Nep-verkeersagenten rijden in tweedehands Landwindjes

Auteur: , 167 Reacties

Wegafsluitingen zijn ruk. Laatst nog moest ik in de avondspits naar Amsterdam, kom ik erachter dat alles muurvast staat omdat er een paar kiezelsteentjes op de weg liggen en alles over één rijbaan wordt geleid. Maar, geloof het of niet, er zijn trivialere zaken die je soms in de file doen belanden. En wist je dat de mannetjes met de hesjes niet eens van de politie zijn?

Onze matties van Geenstijl schreven vanochtend een stukje over de fluorescent gemutste regelaars. Als zij je allerlei aanwijzingen toeschreeuwen hoef je die blijkbaar niet altijd op te volgen, da’s leuk om te weten. Wat mij echter vooral opviel was het voertuig op bovenstaande foto.

Landwind

Jazeker, het is een Landwind op LPG. En dat niet alleen: het ding is in juli 2008 op naam gezet, terwijl het kenteken dateert van september 2006. Alsof het nog niet erg genoeg is dat je de hele dag moet doen alsof je gezag hebt, dien je ook nog eens je uren te slijten in andermans afgetrapt Chinees hondenhok waarin het gevaarlijk toeren is. Bij deze wil ik dan ook even vragen om een begripvol half minuutje voor de verkeersregelaars.

Maar wel gewoon doorrijden de volgende keer.

Verkeersregelaars met Landwinden167 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
ik wil toch even opmerking maken.
indien een verkeersregelaar opleiding enzo gehaald heeft en in de OFFICIELE kleding staat dien je altijd zijn aanwijzingen op te volgen.
Nou dit verhaal klopt niet helemaal, want zodra het gewoon beedigde verkeersregelaars zijn, ben je gewoon verplicht om hun aanwijzingen op te volgen ;)
Nog nooit last gehad van nep wegafzetters, maar dat ze in een Landwind rijden is wel droog opzich

PS

Mag ik nu weer wel reageren?
Nee, maar na het “samenwerkingsverband” met Powned willen ze graag bij geenstijl horen.. En dan hoor je ook “stoere” artikelen te plaatsen.
Euh, krijgen we voortaan uitgekauwd nieuws van GeenStijl hier te lezen?
of neerknuppelen :P
@DafMaf: Euh, nee.
Tja, had je maar een vak moeten leren… ;)
He bah, mag ik hier iets meer nuance dan op puberblog GeenStijl?
Verkeersregelaars hebben wel degelijk wettelijke bevoegdheden, dus ik zou hun aanwijzingen maar niet zomaar negeren.
Het bedrijf in kwestie ken ik niet, maar bijv. het bedrijf TrafficSupport regelt alle grote verkeerszaken bij evenementen en opstoppingen, vaak ook in opdracht van de wegbeheerder, gemeente of provincie. Bij de berging van de Boeing 737 die onlangs neerstortte, werd (een groot deel van) het verkeersgedoe geregeld door verkeersregelaars. Simpelweg omdat het voor de belastingbetaler veel goedkoper is om minder intensief opgeleide (en dus goedkopere) verkeersregelaars in te zetten dan de politie.

Trouwens, zoals ook al op GS opgemerkt: stomme timing, zo’n verhaal plaatsen in een tijd dat er regelmatig verkeersregelaars worden aangereden en bedreigd.

In zijn algemeenheid, vriendjes van Autoblog:

Leuk om te pretenderen dat weblogs de journalistieke toekomst zijn, maar neem je zelfopgelegde verantwoordelijkheid dan ook serieus en wees niet zo verrekte lui, door alleen maar klakkeloos over te schrijven. Jullie wilden toch kritische berichtgeving doen? Wéés dan ook kritisch! luiaards.
geenstijl(met bijbehorende onwetendheid ) gaat hier aardig invloed krijgen.
Het zijn beedigde verkeersregelaars, anders mogen ze het verkeer niet regelen en zeker niet met zo’n hesje rondlopen. Dus je bent gewoon verplicht hier gehoor aan te geven.

Maar dit doet niet af aan het feit dat ze in een aftands hondehok rond rijden op tijden en plaatsen waar ze beter een baan extra open hadden kunnen gooien.
landwind is kenteken van aangevraagd. niet te verkopen die troep, dus waarschijnlijk voor een prikkie ingezet bij de verkeersregelaars.

waarom duur als et goedkoop kan? veiligheid daargelaten… tis al beter dan een motor natuurlijk
ach, ook die hebben kredietcrisis
wat is er erg aan, ze doen hun werk, ze zijn lang niet zo erg als stadswachten. Wannabees. Kiezels op de weg, ja voor auto’s alleen steenslag en voor motorrijders misschien een plekje tussen de vangrail??
Als iemand ergens het verkeer staat te regelen doet ie dat echt niet omdat ie dat zo leuk vind, maar om een probleem op te lossen. Die verkeersregelaars staan er echt niet om je te pesten.

En daarnaast is het ook niet echt beschaafd en netjes om iemand te negeren die je staat te helpen (want dat doen ze).

Ik vind het dus onzin dat hier nu zo’n heisa over gemaakt word. Van GeenStijl verwacht ik het wel, maar van Autoblog had ik wel iets meer verwacht. Jammer.
We hebben inderdaad nooit eerder naar geenstijl gelinkt, typisch…
http://www.autoblog.nl/?s=geenstijl.nl

Eerst denken, dan blaffen aub.
”Maar wel gewoon doorrijden de volgende keer.”

aanzetten tot het nalaten van enige handeling , opruiing.
Beetje Verward
Goed dat er verontwaardigde reacties komen op dit debiele stukje van RubenBaeten.
Die verkeersregelaars staan er niet voor hun eigen lol, maar om het ons mogelijk te maken verder te rijden.
Dat er af en toe criminelen zijn die deze jongens dood rijden (Zoals laatst dus) is verschrikkelijk. Dat iemand die meewerkt aan een hobbysite als AB dit aanmoedigt is misschien nog wel erger
O ja, Ruben, Hiermee heb ik je laatste vraag aan mij beantwoord.
Er zijn allerlei vormen van toezicht tegenwoordig die niet meer door de politie gedaan worden. Dat dat toezicht nodig is, bewijst Ruben Baeten zelf al in de tweede regel van zijn stukje. Alternatief zou zijn geweest dat meneer vol gas door de steentjes was gaan blazen en alle auto’s achter hem naar Carglass gemogen hadden. Maar Ruben heeft haast en de rest…..

GeenStijl mag van mij wel dit soort stukjes schrijven, die zijn tenslotte “Tendentieus, ongefundeerd en nodeloos kwestend”. Als Autoblog dat ook wil zijn, zet het dan duidelijk op je site ;-)
@Beetje Verward: Je bent duidelijk een beetje verward, want je leest dingen die er helemaal niet staan.

En hou allemaal eens op met dat gezeik over geenstijl, het zijn nog steeds dezelfde mensen die hier schrijven hoor…
Oké mensen, niet zo zeuren omdat we Geenstijl een keertje als bron gebruiken. En nee, natuurlijk roep ik niet dat je die mensen moet aanrijden. Maar nutteloze wegafzettingen kom je in NL vaak genoeg tegen, soms dus zelfs in opdracht van instanties die deze verkeersregelaars inhuren. Daar gaat dit stukje over, plus het lollige feit dat ze in Landwinds rijden.

Niet zo lichtgeraakt jongens, als dit artikel over Koos Spee ging riepen jullie allemaal ja en amen.
Autoblogger: knap dat je het punt dat gemaakt wordt zó ernstig mist.

