Auto-alarm Miami Style

Auteur: , 19 Reacties

Alarmsystemen, het lijkt een noodzakelijk kwaad voor de verzekering dan dat het daadwerkelijk boefjes afschrikt. Voordat je eens een keer reageert op zo'n loeiende sirene, is je navi er lang uit of staat je scheurijzer al op een boot naar Afrika. Tijd voor rigoreuze oplossingen dus.

Dat moet ook precies de gedachte zijn geweest van de eigenaar van deze Toyota 4Runner. Om zijn auto makkelijk terug te vinden bij een eventuele ontvreemding, spoot hij deze in een bijzondere kleurstelling. Bovendien zette hij zijn twee trouwe viervoeters in voor de bewaking: eentje voor de snelle intercepties en de ander voor het op afstand houden van de echt zware jongens.19 reacties

Ahhh so cute!
Keer wat anders als die vent die zn phyton op het dashboard had liggen :D
hahaha die honden hoeft hij er niet er op te zetten. door die bodypaint van die auto zouden ze hem toch niet willen stelen.
Maar hij is niet bang dat zn honden worden gehondnapt? :P
peter - italia
ik zou toch niet graag mijn briard (geen id of ik dat goed schrijf… maar een franse schapen does) op het dak van mijn auto zetten…
sorry, maar die auto laat ik links liggen…eigenlijk met alles wat niet van mij is maar goed…..dat met die honden is toch beter wat we in nederland meestal zien: honden binnen in een auto en alles dicht:(
@ Vivian Stans; je vraagt je inderdaad soms af HOE (en of) mensen functioneren als ze hun hond of kind in de auto achterlaten in de zon, zonder verkoeling en dit dan vergeten! Kennelijk is er weinig verstand nodig om auto te mogen rijden…
Who let the dogs out, who who who, who who….
@ vivian stans
EINDELIJK kan ik met je meepraten (betreft die viervoeters), maar die lak vind ík wel vet maarja dat is maar smaak he ;)
Huisieren moet je thuislaten of mee lopen. Niet op of in de auto. In dit geval in Miami is deze eigenaar ook zot. Het dak van de auto is ook lekker warm, goed voor de beestjes…Hoop dat het een goede grap was :)
Leuk, zo´n Bulldog.

Helaas behoorlijk ruk als waakhond. Ik ren 50 rondjes om zo´n hond heen.
Dat andere beestje blaas je gewoon omver. ;)

Ik hou zelf overigens meer van dieren dan van mensen. :D
allemaal mooie krassen vande nagels in je airbrush
… en je moet ruim 2,5 meter lang zijn om uberhaupt in de auto te komen!
Ik durf te wedden dat ik ze makkelijk kan omkopen door een worstje te voorschijn te halen. Ze zijn te lief voor dit soort werk.
En sowieso is het heel warm in Miami, dus als die kleine kroket met die korte pootjes een sprintje moet trekken, dan ligt ie na 20 meter al voor pampus.
Voor dit soort zaken kun je beter een Mechelse of Duitse herder nemen.
hahaha woefwoef!!! how nice!
@GOD.

Dat kun je wel stellen. Ik heb pakwerk gedaan. Die herders zijn gestoord. Niets meer of minder dan behaarde scheermessen. :twisted:
@ mx5/rx8owner

lol :D i know

mijn vader is beveiligings ambtenaar en trainde vroeger altijd herders tot politie honden, ik ging wel eens mee naar die trainingen, damm wat een leipe beesten zijn dat. Ik heb 1x zon pak aangetrokken (me and my big mouth) :D
mijn vader zegt begin maar te rennen, ik dus rennen en hij wachten tot ik 30 meter verder was en toen schoot hij een keer in de lucht en roept halt politie, dan nog een keer, en toen was het zo van nu ben jij aan de beurt Rex :D 2 seconde later en ik lag al op de grond als een little pussy. :D
Doe mij toch maar het BMW alarm met de vlammenwerpers, die is iets effectiever(A)
Met die ietwat verhoogde instap komt er sowieso niemand bij.
Maar ja, sommige mensen nemen altijd het zekere voor het onzekere…

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).