Video: The Fast and the Bi-Curious

Auteur: , 47 Reacties

De mensen van Saturday Night Live zijn geniale koningen, dat bewijzen ze maar weer eens met deze parodie op het zoveelste Fast and Furious-vervolg. "It's just like the Vin Diesel film, except slightly gayer!"

Zeg nou zelf, die UV-geile blondieboy Paul Walker zou hier toch zo tussen passen? Filmpje!47 reacties

zo geniaal is ie ook weer niet toch? helemaal niet echt eigenlijk…
Wat een onzin filmpje dit, totaal niet grappig ook…

Ga vanavond naar Fast and Furious in de bios, ben benieuwd of het een vette film is.
seth Rogen is de baas! Is toch ook een beetje de onderliggende boodschap van die hele franchise? Een beetje in je met pastelkleuren bestickerde bakkie op zoek naar andere mannen om dan kleuren te vergelijken en over zuigers te praten.
@ benjamin ik heb de film al gezien in avant premiére the fast and the furious4 echt een superfilm veel actie en races natuurlijk echt een aanrader
@ Benjamin

eergister gezien. Slechte thriller/misdaad film met “gepimpte” auto’s als thema.

de film serie doet me zo denken aan de Need for speed underground serie. hoe grotere spoilers, hoe meer chrome en neon op je auto plakte hoe meer hij waard werd. Het zag er niet uit maar je verdiende er wel meer cash mee.
Haha, ik ben echt gestoord, volgens mij ben ik de enige die alle Fast and Furious delen geweldig vond, en zeer erg uitkijkt naar deel 4 :P Ik stoor me niet aan dat vele schakelen, en de neppe bochten, en het teveel chroom op de auto’s.. :P Hoewel ik moet zeggen dat ik de Mustang uit deel 3 wel de enige écht vette auto vond, samen met de Charger uit deel 1. Deel 1 is wel het best ;)
Oh oh oh, de jaloezie druipt er weer vanaf…’Zeg nou zelf, die UV-geile blondieboy Paul Walker zou hier toch zo tussen passen?’

Meneer Baeten is volgens mij gewoon jaloers dat ie er niet zo uitziet.

Tof filmpje trouwens, heeft ook aardig wat werk in gezeten.
Hier krijg ik dus echt kots-neigingen van.
@Race Kees: Tjonge, jij kijkt ook dwars door mij heen…!
The Fast & The Reetridders.
@Benjamin.

Laat ik je uit de droom helpen. Een vriend van mij is eergisteren gegaan en had er spijt van. De geloofwaardigheid was weer ver te zoeken volgens hem.
Een muslecar die Skylines vernedert op het bochtenwerk is nog niet uitgevonden. ;)
Het was maar een grapje…
Ik vind deze parodie overigens goor en humoristisch. :lol:
eerste film heb ik voor de helft gezien, toen werd ik het zat, wat een ouwe lul ben ik ook
Ligt het aan mij of hebben steeds minder bezoekers van autoblog humor?

Ik heb ‘m vrijdag gezien en eigenlijk vond ik het best een leuke film. Ik bedoel, als je Oscarmateriaal verwacht ga dan lekker naar een andere film, maar het is een prima “hier hoef je tenminste niet bij na te denken dus voetjes omhoog en relax”-film. En er was flink aandacht besteed aan het goed in beeld brengen van de rondingen. En er zaten ook nog auto’s in. Het enige wat ik écht slecht, of liever “over the top” vond was het stuk met de talking GPS shizzle animatiemeuk. Verder was het stukken beter als deel 2 & 3.
@ mx5/rx8owner: denk je niet dat je vriend met de verkeerde instelling naar de film is gegaan? Ik bedoel, als je na deel 1, 2 en 3 realisme verwacht…
ik ben vrijdag al naar te bios geweest.
het is een vette film maar je moet wel een beetje fan zijn om het te snappen!
@Casper.

Dat is ook zo. Misschien een gevalletje valse hoop. ;)
@ Ruben

De rest van je collectie hoeft niet op AB te komen ;)
Heb de echte film trouwens gister gezien in de bios. Best leuk, verhaal is niet zo goed. Maar ja, het gaat nou eenmal om de auto’s en de achtervolging :)
o.k. .. wat is de grap precies ..

de film gaat toch ook over ijdele nichten ..
“sound of music” is nog wel stoerder dan dit soort bioscoopstront ..
“Zeg nou zelf, die UV-geile blondieboy Paul Walker..”