Belachelijk artikel.
“the beginning of the end” voor autoblog
@Laurens: Een grote knipperende waarschuwingslichtbak op de vluchtstrook en 50/70 op de matrixborden. Voilà, men kan doorsukkelen over twee stroken, maar nu stond alles van Amersfoort tot Muiden gewoon stil.
Geen van onze reaguurders lijkt het artikel op Steengeyl te lezen. Jammer, had een aantal mensen wat ergernis kunnen besparen.
Dus, of lezen en dan pas reageren, of ga anders lekker deaud ofzeau.

+1 enzeau..
Euhm… waar het hier om gaat is dat die verkeers regelaars er niet altijd staan met een vergunning oid. Ze zien er uit als politie of officiële verkeersregelaars, maar dat betekent niet dat ze maar willekeurig zelf het verkeer mogen gaan staan regelen. Daar moet een vergunning/toestemming voor zijn en waar het bij Geenstijl over gaat is dat deze er dus lang niet altijd is.

Hoewel het bericht wellicht niet helemaal gelukkig/volledig is overgenomen, moeten de mensen die hier het hardst roepen misschien zelf ook even doorklikken en het hele bericht lezen op geenstijl.
Wat Ingvar al schrijft klopt. Aanwijzingen van een verkeersregelaar herkenbaar als verkeerregelaar (shirt/jas/vestje met de tekst “Verkeersregelaar”) dien je uit te voeren.

Er zijn gediplomeerde- en evenementenverkeersregelaars.
Bij evenementen moet je denken aan voetbalwedstrijden, concerten, koninginnendag etc. Op de (snel)weg zul je niet snel een evenementenverkeersregelaar tegen komen.
Evenementenverkeersregelaars hebben een instructie of korte cursus gekregen van de politie, maar beschikken niet over diploma’s etc.

Om even op het bericht van geenstijl in te haken, een plaatselijke verordering of vergunning zal geen enkele verkeersregelaar bij zich hebben. Zeker niet als je bedenkt hoeveel regelaars er soms nodig zijn. Bij een voetbalwedstrijd kan je al snel denken aan 50-60 man, bij een stadion voor +/-20000 bezoekers.

Ik vind dit bericht niet gepast na enkele incidenten afgelopen jaar.
http://www.nu.nl/zoeken/?q=verkeersregelaar&x=0&y=0
Het verkeer regelen kan erg gevaarlijk zijn juist door mensen die je negeren of het denken beter te weten. Verkeersregelaars doen er juist zoveel mogelijk aan om alles sneller te laten verlopen.
Ik ga vanmiddag onderzoeken op aangifte van Autoblog mogelijk is , het Wetboek van Strafrecht stelt ”opruiing ” strafbaar .
Beetje Verward
Beste Ruben: Als iemand mensen opruit om anderen het ziekenhuis of erger in te rijden (ook als íe zo slim is om dat niet letterlijk op te schrijven) blijf ik er over zeuren.
En dan na alle kritiek ook nog proberen je gelijk te halen over het wel of niet zinvol aflsuiten van rijstroken. Uiterst zielig. Wees een vent en zeg gewoon “Sorry, dit was gewoon weer superstom”.
@Bertjan: while your at it, klik gelijk even op “LID WORDEN VAN POWNED”. Want daar gaat het tenslotte om.
Ik zie wel vaker situaties op de weg die bij nadere beschouwing toch niet zo onlogisch blijken te zijn. Het lijkt echter of Nederlanders 1. het altijd beter weten 2. alle tolerantie richting anderen aan het verliezen zijn. Daardoor ontstaan er juist steeds meer van die situaties waar we juist weer zo’n hekel aan hebben.

Maar het aangeven van wegomleidingen etc. wordt vaak slecht uitgevoerd door de onderaannemers. Daar zou Rijkswaterstaat strenger op moeten toezien. Routeplanners werken dan vaak ook niet, vanzelf.
Beetje Verward
En Ruben: Lichtgeraakt? Ga maar door met schelden. Ja, het raakt mij wanneer mensen in de pers of op het het op een geniepige manier stemming aan het maken zijn. En helemaal wanneer ze daarmee mensen in gevaar brengen. Lichtgeraakt?
niet cool
@beetje verward

ben jij het type dat achter iemands rug om rechtstreeks gaat lopen klagen bij een site beheerder om een andere blogger een ban te bezorgen omdat je je gelijk niet krijgt :-)

@ruben

omdat jij die site beheerder bent………. ik kan me best voorstellen dat deze situatie achteraf gezien beter opgelost had kunnen worden. Maar zelf blijf ik dat altijd erg moeilijk te beoordelen vinden.

Ik heb een keer bijna een bekeuring gekregen omdat ik op de rechterbaan een file inhaalde. Deze baan was afgekruisd, maar net vrijgegeven. De motoragent stond precies onder de “lichtbak” en had dat niet door. Ik belde hem thuis toen ik zag wat hij op de bon geschreven had, en deze werd toen direct ingetrokken omdat de agent zelf ook even zijn huiswerk gedaan had. Iedereen kan fouten maken :-)
ojah, voor ik het vergeedt:

landwind: -1
LPG: -1
geen teen: -1
——————
totaal: -3

Ofzeau.
Beetje Verward
@laurens. Nee. Dat interesseert mij totaal niets. Wat mij wel interesseert is de schade die sommige sitebeheerders (bewust of uit pure dommigheid) kunnen aanrichten. En daar maak ik me dus even druk om. Dat dit tot ongefundeerde verdachtmakingen als die van jou leidt moet ik dan maar even accepteren.
@beetje verward

mijn indruk is dat het zelfreinigend vermogen van zowel Autoblog als de bloggers zelf voldoende is om de eventueel aangerichte schade (afgezien van aan jou persoon, maar daar is een eenvoudige oplossing voor) te voorkomen.

Of denk je dat er mensen zijn die een Autoblog post uitprinten om deze onder de neus van een agent te houden om aan te tonen dat hetgeen ze doen wat ze doen toegestaan is?

Geweldige nickname heb je :-)
Dit artikel slaat nergens op, heeft totaal geen nieuwswaarde. Trekken jullie elke politieauto na ofzo om te kijken wat voor brandstof die rijdt e.d. Lijkt wel of alles waar een auto in voorkomt meteen goed is voor autoblog. Nee dus lijkt mij. Voortaan alleen artikeltjes plaatsen met autonieuws of gerelateerd daaraan graag, want meer van deze onzin en ik ben weg. Als dit ook de inhoud wordt van jullie tv programma mag je blij zijn als je 30.000 kijkers trekt. Zo genoeg gemierenneukt, nu weer verder allemaal met het echte werk.
het is zo ontzettend makkelijk om op die gasten af te geven. Ga dr maar eens naast staan, dan zie wat die gasten voor gescheld en gedoe over zich heen krijgen vanwege automobilistjes die zich zo ontzettend belangrijk voelen. Laten we met zn allen lekker doorrijden als de regelaar ons vraagt te stoppen. Is vast een verbetering van de verkeersveiligheid.
Precies, wat marvin zegt: er zijn *veel* situaties waarin je de bevelen van een verkeersregelaar wél dient op te volgen. O.a. bij IKEA op hun eigen terrein bijvoorbeeld.

Dit soort nieuwsberichten kan leiden tot gevaarlijke situaties omdat mensen menen dat ze toch wel weer in hun recht staan. Imo gebeuren er al vaak genoeg schandelijke dingen met verkeersregelaars, waaronder zelfs aanrijdingen die de dood tot gevolg hebben!

