Toyota Land Cruiser Black Bison by Wald

Auteur: , 30 Reacties

Black = beautiful? Als je echt een middelvinger wil opsteken naar bomenknuffelaars dan wil ik je deze auto aanraden. The big black beast.

Meestal houdt de Japanse tuner Wald International zich hoofdzakelijk bezig met modellen van Mercedes, BMW en Lexus. Maar blijkbaar had de Land Cruiser een onwijze aantrekkingskracht op ze en moesten ze er wel iets aan veranderen. Het resultaat is dat de Land Cruiser prima mee kan komen in de PC of op de boulevard. Voor het ruige terrein is ie nu iets minder geschikt. Van de techniek is Wald trouwens afgebleven.30 reacties

ik vind die voorkant niet zo eigenlijk maar voor de rest gaat ie nog wel
heeft wel wat
wat een bak zeg.prachtig.liever dit dan zo n landrover
Die wagen lacht de bomenknuffelaars gewoon uit… :lol:
de onverwoestbare no nonsense terreinbeul wordt helemaal verkracht hier
gat verdamme wat een bende

doe mijn maar een orgineel met bullbar en lier!
De Lexus LX is zeer nauw verwant aan, om niet te zeggen helemaal gebaseerd op deze Land Cruiser, dus die aantrekkingskracht is relatief.

In standaardtrim is zo’n Land Cruiser wel mijn weapon of choice bij een nakende nuclear holocaust. Onverwoestbaar.
Beauty and the beast in 1
Middelvinger naar de bomenknuffelaars? Ik ga dan langs bij Brabus, voor de G-klasse waarvan ik de naam niet meer weet.. Ik bedoel waarom een 6/8-cilinder als je een V12 kan hebben?
Voorbumper geinspireerd op de jag xf?
Best wel dik.

“Van de techniek is Wald trouwens afgebleven.”

Jammer, ze hadden er op zn minst toch een dikke V12 (TDI) in kunnen leggen.
Maar ja, dan zie je de visuele upgrades niet meer door die enorme roetwolk en dat is ook weer jammer.
@ Laurent

Brabus G V12 S Bi-Turbo?
@Supreem, is die lexus niet gewoon een Toyota landcruiser V8. Want hier in europa heb je de “gewone” landcruiser. Dus die met de 3.0d en dan heb je die nog grotere Landcruiser V8 en volgens mij wordt die dan weer in Amerika verkocht onder Lexus.
Ze beginnen trouwens populair te worden. Zou bijna gaan denken dat ze de Range Rovers beginnen te vervangen. Maar deze kit trekt echt op geen fluit. In mijn ogen dan toch. De voorbumper is afgekeken van inderdaad de Brabus G klasse dus liever het origineel dan het afgeleide zonder de mercedes.
hahahaha!

wat een ongein!!
Huh, is dit echt? Dit lijkt dit pvd wel of het koetswerk half gesmolten is, shiiiit wat een gedrocht. Of dat het designteam het complete ontwerp op het eind nog door een Psychedelic Crazy Warp-filter heeft gehaald. Maar smaak is persoonlijk, ahum.
de landcruiser V8 wordt in de vs verkocht met een 5,7l V8 en als lexus LX570 met 5,7l V8 hier worde de V8 verkocht met een 4,5l V8 diesel en een 4,7l benszine

de ”gewone” landcruiser heeft een 3,0l 4 in lijn diesel en een 4,0l V6 benzine en in de VS als 4runner (met een iets andere body) en als lexus GX 470 met een 4,7l V8
ZwerverRoodbaard
Andere voorkant geen spoiler en wat doen aan het blokje wat erin ligt :) Dan kun je pas bomenknuffelaars treiteren (of je trek een boom omver :P )
Ze hadden er een V12 in moeten lepelen die werkt op gesmolten sandalenzolen.
In die voorbumper zie ik verwijzingen naar zowel Brabus (dubbele mistpitten), de Jag XF zoals hierboven al aangehaald (chromen accenten), BMW M-modellen (gapende mond) én de C63 AMG (kieuwen net voor voorwiel). En die wielen zijn wel heel erg 997 Turbo.

Die japanners toch :)
@ Hesp

Daarom heet het ook Wald INTERNATIONAL. :D
Wie koopt nou zoiets?
tuning of geen tuning het blijft een lelijke auto langs vanvoor gezien
@paul; oke dat is weer duidelijk. Thx weer iets bijgeleerd want wist niet dat ze daar ook de “gewone” landcruiser hebben. Wat ik dan weer wel een heel fijn apparaat vind.
ej die hebben wij ook :D
Onze verantwoordelijke mechaniek rijd met zo’n rond, (de standaard V8 diesel) en heeft er een chip op laten monteren waardoor die 380 pk heeft ipv 286 pk, als hij optrekt verliest hij grip op de 4 wielen, dit is echt een monster…
Lachwekkende auto en het is een toyota.
Lijkt wel op een zafira van achter
Gaat toch helemaal nergens meer over. Een super 4×4 pimpen tot een sjonniebak…
Haha, bij de en profil foto moest ik toch wel even lachen; dat zing ziet er niet uit! En toch vind ik Wald Int. niet slecht, de vreselijkste tupperware-boeren komen mijns insziens eerder uit Europa.
@ mezelf:

inZiens, natuurlijk…
Nu wachten op het bericht “Wald doet de Land Cruiser nog een keer”…

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).