Goedemorgen! Live foto’s Aston Martin One-77

Auteur: , 48 Reacties

Hehe, eindelijk durft Aston Martin het aan om het doek van de One-77 af te trekken. Op de vorige grote show (Parijs) lieten ze heel flauw het laken erop liggen, maar nu heeft iemand het stukje textiel er wel vanaf getrokken.

Het gaat hier nog wel om een conceptversie als ik er zo naar kijk, want een interieur zit er nog niet eens in. Aston Martin zal waarschijnlijk nog druk bezig zijn met het ontwikkelen van de auto. Reken dus maar op nog wat extra teasers en informatie de komende tijd.48 reacties

Een jaar lang je auto voltanken met korting Bepaal zelf wat je betaalt!.
Mwa…. vind het ding niet zo mooi eigenlijk.
Doe mij maar een DBS..
Redelijk tot zeer mooi!
alleen de grill is misschien een beetje te groot, maar dat vergeet je al snel

Kan niet wachten om m een keer voorbij te zien komen ^^
1 woord

KWIJL
Ja, hebben, hebben, hebben komt in mijn hoofd binnen ;-)
Ik vind hem mooi. :D

Alleen die achterste wielkas op die eerste foto vind ik wat raar lijken?
Ik hoop dat het aan het uiterlijk weinig wordt veranderd voor het uiteindelijke model, want dan heb ik een nieuwe favoriete auto.

Wat een mooie bak zeg
Mwoah… een beetje te grof vergeleken met de DB9/DBS. Geef mij dan maar de SLR McLaren.
Hmm nee, beetje design overkill. doe mij maar een V12 Vantage
Volgens mij als er geen Aston Martin had opgestaan vondt iedereen hm lelijk.
Een te groote grill, lelijke voorkant(koplampen), mega breede wielkasten achter die er niet uitzien. Alleen de achterkant vindt ik wél mooi.

Doe mij de DBS maar
Bij dit design heb je wel minstens 850 pk nodig.
O damn!

Prachtig als elke Aston, maar niet de mooiste…
Lijkt mij absoluut niet de ultieme Aston te zijn. Kijk maar eens wat ze bij Pagani uit hun hoed toveren als ze het woord ‘ultiem’ gebruiken. De details en afwerking daar zijn pas het woord ultiem waardig.

Dit lijkt me gewoon een extreme herinterpretatie van de DBS te zijn, maar echt uitblinken in iets anders lijkt me deze auto niet meteen te doen. Misschien dat het interieur nog veel kan goedmaken.
Mwah, redelijk, Alleen de wielkasten te groot, maarja, concept he :mrgreen:
Mooi! Sparen! :9
De voor en achterkant komen niet overeen lijkt het wel..
Iets raars aan deze wagen..
Vind hem op bepaalde plaarsen niet zo vloeiend. Er veel mooiere wagens dan deze.
Kleur is wel mooi though……
Aston Martin Rapide
in 1 woord: BEAUTIFUL!

Ik kan me voorstellen dat sommigen hem wat te overdone vinden, maar ik vind hem in z’n geheel zeer geslaagd. Kan niet wachten tot ze de productieversie onthullen.
Doe mij maar een DBS!

De flanken verstoren de auto.
Voorkant is bruut, maar niet mooi.
Achterkant is niet onaardig, maar de achterste wielbogen en de luchtsleuven op de flanken maken deze Aston absoluut niet tot de fraaiste ooit. Iig niet mooi genoeg voor een Aston Martin….
jaja dit is ongetwijfeld de dikste AM ooit!! :D
Waarom voor de 2de keer een ‘concept’ neer zetten wat bij lange na niet af is? Hebben ze die aanbetalingen zo hard nodig?

Als ferrari of lamborghini een concept neerzetten dan is het meestal een rijdbaar model, maar dit gaat nergens over.

Daarnaast heeft het model niet de uitstraling van een €1.000.000 auto. Wat een Pagani of een Enzo wel heeft. Dit zou gewoon en tegenhanger van een 599 of LP640 moeten zijn.
maareh waar kun je de uitlaat vinden?
ze zijn gelukkig wel heel erg dicht bij het conceptvoertuig gebleven wat design betreft. goed gedaan jongens.
Beauty!
Ik denk dat we hier naar het Aston design van de komende pak-hm-beet 10 jaar kijken…

En dat is weer smullen!
PS: die kleur is ook puuuuuuure porno…
:D
prachtige wagen!
over enkele jaren in monaco? :d
kben niet echt aan de voorkant…
maar de achterkant :o omg strakke boel:o
Ik vind hem zeker niet moeders mooiste, en dat is wel jammer voor zo’n exclusieve Aston Martin!
@ swinkels..

denk je nou echt dat ze bij ferrari en lamborghini en pagani de kleimodellenfase overslaan?? dat ze daar alleen maar rijdende concepts maken? ik hoop van niet want dat zou van een verschrikkelijke naïviteit van jou kant getuigen..

laat die mensen er in alle rust verder aan werken, ik vermoed dat ze dit model alleen geplaatst hebben om de meningen te pijlen, als je goed kijkt zie je op de flanken al subtiele verschillen met het eerste model onder het lakentje..