Verkeersdiensten als deze bij het “Zesde Zintuig” worden vaak ingehuurd om zo veel mogelijk mensen op afstand en buiten beeld te houden. Ook bij bepaalde filmopnamen waar er bijv. iemand met nepbloed op straat ligt is het handig dat er regelaars zijn die dit aankondigen aan voetgangers/fietsers/auto’s. Met een opleiding (neem aan dat ze die wel gehad hebben) is dat veel veiliger dan wanneer je willekeurig productiepersoneel dat even laat doen.

Verder is het natuurlijk niet de bedoeling dat er zomaar willekeurig straten worden afgezet, dat moge duidelijk zijn. Gewoon de politie op afsturen als je weet dat dat gebeurt…
Trouwens, (en sorry voor de extra reactie,) ik ben het verder helemaal met Oscar en monk eens…
Ik wordt niet goed van die kut GeenStijl invloed op AB..

Sorry Ruben; nutteloze bijdrage.
Beetje Verward
@ Laurens
Als het wel goed zat met dat zelfreinigende vermogen van AB en hun “matties” werden dit soort berichten waar we nu allemaal tegen protesteren niet op het net gezet. Blijkbaar is het wel nodig af en toe aan de rem te trekken.
Jongens, ik lees autoblog echt al jaren en, zijn jullie een bende kleinzerige zeikerdjes.

Is dit nieuws? Nee, natuurlijk niet, zou je al moeten kunnen zien aan de titel en de tags.
Heeft dit nut? Nee, natuurlijk niet, zou je al moeten kunnen zien aan de titel, de tags en het feit dat Ruben het geschreven heeft (no offence Ruben, ik lees je stukken met veel plezier, anderen blijkbaar niet altijd… screw ‘em kerel).

Is dit opruiing? Als je dit al opruiing vind dan ben je inderdaad meer dan een beetje verward. Dit is gewoon ff de ons allen bekende frustratie tegenover de regelaars hun geklungel botvieren. Niks mis mee toch? Of heb je liever dat ie de volgende keer effectief een regelaartje overhoop rijdt?
Wat wil je nu eigenlijk? Mogen we nog leven ja? Als je hier al aanstoot aan neemt blijven er niet veel opties voor je over vrees ik, misschien een enkeltje China ofzo (de andere opties zal ik uit beleefdheidsoverwegingen achterwege laten…)? Zul je dit soort berichten zéker niet te lezen krijgen (sic) en moet je er ook geen aanstoot aan nemen.

En geenstijl, geenstijl. Het enige dat hier geen stijl heeft is jullie gemekker over letterlijk twee keer niks.

Eerlijk waar, het is hier altijd leuk geweest enzo, maar gewoon omdat AB ff meelift op het succes van GS (en gelijk hebben jullie, AB dus) zit iedereen hier de laatste tijd bij echt elk artikel belachelijk te doen daarover.
Wat zijn jullie voor een bende kleuters eigenlijk? “oh nee ik moet die site niet, laat ik de infantiele rebel gaan uithangen”.

Ik meen het, het niveau is inderdaad aan’t zakken hier ja, maar dat ligt niet aan AB of aan het nieuwe volk, dat ligt aan het gemekker en geklaag en gezaag van de zogezegd “oude garde”. Mislukte puberale idealisten, voor niets gaat de zon op. Ook niet voor AB. En als je dat niet bevalt dan rot je toch gewoon ff op naar autoweek of autoblog.com ofzo.

Onvoorstelbaar, echt.

Ruben, doe maar lekker voort joh, doe je goed.


OT : dik genaaid als je met zo’n Landwind moet rondtuffen. Ik zou m’n baas aanklagen voor het opzettelijk in gevaar brengen van zijn personeel.
@Beetje Verward.

Dan ga jij er dus vanuit dat je met kinderen aan het bloggen bent. Volwassen mensen hebben meestal het besef tussen goed en kwaad.

Jij loopt dit topic met GTA te vergelijken. Kindertjes zien of horen dingen en gaan dat nadoen..
Zoals hier al een aantal keer is gezegd de bevelen van een als zodanig herkenbare verkeersregelaar moet je altijd opvolgen. Ik ben zelf ingeschreven als evenementenverkeersregelaar en ik heb dus inderdaad een cursus van een agent gehad.

Zodra ik sta ingeschreven bij de gemeente dat ik op zaterdag tussen 2 en 4 op een kruispunt sta dan dient iedereen die ik tussen die tijd bevelen geef dit op te volgen mits ik dat hesje aan heb.

Doe je dit niet is het een kwestie van het kenteken opschrijven en via een contactpersoon naar de politie spelen, de persoon die bij het kenteken hoort wordt opgezocht en bekeurt voor artikel 5 ;)
Ik citeer ” Alsof het nog niet erg genoeg is dat je de hele dag moet doen alsof je gezag hebt,”
Niet alleen is dit een verkeerde wijze van aanduiden wat een verkeersregelaar al dan niet mag, het zet bovendien aan tot ongehoorzaamheid. Ben een relatieve newbie hier, alhoewel ik dit blog al een jaar of wat volg.
Leuk om over je hobby te lezen, uitermate irritant als er dit soort stukken gaan verschijnen. Denigrerend en wat in mijn ogene nog erger is, niet echt gestoeld op feitelijke kennis. Kortom, populistisch doen, da’s makkelijk, met feitenkennis gewapend iets aan de kaak stellen, kost tijd maar kweekt respect. Dit stuk doet dat laatste niet.
leonvanwoerkom
Het valt me heel erg op dat nu er Geenstijl in het stukje staat ineens iedereen erg negatief is over Autoblog… Zoals iemand al opgemerkt had, had Koos Spee in het artikel gestaan had er niets aan de hand geweest zoals al vaker is gebleken.
Beetje hypocriet van sommige niet? :)
Ik zie AB liever schoppen tegen GS dat likken naar GS!! AB +1 GS Minnende puber -1

Moet dat nou al dat GS gedoe?
@manicmaniac

alhoewel het me niet helemaal duidelijk is of je mij ook bij de zeikerds indeelt, ben ik het desondanks wel grotendeels met je eens.

Misschien had het artikel iets duidelijker ironisch bedoeld moeten zijn, maar als je je als leidend voorwerp voortbeweegt in een Landwind :-)
Echt, jullie zijn al even intriest als die figuren die zagen omdat Facebook z’n layout och arme wat aangepast heeft. AB is zeker aan’t veranderen, dat merk ik ook wel. Maar ik vind het er zeker niet slechter op worden. So what dat ze veel onzin plaatsen? Onzin is cool, breekt de sleur van de dag een beetje.

Ga toch EO kijken ofzo en laat ons gerust.
WAARSCHUWING: Lezen van dit artikel is voor eigen risico. Het is geenszins de bedoeling van de beheerders van de website http://www.autoblog.nl (hierna te noemen ‘Autoblog’) om aan te zetten tot haat jegens bepaalde personen, dan wel om op te roepen tot uitschelden of lichamelijk aanvallen. Lezers die puur door bovenstaande tekst zulke neigingen krijgen mogen zich melden bij Autoblog, waar zij een schouder zullen vinden om op te huilen en met een welgemeende aai over de bol richting hulpverlener zullen worden verwezen.

Nu blij, stelletje halve Amerikanen?

Oh, en ManicManiac, jij snapt ‘m. ;-)
Dike Lol @ rotorhead!
Dikkere Lol @ Ruben Baeten!
En nee Laurens, jij bent geen zeikerd ;)
@Ruben Beaten.

