openlijk soliciteren (ervan uitgaande dat je niet een pukkelig pubertje bent die aandacht wilt hebben met zijn rare opmerkingen) bij de concurrent is hoogverraad!
Op precies dezelfde manier als een audi medewerker zulke uitspraken doet over zijn merk, en Mercedes loopt te verheerlijken. Ik geef zelf lease-trainingen aan dealerbedrijven, en mij valt het op dat dealers allemaal bijna letterlijk in een hoekje zitten te huilen maar ze doen er niks tegen. Als niemand meer bij jou binnen komt lopen moet je zelf de mensen actief buiten de deur opzoeken. Koude Acquisitie plegen heet dat…De tijden dat een verkoper rustig achterover kon zitten zijn voorbij. Deze tijden kan je juist aangrijpen om als een betrouwbare partner over te komen. Nu wordt in dealerland het kaf van het koren gescheiden, en zo te zien hoor jij duidelijk niet bij het Kaf…

toch een prettig weekend ouwe,
mooi auto, lelijk achterkant
Het is toch altijd zoal geweest. Iedereen die deze auto niet kan betalen vind hem lelijk. Ik zou eerst eens naar het uitzendbureau gaan, in plaats van boeh en bah te roepen op internet. Of ga je nu ineens reageren dat je miljonair bent?

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).