Inden-Design White Angel

Auteur: , 12 Reacties

Inden Design heeft een "herontwerp" gemaakt voor de vorige SL65 AMG...

Op die manier kun je je SL uit 2005 laten upgraden naar modeljaar 2008. Inden claimt dat ze alleen originele AMG onderdelen hebben gebruikt voor de upgrade. Daarnaast hebben ze de SL verlaagd en zijn er wat dikkere wielen onder gelegd.

De SL65 AMG heeft standaard een V12 met 612 pk en 1000 Nm koppel. Dankzij een opnieuw ontwikkelde turbocharger, een meer krachtige intercooler en wat ECU mods heeft de SL van Inden een vermogen van 680 pk. Dat is meer dan de SL65 Black Series!

White Angel – sounds harmless, be sure – it isn’t!

We mean the complete redesign of a SL65 AMG build in 2005 to the new current Design of 2008. Inden-Design only used Original-AMG parts fort he redesign!

After this modification the car introduce itself with impressive high-tech components. The complete front-, rear- and bodyside lines now appear in a new brightness – just like: the headlights, the bonnet and the front- and rear valance, based on the design of the new SL-2008. At the rear valance they attached a carbon rear diffusor and a sport exhaust system in the new look of the original SL65 AMG. So now the complete redesigned car is hardly to discern.

But this is not everything we changed.

The 3-parts aluminium rims are sized 10,5×19 inches at the front suspension and 11,5×19 inches at the rear suspension.

The high performance tires are sized 255/30-19 and 305/25-19.

The tires are spinning curtly near the plate after a light of the wheel arch border, also as a result of the lowering. The ABC-sports running gear became optimized rather downcast by the Inden-Design-controller.

The exclusive and powerful engine performance emphasizes the technological ambition which was committed to this project. If you kick down the accelerator, a storm is brewing, which is rapidly deplated. The Inden-Design modificated

AMG-engine is suited for full acceleration and also for relaxed cruising. The engine, which is arranged with a re-engineered turbo charger, a increasingly powerful intercoole, an extra gear oil cooler and an engine improvement over a engine electronics, now proud carry out 680 HP.

For the interior of the White Angel indene design uses a sports valance from the Black Series model in Alcantara.12 reacties

De laatste brandstofpas van 3.500 euro wordt nu geveild Bepaal zelf wat je betaalt!.
Waarom tonen jullie de achterkant, als de verandering vooral in de voorkant te zoeken is?
NICE!!!

leuke combi met de zwarte velgjes.
wouterjeuring
lelijke ronde skirts
zou dat ook gaan met een pré-facelift SL350? :p
@Egon8: dat is om verwarring te zaaien ;)
White Angel… heb je ooit ’n paarse engel gezien dan…?

Deze White Angel is MOOI… maar dat is meestal met engelen…
Haha, dat is nog eens iets nieuws.
Upgraden van 2005 naar 2008.
Lekker hoor.
bruut:)
Ye baby, that’s a mean machine!!
Ziet er voor een mercedes niet verkeerd uit! En wat een berg vermogen zeg… Snelelr dan een Ferrari 599 nu?:P haha
de mooiste achterkant die een Mercedes kan hebben imo
Hoewel er zat andere merken met een betere kont zijn;)

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).