Als mensen nu al lopen te zeueren over onzin is het maar goed dat hun niet weten wat zo’n 25 reaguurders wel weten. ;)
Beetje Verward
@mx5
Je hoeft geen kind te zijn om je door propaganda de verkeerde kant op te laten sturen. Daar zijn genoeg voorbeelden van.
Handen af van de mensen die zich inzetten voor (in dit geval) het verkeer. Of ze nu wel of niet eens een fout maken.
Handen af betekent: geen denigrerend gebrabbel en al helemaal geen suggestieve opmerkingen als “volgende keer doorrijden”.
En zie even de Post van MDA: het zit niet goed genoeg met het onderscheid tussen goed en kwaad.
@ruben

zet het nummer van die hulpverlener in je disclaimer, dan kunnen we rechtstreeks bellen :-)

Ga zo door, we waarderen jullie echt wel!
Verkeersregelaars doodrijden. +1

Daarover zeiken. -1
Autoblog zakt langzaam af. Ik kom af en toe ook wel op geenstijl omdat het zo lekker onzinnig is wat daar op staat, maar autoblog heb ik altijd met veel plezier gelezen vanwege de kwalitatief goede artikelen.

Dit is een kwalijke ontwikkeling.
@mx5/rx8owner

LOL.
De volgende keer dat jullie een verkeersregelaar tegenkomen :

in achteruit zetten,een meter of 500 terugrijden, terug naar eerste, neus op de regelaar gericht. Pedaal vloeren, blijven gaan en *splat*, weer eentje minder!
En doe met de eerstvolgende agent die je tegenkomt maar gelijk hetzelfde…
Ze kunnen niet snel genoeg uitgeroeid worden dat stelletje ongeregeld!

Zo beter beetje verward?
Weet je, de enggeestigheid van jouw posts, dat is pas beangstigend.
Er is geen goed en kwaad. Het enige dat er is is een hele grote grijszone. Dat leer je naarmate je volwassen wordt.
“kwalitatief goede artikelen”… Daar ga ik niet eens op reageren….
@Beetje Verward.

Ach man, op internet zijn we allemaal de stoere man/vrouw/het.
In de realiteit denkt men vaak een stuk anders.

Daarbij is het normaalbeeld van de gemiddelde automobilist nogal afhankelijk van zijn/haar/het humeur op dat moment.

Mijn vriendin word laatst bijna door een medelander geschept. Deze kwam midden in een woonwijk met piepende banden door een blinde bocht.

Deze medelander besloot hierop mijn vriendin stijf te schelden en te bedreigen. Het was haar fout. Zij had daar maar niet mogen lopen. :?

Gelukkig is mijn vriendin geen katje om zonder handschoenen aan te pakken.
Deze medelander kreeg dan ook ongeneerd een stoot voor z’n hoofd en de waarschuwing om zich uit de voeten te maken voordat ik gearriveerd was.
Dat heeft hij heel wijselijk gedaan. ;)

Ander voorbeeld.

Een man in leaseauto rijd op de auto voor hem in. Hij stapt uit zonder interesse voor de gene wie hij heeft geraakt, pakt zijn telefoon en belt de baas voor een nieuwe auto. Dat de gene voor hem een whiplash kan hebben is dan nog niet tot de hersenen doorgedrongen. Je wilt immers op tijd voor het eten zijn.

Dit gebeurd vaker dan het lijkt.

Ik kan mij niet herinneren dat zulke onderwerpen op een site of op tv zijn geweest. Dus dat is dan echt een gevolg van hun eigen sick mind.

We zijn allemaal gestoord. De 1 alleen wat meer dan de ander.
@ ManicManiac ja stoer man, afgeven op onderbetaalde regelaars. Dat is pas een toppunt van kleinzerigheid
Op zich wel een leuke discussie dit.

Want door je zo duidelijk te linken met GeenStijl (prima overigens) lok je wel reacties uit van datgene dat door GeenStijl zo keihard op haar plaats gezet wordt, namelijk de “links conservatieve regenten cultuur” in dit land die roept dat alles zo geweldig is.

Ik zou me wat dat betreft voorbereiden op een of andere mafkees die jullie een proces aan gaat doen, juist omdat die figuur letterlijk leest wat figuurlijk bedoeld is.

Wil @beetje verward niet op ideeën brengen overigens :-)
“Je hoeft geen kind te zijn om je door propaganda de verkeerde kant op te laten sturen. Daar zijn genoeg voorbeelden van.”

Klopt helemaal. Wereldwijd zijn daar genoeg voorbeelden van te zien.

Om deze reden kijk ik weinig nieuws, tv of andere nieuwsgerelateerde zaken.

Als ik dan toch iets wil weten, bekijk ik het meteen vanuit alle kanten en werelddelen. Die meningen lopen vaak nogal uiteen en dan besef je al snel dat de waarheid ergens in het midden ligt.

Mooie recente voorbeelden van propaganda zijn terrorisme, milieu en economische crisis.

Hierbij komt gelijk een kanttekening.

Vele mensen doen noodgedwongen mee aan deze vorm van propaganda. Je moet eigenlijk wel. Of je dit nou wil of niet.

De slimmere sceptische mens ziet dit wel in, maar die zijn zwaar in de minderheid. Dus ze hebben te weinig macht om het beeld te kunnen veranderen.

Dat weten de machthebbers ook. ;)
Beetje Verward
@MX5
Die voorbeelden van je. En het gebeurt vaker dan het lijkt, zeg je. Ik ben bang dat je gelijk hebt. Teksten in AB zoals hierboven, waar een heleboel reaguurders tegen te hoop lopen (gelukkig), helpen niet om die voorbeelden uit de wereld te krijgen. Ze helpen wel om dit soort gedrag stap voor stap breder geaccepteerd te krijgen. Gestoorden zijn er altijd geweest. Ze hebben nu alleen meer tools in handen (auto’s, internet, mobieltjes etc.) om zich uit te leven.
monk : dat je dit artikel uberhaupt serieus neemt is een toppunt van, het spijt me maar het is zo : regelrechte domheid!
Nu gaat de discussie een richting op die ik dan weer niet zo leuk vind. Ik haak derhalve af.
@Laurens.

“Ik zou me wat dat betreft voorbereiden op een of andere mafkees die jullie een proces aan gaat doen, juist omdat die figuur letterlijk leest wat figuurlijk bedoeld is.”

Met de huidige zetelpeilingen van Geert Wilders kan dat beeld akelig realistisch worden. :?
@Guan: dank u! ;)
mx5/rx8owner, dude wat mij betreft had die “medelander” mogen terugslaan. Kennelijk is dat het enige dat jullie begrijpen. Mooi elkaar uitroeien. Blijft er een fijne samenleving over voor de rest van ons.
@ Iedereen en ManicManiac in het bijzonder.

Volgensmij is de bedoeling van een reactie geven op een blog dat je je mening over een onderwerp kwijt kan. Als je iets minder boeiend vind mag je dat toch ook kwijt of mag je alleen positieve reacties kwijt. Als ik jou begrijp moet je voortaan een artikel wat je niet boeiend vind niet lezen en als het je wel leuk vind lezen en vooral een positieve reactie geven. Ik lees elk artikel hier en soms zet ik daar een reactie bij die de ene keer positief is en soms negatief. moet kunnen toch?
@ManicManiac , ik ben ook verkeersregelaar , kom je even langs…..
Ik heb gewoon een bloedhekel aan verkeersregelaars!
Stelletje imitatie agenten, Die nooit door de opleiding zijn gekomen.
(te weinig hersencapaciteit)
Dus dan maar mensen op een andere manier vervelen
(platleggen van het verkeer)
Zozo, wat een reacties om een paar verkeersregelaars…
@Beetje Verward.