@ iedereen niet zo zeuren over “wat er allemaal wel niet aan mankeert” tering zeg, stelletje zuurpruimen, laat ze die auto eerst eens bouwen voor dat jan met de korte achternaam en de professionele achtergrond er zn gal over spuwt…

ik vind dit zo verschrikkelijk frustrerend.. half nederland weet beter wat bij Aston Martin past dan de mensen zelf, half nederland heeft blijkbaar 6 jaar design studie en vele jaren ervaring in het vak achter de rug en kan direct op deze 5 plaatjes het model beoordelen.. f8cking hell man..! kap daar allemaal eens mee!!!

gevalletje beste stuurlui staan aan wal, maar als michiel van den brink dan eens vraagt om zelf wat te tekenen en te uploaden op auto junk, dan blijft het angstvallig stil, en ontstijgt het niveau de kleuterschool nauwelijks..

stelletje hollanders
Wanneer gaat Aston Martin nou een keer een mooie auto maken?

Wederom ziet het er niet uit. Die rare vinnen bij de koplampen en dat achterlicht lijkt wel van een of andere Amerikaanse elektro concept te komen.

Nee Aston, blijven oefenen.
het doorgetrokken achterlicht maakt de achterkant in 1 klap lelijk
Aston Martin Rapide
@ bakkerst

Je voelt je zeker op je teentjes getrapt? Iedereen mag toch wel een mening geven over wat ze ervan vinden, of het nou een afgestudeerde designer is of een groot autoliefhebber…dat maakt geen verschil. Ik ben in ieder geval blij dat er verschillende reacties zijn, want anders zou het zooohooo saai zijn in NL als we allemaal eenzelfde mening hebben. Laat die mensen gewoon hun gang gaan en zeggen wat ze ervan vinden. Ik respecteer alle meningen, behalve gefrustreerde meningen die het denken beter te weten….
Mooi, dat staat vast…,
Maar ik denk een tikkie te excentriek voor Aston Martin. Dat was de Vanquish al, maar die kwam er nog mee weg. Dit kan ik gewoon niet rijmen met een willekeurig model uit de afgelopen 60 jaar. :roll:
Beter brengen ze dit uit onder de merknaam Lagonda, als dat ooit zover komt.
deze mag bond vast niet trashen…
Hm ik vind hem te lang. Ik zou hem persoonlijk niet eens willen hebben. Geef me dan maar gewoon een DBS. Dat vind ik een stuk mooier en goedkoper.
ik vind hem heel mooi, alleen DIE Kiewen aan de voorkant?:?
deze AM kicked dbs ass…

waar de dbs een slecht opgeleukte db9 is, heeft deze AM een heerlijke agressieve stance zonder het gevoel te geven dat je naar een oudere AM zit te kijken met een paar gaten en een diffuser die er gewoon maar tegenaan is gegooid
Damnit man. Dit zorgt echt voor een beter gevoel na al die Mansory’s tegenwoordig. Dit lijk er op!
Terug naar de tekentafel, ziet er niet uit en doet echt afbreuk aan de aston martin van nu
Het is de nieuwe Batmobil of een Badmobil. ;-)
Waanzinnig!
hebben hebben hebben, moet hem niet brengen.. kom hem zelf wel halen
zo lekker, zo geil ben verliefd
bakkerst: wijze woorden man, recht uit je hart en je hebt 100% gelijk
@ benny, dank u..

@ AM Rapide,

ik voel me niet op mn teentjes getrapt, ben geen afgestudeerd ontwerper en volgens mij ook niet gefrustreerd. ik respecteer andere meningen en wil daar best over in discussie gaan. mits meningen als meningen gepresenteerd worden, en onderbouwd worden.

als er geen onderbouwing is, en een reactie niet als mening gegeven wordt (dus als ‘dat ding IS lelijk’ ipv ‘ik vind het lelijk) dan is er volgens mij sprake van onbehouwen moddergooien zonder nadenken. laat iedereen zijn mening hebben, maar laat iedereen daar ook over nadenken en niet ongefundeerd commentaar de ether in slingeren meenende het beter te weten. op een manier van “dat mijn mening maar even duidelijk is” sorry hoor, dat gaat voor mij helemaal nergens over..

daar zit misschien wat frustratie.. ;)
Aston Martin Rapide
@ bakkest

Ik snap je nu volkomen. Dat wat je geschreven hebt had je eigenlijk ook in je eerste reactie moeten onderbouwen. Want je eerste reactie wekte me de indruk op dat je nogal een beetje gefrustreerd klonk ;)

Ik ben het volkomen met je eens dat veel mensen hun meningen als “feit” onderstrepen. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Maar goed, daar kunnen wij niets aan doen. Ik heb er dus wel begrip voor wat je geschreven hebt en ben er dus 100% met je mee eens.
:D goed om te horen..!
nou hopen dat de rest van nederland ook mee luistert
Hoera voor de rode achterlichten ipv die hoerige zwart/grijze! :D
KWIJL!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ik wil een
mooiste auto ooit en nee dat is niet de enzo, die is echt lelijk/afschuwelijk en dan praat ik nog niet over de veyron
Nee, dit vindt ik er wat over. Vond dan de Vanquish toch wel iets mooier(niet dat ik em zo bijzonder vond). Dit is geen Aston Martin meer, jammer. Natuurlijk is het ook moeilijk om een iets meer origineler design dan de andere modellen van AM te maken, maar dit sluit niet aan bij de (bloedmooie) rest.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).