Alleen maar groene BMW’s op de AutoRAI?

Auteur: , 27 Reacties

Zoals voorspeld heeft BMW alleen maar groene witte auto's meegenomen naar de 2009 editie van de AutoRAI. Waarom? Wit is natuurlijk zo mooi maagdelijk en dat onderstreept het groene, schone, blije karakter.

Alleen een beetje jammer dat wit hip was in 2006 en inmiddels lekker op zijn retour is. Over 2 jaar een hele stand met mat zwarte BMW’s?

PS: Die getallen op de zijkant staan niet voor de hoeveelheid pk’s, maar voor de gemiddelde CO2-uitstoot. Boring!27 reacties

-edit: check!-

Wit staat trouwens vooral leuk op de M3, maar om alles nou wit te doen?!
Niet echt spannend nee, en de babe is dan ook nog eens een dude :s
Hoe saai wil je het maken?
Of willen ze het imago van ‘freude am fahren’ niet meer nastreven en zorgen dat alle treehuggers in BMW’s gaan rijden?
Vind het wel strak hoor, alles één kleur. Wit is niet echt op z´n retour, het is meer dat het juist ingeburgerd raakt ;)
Dit is nu zo’n bedrijf dat sterker de crisis uit zal komen dan ze erin gingen. Ook een geweldige boost voor hun imago.

RESPECT. Van een Alfist :-)
Is wel strak… De echte modekleur is het niet meer! Maar betekend niet dat het meteen niet mooi meer is! vind het nog steeds een mooie kleur op veel auto’s!

Wel erg jammer dat ze zo op groen zijn! alle merken bijna tegenwoordig…
kon er in Genéve nog mooi omheen! Wordt hier lastig…

En ik MOET toch echt op de BMW stand zijn geweest op de RAI.
Dat mijn ‘aanstaande’ 7-serie nu 235 gram uitstoot zou me nou niet over de streep trekken om er een te gaan kopen!
Een witte 3 coupé kan er nog mee door om dat het een mooie lijn is.
Maar de rest van het BMW gamma ziet er in het wit verschrikkelijk uit.
De 1 en 3 serie zijn samen met de compact van vroeger de lelijkste auto’s die BMW ooit op de markt bracht.
Booooooooring
Spider Murphy
@ autoblogger
Jouw bijdrage daarentegen…
Wit staat de M3 echt geweldig vind ik .
“Het groenste jongetje van de klas”
Ja man, als ik een bmw 6-serie koop wil ik natuurlijk weten hoeveel ie uitstoot..

..niet dus
zo groen vind ik de 200 gram per km modelen niet echt.
Wat is die A5 toch een schaamteloze rip-off van de 3-serie Coupé. Dat silhouet is echt 100% gelijk. Of delen ze de windtunnel ;-)

Form follows function, een ijzersterk design principe :-)
correctie ze zijn allemaal wit
Hmmmm….. Ziet er leuk uit deze stand….

Zal me vanavond kostelijk vermaken op de Rai….

:)
BMW is slim door de CO2 uitstoot van ALLE modellen weer te geven. Niet alleen van modellen met een lage, maar ook met een hoge(re) uitstoot. Komt betrouwbaar en eerlijk over. Beter dan al die achterbakse advertising van andere merken.

TOP BMW!
Dus de paar merken die wel op komen dagen gaan zeiken over het milieu, nee, de AutoRAI is niet meer wat het ooit was. Ik bedank dit jaar maar.
@ Laurens

My thoughts exactly! En de stand ziet er maar saai uit van BMW. Wel ‘opvallend’ dat de uitstoot van de X5/X3 zo weinig verschilt. Ben benieuwd wat de 6 cilinder diesels gaan presteren als de stop&go techniek daarvoor beschikbaar wordt.
Meerdere reacties: “Witte M3”

Waar zien jullie een M3?
Waarschijnlijk doelen jullie op de 3-coupé met het M-Sportpakket.
Gezien aan de eindpijp is dat maar een lullige 320.
HAHAHA dit meen je niet!! Zeker een 1 april grap dit?? Als dat niet zo is vind ik dat echt triest, BMW snapt er weer helemaal niks van. Je moet juiste snelle luxe modellen tentoonstellen, geen groene schrale rotzooi! Zet er een mooie (witte) M3 neer en kijk is wat een publiek dat trekt! En wat full-option 330d’s en een mooie 7-serie maar niet deze hippie mobielen aub. (Natuurlijk weet ik ook wel dat er heus wel echte BMW’s staan.. :P )
bmw sloper/killer
alleen boerenkool is groen bmw niet je wordt belazerd bij die badgasten!
@tommy:

BMW heeft een M3, 7serie, x6, nieuwe Z4 en heel veel ander mooi spul staan.
Daarnaast: al die groene modellen: die zijn ook bommetje vol uitgerust. Kom kijken voordat je oordeelt!


@ RoT: die 3coupe is inderdaad slechts een 320d, maar wel een hele mooie. De M3 staat niet op de foto’s, maar is wel aanwezig!
Ze staan inderdaad helemaal uitgedost op de rai, met alle opties. Daarnaast houden ze het op de luxury en cabrio hal op de groene toer (nog altijd de lekkere diesels hoor, alleen met een sticker van co2 uitstoot) en in de sport hal met een lekkere witte M3 en de nieuwe Z4 (welke overigens erg mooi is in het echt!). Ik vond BMW erg mooi aanwezig persoonlijk.
Ach, je kan ook zeggen dat des te eerder zo’n autoboer instapt in de heel groen-hetze, des te meer ze leren om ons in de groene toekomst nog steeds freude am fahren te bezorgen. Ze lijken het aardig serieus te nemen en doen weldegelijk meer dan mee liften op de groene golf.

Ik juich ze alleen maar toe. Yay BMW!


Maar ’t blijven sjonniebakken.
allemaal leuk en aardig dat slechte commentaar hier over BMW. Het is anders wel zo dat BMW niet te laf is om slechts 1 mileuvriendelijke auto op de markt te brengen, maar alle auto’s standaard uit te rusten met EfficientDynamics. Hierdoor worden alle auto’s een stuk zuiniger zonder het rijplezier te bederven. Dit is iets waar merken als AUDI en MERCEDES een puntje aan kunnen zuigen, zij hebben alleen de E, Ecomotive en aardgas modellen waar het rijplezier verreweg van fijn is.

Mensen die het hier niet mee eens zijn nodig ik graag uit voor een proefrit met een BMW, kom rustig even langs op een van de stands.
Hey SIM geen smaak schijnt ook smaak te zijn maar je zal het wel niet kunnen betalen om een 1 of 3-serie te kunnen kopen…. Zielig hoor!!! Dan vind ik de RR Phantom ook lelijk kan ik ook nog niet betalen… HA HA lozer(SIM)…

”RoT____: Gezien aan de eindpijp is dat maar een lullige 320”

Ha Ha slechts een 320d, ik weet wel zeker dat die lullige 320d sneller is dan het gemiddelde op de NL’se wegen…. (250km/h –> ha ha) Dus erg lullig he!!! Niet dus!!!
Eerst verdiepen dan oordelen….
HAHAHAHAHAHAHAH

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).