Ik heb wel eens meegekregen dat AB oorspronkelijk bedoeld was voor wat hoger opgeleide dertigers(ik val dus af met 27).

Dat publiek kent normaal gesproken het verschil tussen goed en fout.

AB is in de basis altijd al een beetje van de sarcastiche kant. Vele uitspraken moet je dan ook met een flinke korrel zout nemen en verder denken helpt hierbij.

De realiteit heeft echter mogen leren dat het publiek nogal gevarieerd is.
Niet iedereen is even slim, oud of wijs.

Toch ben ik wel van mening dat je vanuit jouw oogpunt bijna alles moet aanpassen op potentieele idioten. Dat is normaal gesproken maar een klein deel van de bevolking.

Het zou eigenlijk te gek voor woorden zijn als iedereen zich moet aanpassen aan een kleine groep volstrekt gestoorden.
De meeste daarvan zijn wannabee’s. De echte gekken zijn gelukkig nog zeldzaam.

Bizar voorbeeld;
Ik heb afgelopen weekend de “beruchte” Family guy aflevering gezien.
Deze aflevering werd bijna wereldwijd verbannen omdat er een parodie over Osama Bin Laden in voor komt. Dat zou dan terrorisme uitlokken.
Die aflevering viel dus reuze mee. Die ophef ging eigenlijk nergens over.

Als terroristen die aflevering zo beledigend vinden ligt dat eerder aan hun gevoel voor humor(en gebrek aan relativeringsvermogen), dan aan de beledigingen van Family Guy.

Ik vind het belachelijk dat er zo’n ophef over niks was.

Dat is nu bij @Ruben Baeten ook het geval. Die is behoorlijk sarcastisch aangelegd. Geen reden tot paniek dus. ;)
@ ManicManiac

dat er ook genoeg mensen zijn die nu denken dat ze geen bevoegdheid hebben en dat ze er gewoon langs mogen rijden komt zeker niet bij je op?
@Michael.

Dus jij keurt bedreigingen goed?
@Michael.

Nadat je iemand door jouw toedoen bijna van het leven beroofd.

-Moest er even bij ter verduidelijking-
Er is tegenwoordig een groot verschil tussen normen en waarden en de wettelijke ondersteuning hiervan.

Dat vergeten mensen nog weleens.
lol @ ruben

eerst een artikel publiceren
dan je verdedigen, omdat je niet een “geenstijl imago” over je site wil afroepen
vervolgens de reageerders halve amerikanen noemen

volgens mij ben je vandaag een beetje hypocriet… hoe je alstublieft bij enigsinds objectieve informatie over auto’s, want dit soort verhaaltjes hangen van de ene aanname naar de andere aan elkaar.

Kort gezegd; je uitstraling/houding past totaal niet en komt daarom fake over.
Oscar : nee dat zeg ik niet. Wat ik wel zeg is dat het wel heel hard opvalt hoe keer op keer elke kans, hoe klein ook, aangegrepen wordt om het verhaal AB-Geenstijl aan de kaak te stellen. En uiteraard in negatieve zin. Het zijn ook keer op keer dezelfde lauwe argumenten. “niveau”. Welk niveau? Alsof de reacties van de zogezegde zeikerds altijd van zo’n hoogstaande kwaliteit zijn. Niveau van de artikels? Wat is er mis met het niveau van de artikels?
Het ene artikel is inderdaad wat bedenkelijker dan het andere, maar dat heb je nu eenmaal met een blog, een blog kan zich dat permitteren. Zorgt voor diversiteit en zo. En ja, de ene auteur ligt je beter dan de andere, ik vind ricardo bijv. een slap excuus voor een schrijver (sorry ricardo…). Maar zie je mij op ieder artikel van hem dat uitschreeuwen? Integendeel, niet eens ’n enkele keer.

Ik stoor me gewoon aan het geklaag van blijkbaar best wel velen die al lopen te zanniken terwijl er nog niet eens iets concreet gebeurd is (die enkele minuten op Veronica laat ik ff buiten beschouwing). Het is niet alsof AB gaat mergen met GS. Hold your horses. De mensen achter AB weten heus wel wat ze doen hoor.

En ja, ik zeg inderdaad dat als een topictitel je niet aanstaat, je hem inderdaad maar gewoon niet moet aanklikken. Doe ik ook en het werkt wonderbaarlijk wel.
johnny t-jet, je doet je naam eer aan. Tevreden Fiat-rijder? Moeha.
Beetje Verward
Ik wil graag een heel eind met je meegaan dat je je niet steeds moet afvragen of er niet ergens een idioot verstopt zit die je op een slecht idee brengt.
Toch zie ik hier te veel types langskomen (ik zal ze niet noemen) waar ik zo mijn twijfels bij heb. Dat zijn zeker geen hoger opgeleide dertigers. (overigens heb ik liever te maken met een laag opgeleide twintiger die een beetje minder verward is dan die kettingbotstende leaserijder waar je het over had).
Als Site beheerder moet je je verantwoordelijkheid kennen. Dan maar even wat minder grappig zou ik zeggen.
monk : komt zeker bij me op. Maar die mensen moeten dan toch vooral naar TBS ofzo, en zeker niet met de wagen rijden.
Beetje verward : dus jij vind dat AB zich onverantwoord opstelt met dit artikel omdat er wel ‘ns iemand op slechte ideeën zou kunnen komen. Sorry man, maar als je zo gaat denken dan moet je alles bannen. Is dat jouw idee van een fijne samenleving?
Als ze nu heeel goed hun best doen…mogen ze gaan rijden in 2de-hands brikkies van Riich…
Beetje jammer zo’n artikel als dit op autoblog, het is overduidelijk dat er bij geensteil een stelletje leeghoofden zit die alles opschrijft wat er in hun opkomt, of het waar is of niet, en zich niet bekommerd om de consequenties als het gelezen wordt door nog grotere leeghoofden die denken dat het wel waar is.
Dit artikel is totale waanzin in het licht van recente mishandelingen van verkeersregelaars met zelf de dood to gevolg. Zo’n halfslachtig ‘waarschuwing’tussen de reacties doet daar niks aan af.
ik wil er even op wijzen dat de personen in kwestie niet voldoenaan de wet. ze dragen de verkeerde kleding. dus of zeopgeleid zijn of niet maakt niet uit. voor de wet zijn het geen verkeersregelaars
ManicManiac ,ik had toch verwacht dat je mijn adres ging vragen. Het valt dus allemaal wel mee met die bla, bla merk ik.
Wat een slecht stuk is dit zeg.
Autoblog onwaardig ook.

Zoals iedere internet lezer scan ik teksten en gescand lees ik dat verkeersregelaars geen bevoegdheden hebben dat je vrij bent om te rijden waar jij dat wilt al is de aanwijzing van de verkeersregelaar anders.

Gelukkig zijn de lezers hier over het algemeen goed bij hun verstand.