En jij moet nog zeker uit de kast komen Ruben?
Ontopic :

Heb de film ook Zaterdag gezien en er zaten opzich heel wat leuk auto’s in ( M5, NSX :D ). Wel was het verhaal niet echt denderend, maar iig leuk dat alle oude acteurs er weer in zaten!
Jongens, ik verwacht er echt niet heel veel van hoor. Ik heb die films allemaal wel een paar keer gezien en ik blijf het vet vinden. Who cares dat ze 100 keer schakelen, ik vind het toch wel vet.

Voor realistische tv kijk ik wel ”60 jaar Volkswagen ofzo”…

@Ruben

Houd je gay pron liever voor jezelf…
Erg grappig filmpje. De essentie van de film is goed samengevat. ;) Aan het origineel ga ik geen tijd verspillen, erger me enorm aan dat leeghoofdige testosterongewauwel en de totaal ongeloofwaardige stunts. Zelfs de auto’s kunnen dat voor mij niet goedmaken..
Tja, net als in alle voorgaande delen gaat het verhaal (meestal) nergens over. En toch zijn het (vind ik althans) leuke films om naar te kijken.
Of het slechte films zijn: Misschien wel ja..
Komt ook door de auto’s in de film natuurlijk!
F&F: mannenfilm, lijkt me duidelijk dan :lol:
ik ga morgen maarja ik ga met school
weet niet egt wat ik er van moet verwachten maar dat horen jullie morgen middag wel :P
niemand vind dit leuk
Opvallend om te lezen dat bijna niemand de humor van deze parodie vat.. zo hooggegrepen is het nou toch ook weer niet?!? :|
Hahahaha, hier kan ik wel om lachen… :)

Ik had even second-thoughts in het begin, maar ik vind het toch wel leuk gespeeld hoor! Het ligt er net niet TE bovenop..

@solstice
Volgens mij niet, maar als je de reacties zo leest…
leuk voor de mx5 rijders :)
LOL!! Oh yeah!! :mrgreen: Die jongens van SNL hebben the edge! Maar ze hadden ook wel iets kunnen doen met een doos, en een d*ck erin. :lol:
Oh maareuh, Ruben, als je over UV-geile blondieboys begint, ga je te ver maat! Weet je, ik denk dat je gewoon jaloers bent op Paultje Walky. (lees dit in gedachten voor met een gay stemmetje)
@Solstice .. welke parodie ??
@lincoln: Fast and Furious, met Paul Walker. Of was het nou…? Wacht, ik ben het even kwijt ;)
OMG. :)
Misschien vinden de onzekere heterootjes andere parodiën van bv Mad TV wel leuk maar dit niet omdat ze stiekem niet zo openminded zijn als ze zich waarschijnlijk normaal gesproken wel voor zouden doen..
wedden dat Bond in zn DBS sneller is :)
Ik heb afgelopen weken toevallig twee delen van F&F gezien, de eerste en Tokyo Drift. Natuurlijk is het niet hoogstaand, het is stiekem gesponsord door popcornfabrikanten, als je begrijpt wat ik bedoel. Gewoon genieten van de effecten en de actie. Verhaal moet je niet zoeken.
Over deze parodie: Leuk gevonden, goed uitgevoerd.
Je kan lullen wat je wilt maar ik vind ”Fast and Furious” wel geslaagd (zaterdag naar de bios geweest) Qua realisme valt het deze keer wel mee op de rollende vrachtwagen na dan.

Er zit wel wat humor in (de film niet hier boven). De tuppeware is ook flink terug gedrongen en ipv american mussle cars.
het is wel makkelijker als je de eerste 2 delen gezien hebt (tokyo drift vind na deze plaats)

echt een topper deze is minstens net zo goed als deel 1
Hey BVO (Biertje Voor Onderweg?)

Kijk je post nog eens na en probeer het nog es.
Heb F&F al gezien.
Was best Gaaf.
Best een gave film inderdaad, heb hem vrijdag gezien. Goed, hersenloos popcornvermaak. En dit is best een geinige parodie :P
Best funny. Al hadden ze toch iets knappere kerels mogen nemen, mij bijvoorbeeld.
Was best wel een goede film, maar zal waarschijnlijk niet genomineerd zijn voor de Oscars en voor de diepgang in het verhaal, moet je ook al niet gaan zien :D

Cars, cars, cars, over the top-stunts en Vin Diesel: Kan toch alleen maar cool zijn om zien?!
Net echt, net echt!

Ik ga het volgende week zien denk ik, het is zo slecht dat het weer goed is! Ik heb een van de delen al op dvd gezien, met regiecommentaar in de ondertitel, a la: “in deze scene zie je hoe de multi-ethnische achtergrond van Vin Diesel past in zijn character in de film”. Een meesterwerk!
Auto’s vernielen met spoilers, stickers en andere meuk. Hoerige wijven, over the top fake stunts en Vin Diesel….
Deze filmreeks had Carmageddon 1 t/m 4 moeten heten.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).