Kia No3 Concept MPV in Genève

Auteur: , 20 Reacties

Zoals Kia ons eerder al had beloofd, staat de No3 Concept MPV hier in Genève op de beursvloer. Met een paar dikke velgen en matte grijze lak, kan het bijna niet mis gaan.

En dat gaat het ook niet, want met de No3 presenteert Kia een strak MPV concept. Het is de bedoeling dat er in september in Frankfurt een productierijp model zal staan en dan zien we ook meteen wat er overgebleven is van dit concept. In 2010 moet het model bij de dealers staan.

De Kia MPV Concept Car is een compleet nieuwe compacte MPV, die met zijn innovatieve design en prettige rijeigenschappen nieuwe standaarden zet in het segment van de kleine MPV’s. De conceptauto beschikt over een doorlopende voorruit en een panaromadak met diagonale balk en automatische zonneklep. De MPV concept onderscheidt zich door de ‘new face of Kia’ die bestaat uit een nieuwe opzet van de voorgrille, de koplampen en het merklogo. De 4.045 mm lange concept is afgewerkt in mat ‘Titanium Grey’ met contrasteerde witglanzende accenten.20 reacties

Zo te zien zijn er Ford ontwerpers van het ene designcentrum in Keulen overgelopen naar die andere in de stad van Kia.
Volgens mij wordt hieraan niets meer veranderd en zal deze volgend jaar zoals hier getoond in de showroom staan. Zal wederom een topper worden voor Kia.
Lekker uch “origineel” uch…
Het ziet er niet verkeerd uit, het is alleen lelijk.
Kaalimero, weer een topper? Wat was dan nog zo’n topper van Kia ?

Ik zag trouwens de Kia C’ eed voorbijkomen het weekend, in het wit met mooie velgen ziet er toch wel leuk uit eigenlijk.. nu nog even over het feit heenzetten dat het Kia is..
‘shrok’ me kapot bij de eerste aanblik :shock:
wat een spook..
Mat-grijs dit keer…

Ook wel aardig!
Ik snap er niets van, maar volgens mij zitten er een stuk of wat Kia verkopers op deze site. Zo af en toe zie je namelijk, in mijn ogen dan, een iets te positieve kijk op Kia. Kia zou volgens deze mensen de ene topper na de andere afleveren.
Laat ik jullie ff uit een droom helpen, de enige topper die Kia ooit gemaakt heeft is de Sorento.
DIe andere dingen, een sporty huppeldepup en een proceed enzo, het spijt me zeer hoor, maar echte verkooptoppers zijn dat nog niet, check de lijsten er maar op na.
@markieanta

En de picanto dan? Rijden er meer van dan Sorento denk ik zo…
In tegenstelling tot zijn huyundaibroertje doet de Picanto het echt niet goed hoor, a.t.m. staat hij op nummer 57 van de verkooplijsten namelijk. En als ze hun winst op een Picanto moeten pakken snap ik wel dat de Kia dealers bij bosjes vallen eigenlijk.
KIA is idd heel vaak top op deze site, volgens mij zitten er een stuk of wat Kia verkopers op deze site ben er hellemaal mee eens KIA copieert maar wa t van andere merken o wat is dit weer orgineel not.
Mooie wagen, orgineel dak, en een enorme vooruitgang t.o.v. Kia een aantal jaren geleden.
Jammer dat jullie geen foto hebben van de schuine dakstijl (van bovenkant A-stijl rechts naar B-stijl links)
Wat toch wel cool is aan dit concept
Kruising tussen een Ford en Toyota! Ziet er op zich wel beter uit dan wat ik verwacht van Kia.
@Wow, lees je zin eens na en kijk eens of je hem zelf begrijpt, zo ja, leg hem mij dan eens uit, zo nee, probeer hem dan eens anders te verwoorden. Ik begrijp nu namelijk niet of je commentaar op mij hebt of dat je mij gelijk geeft.
Beetje zielig overgenomen van Ford, zelfs de velgen lijken wel erg Fordig.
Die koplampen ogen echt DUIVELS! :twisted:
Beetja Ka/Fiësta inderdaad….
inderdaad een fiesta on paddo’s

maar dat paste vast niet op de kofferbak….
Bij bosjes omvallen valt best wel mee.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).