Ik hoop maar dat er niet eentje bij zit die nu denkt gewoon door te mogen rijden met alle gevolgen van dien.
Hoe zou jij dit stuk vinden als jij verkeersregelaar was en je wordt op deze manier vogelvrij verklaard.
Zijn er nog niet genoeg slachtoffers gevallen.
(ik stop hier maar want ik word kwaad)
Tjah…
Het niveau van de lezers stijgt inderdaad… Niet…

Wat is dit voor een discussie, jongens?
Oké, het is mss een beetje een nutteloos stuk om lezen, maar goed lees het niet verder en ga verder met je leven… Ikzelf zie geen reden waarom iedereen hier zo lichtgeraakt reageert. En dan bedoel ik écht iedereen! Kalmpjes aan, het is een ietwat minder artikel so what?! Er staan toch nog genoeg goede artikels te lezen? Zend je ook boze brieven naar je krant omdat er 1 slecht artikeltje instaat? Nee dus…

En nu stoppen met ambras maken en lees het volgende artikel! ;)
johnny : waar heb je het over man??
Beetje Verward
@scorso
Lekker tolerant van je. Staat me wel aan. Maar dan ook tolerant zijn naar die verkeersregelaars, in plaats van het plaatsen van denigrerende artikels in je schoolkrantje. Omdat je vind dat ze je een paar minuten te lang hebben opgehouden.
Dat dat artikel een idioot net een zetje kan geven om er 1 een andere keer dood te rijden, tja… da’s zijn verantwoordelijkheid.
Dus games e.d. zullen we dan ook maar gelijk in de ban doen? (niet dat ik zelf ooit een videogame speel, maar goed) Er zou er wel is eentje het in z’n domme hoofd kunnen halen om na te doen wat ie net aan’t spelen was…nietwaar?
@Beetje Verward.

Die types zijn algemeen bekend.

Vergeet echter niet dat je meestal ook daadwerkelijk met types te maken hebt. ;)
@ Autoblog-redactie:
Ik zeg: “Plaats mijn bloggie…weten ze pas wat “autoblog-onwaardig” is…
Ik vind ’t wel ’n leuk geschreven…
Hoe ruikt zo’n LandWind eigenlijk?

OT: Ruben, ik zou de laatste regel van je post rectificeren. Of er iets van een ;-) aan toevoegen.
johnny, nu snap ik waar je reactie vandaan komt. Tja, met alle respect maar, als je die ene reactie van me inderdaad serieus nam, dan kan ik best wel begrijpen waarom je je tevreden moet stellen met een job als verkeersregelaar.
@manic

johnny is ok. Jong, onbezonnen, maar ok.

OT: en nu geen ruzie meer maken hier, behalve met ……. …….
Laurens, je hebt gelijk, geen ruzie meer. Straks wordt het hier nog echt GeenStijl ;)
Ik vond het op zich wel grappig.

De opmerkingen van Ruben over verkeersregelaars neem ik met een jaarvoorraad zout, doe ik wel vaker als ik stukken van Ruben lees ;-)

Maar dat je verkeersregelaars in een Landwind laat rijden…. dat getuigt nou niet echt van respect voor je medewerkers. Zij zitten notabene dichterbij het “vuur” (lees: botsing) dan menig andere weggebruiker. Ik mag hopen dat ze niet te hard met die Landwinds over die losse steentjes zijn gereden, want dat overleef je niet :P

De “GS-discussie” meng ik me niet in :)

Zou de tenaamstelling niet kunnen zijn veranderd door bijvoorbeeld faillisement of overname van het bedrijf? Is maar een idee, weet niet precies hoe dat allemaal werkt…
nog liever de Matiz van de Belgen dan :D
als ik de bron op geenstijl lees, word me alles toch veel duidelijker. deze foto is gemaakt van een bedrijf dat geen vergunningen heeft om verkeersomleidingen te regelen. puur om bijvoorbeeld voor tv programma`s plek te creëren in openbare plaatsen.
Voor de crashveiligheid moeten deze verkeerskneuzen in een Smart gaan rijden.
-1 Autoblog…

Ga eensch Deaud!
@ [email protected]: geef zelf ff ’t “goede” voorbeeld… En doe het voor…
Wat?En dan hakken op de belgen dat sommige van de politie rijden met chevrolet matiz?

En zelf rijden met 1 van de slechtste auto’s qua veiligheid geproduceerd de laatste 20 jaar?
Ik vind het gewoon jammer hoe tendentieus en populistisch hier tegenwoordig in de artikelen zelf op autoblog geschreven wordt. Gewoon… even ‘gemakkelijk’ scoren met zo’n opmerking… jammer gewoon, had het niet beter kunnen omschrijven dan hieronder al was gedaan.

“uitermate irritant als er dit soort stukken gaan verschijnen. Denigrerend en wat in mijn ogene nog erger is, niet echt gestoeld op feitelijke kennis. Kortom, populistisch doen, da’s makkelijk, met feitenkennis gewapend iets aan de kaak stellen, kost tijd maar kweekt respect. Dit stuk doet dat laatste niet.”
Vanwaar al die geïrriteerde reacties hier? Velen onder de reageerders zijn zo premium als wat wanneer het over auto’s gaat en ze lachen met elke flik die in een matiz zit. Maar nu dit artikeltje over de Landwind blijkbaar van geenstijl komt, begint iedereen te zeuren. Beetje toleranter mag wel.
Landwinds zijn echt heel goedkoop toch?
Lol @ geenstijlbashers!
Er is ook goed nieuws over die verkeersregelaars:

(Quote van http://www.avdverkeer.nl/verkeersregelaars.html)

“Verkeersregelaars Afdrukken E-mail
Dit is een grote groep medewerkers die de cursus “Bevoegd Verkeersregelaar” met goed gevolg hebben afgelegd en daarnaast in het bezit zijn van het VCA diploma voor veilig werken. Zij kunnen worden ingezet van het regelen van verkeer bij evenementen, optochten, wegomleggingen en wegwerkzaamheden op ad-hoc basis of voor langere periode.
Zij beschikken over een zomer en winter tenue en brengen (kosteloos) portofoons mee voor onderlinge communicatie.”

Kosteloos portefoons! Wat wil je als belastingbetaler nog meer? Stel je voor dat je bij een contrôle aangehouden wordt en moet betalen omdat zij die portofoon mee moesten sjouwen! :P

PS: Het is tegenwoordig toch kosteNloos?

(en ik meng me niet in de discussie; je hebt in ieder vak goede en slechte mensen en t ging over die Landwind!)
Haaaaaaawateenafgang!!!!!!! Nep-verkeersregelaars die rijden in Über-Foute-2e-handse-Chinezen!!!!

U Zegt……………………?

MENEER: Ik zie een STEP naast de weg staan en u heeft een GROEN-fluorescerend hesje aan- Mag ik uw vergunning zien alvorens ik op uw aanwijzing zal overwegen af te remmen en deze rijbaan te verlaten….???

Wat mij betreft- Zowel het artikel bij Geenstijl als hier overgenomen op Autoblog zijn echt Meerwerf Fout, opruiend en niet genuanceerd.
Beide artikels vind ik getuigen van de nergaande trend in onze samenleving van individualisering, asociaal worden en minder en minder rekening houden met elkaar.
Ik ben blij met de reacties van de meeste reageerders hier.

Sarcasme hier of niet-

Al rijdt een volwassen iemand op voor mijn part een plastic kinderdriewieler met speelkaarten aan wasknijpers tussen zijn spaken- Als hij of zij een hesje aan heeft en het verkeer regelt, dan heb je EERST beleefd en ZONDER protest de aanwijzingen te volgen en pas LATER contact met de overheid te zoeken om uit te vinden of het wel klopt. Klopt het dan vervolgens niet, dan zal de overheid gepaste maatregelen nemen-
Het is namelijk in Nederland wettelijk vastgesteld dat de burger in dit soort gevallen niet zelf het initiatief tot corrigerende maatregelen mag nemen, maar dit na melding uitdrukkelijk dient over te laten aan het bevoegde gezag.

Maar goed, ik heb het zelf gemerkt in dergelijke situaties- Voor velen zou al een hele grote eerste stap om te beginnen zijn om gewoon weer eens te leren om domweg zich beleefd te leren gedragen tegen elkaar…
@jandepandaman

de trend van het niet serieus nemen van het openbare bestuur is toch begonnen met die panda reclame destijds?

Ben het overigens geheel met je eens. Daarom vind ik dit ook nog steeds niet een van Autoblog’s sterkste topics. Maar ze hebben er vast wel van geleerd :-)

Alhoewel, een mediacursus is misschien toch niet zo gek als bijdrage tot de verdere professionalisering van deze site.
Whahahaha!
Dacht ik dat de Belgische politie met hun Chevy Matizzzjes het armste politiekorps waren!
Maar nu blijken er ook nog Nederlanders in Landwindjes te rijden?
@ Laurens- Amen to that…. Maar je moet verder terug- de Provo-beweging in de jaren ’60 van afgelopen eeuw. Vanaf Toen zie je een zeer consequente neergaande trend.
@BananaFlip
Gelukkig is dit ook geen politie. Dat is ook zo’n beetje het punt van dit verhaal…
Hoe onderscheid ik een nep-verkeersregelaar en verkeersregelaar?
@Jandepandaman

You da man…

“Beide artikels vind ik getuigen van de nergaande trend in onze samenleving van individualisering, asociaal worden en minder en minder rekening houden met elkaar.”

Amen.

En wellicht dat daar ook gelijk mijn grootste afkeer tegen dat hele GS gebeuren in is te vinden.
hallo .. wat is nu de bedoeling ..

die lui aan gort rijden .. of juist niet aan gort rijden ??
anders ben ik straks weer in mijn 1tje bezig ..
en weggezet als gevaarlijke gek omdat het niet sociaal geaccepteerd is ..
Hahahahha wat een drama hier zeg over een klein stukje tekst met een vleugje sarcasme. Ikzelf surf regelmatig op beide weblogs en het valt me op dat veel mensen ook gewoon het Geenstijl-jargon overnemen en hier ook gebruiken zoals reaguurders, kudo’s e.d. Het zijn allemaal stuk voor stuk woorden die rechtsstreeks van Geenstijl vandaan komen maar de critici op dit stukje tekst weten dat schijnbaar niet.. Het is wellicht ook een verassing voor de meeste mensen hier dat Geenstijl’s grootste doelgroep de hoger opgeleide man is tussen de 25 en 35 jaar. Die doelgroep halen ze dus ook en geen jonge pubertjes onder de 25 met een vmbo-mbo advies. Geenstijl richt zich duidelijk op de overige 40% van de Nederlandse bevolking qua intelligentie en zich niet op de doelgroep die hier lijkt te reageren als ik naar een groot deel van de reacties kijk. Want als men niet de intelligentie heeft om een artikel juist te interperteren dan kan je beter doorverwezen worden naar het Fok! Forum. Een forum met een doelgroep die lager opgeleid is en onder de 25 zit.

Ik wens een groot deel van de mensen hier sterkte met het opwaarderen van zijn/haar kennis.
“bmw schrijft:
23 March 2009 om 18:03
Vanwaar al die geïrriteerde reacties hier? Velen onder de reageerders zijn zo premium als wat wanneer het over auto’s gaat en ze lachen met elke flik die in een matiz zit. Maar nu dit artikeltje over de Landwind blijkbaar van geenstijl komt, begint iedereen te zeuren. Beetje toleranter mag wel.”Die Landwind boeit me niet, het ‘sfeertje’ (wat idd geenstijlerig/telegraaf goedkoop) overkomt, vind ik echter bijzonder irritant.

“En wist je dat de mannetjes met de hesjes niet eens van de politie zijn?
Onze matties van Geenstijl schreven vanochtend een stukje over de fluorescent gemutste regelaars. Als zij je allerlei aanwijzingen toeschreeuwen hoef je die blijkbaar niet altijd op te volgen, da’s leuk om te weten”


Hou het blog nou gewoon leuk en interessant zonder meteen te ‘journalistieken’ op deze manier, dat is gewoon laffig, sneu en goedkoop :-/

Vroeger vaak gepest ? …vraag ik mij dan af bij de schrijver van zo’n artikel…
sebastianchubasco
@ Mark B.
“Geenstijl’s grootste doelgroep de hoger opgeleide man is tussen de 25 en 35 jaar.”

de hoger opgeleide man tussen 25 en 35 jaar hoeft niet te koketteren met intelligentie.
figuren die op GeenStijl posten daarentegen wel…
Ik neem het op voor de verkeersregelaars! Toen ze hun vorige baan als stadswacht kwijt raakten omdat de Melkert banen ophielden te bestaan hebben ze wel mooi zelf wat nieuws gevonden! Een groep mensen waarvan niemand dat verwacht had. Applaus.

Ik vind trouwens wel dat de overheid moet ingrijpen. Een verkeersregelaar moet bepaalde bevoegdheden krijgen en ook bepaalde verantwoordelijkheden. En daarvoor een opleiding met goed gevolg hebben doorlopen waarbij de sociale vaardigheden een even belangrijk onderdeel vormen als de kunst van het goed leiden van het verkeer. Ook komen de verkeersregelaars onder toezicht en verantwoordelijkheid van de politie en dient degene die hen inhuurt en op de openbare weg inzet hiervoor een vergunning te hebben.

En het wordt uitdrukkelijk en wettelijk verboden voor iedereen en verkeersregelaars in het bijzonder om zich met een landwind te laten vervoeren. Dat is uitsluitend aan ballonvaarders voorbehouden ;-)
@sebastianchubasco

Dus daarmee suggureer je eigenlijk dat deze doelgroep niet intelligent is? Dat vind ik wel erg bijdehand voor je. Geenstijl is namelijk ook gewoon een en al sarcasme en cynisme he. Toch beter nadenken voordat je iets zeg..
Voormalig autoverkoper
Whahahahahaha Lol, in een Landwind…. (Dat was toch de clue va het verhaal, of mis ik iets?
Mark B. : dat kunnen ze hier niet. Doe geen moeite vriend, het is hier zwaar naar de kl***n.
Ruben denkt nu dat hij de shit is omdat hij één keer een Volkswagen rijtestje mocht doen.

Jammer hoor..
@MLTB: Ruben is de shit!
@ sacha

Tja hij heeft het weer een beetje goedgemaakt met de post over de nieuwe S-klasse, maar dat “GeenStijl tintje” eraan doet AB weinig goeds vind ik..
@ Sacha: uh, in welk opzicht…?
Trouwens had jij GS niet ook in je portefeuille en was de “samenwerking” AB – GS daardoor zo voor de hand liggend…?
Binnenkort meer nieuws hierover jongens, maar nu mogen/kunnen we er nog niks over zeggen…
Autoblog: door pubers, voor pubers. Lekker stoer!

Grappige is dat het GS stuk genuanceerder is dan het stuk op AB. Da’s toch een prestatie op zich.
Oh god, een treehugger die hoopt dat iemand hem serieus gaat nemen. :roll:
I rest my case.
@ mx5/rx8owner: :lol: Pest dat jochie toch niet. Hij heeft ’t al moeilijk genoeg…
Elke dag z’n puistjes uit moeten knijpen om ’n beetje toonbaar voor de vrouwtjes te zijn en ’n Prius-fan zijn… :lol:
Jochies toch. Probeer het eens een keer niet zo persoonlijk te maken. We zijn niet meer op het schoolplein.

Dit stukje non-informatie van AB was gewoon net over het randje. Maar dat schijn je hier niet te mogen zeggen. Je moet alles leuk vinden. Doe je dat niet, krijg je een grote bek. Dat is een beetje de norm aan het worden hier.
@ Prius: precies, ‘aan het worden’…

Dat was écht niet zo hoor!!
Ik herken mn oude vertrouwde autoblogje bijna niet meer terug…
:(
@ Prius: ow wacht. Was vergeten dit eronder te zetten:

@ Prius: :wink: :wink:
@ Prius
Jij begon toch met de grote bek? Wie kaatst…
Hoe komen jullie aan die informatie van de nummerplaat? Is dit in België ook mogelijk?
@ Piet
Dat kan in Nederland via de site van de RDW. In België bestaat er volgens mij niet zo’n systeem…
@RA999 Volgens mij was die grote bek al ver hierboven opengetrokken…
sebastianchubasco
@Mark B.
…wat ik suggereer is geloof ik bij jouw niet helemaal aangekomen. maak niet uit hoor… je kunt altijd nog doorleren.

“Toch beter nadenken voordat je iets zeg..”
maar wel meteen persoonlijk worden…, je moet je niet meteen aangevallen voelen… is helemaal niet nodig want je bent hier niet op geenstijl.
@Prius.

“Autoblog: door pubers, voor pubers. Lekker stoer!

Grappige is dat het GS stuk genuanceerder is dan het stuk op AB. Da’s toch een prestatie op zich.”

Daar kaatste ik op terug. ;)
Even later kwam deze reactie;

“Jochies toch. Probeer het eens een keer niet zo persoonlijk te maken. We zijn niet meer op het schoolplein.

Dit stukje non-informatie van AB was gewoon net over het randje. Maar dat schijn je hier niet te mogen zeggen. Je moet alles leuk vinden. Doe je dat niet, krijg je een grote bek. Dat is een beetje de norm aan het worden hier.”

Ik vind jouw eerste uitspraak ook getuigen van een “grote bek”.
Jouw klagen maakt je dus hypocriet. ;)
Kappen. Allemaal. Nu. Of inhoudelijk discussiëren, dat mag ook!

Lukt mij ook niet altijd, maar ik heb wel de intentie :lol:
@Laurens Heb ik wel eens geprobeerd, maar dan krijg je geen reactie. Alleen als je de dingen scherp stelt, voelen mensen zich hier aangesproken, maar dan ook direct heel persoonlijk. Maar so be it.
@ Prius
Waar heb je dat geprobeerd dan? Niet in dit artikel in ieder geval, hier begon je direct met ‘scherp stellen’. Tsja, dan kan je ook een scherp antwoord verwachten…
@sebastianchubasco

Haha, ik heb al genoeg geleerd Sebastian met onderzoeken over ‘nieuwe’ media e.d. Ik denk dat jij je mening ook wat meer mag onderbouwen want ik vind dit toch wel een beetje een understatement voor de mensen die Geenstijl bezoeken. Ik vrees dat een groot gedeelte daar over een stuk meer hersenen beschikt dan dat jij denkt. Feiten liegen nooit hè!
Beste Ruben,

Ik weet niet wat voor iemand je bent maar je hebt wel een hele grote bek met weinig respect voor andere mensen ik denk ook niet dat je ouder je zo niet opgevoed hebben.

Hoe kun je in godsnaam mensen die gewoon het verkeer regelen en ingezet worden door rijkswaterstaat zo banaal aanpakken met geen enkel respect.

Ook de auto waar ze in rijden is volgens mij de beste optie groot stevig en goedkoop.

Meestal zijn mannetjes als jij nog niet in staat een auto zelf te kopen boven de €40.000,= zonder lease maatschappij en moet je bij alle importeurs schooien om maar even een mooie auto te mogen lenen en hem daarna af te trappen.

Beetje zielig heel zielig.

Succes Ruben.
@Daan FRanken
Lees eerst het hele verhaal op Geenstijl eens. En zoek daarna even op hoe stevig een Landwind wel is…
@RA999

Heb en had het verhaal gelezen van geenstijl.

Lees jij eerst maar eens het TUV rapport over de veiligheid van Landwind !!!!
@Autoblogger

Het komt inderdaad van een ander weblog, uit mijn hoofd Alt0169, maar Geenstijl heeft de term bekender gemaakt. Net zoals meer woorden uit hun jargon.
Jobo_de_ontregelaar
Ik volg nu al weken op geenstijl deze topic (loopt al maanden) en duikt wonderlijker wijs weer in een nieuwe topic op deze webblog op.

de landwinds op de steeds weer getoonde foto’s (zowel hier als op geenstijl) zijn eerst van Rijkswaterstaat geweest. (DUS zijn ze WETTELIJK Goed gekeurt voor op de Europeese openbare weg)
Jobo_de_ontregelaar
En daarbij !!!!

Wie hoopt er als vent nu niet; om een dikke bak van de baas te mogen rijden.
Of het op GAS is of niet. En op zijn kosten. :mrgreen:
Dus ook gewoon aan het dagelijkse werk proces mee doet. ;) ;)

Kom maar op met die landwind ik wil eem graag.

l.s.
De veiligheids test die gesugereerd wordt is van de eerst serie landwinds uit 2004/2005.
de hele avd verkeer is 1 grote nep zooi en ze lopen nu ook al met handboeien echt te gek voor woorden ik zag laats bij een heel groot transport in het westland de vkrc dat zijn vak mensen en hebben mooie op vallende voertuigen
goedendag
ik ben zelf ook verkeersregelaar en ik weet heel goed dat sommige mensen heel erg vervelend kunnen doen . mjah ze hebben vaak niet in de gaten dat als ze naar ons “luisteren” dat ze sneller op de plaats van bestemming zijn . ook hebben mensen niet in de gaten dat wij verkeersregelaars officeel beedigd zijn en mochten er door rijders zijn of mensen die een aanwijzing negeren , dat die mensen door de politie bekeurd worden . gewoon even alles noteren kenteken kleur merk tijdstip waar het is gebeurd . geef het af aan de politie die bij je in de buurt is , of op het bureau . dan krij de door rijder vanzelf 150 euro op de mat . dus mensen hou je gewoon aan de regels .
Voor al diegene die lopen te zeiken over de Landwind…
Ben laatst op Bonaire geweest en daar rijden ze volop, auto kost daar omgerekend 10.000 euro NIEUW uit de doos, 2 weken met Landwind gereden als huurauto 2.8 TD 4×4, gewoon stoer de bagger door zonder problemen, trouwens alle 14 dagen probleemloos gereden en veel lol gehad stelletje zeikers, zelf hebben jullie zeker een Golfje ????
Dit bedrijf zijn oplichters en betalen werknemers niet uit.
Er zijn veel zzpers die nog geld krijgen, kijk maar eens op internet naar r**** van doorn
ik had laast bijna zo nep regelaar op en motor op me motorkap die kwam even vol gas voor me lanks ik zeg aanpaken die hap ze lijken veel op de rijkspolitie met die pijlen er zit nog steeds en verbod op copieeren van die pijlen bovendien gebruikt de ovd de pijlen nog dus mag de politie ze bekeuren of erger de auto,s in beslag neemen en de pijlen laaten verwijderen maar volgens mij weet de politie van deze tijd dat niet meer of zo
dat er ophef gemaakt word door te denken dat een verkeersregelaar nepagenten zijn komen de meeste wel achter
ik ben bevoegd door heel nederland en heb de zelfde rechten en plichten als een agent
maar sta ik het verkeer te regelen waar nodig is en iemand negeert mijn aanwijzingen, zal dat gezien worden als een overtreding en krijgt die persoon toch echt een proces verbaal wel te noemen een bekeuring.
dus geloof mij maar een bevoegd verkeersregelaar is echt niet nep

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).